SOARELE intră în zodia LEULUI la data de 22 IULIE 2022 la ora 23:06:59. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului LEULUI în acest #astrovlog:

https://youtu.be/3JfeZ7dcM58

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia LEULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/0uv5UlCjku0

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în LEU:  https://youtu.be/M42jVLs-wVM

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Leu – Nodul Sud in Vărsător sau/si Nodul Nord in casa a V-a – Nodul Sud in casa a XI-a în harta natală: https://youtu.be/j3u7JEpxar0

SOARELE fiind planeta care stăpânește zodia LEULUI vă invit să urmăriți vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează SOARELE în astrologie: https://tinyurl.com/2s4dadvs

Aflați în acest #astrovlog​ despre SOARE reprezentată în tarot: https://youtu.be/qsev00B-QVg

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/aff8gi_3u3Y

În acest #astrovlog vorbesc despre luna IULIE în astrologie: https://youtu.be/1OhZ-rYOIDA

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 iulie ora 03:39:33 – Luna intră în Leu

3 iulie la ora 15:31:17 – Luna intră în Fecioară

6 iulie ora 01:24:48 – Luna intră în Balanță și se creează următoarele aspecte:

Opoziție cu Jupiter în Berbec – Există o tendința de a fi auto-indulgentă și nevoia de confort. Nu îți găsești motivația pentru a face începe o acțiune sau ai așteptări nerealiste. Ai grijă să nu delegi altora puterea ta, mai bine identifică dacă nu cumva exsită o lipsă de încredere în propria persoană.

7 iulie la ora 05:14:00 – Primul pătrar în Balanță: Dacă îți dorești cu adevărat relații armonioase cu membrii familiei e nevoie să ai un echilibru între a da și a primi în relații și pentru a crea frumusețe în jurul tău. Dacă ai anumite talente artistice și creative este bine să le pui la treabă.

8 iulie la ora 08:14:59 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

Până va ieși Nodul Sud din Scorpion , lunar se va întâlni Luna în Scorpion cu Nodul Sud.

Experiența te învață să îți folosești emoțiile pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru a îi ajuta și pe cei din jur. De aceea este nevoie să nu mai fii ranchiunos sau să ai emoții negative față de cei din jur. Iertarea sau chiar lipsa nevoi de a îi judeca permanent pe ceilalți este calea cea mai potrivită pentru a deveni OM. Și astfel, ca prin minune se deschid uși, apar oamenii și oportunitățile potrivite pentru tine.

Până va ieși Uranus din Taur, lunar Luna în Scorpion va forma o opoziție cu Uranus:

De aceea te apucă periodic neliniștea și nevoia de revoluție și reformă, deoarece emoțiile sunt schimbătoare. De aceea apare un conflict între minte și emoții. Echilibrul este cheia. Tu stăpânești emoțiile și nu invers. Se ajunge aici prin pacea inimii. Cum se ajunge aici e mai bine să întrebați un duhovnic. Dacă nu aveți așa ceva, atunci căutați-l! Acest duhovnic poate fi personificat din natura lui Saturn în Vărsător, cu care Luna creează o cuadratură. Ce vrea duhovnicul (Saturn) de la voi? Vrea disciplină mentală, organizare, seriozitate, responsabilitate, muncă!

10 iulie la ora 11:34:14 – Luna intră în Săgetător

12 iulie la ora 12:01:09 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

Luna formează un trigon cu Marte în Taur: Ești asertiv și capabil să te motivezi pentru că ai încredere în tine. Ai capacitatea de a recunoaște oportunitățile și de a profita la maximum de ele. Poți face față provocărilor cu condiția să nu devii prea încăpățânat.

13 iulie la ora 21:37:00 – Faza de Lună Plină în Capricorn: Această fază se așază pe axa caselor 12-6. Cu ocazia asta Luna face o conjuncție și Soarele o opoziție cu Pluton

Intensitate emoțională, predispusă schimbări bruște de dispoziție. Acest lucru poate crea probleme dacă nu îți canalizezi energia într-o activitate creativă. Simți că lumea se opune dorințelor tale cele mai profunde și devii exploziv. Cei din jur nu sunt obligați să îți slujească dorințelor tale. Doar tu ești sclavul propriilor dorințe.

De asemenea, Soarele face o conjuncție cu Mercur în Rac: Ai tendința să comunici cu emoțiile, mai ales cu cei dragi, dat atenție la tendința de a vorbi mai mult despre tine și interesele tale, dar ești mai puțin interesat să-i asculți pe ceilalți.

14 iulie la ora 11:13:18 – Luna intră în Vărsător

16 iulie la ora 11:18:02 – Luna intră în Pești

18 iulie la ora 14:17:23 – Luna intră în Berbec

20 iulie la ora 17:18:00 – Ultimul pătrar în Berbec: Este un moment potrivit pentru mișcare, ieșire în natură, de a deveni creativ și jucăuș, dacă ai un partener atunci bucurați-vă de compania sa. Poate să vă vină vreo idee năstrușnică de a face bani prin folosirea unui talent nativ sau o abilitate.

20 iulie la ora 21:22:40 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Se creează un aspect de cuadratură cu Mercur: Ești indecis, petrecând mult timp cântărind argumentele pro și contra. Acest lucru se datorează faptului că sentimentele și gândurile tale sunt în contradicție. Pe măsură ce înveți cum să faci compromisuri, vei dezvolta înțelegerea și cunoștințele interioare despre cum să acționezi.

23 iulie la ora 08:10:41 – Luna intră în Gemeni

Se creează un sextil cu Soare: Ai ocazia să te exprimi bine și să se vadă în modul de a te manifesta în societate.

25 iulie la ora 20:53:43 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

28 iulie ora 09:35:57 – Luna intră în Leu

28 iulie la ora 20:54:00 – Faza de Lună Nouă în Leu: Îți faci planuri împreună cu partenerul sau începi o colaborare nouă care se dovedește a fi de success pe termen lung. Îți place compania altor oameni și chiar este recomandat să socializezi, să călătorești sau să înveți ceva nou.

30 iulie la ora 21:10:34 – Luna intră în Fecioară

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR RETROGRAD ÎN GEMENI și TAUR: 

Până la 5 iulie Mercur în Gemeni este în mișcare directă

Între 5 și 19 iulie Mercur este în Rac: Acordați importanță comunicării în familie. Informațiile despre familia ta și despre trecutul acesteia sunt, de asemenea, importante pentru tine. De exemplu, ați putea dori să colectați fotografii de familie sau să studiați istoria familiei. Ai grijă de tine și de ceilalți comunicând probleme emoționale.

Între 19 iulie și 4 august Mercur este în Leu: Sunteți entuziast în căutarea cunoașterii. Ești mândru de abilitățile tale de învățare și crezi în zicala că învățarea este distractivă. Este posibil să ai tendința de a fi un știe-totul.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează planetele retrograde în harta natală:  https://youtu.be/bkcN3W_v9IE

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia GEMENILOR până la 18 iulie: Curiozitatea în relații nu a omorât pisica, de aceea îți folosești mintea pentru a cucerii audiența. Se știe de ceva vreme că, creierul este centru excitației erotice.

Trigon cu Luna între 7 și 8 iulie: Ai un talent pentru relații armonioase, pentru a reuși să obții un echilibru între a da și a primi în relații și pentru a crea frumusețe în jurul tău. Ai talente artistice și creative așa că e momentul potrivit să te implici în astfel de activități.

Trigon cu Saturn între 9 și 14 iulie: Sunteți un partener de încredere, stabil și cu respect. Îți place să organizezi tot felul de evenimente. Aveți capacitatea de a forma parteneriate de afaceri bune.

VENUS tranzitează zodia RACULUI între 18 iulie și 12 august: Pune accent pe relațiile de familie. Vei forma legături emoționale puternice în cadrul propriului tău trib. Este posibil să aveți o nevoie emoțională de siguranță financiară.

Aflați aici cum funcționează –  Luna, Venus si Marte împreună si rolul lor in succesul financiar: https://youtu.be/YFyPNu6HdZ8

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BERBEC până la 5 iulie (în domiciliu): Este o perioadă bună pentru a avea inițiativă, cu condiția să știi ce vrei. Ești spontan(ă) și dispus(ă) să vă asumați anumite riscuri care ar fi bine să fie calculate. Agresivitatea este mare așa că atenție cum folosești această energie. Este posibil să fii predispus la erupții cutanate și la accidente. Practicarea unui spor este necesară pentru a folosi din energia puternică a Berbecului, dar evită sporturile extreme.

MARTE este în TAUR între 5 iulie și 20 august (în exil):  Aveți dorințe personale puternice, deși, de obicei, veți urma un curs de acțiune de încredere în atingerea acestor dorințe. Ești încăpățânat dacă te opui. Și spre sfârșitul lunii se formează o conjuncție explozivă între Marte, Uranus și Nodul Nord – Simți nevoia să-ți exprimi nivelul de energie prin riscuri. Ești atras de sporturile periculoase. Trebuie să înveți autodisciplina direcționând acea energie către ieșiri constructive. Ai mare curaj. Ești provocat să devii asertiv și să te concentrezi pe obiectivele tale personale. Independenta si încrederea in sine sunt cheia creșterii tale in aceasta viața. S-ar putea să fii împins în roluri de conducere.

Avem următoarele aspect în Perioada următoare:

Conjuncție cu Uranus (19 iulie – 15 august): Simți nevoia să-ți exprimi nivelul de energie prin asumare de riscuri. Ești atras de sporturile periculoase sau ai tendința să faci mișcări bruște!  Trebuie să înveți autodisciplina direcționând acea energie către activități constructive și creative. Ai mare curaj dar atenție cum îl folosești!

Nodul Nord va fi pe 1 august între Marte și Uranus: vei fi în poziția de a lua decizii dificile cu privire la domeniile vieții care sunt guvernate de semnul Taur și natura casei în care acest tranzit este prezent peste harta ta natală.

Conjuncție cu Luna (21 – 22 iulie și 18-19 august): Ești o persoană impulsivă și emoțională, deși poate nu atât de sensibilă la sentimentele celorlalți. De multe ori acționezi fără să te gândești.

Conjuncție cu Nordul Nord (22 iulie – 15 august): ești provocat să devii asertiv și să te concentrezi asupra obiectivelor personale. Dorința de independență si încrederea in propria persoană sunt cheia creșterii tale în aceasta viațaă. S-ar putea să fii pus în situația de a coordona grupuri de persoane.

Cuadratură între Marte – Uranus – Nodul Nord în Taur și Saturn în Vărsător (22 iulie – 15 august): Trebuie să petreci mult timp pentru a dezvolta autodisciplina, deoarece impulsivitatea poate fi un impediment în atingerea obiectivelor. Lucrezi pentru a depăși un sentiment de inadecvare în ceea ce privește abilitățile tale. Ai probleme cu anumite autorități și trebuie să înveți să faci compromisuri. Simți în tine o contradicție între dorința de a te merge înainte și o parte care te ține pe loc. Vei petrece mult timp dezvoltând un nivel de energie controlat și din această cauză poți obține în cele din urmă un mare success, dai ai răbdare și ești perseverant.

Toate aceste aspecte cresc si riscul de accidente, cutremure, alunecări de teren, explozii si incendii cu impact emotional deoarece Venus se afla in tranzit semnul Rac. Impact agresiv care este legat de toate tipurile de resurse și de nevoia unor oameni de a controla resursele și alte persoane. Impactul banal este mare în contextul războiului sau al altor evenimente agresive.

Să vedem care este de fapt rolul principal al planetei Marte în viața fiecăruia dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER a intrat în BERBEC încă din 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER intră în stație retrogradă în BERBEC pe 27 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în BERBEC pe 29 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

In acest prim episod vorbesc despre tranzitul lui JUPITER În BERBEC între 11 mai și 28 octombrie 2022 și influența sa pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/xFdk2ejwqlU

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN a intrat încă din iunie într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Saturn intră în stație retrogradă în Vărsător la 4 iunie 2022

Saturn este în mișcare retrogradă

Saturn intră în stație directă în Vărsător la 22 octombrie 2022

Saturn intră în mișcare directă în Vărsător la 24 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn în Vărsător vei resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează. Mesajul general este că vei muncii mai mult sau vei depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este în mers direct în luna mai 2022.

În acest #astrovlog afli ce aduce cuadratura dintre Uranus in Taur si Saturn in Vărsător care se tot întâmplă și în 2022: https://youtu.be/WrvPD53OHKg

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranzitează axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

NEPTUN este în mișcare directă dar va întra într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Neptun este în mișcare retrogradă în Pești

Neptun intră în stație directă în Pești la 3 decembrie 2022

Neptun intră în mișcare directă în Pești la 5 decembrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viața reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală:

https://youtu.be/AoXeL2MMF_U

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung.  Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton în Capricorn este în ciclu de retrogradare, astfel:

Pluton este deja în mișcare retrogradă

Pluton intră în stație directă în Capricorn la 8 octombrie 2022

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 10 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta este mai mare. Lasă transformarea și schimbarea să vină pentru că există șanse care să vă ducă pe un drum nou, plin de resurse și creativitate!

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Pluton în case în harta natală: https://youtu.be/omKLhqQQip0

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro 

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/ 

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici postez periodic anumite informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vlog-uri

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Dacă știți ceva să faceți foarte bine și vreți să îi învățați și pe alții puteți să organizați cursuri online folosind platforma Podia: https://www.podia.com/?via=fef566

Să aveți o vară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog