ZODIILE vedete ale lunii: GEMENI si RAC

SOARELE intra in zodia RACULUI la data de 21 iunie 2017 la ora 07:25, ora locala a Romaniei.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

3 iunie la ora 03:04 – Luna in Balanta

5 iunie la ora 13:46– Luna in Scorpion

8 iunie la ora 02:00 – Luna in Sagetator

10 iunie la ora 14:37 – Luna intra in Capricorn

13 iunie la ora 02:45 – Luna intra in Varsator

15 iunie la ora 13:18 – Luna intra in Pesti

17 iunie la ora 20:55 – Luna intra in Berbec

20 iunie la ora 00:53 – Luna intra in Taur

22 iunie la ora 01:45 – Luna intra in Gemeni

24 iunie la ora 01:07 – Luna intra in Rac

26 iunie la ora 01:07 – Luna in Leu

28 iunie la ora 03:42 – Luna in Fecioara

30 iunie la ora 10:02 – Luna in Balanta

FAZELE LUNII (ora locala a Romaniei):

LUNA PLINA in SAGETATOR se intampla pe 9 iunie 2017 la 16:09: Simtiti nevoia sa stabiliti niste limite clare, peste care nu mai vreti sa treceti sau sa va invadeze altii. Luna face face aspect de cuadratura cu Neptun si va readuce aminte de anumite trairi confuze avute in perioada noiembrie 2016 si septembrie 2016. Idealurile voastre marete nu isi fac loc de realitate (Saturn). Iar opozitia dintre Luna si Soare va pune sa alegeti doar informatia utila pentru voi si  sa faceti conexiunile necesare pentru a vedea imaginea completa a realitatii.

LUNA NOUA in RAC se intampla pe 24 iunie 2017 la 05:30: Cuadratura intre Marte, Jupiter si Pluton si faza de luna noua va pun in situatia sa echilibrati natura volatila a momentului si dorinta de a constui ceva solid si pe termen lung. Analizati-va si eliminati credintele false, prejudecatile care va blocheaza alegerile!

PLANETE IN MERS APARENT RETROGRAD in aceasta luna sunt:

Pana pe data de 10 iunie JUPITER in BALANTA este in mers aparent retrograd. In perioadele de retrogradare a planetei JUPITER oamenii au tendinta de a invata din propriile experiente anumite lectii care au legatura cu credinta si pot aparea situatii cand sunt necesare ajustari privind anumite proiecte de mare anvergura. In situatia in care calatoriti in aceste perioade incercati sa va organizati mai bine excursiile si nu va panicati daca va pierdeti bagajele. Zodiile vizate sunt nativii din SAGETATOR si PESTI dar si cei din zodia prin care retrogradeaza planeta respectiva, in acest caz BALANTA.

JUPITER tranziteaza zodia BALANTEI si avantajeaza nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

Pana pe 26 august SATURN in SAGETATOR este in mers aparent retrograd. Ca regula generala, in perioadele de retrogradare a planetei SATURN veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza aceasta planeta. Veti munci mai mult sau veti depune un efort mai mare in realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustari sau replanificari pentru o mai buna eficientizare. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti! Zodiile vizate sunt nativii din CAPRICORN si VARSATOR dar si cei din zodia prin care retrogradeaza planeta respectiva, in acest caz SAGETATOR.

Sa ne reamintim etapele principale ale miscarii de retrogradare a unei planete:

Miscare directa – cel mai bun moment pentru a actiona, mai ales daca planeta se afla in domiciliu sau exaltare. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Statia de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a actiona, nu incepeti nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Miscarea de retrogradare – nu initiati actiuni noi, ci doar reganditi, rectificati, reparati actiuni trecute care nu au iesit tocmai bine, este o perioada buna de replanficare si schimbare de strategii incepute anterior.

Statie directa – faceti incalzirea pentru actiuniile pe care le veti demara in perioada de miscare directa, o scurta recapitulare a ceea ce doriti sa faceti nu ar strica. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Tranzitele planetei MERCUR: Pana pe 7 iunie MERCUR este in mers direct in TAUR. Incepand cu 7 iunie ora 01:16 si pana pe data de 21 iunie ora 11:57 MERCUR tranziteaza in zodia GEMENILOR.

Tranzitele planetei VENUS: Intre 6 iunie ora 09:27 si 5 iulie ora 03:12 VENUS tranziteaza zodia TAURULUI.

Tranzitele planetei MARTE: Intre 4 iunie 2017 ora 19:16 si 20 iulie ora 16:15 MARTE tranziteaza zodia RACULUI.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR. Aveti disponibila pe site o inregistrare audio pe aceasta tema aici: https://cerulinstelat.ro/jurnalstelar1-axa-nodurilor-lunare-intra-pe-axa-leu-varsator/

Veti afla pentru fiecare ascendent in parte la ce treaba va pune aceasta noua configuratie a Nodurilor Lunare.

PLANETELE LENTE genereaza efecte pe termen lung si cu impact mai degraba mundan:

NEPTUN tranziteaza zodia PESTILOR pana pe 30 martie 2025 ora 13:59, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine.

URANUS tranziteaza zodia BERBECULUI pana pe 6 martie 2019 ora 10:26.

PLUTON tranziteaza zodia CAPRICORNULUI pana pe 23 martie 2024, ora 14:14.

Sunt disponibile noi servicii astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

In pregatire sunt: 

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog