Aceasta alchimie arata nivelul de armonie intre dorinta si afectivitate, intre sexualitate si sentimente si mai ales nivelul de armonie interior atunci cand relationam cu sexul opus.

Persoanele care au in harta natala o relatie armonioasa intre cele doua planete (trigon, sextil) au o viata afectiva frumoasa, iar atunci cand o relatie nu mai functioneaza depaseste usor momentul despartirii, fara regrete si zbucium interior. Le place sa-si impartaseasca dorintele si activitatile cu persoana iubita si chiar sa participe impreuna la activitati care au legatura cu sportul si activitati creative.

Persoanele care au in harta natala o relatie problematica (cuadratura sau opozitie) intre cele doua planete au o viata amoroasa zbuciumata, cu despartiri dramatice, care lasa urme in sufletul persoanei. Aceste persoane stiu ce vor dar nu stiu cum sa obtina ceea ce isi doresc, de aceea pot parea stangaci, timizi sau prea agresivi in manifestarea lor. Dragostea si ura sunt uneori amestecate in viata lor amoroasa, de aceea poate sunt atrasi de relatiile care creeaza sentimente extreme, asta si pentru ca aceste persoane sunt foarte pasionale. Ei vor totul sau nimic. Nu este exclus si abuzul de orice fel (fizic, psihic, santaj sentimental etc).

Exista si o situatie particularaatunci cand Marte si Venus sunt in acelasi semn zodiacal (in conjunctie), in acest caz persoanele care poseda o astfel de configuratie astrala pun mare accent pe viata erotica si relatiile amoroase si de multe ori neglijand alte aspecte ale vietii. Ele sunt persoane pline de farmec si magnetism, avand capacitatea sa atraga foarte usor sexul opus si nu numai. Iata si cateva celebritati cu un astfel de aspect: Giacomo Casanova, Bill Clinton, Heidi Fleiss, Salvador Dali, Charles Baudelaire.

In literatura de specialitate (autorul Vettius Valens) exista si o alta mentiune interesanta: atunci cand Venus si/sau Marte se afla sub razele soarelui (la mai putin de 15 grade de Soare) sunt favorizate relatiile de dragoste secrete. Este adevarat ca este foarte important in ce case astrologice se intampla aceste aspecte deoarece ne ajuta sa intelegem modul cum se manifesta energiile acestor planete. Dar aceste informatii le voi dezvolta intr-un articol viitor.

Daca doriti analiza HOROSCOPULUI RELATIONAL gasiti aici mai multe informatii:

https://cerulinstelat.ro/horoscop-relational/

Daca doriti sa invatati astrologie usor si repede gasiti aici LECTII AUDIO: https://cerulinstelat.ro/audio/

 Monica Lazar

 Astrolog