Vineri – 1 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus retrograd în Leu

La ora 16:24:49 – Luna intră în Berbec – Cu această ocazie se formează o poziție între Luna în Berbec în casa a 4-a și Marte în Balanță în casa a 10-a: Această opoziție ar putea semnifica un conflict interior între nevoile emoționale și relațiile personale (Luna în Berbec în Casa a 4-a) și ambițiile profesionale și colaborarea socială (Marte în Balanța în Casa a 10-a). Persoana ar putea simți presiunea de a-și gestiona timpul și energiile în așa fel încât să atingă echilibrul între viața de familie și viața profesională.

Sâmbătă – 2 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrogradă în Pești.

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/cz75iK57hw0 

Până la data de 5 noiembrie SATURN este în mers retrograd și aduce o energie introspectivă și reflectivă în ceea ce privește responsabilitățile, limitele și structurile vieții. Acest tranzit poate pune accentul pe nevoia de a examina și reevalua modul în care ne îndeplinim responsabilitățile și construim fundamentele vieții noastre.

Saturn este asociat cu disciplina, responsabilitatea și maturitatea. În zodia Peștilor, energia lui Saturn este adusă într-un mod mai subtil, intuitiv și sensibil. Acest tranzit poate aduce o perioadă în care trebuie să ne uităm în interior și să explorăm aspectele mai profunde ale sinelui nostru, ale limitelor noastre personale și ale structurilor pe care le-am construit.

Retrogradarea lui Saturn sugerează că este timpul să revizuim și să reflectăm asupra modului în care ne raportăm la responsabilități și la construirea unei fundații solide în viața noastră. Putem fi nevoiți să ne confruntăm cu temeri, blocaje și limite personale care ne-au ținut înapoi și să le rezolvăm pentru a ne atinge potențialul maxim.

Peștii sunt un semn asociat cu sensibilitatea, intuiția și conectarea cu dimensiunile mai profunde ale vieții. Tranzitul lui Saturn în această zodie poate aduce o perioadă în care suntem chemați să ne conectăm mai profund cu intuiția noastră, să ne ascultăm vocea interioară și să ne folosim intuiția pentru a ne ghida deciziile.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai conștienți de limitele și responsabilitățile noastre emoționale și spirituale. Putem simți nevoia de a ne confrunta cu fricile și blocajele noastre interioare, de a ne elibera de modelele vechi și de a ne asuma responsabilitatea pentru propria noastră evoluție spirituală și emoțională.

Duminică – 3 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Fecioară

La ora 17:59:44 – Luna intră în Taur (în exaltare)

Luni – 4 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Taur

Marți – 5 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Balanță

La ora 23:06:35 – Luna intră în Gemeni în casa a 1-a și formează o cuadratură aplicantă cu Saturn din Pești în casa a 10-a: Această configurație poate aduce cu sine o luptă internă între nevoile emoționale de a comunica și interacționa liber și presiunea de a fi responsabil și serios dar și creativ în carieră și statut social. Poate fi dificil să găsești un echilibru între a-ți exprima emoțiile și a te conforma așteptărilor profesionale.

Această cuadratură poate aduce la suprafață confruntarea dintre nevoile tale de adaptabilitate și schimbare și limitele, blocajele sau fricile mai mult sau mai puțin imaginare. Ar putea fi nevoie să explorezi și să depășești anumite obstacole emoționale pentru a te simți mai bine.

MARTE tranzitează zodia BALANȚEI până la 12 octombrie:

În această perioadă, relațiile sunt supuse unei revigorări pasionale, iar conflictele pot apărea în eforturile de a găsi un echilibru între nevoile personale și cele ale celorlalți. Marte în Balanță aduce o energie provocatoare și decisivă, încurajând indivizii să-și exprime cu fermitate dorințele și să stabilească limite sănătoase în relațiile lor.

Acest tranzit oferă o oportunitate unică de a aduce în echilibru pasiunea și justiția, de a transforma conflictele în oportunități de creștere și înțelegere reciprocă. Este momentul în care putem învăța să ne asumăm riscuri în dragoste și să ne susținem în mod activ partenerii de viață și prietenii, în căutarea unei armonii autentice.

Până la 4 octombrie Marte in Balanta formează o conjuncție aplicantă cu Nodul Sud și o opoziție aplicantă cu Nodul Nord.

Când Marte formează conjuncție cu Nodul Sud în Balanță, energia martiană fierbinte și pasională se îmbină cu energiile karmice ale trecutului nostru, legate de relații, armonie și echilibru. Acest tranzit aduce în prim-plan dorințele noastre și modul în care ne raportăm la ceilalți în ceea ce privește relațiile și justiția.

Conjuncția cu Nodul Sud ne provoacă să ne privim în trecut și să evaluăm modul în care ne-am manifestat dorințele și pasiunile în relațiile noastre anterioare. Poate fi o perioadă de reflectare asupra modului în care am gestionat conflictele și echilibrul în parteneriatele noastre și cum putem integra aceste lecții în prezent.

În același timp, opoziția lui Marte cu Nodul Nord în Berbec adaugă o tensiune suplimentară acestui tranzit. Energia marțiană îndrăzneață și puternică se opune direcției karmice spre care trebuie să ne îndreptăm pentru a evolua. Această opoziție poate provoca fricțiuni și conflicte între nevoia noastră de independență și dorința de a ne construi relații armonioase și echilibrate.

Această configurație astrală ne provoacă să integrăm în mod conștient energia marțiană în moduri constructive și să găsim modalități de a ne asuma riscuri într-un mod echilibrat și responsabil. Este o ocazie de a învăța să ne afirmăm dorințele și nevoile personale într-un mod care să respecte și să sprijine nevoile celorlalți.

Miercuri – 6 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur retrograd în Fecioară

Până la 5 octombrie MERCUR tranzitează zodia FECIOAREI și va trece și printr-un ciclu de retrogradare. E important de înțeles că impactul acestui ciclu se întamplă încă din momentul intrării planetei Mercur în Fecioară.

În acest #astrovlog vorbesc despre acest tranzit: https://youtu.be/C4RTGllP7ik  

Reamintesc că Mercur a intrat în Fecioară la 29 iulie la ora 00:31:12,

Până la 14 septembrie Mercur în Fecioară este în mișcare retrogradă,

Între 14 si 16  septembrie Mercur în Fecioară este în stație directă

Între 16 septembrie și 5 octombrie Mercur în Fecioară este în mișcare directă,

La 5 octombrie la ora 03:08:34 Mercur intră în Balanță și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Fecioară.

Joi – 7 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

La ora 01:21 avem Ultimul Pătrar în Gemeni: Indică o tensiune sau o provocare între energiile celor două planete. Luna în Gemeni poate dori să exploreze comunicarea și interacțiunile sociale mai deschise, în timp ce Soarele în Fecioară poate dori să analizeze și să aducă ordine în aceste interacțiuni.

În timpul acestui tranzit, s-ar putea să simțiți o presiune între nevoia de a comunica și de a explora diverse idei (Luna în Gemeni) și nevoia de a aborda comunicarea cu o abordare ordonată și practică (Soarele în Fecioară).

Întrucât tranziturile pot influența diferite aspecte ale vieții, acest aspect poate aduce provocări legate de exprimarea emoțiilor interioare, comunicarea în familie sau în cadrul comunității.

În general, această interacțiune poate cere o abordare atentă și echilibrată a modului în care comunicați și relaționați cu cei din jur. Este important să vă amintiți că astrologia are o interpretare subiectivă și nu are o bază științifică solidă.

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E 

Luna aceasta Jupiter intră într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Între 3 – 5 septembrie Jupiter este în stație retrogradă

Între 5 septembrie și 30 decembrie 2023 Jupiter este în mers retrograd

Între 30 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024 Jupiter este în stație directă

Între 1 ianuarie și 26 mai 2024 Jupiter este în mers direct

Iată ce efecte poate avea această retrogradare:

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o perioadă de revizuire și reflecție asupra modului în care abordăm creșterea personală și expansiunea în aspectele materiale și pragmatice ale vieții. Ne putem întreba dacă direcțiile sau proiectele pe care le-am început anterior sunt încă potrivite pentru a ne atinge obiectivele.

Taurul este un semn zodiacal care apreciază stabilitatea și construirea treptată. În timpul tranzitului retrograd al lui Jupiter în Taur, s-ar putea să simțim nevoia de a lua lucrurile mai încet și de a examina detaliile mai atent înainte de a lua decizii majore sau de a avansa cu proiecte mari.

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o oportunitate de a reevalua ceea ce considerăm valoros și important în ceea ce privește bunurile materiale, resursele financiare și confortul material. S-ar putea să ne întrebăm dacă ne concentrăm excesiv pe lucruri care nu ne aduc cu adevărat satisfacție pe termen lung.

Taurul este asociat cu plăcerile senzoriale și cu conexiunea cu simțurile. Jupiter retrograd în Taur poate încuraja o explorare mai profundă a experiențelor plăcute și a modului în care ne bucurăm de viața noastră zilnică.

Vineri – 8 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu în mers direct

8 septembrie la ora 07:59:43 – Luna intră în Rac (în domiciliu) în casa a 11-a și formează un trigon cu Saturn retrograd în Pești în casa a 7-a: Cu Luna în Casa a 11-a, este posibil să simți o nevoie mai mare de conectare și interacțiune cu prietenii și colegii. Acest tranzit poate încuraja implicarea în grupuri sau comunități care îți aduc satisfacție emoțională. Totuși, Saturn retrograd în Casa a 7-a poate aduce în atenție nevoia de a evalua și revizui modul în care gestionezi aceste relații. Luna în Rac poate amplifica sensibilitatea și preocuparea pentru bunăstarea celorlalți, ceea ce poate juca un rol în interacțiunile tale cu prietenii și colegii. Cu Saturn retrograd în Casa a 7-a, ai oportunitatea de a examina cum îți îndeplinești responsabilitățile în relații și de a lua măsuri pentru a le aduce echilibru și stabilitate.

Saturn retrograd poate aduce lecții din trecut în prim-plan, mai ales în ceea ce privește parteneriatele. Este un moment potrivit pentru a reflecta asupra experiențelor anterioare și pentru a aplica învățămintele în relațiile actuale sau viitoare.

VENUS tranzitează zodia LEULUI până la 9 octombrie trecând și printr-o retrogradare.

În acest #astrovlog vorbesc despre ciclul de retrogradare a planetei Venus în Leu: https://youtu.be/JIDrzVbe7iM  

Iată etapele care mai sunt de parcurs în ciclul său de retrogradare deVenus in Leu:

Venus in mișcare retrogradă până la 3 septembrie.

Mișcare de retrogradare – nu inițiați acțiuni noi, ci doar regândiți, rectificați, reparați ce nu au ieșit tocmai bine în trecut, este o perioada bună de replanficare și schimbare de strategii.

Venus in stație directă în Leu la 3 septembrie 2023 la ora 04:20:04

Stație directă – faceți încălzirea pentru acțiunile pe care le veți demara în perioada de mișcare directă, de aceea o scurta recapitulare a ceea ce doriți să faceți nu ar strica.

Venus in mișcare directă în Leu la 5 septembrie 2023 la ora 04:20:04

Venus intra in Fecioară la 9 octombrie 2022 la ora 04:10:41 , din acest moment ciclul de retrogrdare a lui Venus in Leu se incheie.

Sâmbătă – 9 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrogradă în Pești.

