LECTIE AUDIO NR. 2: CUM SE INTERPRETEAZA STAREA DE SANATATE IN HARTA NATALA

Aceasta lectie audio va ofera o metoda simpla de a interpreta un horoscop natal din punct de vedere al starii de sanatate, fara sa aveti cunostiinte aprofundate in astrologie. Cand ma refer la sanatate nu ma limitez doar la starea fizica, ci analizam si starea de bine psihica si emotionala.

Informatiile cuprinse in aceasta lectie nu inlocuiesc calitatile unui medic, informatia oferita fiind necesara dar nu si suficienta pentru a va mentine o stare de sanatate satisfacatoare. De aceea este recomandat, pentru orice problema de sanatate sa contactati medicul de familie sau orice medic curant pentru a va diagnostica si a va prescrie un eventual tratament.

Aceasta lectie contine pe langa materialele in format audio (mp3) si harti astrologice (in format jpg) si exemple concrete descrise in material (in format word).

Iata ce veti invata in urma audierii acestui material:
a. Casele sanatatii, planetele si aspectele majore care se formeaza;
b. Ascendentul, Soarele si Marte si rolul lor in sanatate si recuperare fizica;
c. Mercur si Luna si rolul lor in alchimia dintre ratiune si simtire;
d. Analiza elementelor din harta natala si echilibrul dintre ele;
g. Rolul tranzitelor in activarea unor situatii medicale

Pretul: 60 LEI platiti in contul bancar pe care il primiti prin email dupa completarea formularului de mai jos.
Timpul de livrare: In maxim 1 zi lucratoare dupa ce s-au primit banii in contul primit prin email.
Modul de livrare: prin email sau prin serviciul www.wetransfer.com, in functie de marimea fisierului. Fisierul arhivat pe care il veti descarca va contine mai multe foldere si indicatii de folosire a materialelor.

Daca va doriti aceasta LECTIE AUDIO NR. 2 va rog sa completati formularul de mai jos si veti primi automat un email de confirmare si cu informatii despre modul de plata al serviciului asotrologic. Spor la studiu!

Nume*
Adresa de email*


* Toate campurile se completeaza obligatoriu.