HOROSCOP RELATIONAL

 

Horocopul relational se bazeaza pe analiza relatiilor care se pot stabili intre doua sau mai multe persoane, prin suprapunerea horoscoapelor acestora. Ea stabileste pe ce niveluri si in ce domenii exista afinitati sau incompatibilitati intre persoane si ofera solutii de rezolvare a conflictelor. Analiza respectiva nu se limiteaza doar la relatiile de dragoste sau de casatorie, ci tine cont si de relatiile de prietenie, de familie sau de afaceri.

Horoscopul relational contine atat harta compusa si harta sinastriei celor doi parteneri cat si interpretarea acestora (hartile in format jpg si interpretarea hartilor in format word sau audio).

Important! Interpretarea horoscopului este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret: 300 LEI

Timpul de livrare: In 10 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca doriti o consultatie astrologica va rog sa completati formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.




    

  

    

  







* Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Daca localitatea in care locuiti in prezent este diferita de cea de nastere va rog scrieti noua locatie la rubrica Localitatea de resedinta.