Evenimentul lunii: O mare parte din luna Venus și Soare îl însoțesc pe Jupiter în Scorpion: optimism, oportunități și succes.

ZODIILE vedete ale lunii: SCORPION si SAGETATOR

SOARELE intra in zodia SAGETATORULUI la data 22 noiembrie 2017 la ora 05 :05.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

3 noiembrie la ora 11 :46 – Luna intra in Taur

5 noiembrie la ora 12 :26 – Luna intra in Gemeni

7 noiembrie la ora 12 :45 – Luna intra in Rac

9 noiembrie la ora 14 :29 – Luna in Leu

11 noiembrie la ora 18 :42 – Luna in Fecioara

14 noiembrie la ora 01 :27 – Luna in Balanta

16 noiembrie la ora 10 :19 – Luna in Scorpion

18 noiembrie la ora 20 :59 – Luna in Sagetator

21 noiembrie la ora 09 :14 – Luna intra in Capricorn

23 noiembrie la ora 22 :15 – Luna intra in Varsator

26 noiembrie la ora 10 :04 – Luna intra in Pesti

28 noiembrie la ora 18 :31 – Luna intra in Berbec

30 noiembrie la ora 22 :39 – Luna intra in Taur

FAZELE LUNII (ora locala a României):

LUNA PLINA in TAUR se întâmpla pe 4 noiembrie 2017 la 07:22: Venus stăpânește zodia Taurului si va ajuta sa redescoperiți plăcerile vieții sau mai bine nevoile fundamentale de supraviețuire –  alimente, adăpost, bani și alte resurse – și caută confort și securitate. Fără echilibrul Scorpionului, Taurul (pământul fix) poate deveni stagnat, blocat în „modul de supraviețuire”, în loc să înflorească. Cu Jupiter în Scorpion pentru anul următor și în conjuncție cu Soarele la Luna Plina, renunțarea la ceea ce nu funcționează este esențială pentru acceptarea oportunităților.

LUNA NOUA in SCORPION se întâmpla pe 18 noiembrie 2017 la 13:42:

E un moment bun sa va reînnoiți angajamentul față de propria viață. Ca semn de apă, Scorpionul trăiește în sentimentul senzațional, și va descoperim motivația, dorința, căutând în profunzimile propriilor emoții. Puterea de regenerare a Scorpionului poate fi îndreptată spre orice zonă în care va simțim blocați. Planetele Marte și Pluton fiind stăpânii Scorpionului sunt preocupate de putere, iar acest aspect va testează modul în care exercitați puterea.

Este un moment potrivit pentru a va dezvălui secretele.

PLANETE IN MERS APARENT RETROGRAD in aceasta luna sunt: NEPTUN in PESTI si URANUS in BERBEC.

Sa ne reamintim etapele principale ale mișcării de retrogradare a unei planete:

Mișcare directa – cel mai bun moment pentru a acționa, mai ales daca planeta se afla in domiciliu sau exaltare. Daca si LUNA este in creștere este si mai bine.

Stația de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a acționa, nu începeți nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Mișcarea de retrogradare – nu inițiați acțiuni noi, ci doar regândiți, rectificați, reparați acțiuni trecute care nu au ieșit tocmai bine, este o perioada buna de replanificare si schimbare de strategii începute anterior.

Stație directa – faceți încălzirea pentru acțiunile pe care le veți demara in perioada de mișcare directa, o scurta recapitulare a ceea ce doriți sa faceți nu ar strica. Daca si LUNA este in creștere este si mai bine. 

Tranzitele planetei MERCUR:

Pana pe 5 noiembrie ora 21:17 MERCUR tranzitează zodia SCORPIONULUI.

Intre 5 noiembrie 2017 si 11 ianuarie 2018 MERCUR tranzitează zodia SAGETATORULUI, inclusiv cu o perioada de retrogradare. Iată ciclul complet al acestui tranzit:

Mercur in mers direct in perioada 5 noiembrie – 2 decembrie

Mercur in stație retrograda in perioada 2 – 4 decembrie

Mercur in mers aparent retrograd in perioada 4 – 22 decembrie

Mercur in stație directa in perioada 22 – 24 decembrie

Mercur in mers direct in perioada 24 decembrie 2017 – 11 ianuarie 2018

Tranzitele planetei VENUS:

Pana pe 7 noiembrie VENUS tranzitează zodia BALANȚEI, fiind în domiciliu, adică se simte ca acasă. Intre 7 noiembrie si 1 decembrie VENUS tranzitează zodia SCORPIONULUI, fiind în exil, ceea ce nu este prea grozav pentru relațiile de dragoste, dar salvarea vine de la conjuncția cu Jupiter care poate aduce oportunități de tot felul, succes, optimism, cooperare si negocieri avantajoase.

Tranzitele planetei MARTE:

Pana pe 9 decembrie MARTE tranzitează zodia BALANTEI, fiind in exil, generând o atitudine pasiv agresiva in posibile confruntări si negocieri.

JUPITER a intrat in SCORPIONULUI pe 10 octombrie la ora 16 :21 si tranziteaza acest semn pana pe 8 noiembrie 2018 ora 14 :21.

Secrete descoperite care duc la tot felul de scaldaluri, despre sex, finante, servicii secrete si politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul!

Totusi sunt favorizare studiile si cercetarea in domenii ca inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliza, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie interna), aflarea de secrete. Valorificarea unor mosteniri.

Cum actioneaza JUPITER in SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

SATURN tranziteaza SAGETATORUL pentru ultima data inainte ca in decembrie sa faca pasul catre in CAPRICORN. Pana atunci aveti timpul sa faceti un bilant a ceea ce ati invatat din tranzitul lui Saturn in Sagetator.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi si folosirea creativitatii si a talentelor. Cum actioneaza aceasta axa aflati din prezentarea audio aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/axa-nodurilor-lunare-leu-varsator-9-mai-2017

 

Descopera serviciile astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog