Soarele exprima identitatea personala si personalitatea. Reprezinta realitatea sinelui, esenta verbului a fi si vitalitatea vietii. Prin Soare noi exprimam propria noastra individualitate intr-o forma creativa. Simbolizeaza expresia vietii, felul cum ne prezentam in lume. Cunoscându-ne felul nostru de a fi suntem capabili sa ne gasim locul special in lume, aceasta fiind cea mai puternica forta a psihicului uman. Oamenii doresc sa se exprime in lume intr-un mod individual si personal.

Demnitatile esentiale ale Soarelui din punct de vedere astrologic sunt foarte importante in interpretarea oricarei harti astrologice, astfel:

Soarele stapaneste zodia Leului si este ca si cum o persoana locuieste confortabil in propria casa fiind in stare sa isi indeplineasca rolul intr-o maniera eficienta si pozitiva.

Soarele este in exaltare in zodia Berbecului si este ca si cum o persoana ar fi invitata la o receptie speciala in cinstea sa si asezata la un loc de cinste. Astfel manifestarea energiei planetei respective se realizeaza la un nivel superior.

Soarele este in exil in zodia Varsatorului si este ca si cum persoana ar intra intr-o casa unde nu este bine venita si abia asteapta sa plece de acolo. Actiunile sunt prost intelese, mesajele la fel, si capacitatea de a impune pareri acceptate si de altii este minima.

Soarele este in cadere in zodia Balantei si este ca si cum persoana nici nu apuca sa intre in casa ca si este invitat sa-si ia talpasita, nu exista puterea de a va impune si de a avea vreo influenta. Spuneti ceva si se intelege exact invers sau ceva total eronat.

Care este de fapt rolul principal al Soarelui in viata fiecaruia dintre voi?  

Soarele are un rol determinant in viata tuturor si este planeta care da energie si vitalitate tuturor, fara discriminare. Se stie ca exista 12 semne astrologice, iar Soarele le tranziteaza in fiecare an. Care este de fapt rolul principal al Soarelui in viata fiecaruia dintre voi? Iata cateva informatii utile:

Pentru Soarele aflat la data nasterii in zodii cardinale (Berbec, Rac, Balanta si Capricorn):

 • Relational: induce pasiune, dorinta de independenta si stimulare dar si nerabdare;
 • Medical: predispune la afectiuni acute si dureroase, care apar brusc dar ofera si vindecare rapida. Predispozitie la accidente datorita grabei si nerabdarii;
 • Vocational: ofera ambitie, initiativa si curaj, calitati de lideri si atractie catre activitati independente;

Pentru Soarele aflat la data nasterii in zodii fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator):

 • Relational: ofera stabilitate si incredere pe termen lung, dorinta de a construi dar si posesivitate si incapatanare;
 • Medical: predispune la boli cronice, cu evolutie lenta, iar corpul este foarte rezistent, nu exista o atractie evidenta catre o schimbare a stilului de viata si nicio atractie deosebita pentru practicarea unui sport sau adaptarea la o dieta sanatoasa;
 • Vocational: ofera perseverenta si concentrare in a duce lucrurile pana la capat si atractie pentru meserii care aduc beneficii financiare (banci, asigurari, proprietari de cladiri si terenuri);

Pentru Soarele aflat la data nasterii in zodii mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti):

 • Relational: ofera atractie catre experiment si diversitate, receptivitate maxima;
 • Medical: predispune la simptome neclare si schimbatoare si nu ofera o vitalitate deosebita, in schimb reactioneaza foarte bine la tratamente. ;
 • Vocational: ofera adaptabilitate, talente multiple si sunt predispusi la ocupatii care se desfasoara in paralel, daca se poate cu un program de lucru cat mai flexibil. Talente artistice si atractie catre ocupatii din domeniul medical si al asistentei sociale.

Pentru Soarele aflat la data nasterii in zodii de foc (Berbec, Leu si Sagetator):

 • Relational: da pasiune si dorinta de provocare permanenta din partea persoanei iubite;
 • Medical: da energie si vitalitate si constitutie puternica;
 • Vocational: dinamism, curaj si initiativa dar lipsa de rabdare in a duce lucrurile pana la capat, de aceea este bine sa se asocieze cu persoane nascute in zodii de pamant pentru a finaliza ceea ce si-a propus.

Pentru Soarele aflat la data nasterii in zodii de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn):

 • Relational: ofera stabilitate si siguranta dar si dorinta de a controla relatia ;
 • Medical: ofera rezistenta si forta fizica dar nu exista deschidere pentru schimbarea stitlului de viata;
 • Vocational: ofera simt practic, dorinta de ordine si disciplina si structurare a informatiei, orice se poate baza pe seriozitatea si perseverenta lor.

Pentru Soarele aflat la data nasterii in zodii de aer (Gemeni, Balanta si Varsator):

 • Relational: ofera o oarecare detasare in exprimarea sentimentelor si o instabilitate care are legatura cu starea permanenta de neliniste;
 • Medical: ofera rapiditate in reactie si gandire si reflexe foarte bune;
 • Vocational: ofera dorinta de comunicare si cunoastere, abilitati in comunicare, relatii publice si publicitate, comert etc.

Pentru Soarele aflat la data nasterii in zodii de apa (Rac, Scorpion si Pesti):

 • Relational: ofera senzualitate, sensibilitate si receptivitate dar si capacitatea de a iubi profund;
 • Medical: ofera emotivitate si tendinta de a isi creea dependente. Fertilitate.
 • Vocational: ofera imaginatie, intuitie, talente artistice.

Se stie ca DUMINICA este considerata ZIUA SOARELUI si zilnic avem ORELE PLANETARE ALE SOARELUI si acestea sunt favorabile pentru inceperea urmatoarelor activitati : dezvoltare personala, promovare, prezentari, oratorie, imbunatatirea imaginii plublice dar si activitati care ajuta la dobandirea unei sanatati durabile. 

Fiti fericiti si aratati-va calitatile oferite de zodia in care v-ati nascut!

Monica Lazar

Astrolog

HOROSCOPUL NATAL se bazeaza pe interpretarea hartii natale, intocmit in functie de data, ora, minutul si locul nasterii si ofera informatii referitoare la capacitatile fizice si intelectuale, structura emotional-afectiva, relatiile sociale, familiale, profesionale, dar si multe alte elemente personale legate de destin. Horoscopul natal contine harta natala si interpretarea acesteia (harta natala in format jpg si interpretarea hartii natale in format word sau audio).

Puteti comanda horoscopul aici  https://cerulinstelat.ro/horoscop-natal/