Evenimentul lunii:  Cel mai important eveniment este intrarea lui JUPITER in SCORPION.

ZODIILE vedete ale lunii: BALANTA si SCORPION

SOARELE intra in zodia SCORPIONULUI la data 23 octombrie 2017 la ora 08:27.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 octombrie la ora 17:27 – Luna intra in Pesti

4 octombrie la ora 23:40 – Luna intra in Berbec

7 octombrie la ora 02:56 – Luna intra in Taur

9 octombrie la ora 04:45 – Luna intra in Gemeni

11 octombrie la ora 06:39 – Luna intra in Rac

13 octombrie la ora 09:42 – Luna in Leu

15 octombrie la ora 14:19 – Luna in Fecioara

17 octombrie la ora 20:35 – Luna in Balanta

20 octombrie la ora 04:41 – Luna in Scorpion

22 octombrie la ora 14:57 – Luna in Sagetator

25 octombrie la ora 03:12 – Luna intra in Capricorn

27 octombrie la ora 15:59 – Luna intra in Varsator

30 octombrie la ora 01:17 – Luna intra in Pesti

FAZELE LUNII (ora locala a Romaniei):

LUNA PLINA in BERBEC se intampla pe 5 octobrie 2017 la 21:40: Pasiune, furie si multa energie care va scoate din orice apatie sau depresie si va indeamna la actiune. Cuadratura intre Luna Plina si Pluton va intensifica fricile, obsesiile si toate gandurile repetitive care va derajeaza de ceva vreme. Nu prea mai aveti rabdare si pendulati intre nervozitate si furie, ceea ce arata ca ar trebui sa va stabiliti pana unde puteti actiona si mai ales reactiona.

Unele relatii personale sau de colaborare se pot incheia, mai ales ca Jupiter paraseste zodia Balantei pe 10 octombrie. Va doriti mai multa libertate de actiune in relatii si colaborari.

LUNA NOUA in BALANTA se intampla pe 19 octombrie 2017 la 22:12: Pentru a ajunge la un echilibru in relatii este posibil sa fiti nevoiti de a face o schimbare radicala. Se stie ca Balanta mai intai trece prin extreme pentru a ajunge la un echilibru. Intrebarea la care este bine sa va raspundeti singuri este cat timp sunteti dispusi sa asteptati ca acest balans sa ia sfarsit.

PLANETE IN MERS APARENT RETROGRAD in aceasta luna sunt: NEPTUN in PESTI si URANUS in BERBEC.

Sa ne reamintim etapele principale ale miscarii de retrogradare a unei planete:

Miscare directa – cel mai bun moment pentru a actiona, mai ales daca planeta se afla in domiciliu sau exaltare. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Statia de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a actiona, nu incepeti nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Miscarea de retrogradare – nu initiati actiuni noi, ci doar reganditi, rectificati, reparati actiuni trecute care nu au iesit tocmai bine, este o perioada buna de replanficare si schimbare de strategii incepute anterior.

Statie directa – faceti incalzirea pentru actiuniile pe care le veti demara in perioada de miscare directa, o scurta recapitulare a ceea ce doriti sa faceti nu ar strica. Daca si LUNA este in crestere este si mai bine.

Tranzitele planetei MERCUR:

Pana pe 17 octombrie ora 10:57 MERCUR tranziteaza zodia BALANTEI.

Intre 17 octombrie ora 10:58 si 5 noiembrie ora 21:17 MERCUR tranziteaza zodia SCORPIONULUI.

Tranzitele planetei VENUS:

Pana pe 14 octombrie ora 13:11 VENUS tranziteaza zodia FECIOAREI.

Intre 14 octombrie ora 13:12 si 7 noiembrie VENUS tranziteaza zodia BALANTEI, fiind in domiliu, adica se simte ca acasa.

Tranzitele planetei MARTE:

Pana pe 22 octombrie ora 21:28 MARTE tranziteaza zodia FECIOAREI.

Intre 22 octombrie si 9 decembrie MARTE tranziteaza zodia BALANTEI, fiind in exil, generand o atitudine pasiv agresiva in posibile confruntari si negocieri.

JUPITER intra in zodia SCORPIONULUI pe 10 octombrie la ora 16:21 si tranziteaza acest semn pana pe 8 noiembrie 2018 ora 14 :21.

Secrete descoperite care duc la tot felul  de scaldaluri, despre sex, finante, servicii secrete si politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul!

Totusi sunt favorizare studiile si cercetarea in domenii ca inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliza, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie interna), aflarea de secrete. Valorificarea unor mosteniri. Cum actioneaza JUPITER in SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici : https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

SATURN in SAGETATOR va ajuta sa invatati ceva nou, sa va dezvoltati pe mai multe planuri, sa fiti mai disciplinati fara sa va pierdeti entuziasmul.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi si folosirea creativitatii si a talentelor.

 

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog

Descopera serviciile astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/