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

Nu mai insist în ce reprezintă acest tranzit în Taur că ți-am făcut capul calendar cu acest subiect, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism? În acest #astrovlog explică în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs 

Până la 28 ianuarie 2024 Uranus în Taur este în mers retrograd și suntem chemați să ne deschidem mințile și inimile către posibilități neexplorate. Ideile nebunești și geniale strălucesc în conștiința noastră, iar dorința de a scăpa de constrângerile convenționale crește în intensitate. În mijlocul haosului, aflăm că libertatea se află în transformarea și în abilitatea de a accepta schimbarea ca parte a evoluției noastre.

Această călătorie retrogradă ne cere să ne confruntăm cu propriile noastre frici și să ne eliberăm de limitele auto-impuse. În haosul cosmic, găsim oportunitatea de a ne descoperi adevărata noastră esență și de a înfăptui schimbări revoluționare în viețile noastre.

Uranus în Taur retrograd ne amintește că valorile noastre fundamentale și stabilitatea noastră interioară pot fi transformate prin adaptabilitate și deschidere către noutate. În mijlocul acestui vortex cosmic, învățăm să apreciem frumusețea diversității și să căutăm modalități inovatoare de a ne exprima autenticitatea și originalitatea.

Pe măsură ce Uranus în Taur retrograd pășește prin labirinturile universului nostru interior, ne trezim la viață și ne deschidem spre noi orizonturi. Suntem îndemnați să abrazi lumea cu noi percepții și să provocăm status quo-ul, contribuind la o schimbare transformațională pe plan personal și colectiv.

Duminică – 10 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Fecioară

La ora 19:36:05 – Luna intră în Leu

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ? În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/zP0lTeYsNzY 

Neptun în Pești este în mers retrograd până la 7 decembrie 2023.

Tranzitul lui Neptun retrograd în zodia Peștilor aduce o energie profund spirituală, care ne invită să ne conectăm mai adânc cu aspectele mai subtile și mai intuitive ale vieții noastre. Acest tranzit poate aduce o perioadă de reflecție, revizuire și transformare interioară.

Neptun este asociat cu spiritualitatea, imaginația, compasiunea și conexiunea cu dimensiuni mai înalte ale existenței. În zodia Peștilor, Neptun este acasă și își găsește expresia cea mai naturală. Acest tranzit intensifică energia neptuniană și o aduce într-un mod mai profund și mai introspectiv.

Retrogradarea lui Neptun indică o perioadă în care suntem chemați să reflectăm asupra iluziilor și confuziilor noastre interioare. Putem fi invitați să ne confruntăm cu temeri, blocaje sau dependențe care ne-au ținut prizonieri și să lucrăm pentru a le elibera. Este un moment propice pentru a dezvălui și a aduce la lumină aspecte mai subtile și mai ascunse ale sinelui nostru.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai sensibili și mai receptivi la energiile și influențele subtile din jurul nostru. Intuiția și conexiunea cu planul spiritual pot fi amplificate, oferindu-ne oportunitatea de a ne asculta vocea interioară și de a ne îndruma viețile în mod mai profund și autentic.

Luni – 11 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Leu

PLUTON este în mers retrograd în Capricorn până la data de 12 octombrie.

În general, mesajul acestui traseu de retrogradare al lui Pluton prin cele două zodii este acela de a ne elibera de constrângerile și modelele vechi, de a ne asuma puterea noastră interioară și de a transforma aspectele care nu ne mai servesc. Ne este oferită oportunitatea de a ne confrunta cu aspectele ascunse și cu adevărurile nevorbite, atât în viața personală, cât și în societatea în ansamblu. Ce reprezintă Pluton în zodiiîn harta natală afli din acest #astrovlog: https://youtu.be/0MEXtKcCd_U

Marți – 12 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Balanță

Miercuri – 13 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur retrograd în Fecioară

