Cu toate ca de multi ani ma ocup cu domenii foarte terestre, care au mai degraba legatura cu domeniile casei a VIII-a, de cand ma stiu sunt atrasa de misterele vietii. Niciodata nu m-au multumit raspunsurile servite, care sunau oricum ciudat, de genul “pentru ca asa este de cand lumea”, intotdeauna am vrut sa stiu ce este dincolo de aparente. Si asa am ajuns si la studiul astrologiei in 1996.

Sunt nascuta in zodia Pestilor, cu ascendant in Leu si Luna in Varsator.

Sunt membra a Asociatiei Astrologilor din Romania din 2005 si am avut diverse colaborari: www.astrele.ro, http://www.ghidul-parintilor.ro/, http://www.nou-nascuti.ro/http://philbox.ro/astropici/ si  www.horoscopdragoste.ro. 
In prezent ofer servicii astrologice pentru www.ananaghi.ro, dar activitatea mea principala este sa dezvolt si sa va ofer informatii de calitate in www.cerulinstelat.ro.

In capitolul “Pacalind stelele” din cartea “Autobiografia unui yoghin” scrisa de Paramahansa Yogananda publicata pentru prima data in 1946 de catre Biblioteca Filozofica din New York am gasit o descriere a rolului astrologiei in viata omului:

“Mukunda, de ce un porti o bratara astrologica?
Dar ar trebui, Maestre? Eu nu cred in astrologie.
Nu este vorba sa crezi, atitudinea stiintifica inseamna sa afli daca este adevarat sau nu. Legea gravitatiei a functionat la fel de eficient si inainte ca Newton sa o descopere si la fel si dupa ce a descoperit-o. Cosmosul s-ar transforma intr-un haos daca legile sale nu ar putea opera fara sa aibe girul credintei umane.
Sarlatanii au adus stiinta astrelor in situatia de a avea o asemenea reputatie proasta in prezent. Astrologia ofera un domeniu mult prea vast, atat din punct de vedere matematic cat si filozofic, pentru a fi inteleasa de oameni care nu poseda o cunoastere profunda. Nu trebuie sa ne surprinda in lumea in care traim faptul ca ignorantul este incapabil sa desluseasca tainele cerului si vede mazgaleli acolo unde sunt slove. Nu trebuie sa aruncam si intelepciunea odata cu falsii intelepti.
Toate componentele creatiei se afla in legatura unele cu altele si se influenteaza reciproc. Echilibrul universului se bazeaza pe reciprocitate, a continuat gurul meu. Omul, privit sub aspect fizic, trebuie sa combata doua categorii de influente: mai intai tumultul interior, cauzat de interactiunea elementelor care il compun, si anume pamant, apa, foc, aer si eter si apoi fortele distructive ale naturii. Atata timp cat omul se confrunta cu propria efemeritate, el va fi afectat de miliardele de mutatii ale cerului si pamantului. Astrologia este stiinta care studiaza raspunsul omului la actiunea stimulilor planetari. Stelele nu sunt in mod constient nici benefice, nici malefice; ele doar emit radiatii pozitive sau negative in univers. Acestea singure nici nu ajuta, nici nu fac vreun rau omenirii, ci doar ofera un canal prin care opereaza legea cauzei si a efectului, in vederea stabilirii echilibrulului intre actiunile prezente ale oamenilor si cauzele care le-au generat in trecut.”

Un copil se naste in acea zi si la acea ora cand influxurile ceresti sunt matematic in armonie cu karma sa individuala. Horoscopul acelui copil va fi un portret provocator, care va dezvalui imaginea imposibil de alterat a trecutului sau, precum si posibilele urmari ale acestui trecut. O harta nativa nu poate fi insa interpretata corect de oricine, ci numai de acei foarte putini oameni inzestrati cu intelepciune intuitiva.

 

monica