ZODIILE vedete ale lunii: PESTI si BERBEC

SOARELE intra in zodia BERBECULUI la data de 20 martie 2017 la ora 12:29, ora locala a Romaniei.

Pe 26 martie ora 03:00 devine ora 04:00, revenind la ora de vara.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 martie la ora 09:43 – Luna intra in Taur

4 martie la ora 13:05 – Luna intra in Gemeni

6 martie la ora 14:55 – Luna intra in Rac

8 martie la ora 18:46 – Luna in Leu

11 martie la ora 00:08 – Luna in Fecioara

13 martie la ora 07:29 – Luna in Balanta

15 martie la ora 17:11– Luna in Scorpion

18 martie la ora 05:00 – Luna in Sagetator

20 martie la ora 17:31 – Luna intra in Capricorn

23 martie la ora 04:29 – Luna intra in Varsator

25 martie la ora 12:07 – Luna intra in Pesti

27 martie la ora 17:11 – Luna intra in Berbec

29 martie la ora 18:48 – Luna intra in Taur

31 martie la ora 19:41 – Luna intra in Gemeni

FAZELE LUNII (ora locala a Romaniei):

LUNA PLINA in FECIOARA se intampla pe 12 martie 2017 la 16:53: Conteaza sa va afisati personalitatea si abilitatile in fata celorlalti. Puteti simti o conexiune puternica intre propriile emotii si corp. Incercati sa nu va stresati prea tare din cauza relatiilor cu cei din jur, nu trebuie sa fiti perfecti pentru nimeni, nici macar pentru voi insiva. Cel mai bine e sa va acceptati si sa va intelegeti nevoile. Nu va mai criticati asa de dur! Sunt vizati mai ales cei nascuti cu Ascendentul in Fecioara.

LUNA NOUA in BERBEC se intampla pe 28 martie 2017 la 15:16: Aveti nevoie de independenta in miscare si in gandire, ceea ce ganditi si simtiti sa se intampla cu adevarat in realitate. Puteti avea noutati interesante din strainatate si nu este exclus ca unii dintre voi sa calatoriti in strainatate. Sunt vizati mai ales cei nascuti cu Ascendentul in Leu.

Tranzitele planetei MERCUR:

Pana pe 13 martie MERCUR tranziteaza zodia PESTILOR: Sunteti intuitivi si aveti multe idei, doar ca ar fi util sa va structurati ideile si sa nu schimbati anumite decizi de la o zi la alta, o sa ajungeti sa nu mai stiti nici voi ce vroiati de fapt sa transmiteti. Sunt favorizate activitatile artistice, spirituale si cele care va ajuta sa va relaxati fizic si psihic.

Intre 13 martie si 31 martie MERCUR tranziteaza zodia BERBECULUI: Conjunctia cu Venus care este in mers aparent retrograd arata ca puteti avea discutii privind o mai veche relatie de dragoste sau una prezenta in care partenerul isi doreste o discutie lamuritoare. Nu este exclus sa aveti discutii si despre bani, poate cereti sfaturi de la prieteni si cunoscuti care au experienta in administrarea eficienta a banilor. Daca vreti sa scapati de un credit, ar fi o perioada potrivita. Dar in niciun caz nu e o perioada buna pentru a lua imprumuturi. Apoi, conjunctia intre Mercur si Uranus va poate aduce idei geniale, sunteti inventivi si agitati. Sunteti atrasi de tot ce e nou.

Tranzitele planetei VENUS:

VENUS tranziteaza zodia BERBECULUI (in exil) pana pe data de 3 martie 2017: Sunteti posesivi cu partenerul dar in acelasi timp va doriti libertate totala in relatie. Sunteti destul de insistenti in relatiile personale si este posibil sa deveniti sacaitori.

Apoi, pana pe 3 aprilie dimineata VENUS tranziteaza zodia BERBECULUI in mers aparent retrograd:  Exista o tendinta generalizata catre satisfacerea rapida a nevoilor proprii, fara sa tineti cont si ceea ce isi doreste celalalt. Este important sa va ganditi la nevoile voastre, nu asta e problema, dar sa nu neglijati faptul ca prin aceasta atitudine puteti deranja alte persoane. Daca va indragostiti de cineva in perioada asta, va fi doar un moment trecator.

Iata si restul tranzitelor planetei VENUS, pe perioada ciclului de retrogradare:

3 aprilie ora 02:26: Venus intra in Pesti, in mersul sau aparent retrograd

14 aprilie ora 12:18: Venus intra in statia directa in Pesti

16 aprilie ora 12:18: Venus intra in mers direct in Pesti

28 aprilie ora 15:14: Venus intra in mers direct in Berbec

6 iunie ora 09:27: Venus intra in Taur si se incheie ciclul de retrogradare a planetei Venus pentru 2017

Zodiile vizate sunt nativii din PESTI si cei din BERBEC.

Tranzitele planetei MARTE:

MARTE tranziteaza zodia BERBECULUI pana in dimineata zilei de 10 martie 2017: Aveti tendinta sa va grabiti in tot ceea ce faceti si va doriti ca cei din jur sa tina pasul cu voi. Sunteti impulsivi, va plictisiti repede, nu acceptati nicio constrangere. Faceti mai multa miscare si folositi-va energia in proiecte cu adevarat importante. Apoi, MARTE tranziteaza zodia TAURULUI pana pe 21 aprilie 2017: aveti dorinte puternice si puteti duce pana la capat proiecte importante. Sunteti incapatanati si perseverenti, mai nimeni si nimic nu va poate opri din drumul ales. Aveti tendinta sa munciti excesiv, mai bine incercati sa va eficientizati activitatea.

JUPITER tranziteaza zodia BALANTEI si avantajeaza nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21. Pana una alta, in luna martie Jupiter este in mers aparent retrograd.

AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza pana pe 8 mai 2017 AXA FECIOARA – PESTI si va incurajeaza sa fiti mai pragmatici, realisti si constienti de ceea ce se intampla in jurul vostru. Acordati ajutor celor din jur numai daca vi se cere dar fara a va prejudicia interesele proprii. Incercati sa fiti mai ordonati si aveti mai multa grija de sanatatea proprie si a celor apropiati.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata voastra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Acum sunt disponibile noi servicii astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog