HOROSCOP NATAL

Horoscopul natal se bazeaza pe interpretarea hartii natale, intocmit in functie de data, ora, minutul si locul nasterii si ofera informatii referitoare la capacitatile fizice si intelectuale, structura emotional-afectiva, relatiile sociale, familiale, profesionale, dar si multe alte elemente personale legate de destin.

Horoscopul natal contine harta natala si interpretarea acesteia (harta natala in format jpg si interpretarea hartii natale in format word sau audio).

Important! Interpretarea hartii natale este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartii natale.

Pret: 210 LEI

Timpul de livrare: In 7 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.

HOROSCOP NATAL
    

  * Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
** Daca localitatea in care locuiti in prezent este diferita de cea de nastere va rog scrieti noua locatie la rubrica Localitatea de resedinta.