Aspectul major al lunii iulie: crucea formata pe semne cardinale continua sa-si faca de cap si in aceasta luna, pana pe 24 iulie, si va solicita capacitatea de adaptare, agilitatea, abilitatea de invatare si acceptare a schimbarilor care vin ca un tunami. Va simtiti stresati, obositi si agitati, dar nu prea aveti de ales, va adaptati sau deveniti frustrati si nemultumiti. Cu cat va impotriviti schimbarilor cu atat veti avea mai mult de tras. Fiti pe faza la orice schimbare si oportunitate.

O sa mai auziti si in aceasta luna de accidente, incendii, explozii, violente de tot felul.

ZODIILE vedete ale lunii: RAC si LEU

SOARELE intra in zodia LEULUI la data de 22 iulie 2017 la ora 18:16, ora locala a Romaniei.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 iulie la ora 20:00– Luna in Scorpion

5 iulie la ora 08:08 – Luna in Sagetator

7 iulie la ora 20:45 – Luna intra in Capricorn

10 iulie la ora 08:35 – Luna intra in Varsator

12 iulie la ora 18:52 – Luna intra in Pesti

15 iulie la ora 02:53 – Luna intra in Berbec

17 iulie la ora 07:05 – Luna intra in Taur

19 iulie la ora 10:32 – Luna intra in Gemeni

21 iulie la ora 11:10 – Luna intra in Rac

23 iulie la ora 10:34 – Luna in Leu

25 iulie la ora 13:33 – Luna in Fecioara

27 iulie la ora 18:37 – Luna in Balanta

30 iulie la ora 03:23– Luna in Scorpion

FAZELE LUNII (ora locala a Romaniei):

LUNA PLINA in CAPRICORN se intampla pe 9 iulie 2017 la 07:06 face aspect de conjunctie cu Pluton si in opozitie cu Marte in Rac: Intensitatea emotionala va poate duce la trairi extreme. Incercati sa directionati aceasta energie in exprimarea creativitatii sau in activitati care necesita concentrare maxima fizica sau/si mintala.  Evitati conflictele de orice fel, nu merita sa va iesiti din starea naturala pentru maruntisuri. Ce e val ca valul trece!

LUNA NOUA in LEU se intampla pe 23 iulie 2017 la 12:45: Aglomeratie mare, Luna, Soare, Marte, Mercur, Nodul Nord si Mijocul Cerului, e timpul sa va activati abilitatile de leader, dar cu intelepciune si tact, daca se poate. Invatati sa comunicati eficient. Munca in echipa, in proiecte importante va pot aduce succesul dorit. Lucrati cu ceilalti si pentru ceilalti si nu uitati sa zambiti, sa fiti luminosi!

PLANETE IN MERS APARENT RETROGRAD in aceasta luna sunt:

Pana pe 26 august SATURN in SAGETATOR este in mers aparent retrograd. Ca regula generala, in perioadele de retrogradare a planetei SATURN veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza aceasta planeta. Veti munci mai mult sau veti depune un efort mai mare in realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustari sau replanificari pentru o mai buna eficientizare. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti! Zodiile vizate sunt nativii din CAPRICORN si VARSATOR dar si cei din zodia prin care retrogradeaza planeta respectiva, in acest caz SAGETATOR.

Alte planete in mers aparent retrograd sunt NEPTUN si PLUTON.

Sa ne reamintim etapele principale ale miscarii de retrogradare a unei planete:

Miscare directa – cel mai bun moment pentru a actiona, mai ales daca planeta se afla in domiciliu sau exaltare. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Statia de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a actiona, nu incepeti nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Miscarea de retrogradare – nu initiati actiuni noi, ci doar reganditi, rectificati, reparati actiuni trecute care nu au iesit tocmai bine, este o perioada buna de replanficare si schimbare de strategii incepute anterior.

Statie directa – faceti incalzirea pentru actiuniile pe care le veti demara in perioada de miscare directa, o scurta recapitulare a ceea ce doriti sa faceti nu ar strica. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Tranzitele planetei MERCUR: Intre 6 iulie ora 03:20 si pana pe data de 26 iulie ora 02:41 MERCUR tranziteaza in zodia LEULUI. Incepand cu 26 iulie 02:41 MERCUR intra in zodia FECIOAREI.

Tranzitele planetei VENUS: Pana pe 5 iulie ora 03:12 VENUS tranziteaza zodia TAURULUI. Intre 5 iulie si 31 iulie VENUS tranziteaza zodia GEMENILOR.

Tranzitele planetei MARTE: Pana pe 20 iulie ora 16:15 MARTE tranziteaza zodia RACULUI. Intre 20 iulie si 5 septembrie MARTE tranziteaza zodia LEULUI.

JUPITER tranziteaza zodia BALANTEI si avantajeaza nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi si folosirea creativitatii si a talentelor. Gasiti aici inregistrarea audio despre schimbarea axei Nodurilor Lunare:https://cerulinstelat.ro/jurnalstelar1-axa-nodurilor-lunare-intra-pe-axa-leu-varsator/

PLANETELE LENTE au un rol mai putin important in viata de zi cu zi, aducand schimbari cu efecte pe termen lung si cu impact mondial:

NEPTUN tranziteaza zodia PESTILOR pana pe 30 martie 2025 ora 13:59, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia BERBECULUI pana pe 6 martie 2019 ora 10:26.

PLUTON tranziteaza zodia CAPRICORNULUI pana pe 23 martie 2024, ora 14:14.

Sunt disponibile noi servicii astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

In pregatire – Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog