LECTIE AUDIO NR. 3: CUM DESCOPERI PROSPERITATEA IN HARTA NATALA

Aceasta lectie audio va ofera o metoda simpla de a interpreta un horoscop natal din punct de vedere al prosperitatii, fara sa aveti cunostiinte aprofundate in astrologie. Sa intelegeti mai bine cum va puteti folosi potentialul si creativitatea in dobandirea unei situatii materiale multumitoare.
Cand ma refer la prosperitate nu ma limitez doar la starea materiala (banii, bunurile mobiliare si imobiliare etc), ci analizam si starea de bine. Nu e de ajuns sa aveti bani ci si sa fiti capabili sa va bucurati de ei.
Aceasta lectie contine pe langa materialele in format audio (mp3) si harti astrologice (in format jpg) si exemple concrete descrise in material (in format word).

Iata ce veti invata in urma audierii acestui material:
a. Luna, Venus si Marte si rolul lor in succesul financiar;
b. Casele financiare si modul cum functioneaza atunci cand sunt sau nu sunt populate de planete;
c. Rolul creativitatii in activarea si mentinerea prosperitatii;
d. Rolul tranzitelor in activarea prosperitatii;
g. Exemple practice.

Pretul: 60 LEI platiti in contul bancar pe care il primiti prin email dupa completarea formularului de mai jos.
Timpul de livrare: In maxim 1 zi lucratoare dupa ce s-au primit banii in contul primit prin email.
Modul de livrare: prin email sau prin serviciul www.wetransfer.com, in functie de marimea fisierului. Fisierul arhivat pe care il veti descarca va contine mai multe foldere si indicatii de folosire a materialelor.
Daca va doriti aceasta LECTIE AUDIO NR. 3 va rog sa completati formularul de mai jos si veti primi automat un email de confirmare si cu informatii despre modul de plata al serviciului asotrologic. Spor la studiu!

 

Nume*
Adresa de email** Toate campurile se completeaza obligatoriu.