Jupiter este Marele Benefic si poate ajuta acolo unde este prezent in harta natala. Folosirea energiei planetei Jupiter necesita intelepciune, orice deraiere, exagerare, lacomie, dezechilibru este amendat. Care este de fapt rolul principal al planetei Jupiter in viata fiecaruia dintre voi? Iata cateva observatii:

Jupiter este semnificatorul copiilor si va poate arata, in  functie de casa in care se afla potentialul fertil al nativului. De exemplu Jupiter plasat in casa a V-a sau a XI-a favorizeaza fertilitatea. Si tranzitele lui Jupiter peste Luna si Venus natal dar si peste casele a V-a si a X-a favorizeaza conceptia dar si creativitatea.

Jupiter aflat in domiciliu (Sagetator si Pesti) sau in Exaltare in Rac si daca are aspecte bune si cu Luna si/sau Venus atunci poate indica o viata multumitoare din punct de vedere marial si nu numai. Plasarea planetei Jupiter in exil in Gemeni sau in cadere in Capricorn si calitatea aspectelor sale cu celelalte planete va arata ca trebuie depus un efort substantial pentru a avea copii dar si de a avea o viata plina de satisfactii materiale.

Jupiter arata posibilele probleme de sanatate in ceea ce proveste afectiunile hepatice si pancreatice, complicatiile datorate obezitatii. Orice exagerare in stilul de viata si alimentatie poate arata ca Jupiter natal are o pozitie mai speciala.

Daca in harta natala Jupiter este in miscare aparent retrograda atunci arata ca nativul are un sistem de valori neobisnuit si prefera sa invete din propriile experiente decat din carti sau alte surse de informare. Nativul este bine sa inteleaga ca merita la fel de mult ca si ceilalti oameni sa obtina ceea ce-si doreste ca sa fie fericit in viata. Sa fie mai increzatori in ceea ce universul le poate oferi!

Jupiter in tranzit, in miscare aparent retrograda arata ca este bine sa reanalizam proiectele si planurile deoarece este foarte posibil sa avem idei mai interesante care pot fi folosite. Orice retrogradare va mai da o sansa sa faceteti lucrurile mai bine.

Se stie ca ziua de JOI este considerata ZIUA LUI JUPITER si zilnic avem ORELE PLANETARE ALE LUI JUPITER. Acestea sunt favorabile pentru inceperea urmatoarelor activitati: actiuni umanitare si strangere de fonduri pentru proiecte de mare anvergura, distractie si intalniri cu prietenii, relaxare, preocupari spirituale. Conditia de indeplinit pentru a avea succes este sa actionati cinstit si corect fata de lege si cei din jur.

Cum actioneaza Jupiter in Scorpion pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici:

https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

Jupiter fie cu voi!

Monica Lazar

Astrolog

Tu stii unde este Jupiter in harta ta natala si cum te poate ajuta? Afla din Horoscopul natal: https://cerulinstelat.ro/horoscop-natal/