La ora 08:18:02 – Luna intră în Fecioară: Lunar, de câte ori Luna tranzitează zodia Fecioarei se creează o opoziție cu Saturn în Pești, și azi se creează aceast aspect de opozițiile pe axa caselor 6-12. Astfel, Luna în Fecioara în Casa a 12-a indică o perioadă în care poate exista o dorință mai mare de a explora aspectele mai profunde ale sinelui tău și ale motivațiilor tale. Aceasta poate fi o ocazie să înțelegi mai bine conexiunile dintre emoțiile tale și modul în care acționezi în viața de zi cu zi. Cu Saturn retrograd în Casa a 6-a, se pune accent pe organizarea rutinei zilnice, serviciu, sănătate și îngrijire personală. Acest tranzit poate cere o analiză detaliată a modului în care îți gestionezi timpul, responsabilitățile și bunăstarea fizică și mentală. Tensiunea dintre Casa a 12-a și Casa a 6-a poate indica nevoia de a găsi un echilibru între nevoile tale emoționale și cerințele de zi cu zi. Este important să-ți oferi spațiu pentru a te conecta cu tine însuți într-un mod sănătos, fără a ignora responsabilitățile tale.

Joi – 14 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd in Taur

Se creează o cuadratură între Jupiter retrograd în Taur în casa a 12-a cu Venus în Leu în casa a 3-a. Jupiter retrograd în Taur poate căuta o înțelegere interioară mai profundă, în timp ce Venus în Leu poate dori să fie vizibilă și să se exprime creativ.

În timpul acestui tranzit, s-ar putea să simțiți o presiune între nevoia de a explora latura interioară a existenței și nevoia de a comunica într-un mod expresiv și plin de pasiune cu ceilalți. Această cuadratură poate cere să găsiți un echilibru între a vă extinde orizonturile spirituale (Jupiter în Taur în casa a 12-a) și a vă exprima cu pasiune și creativitate în interacțiunile de zi cu zi (Venus în Leu în casa a 3-a).

În general, această interacțiune poate aduce provocări în ceea ce privește găsirea unui echilibru între latura interioară și expresivitatea externă. Amintiți-vă că astrologia are o interpretare subiectivă și că interpretările pot varia în funcție de aspectele individuale ale hărții astrologice.

Vineri – 15 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

15 septembrie la ora 04:39:00 – Faza de lună Nouă în Fecioară face opoziție cu Neptun retrograd în Pești din casa a 8-a, un trigon cu Uranus retrograd in Taur din casa a 10-a și un trigon cu Pluton retrograd în casa a 6-a.

Opoziția poate indica o tensiune sau contrast între energiile celor două planete. Luna Nouă în Fecioară poate aduce dorința de claritate și realitate practică în viața materială, în timp ce Neptun retrograd în Pești poate aduce elemente de confuzie, idealism și sensibilitate profundă în aspecte mai profunde și financiare (casa a 8-a).

Trigonul este considerat un aspect armonios, sugerând o interacțiune pozitivă între energii. Uranus retrograd în Taur în casa a 10-a poate aduce o dorință de independență și schimbări inovatoare în carieră și reputație publică. Aceasta poate fi în concordanță cu dorința de a aduce schimbări practice și ordine în resursele personale.

Trigonul cu Pluton retrograd în casa a 6-a poate sublinia dorința de transformare personală și dezvoltare interioară prin schimbări practice și de rutină. Pluton retrograd poate intensifica căutarea de profunzime și semnificație în sarcinile de zi cu zi și în modul în care vă gestionați responsabilitățile.

La ora 20:44:29 – Luna intră în Balanță

Sâmbătă – 16 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

Nodurile Lunare au intrat la 17 iulie 2023 la ora 22:59:36 ora României pe axa Berbec – Balanță si își manifestă influența pâna la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30.  Ai aici un #astrovlog despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/sBG_5I4Pc2U

Duminică – 17 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Fecioară

Eris poartă numele zeiței grecești antice a conflictului și a discordiei.  Descoperirea acestui „obiect cu discuri împrăștiate” a bulversat lumea astronomiei și a forțat o regândire a modului în care astronomii definesc o „planetă”, ducând la inventarea categoriei de „planetă pitică”, care include acum Pluton, Ceres și Eris.  Eris are nevoie de cercetări substanțiale, dar primele semne sugerează că nu este o influență intrinsec malignă în horoscop, indiferent de mitologia nefastă.  În schimb, Eris pare a fi o forță de mișcare evolutivă, un agent al schimbării – și încă ceva!  Eris se deplasează incredibil de lent de-a lungul zodiacului, dar mișcarea sa în ceea ce privește influența (asupra caracterului, asupra evenimentelor) este rapidă, uneori „rapidă și furioasă”.  Eris se află în Berbec din 1926 și va fi până în 2048. De curand tovarasii modiali au dar denumirea de Eris la ultima varianta de gărgăun pentru care déjà au pregatit urmatoarea ințepare.

Agenda 2030 a Forumului Economic Mondial asta isi doreste, să ne împingă spre ceea ce le folosește lor. Până acum le-a ieșit. Obediența se pedepsește cu lipsa totală a libertății. Tu ce alegi? O sa fac un material video în viitorul apropiat despre asteroidul Eris.

Luni – 18 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Balanță și Scorpion

La ora 07:58:11 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

Cu această ocazie se formează un trigon între Luna în Scorpion în casa a 2-a și Saturn retrograd în Pești în casa a 6-a, ambele case vocaționale și te pot pune în următoarele situații: Poate aduce o armonie între emoțiile profunde (Luna în Scorpion) și modul în care persoana își asumă responsabilitățile și structura în viața de zi cu zi (Saturn retrograd în Pești în casa a 6-a). Poate exista o abordare matură și conștientă în gestionarea atât a aspectelor emoționale, cât și a sarcinilor și obligațiilor zilnice.

Luna în Scorpion în casa a 2-a indică o conexiune puternică între emoții și valoare materială. Trigonul cu Saturn retrograd în Pești în casa a 6-a poate aduce în prim-plan intuiția și capacitatea de a lua decizii financiare înțelepte. Persoana ar putea să-și gestioneze resursele cu înțelepciune, având în vedere atât aspectele pragmatice, cât și cele intangibile.

Saturn retrograd în Pești în casa a 6-a poate sugera o introspecție legată de rutina zilnică și sănătate. Cu trigonul format de Luna în Scorpion în casa a 2-a, persoana ar putea găsi un echilibru între nevoile lor emoționale și construirea unei rutine sănătoase. Acest aspect poate facilita dezvoltarea unui stil de viață armonios și aliniat cu valorile personale.

Marți – 19 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Balanță

Marte în Balanță formează un sextil cu Venus în Leu astfel că Marte și Venus se susțin reciproc pentru a crea o combinație constructivă.

În timpul acestui tranzit, puteți găsi că pasiunile și dorințele personale se pot exprima în mod frumos și cooperant în interacțiunile cu ceilalți. Eforturile pentru a menține echilibrul și armonia în relații (Marte în Balanță) pot fi însoțite de o energie creativă și expresivă în modul în care comunicați și interacționați cu ceilalți (Venus în Leu).

Acest sextil poate fi benefic pentru inițiative care implică colaborare, proiecte artistice sau orice altă activitate care îmbină acțiunea cu expresivitatea pasională.

În general, acest tranzit poate aduce o perioadă în care găsiți moduri armonioase de a vă manifesta pasiunile și dorințele, iar interacțiunile cu ceilalți sunt pline de căldură și creativitate. Amintiți-vă că astrologia are o interpretare subiectivă și că interpretările pot varia în funcție de harta astrologică personală.

Miercuri – 20 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Fecioară

20 septembrie la ora 17:05:57 – Luna intră în Săgetător

Nu degeaba în fiecare postez despre planeta care stăpânește ziua respectivă. Află aici de ce: https://youtu.be/NAcM0q22FmA

Joi – 21 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd in Taur

Jupiter retrograd în Taur formează un trigon cu Mercur în Fecioară și poate aduce o combinație constructivă între expansiune și gândire analitică. În timpul acestui tranzit, puteți găsi că procesul de învățare și comunicarea sunt însoțite de o abordare mai largă și benefică (Jupiter retrograd în Taur) în ceea ce privește dezvoltarea personală și aplicarea în practică a cunoștințelor (Mercur în Fecioară). Acest aspect poate facilita învățarea eficientă, comunicarea clară și abordarea proiectelor cu o perspectivă mai largă, care poate contribui la dezvoltarea și creșterea voastră personală.

În general, acest tranzit poate aduce o perioadă în care puteți găsi modalități eficiente de a învăța și de a comunica, cu accent pe aplicarea practică și pe dezvoltarea personală. Rețineți că interpretările astrologice sunt subiective și că astrologia nu are o bază științifică solidă.

Vineri – 22 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

La ora 22:31:09 – Primul Pătrar în Săgetător la gradul anaretic 29 sugerează o perioadă în care ne concentrăm pe relațiile cu ceilalți și pe explorarea noilor perspective în colaborare. În același timp, ne simțim dornici să aducem ordine și îmbunătățiri în sfera casă-familie. Gradul anaretic poate sublinia dorința de a finaliza și de a pune în ordine aceste aspecte înainte de a trece la noi inițiative.

La ora 23:20:19 – Luna intră în Capricorn

Sâmbătă– 23 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

SOARELE intră în zodia BALANȚEI la data de SEPTEMBRIE 2023 la ora 09:49:58. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului BALANȚĂ în acest #astrovlog: https://youtu.be/eyLYE9A688M 

În acest #astrovlog vorbesc despre luna SEPTEMBRIE în astrologie: https://youtu.be/eMN_NjGT1Yk 

Aflați în acest #astrovlog despre zodia BALANȚEI reprezentată în tarot: https://youtu.be/z7aY9dnj0PM 

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în BALANȚĂ: https://youtu.be/GMZ-JPliH10 

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Balanță – Nodul Sud in Berbec sau/și Nodul Nord in casa a VII-a – Nodul Sud in casa a I-a în harta natală: https://youtu.be/ezyvZh7KCyQ 

VENUS este planeta care stăpânește zodia BALANȚEI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Aflați în acest #astrovlog despre cum este VENUS reprezentată în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de AER – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/4p4WY324OzY 

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de AER – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/RF_TXmOtwrI 

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia BALANȚEI:

Duminică – 24 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Balanță

Aproape că se formează o formașiune de ZMEU, aflați mai multe informații din acest vlog ce reprezintă în astrologie un ZMEU, în harta natală: https://youtu.be/AAKNR7Hk8Lg

Luni – 25 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Capricorn și Vărsător

La ora 02:29:27 – Luna intră în Vărsător în casa a 7-a și formează un trigon cu Soarele în Balanță în casa a 3-a și poate facilita comunicarea deschisă și autentică în relații și parteneriate. Suntem mai dispuși să ascultăm și să înțelegem punctele de vedere ale celorlalți. Relațiile pot beneficia de un echilibru între independența emoțională (Luna în Vărsător) și nevoia de armonie și cooperare (Soarele în Balanță).

Marți – 26 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Balanță

Marte în Balanță formează între 22 septembrie și 4 octombrie o conjuncție cu Nodul Sud în Balanță și opoziție cu Nodul Nord în Berbec.

Conjuncția cu Nodul Sud sugerează că aceasta poate fi o perioadă în care este important să reflectați asupra modului în care vă folosiți energia și acțiunile în relațiile voastre și să decideți ce trebuie să lăsați în urmă.

Opoziția cu Nodul Nord în Berbec poate adăuga o presiune pentru a vă asuma inițiative și pentru a vă îndrepta spre ceea ce vă oferă oportunități de creștere personală și individualitate.

Acest tranzit poate cere să găsiți un echilibru între a vă păstra armonia în relații (Marte în Balanță și Nodul Sud) și a vă asuma propria cale de acțiune și exprimare personală (Nodul Nord în Berbec).

În general, acest tranzit poate aduce o conștientizare a nevoii de echilibru între a vă conecta cu ceilalți și a vă urma propria cale. Puteți simți o motivație puternică de a găsi această echilibru în viața voastră. Amintiți-vă că interpretările astrologice sunt subiective și că astrologia nu are o bază științifică solidă.

Miercuri – 27 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Fecioară

La ora 03:18:06 – Luna intră în Pești

Venus în Leu formează o cunadratură cu Uranus retrograd în Taur și un sextil cu Marte și Nodul Sud în Balanță:

Cuadratura dintre Venus și Uranus poate aduce schimbări neașteptate în relații și valori, posibil aducând tensiuni în ceea ce privește exprimarea afecțiunii sau dorința de independență.

Sextilul dintre Venus și Marte și Nodul Sud în Balanță poate aduce ocazii de a aduce echilibru în relații și a învăța din experiențele anterioare.

În general, această configurație astrologică poate aduce o perioadă în care trebuie să faceți față schimbărilor și tensiunilor în relații, în timp ce încercați să păstrați echilibrul și să învățați din lecțiile karmice legate de interacțiunile anterioare. Amintiți-vă că interpretările astrologice sunt subiective și că astrologia nu are o bază științifică solidă.

Joi – 28 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

Luna în Pești formează sextil cu Jupiter retrograd în Taur: Luna și Jupiter formează un aspect favorabil pentru a îmbina emoția cu expansiunea.

În timpul acestui tranzit, puteți experimenta o amplificare a intuiției și a conexiunii cu lumea interioară (Luna în Pești), în timp ce vă confruntați cu o percepție mai largă asupra valorilor personale și a modului în care le integrați în viață (Jupiter retrograd în Taur).

Acest aspect poate aduce oportunități de a vă extinde înțelegerea asupra valorilor și a modului în care acestea se leagă de emoțiile voastre și de conexiunea cu lumea înconjurătoare.

În general, acest tranzit poate aduce o perioadă în care puteți găsi un echilibru între sensibilitatea interioară și aspirațiile personale, învățând să vă folosiți intuiția pentru a naviga prin provocări și oportunități. Rețineți că interpretările astrologice sunt subiective și că astrologia nu are o bază științifică solidă.

Vineri – 29 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

29 septembrie la ora 03:17:14 – Luna intră în Berbec

29 septembrie la ora 12:57:00 – Lună Plină în Berbec în casa a 5-a și Soarele în Balanță în casa a 11-a – aceste două poziții pot aduce un echilibru între nevoile tale personale și dorința de a te conecta cu ceilalți. Energia intensă a Lunii Pline în Berbec poate fi atenuată de dorința de a menține armonie și echilibru în relații, specifică Soarelui în Balanță.

Această interacțiune poate aduce o perioadă în care îți exprimi creativitatea și pasiunile cu încredere, dar în același timp ții cont de relațiile și nevoile celor din jur. Poate fi un moment excelent pentru colaborări creative sau pentru a te bucura de evenimente sociale cu prietenii și grupurile din viața ta.

În general, acest tranzit poate aduce o perioadă în care încerci să găsești echilibrul dintre nevoile personale și relațiile sociale, și poți experimenta atât entuziasmul individual, cât și armonia în interacțiunile cu alții.

Sâmbătă– 30 septembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

Venus în Leu formează un trigon cu Nodul Nord în Berbec și un sextil cu Marte și Nodul Sud în Balanță:

Trigonul dintre Venus și Nodul Nord sugerează că aceasta poate fi o perioadă favorabilă pentru a vă concentra asupra valorilor personale și a vă exprima creativitatea în mod individual și autentic.

Sextilul dintre Venus și Marte și Nodul Sud în Balanță poate aduce oportunități de a aduce echilibru în relații și a învăța din experiențele anterioare.

În general, această configurație astrologică poate aduce o perioadă în care puteți găsi modalități armonioase de a vă exprima valorile personale, pasiunile și creativitatea în relațiile voastre, iar direcția karmică vă poate susține în transformarea și evoluția personală. Rețineți că interpretările astrologice sunt subiective și că astrologia nu are o bază științifică solidă.

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o vară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog