SOARELE intră în zodia FECIOAREI la data de 23 august la ora 00:34:58. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului FECIOAREI în acest #astrovlog: https://youtu.be/EFAwbipoQz0

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 august la ora 11:46:16 – Luna intră în Gemeni

5 august ora 00:17:04 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p

7 august ora 10:31:23 – Luna intră în Leu

8 august ora 16:50:00 – Faza de Lună Nouă în Leu: Poate să fie un nou început în activități care au legătură cu propria filosofie de viață, cu un domeniu de studiu pe care doriți să îl aprofundați, la o acțiune prin care vă facți dreptate în justiție dar la fel de bine poate fi despre dorința de a pleca într-o călătorie importantă sau chiar să vă mutați în străinătate. Nu este exclus și o lansare de afacere online care să aibă și vizibilitate internațională. Oricum este un domeniu de viață în care aveți nevoie să fiși visibili, să ieșiți în evidență cu ceva,

Odată ce ați învățat să vedeți lucrurile din toate aspectele, natura dvs. intuitivă și captivantă va înflori.

9 august la ora 17:55:38 – Luna intră în Fecioară

11 august la ora 23:07:43 – Luna intră în Balanță 

14 august la ora 03:01:18 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

15 august la ora 18:19:00 – Faza de lună –  Primul pătrar în Scorpion

Aveți aici un #astrovlog despre fazele Lunii: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

16 august la ora 06:11:39 – Luna intră în Săgetător

18 august la ora 08:57:53 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

20 august la ora 11:48:46– Luna intră în Vărsător

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

22 august la ora 15:01:00 – Faza de Lună Plină în Vărsător: Se activează axa expansiunii prin cunoaștere și explorare a lumilor mentale și fizice. Este necesar să vă găsiți vocea și să vă exprimați, fie în privat, fie în public. Călătoriile și schimbările de mediu vă atrag, de asemenea, oferindu-vă mai mult de gândit și satisfăcându-vă curiozitatea.

Aveți o natură generoasă și expansivă și o viziune optimistă asupra vieții.

22 august la ora 15:42:27 – Luna intră în Pești

24 august la ora 21:56:51 – Luna intră în Berbec

27 august la ora 07:26:39 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști în timpul fazei de lună în scădere.

29 august la ora 19:41:45 – Luna intră în Gemeni

30 august la ora 10:13:00 – Faza de lună –  Ultimul pătrar în Gemeni

Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/em7Q7ZnJgcI

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

Până la 12 august MERCUR este în LEU: Ești un comunicator entuziast, bazându-te pe cunoașterea acumulată, de aceea poți excela ca pedagog, cu condiția să nu devii arogant. Modestia nu a omorât pe nimeni.

Între 12 și 30 august MERCUR este în FECIOARĂ (în domiciliu): Mintea merge brici, cu atenție la detalii, dar la fel de bine puteți fi critici și analitici. De asemenea, puteți deveni obsedat de cunoștințe detaliate. Acest lucru poate fi în detrimentul dvs. în viața de zi cu zi, deși este foarte benefic pentru a face orice fel de cercetare. Îți place să fii precis în comunicarea cu ceilalți. Vă stimulează discuțiile motivante, cu oameni care au informații de calitate și argumente bazate pe cercetare.

MERCUR este în zodia BALANȚEI între 30 august – 6 noiembrie și va avea și un ciclu de retrogradare, astfel:

Între 30 august și 26 septembrie Mercur este în mișcare directă,

Între 26 și 28 septembrie Mercur este în stație retrogradă,

Între 28 septembrie și 17 octombrie Mercur este în mișcare retrogradă,

Între 17 și 19 octombrie Mercur este în stație directă,

Între 19 octombrie  și 6 noiembrie Mercur este mișcare direct

Aflați în acest #astrovlog de la minutul 35:55: https://youtu.be/2nqhzUjyK6M

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia FECIOAREI până la 16 august (în cădere): În perioada asta sunteți mai pragmatici, chiar și în relațiile de dragoste, aveți pretenții mai mari de la voi și de la ceilalți, important e să nu exagerați cu dorința de perfecțiune deoarece dezamăgirea este garantată. Mai bine bucurați-vă de fiecare rezultat obținut și rămâneți cu picioarele pe pământ.

VENUS este în zodia BALANȚĂ între 16 august și 11 septembrie (în domiciliu): Aveți nevoie mare de a relaționa într-o manieră armonioasă și creativă. Vă preocupă să arătați bine, să vă rafinați comportamentul și să vă înconjurați de tot ce e frumos.

În acest #astrovlog vorbesc despre Venus în fiecare casă în harta natală. Voi în ce casă aveți planeta Venus? https://youtu.be/QudDDkgXaFQ

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în FECIOARĂ până la 15 septembrie: Vă veți urmări dorințele personale într-o manieră practică și metodică. Deveniți critici dacă cei din jur se opun acțiunilor voastre. Între 12 și 18 august deoarece Mercur este în conjuncție cu Marte aveți puterea de convingere mai mare, de aceea e o perioadă potrivită pentru a vă promova ideile, afacerea sau chiar propria persoană.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 2021, după escapada din perioada 14 mai – 28 iulie când Jupiter a tranzitat zodia Peștilor.

În acest #astrovlog aflați cum funcționează acest tranzit, inclusiv pentru fiecare ascendent în parte: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw

Jupiter este retrograd în Vărsător până la 18 octombrie.

În perioadele de retrogradare a planetei JUPITER oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023, iar până la 11 octombrie este în mers retrograd.

În perioadele de retrogradare a planetei SATURN veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

Puteți să ascultați acest #astrovlog despre tranzitul lui Saturn în Vărsător, atât pentru Ascendent cât și pentru zodia în care v-ați născut: https://tinyurl.com/y7hl98q8

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Începând cu 20 august va începe un ciclu de retrogradare astfel:

Între 20 și 22 august este în stație retrogradă,

Între 22 august și 18 ianuarie 2022 este în mers retrograd

Între 18 și 20 ianuarie este în stație directă

Începând cu 20 ianuarie 2022 este în mers direct

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră?

Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu   

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mișcare retrogradă până la 5 octombrie

Între 5 și 7 octombrie Pluton este în stație direct

Din 7 octombrie Pluton revine la mișcare direct

În perioadele de retrogradare, PLUTON are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viața înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel puțin o oportunitate de creștere și învățare.

Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

NEPTUN este în mișcare retrogradă până la data 1 decembrie 2021. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viața reală. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Aveți acces la diverse cursuri de astrologie aici: https://cerulinstelat.podia.com/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Veți primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători . Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsiți în Inbox. Lectură plăcută! Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți o vară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog