PLANETELE SI INTERVENTIILE CHIRURGICALE

Nu intotdeauna ne putem lauda cu o sanatate de fier, iar in unele situatii apare chiar necesitatea unei interventii chirurgicale.Tocmai de aceea este de preferat sa detinem cat mai multe informatii practice care sa ne ajute sa trecem cat mai usor prin astfel de evenimente.

In urma unor studii de lunga durata a astrologilor specializati in Astrologie Medicala s-a ajuns la concluzia ca planetele si aspectele lor au o mare influenta asupra organismului uman.

Iata cateva reguli privind planificarea unei interventii chirurgicale:

1. Se va EVITA efectuarea unei interventii chirurgicale in urmatoarele situatii:

Cu cinci zile inainte sau dupa Luna Plina. In aceasta perioada fluidele din organism sunt activate la nivel maxim si pot provoca hemoragii, inflamatii sau alte complicatii.

Pentru partea din organism guvernata de semnul in care se afla Luna sau Soarele in tranzit.

Cand Luna tranziteaza semne mutabile (Fecioara, Gemeni, Pesti si Sagetator).

Luna in tranzit este in conjunctie foarte apropiata cu Soare, Luna sau Marte natal.

Luna in tranzit este in aspect de cuadratura, opozitie sau inconjunctie cu Soare, Marte, Saturn, Neptun Uranus sau Pluto (natal sau in tranzit).

Cand Mercur si Marte sunt retrograde. Mercur retrograd poate duce la neantelegeri, greseli si confuzie in exercitarea actului medical. Marte este planeta medicilor chirurgi, cand ea este in miscare retrograda medicii chirurgi nu se mai pot concentra la fel de bine, de aici si riscul aparitiei unor greseli.

2. Se va INCERCA planificarea efectuarii unei interventii chirurgicale in urmatoarele situatii:

Cu cinci zile inainte sau dupa Luna Noua. In aceasta perioada fluidele din organism sunt activate la nivel minim, astfel exista un risc minim al aparitiei unor complicatii.

Cand Luna tranziteaza semne fixe (Taur, Leu, Scorpion sau Varsator).

Luna in tranzit este in aspect de sextil sau trigon cu Venus, Marte sau Jupiter (natal, in progresie sau in tranzit).

SFATURI STRAVECHI DESPRE INFLUENTA PLANETELOR ASUPRA STARII DE SANATATE:

 Aceste sfaturi au fost scrise pe baza observatiilor empirice facute de catre oamenii de stiinta din trecut. Dupa cum se stie, in vremurile stravechi oamenii de stiinta aveau o cunoastere complexa asupra lumii cunoscand matematica, astronomie, fizica, astrologie, chimie etc.

Iata cateva dintre sfaturi:

Cand este faza de Luna Plina oasele sunt pline de maduva, mareele sunt mai mari, stridiile sunt mai multe ca de obicei iar temperatura corpului este mai mare in mod natural, deci nu trebuie sa interveniti cu medicamente.

In copilarie Luna are o influenta mai mare asupra corpului decat la maturitate, cand ii vine randul Soarelui sa isi joace rolul.

Luna are o mare influenta asupra oamenilor cu probleme psihice, dar si asupra pacientilor isterici, epileptici, si cei cu sensibilitate nervoasa. Acesti pacienti simt foarte puternic schimbarile Lunii, in special mai ales in faza de Luna Plina, de aceea ei nu ar trebui sa doarma sub stralucirea directa a Lunii.

Luna are un ciclu de miscare de aproximativ 28 de zile, iar orice afectiune are o schimbare la fiecare sapte zile. Cand Luna este in crestere si este in aspect benefic cu Jupiter sau Venus din harta natala stimularea cardiaca produce rezultate durabile, iar palpitatiile sunt tratate mai eficient atunci cand Luna este in scadere. Aplicarea stimulentelor cardiace nu se face atunci cand Luna este in scadere si are aspecte nefavorabile cu Jupiter si Venus.

Cand Saturn se afla in harta natala in casa a VI-a atunci vitalitatea nativului este diminuata. In schimb aspectele benefice formate intre Soare si Marte din harta natala da o vitalitate foarte buna si rezistenta la boli. Un copil fara niciun aspect intre Soare si Marte este mai expus la bolile copilariei.

Un nativ cu mai multe planete in semne de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) are nevoie de mai mult aer curat in mediul in care traieste, iar un nativ cu mai multe planete in semne de foc (Berbec, Leu si Sagetator) are nevoie de mai mult soare si nu prea suporta intunericul, iar un nativ cu mai multe planete in semne de apa sau de pamant (Rac, Scorpion si Pesti) nu suporta soarele in exces.

Planetele in mers aparent retrograd, indiferent ce aspect formeaza cu celelalte planete, nu ajuta prea mult la refacerea organismului dupa o boala.

Atunci cand Marte si Saturn sunt plasate pe casele a VI-a si a XII-a, in harta natala sau aflate in tranzit pe harta natala, atunci este bine sa fiti mai atenti la starea de sanatate si sa incercati sa adoptati un stil de viata mai sanatos. Locul in care sunt plasate Marte si Saturn in momentul nasterii, pe harta natala (zodie si casa) arata zonele din corp care sunt vulnerabile.

Daca Luna este in conjunctie cu Saturn la debutul unei boli, atunci aceasta boala va avea o durata mai mare de viata.

Pentru analiza horoscopului medical folositi linkul: https://cerulinstelat.ro/horoscop-medical/

Va doresc sanatate si viata lunga, cu folos!

Monica Lazar

Astrolog