EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde:

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător. Saturn și Pluton sunt în mișcare retrogradă în Capricorn.

SOARELE intră în zodia GEMENILOR la data de 21 MAI la ora 11:00. La mulți ani tuturor nativilor!

Fenomen astronomic: noaptea, între 6 și 7 mai este maximul curentului de meteori Eta Aquaride (ZHR = 60) și este asociată cu Cometa Halley.

LUNA tranzitează zodiile astfel:

1 mai la ora 13:24 – Luna intră în Berbec

3 mai la ora 23:18 – Luna intră în Taur

6 mai la ora 06:40 – Luna intră în Gemeni

8 mai la ora 12:06 – Luna intră în Rac

10 mai la ora 16:14 – Luna intră în Leu

12 mai la ora 19:22 – Luna intră în Fecioară

14 mai la ora 21:50 – Luna intră în Balanță

17 mai la ora 00:25 – Luna intră în Scorpion                                               

19 mai la ora 04:21 – Luna intră în Săgetător

21 mai la ora 10:56 – Luna intră în Capricorn

23 mai la ora 20:49 – Luna intră în Vărsător

26 mai la ora 09:07 – Luna intră în Pești

28 mai la ora 21:31 – Luna intră în Berbec

31 mai la ora 07:43 – Luna intră în Taur

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în TAUR se întâmplă pe 5 mai la 01:45: Aveți curajul să vă manifestați creativitatea și dragostea față de cei pe care îi iubiți? Aveți toate ingredientele necesare, energie, dorință și determinare. Să nu uitați că Luna este în exaltare în Taur, iar stăpânul zodiei Taur este o micul benefic – Venus. Iar Venus este în Berbec – curajos și fără complexe. Iar Uranus că împinge să acceptați mai ușor neprevăzutul în relațiile personale.

LUNA PLINĂ în SCORPION se întâmplă pe 19 mai la ora 00:11: Puneți multe emoții și efort în relațiile de prietenie, dar vreți totul sau nimic. Aveți așteptări mari, deci aveți grijă să nu fiți dezamăgiți. Comunicați, acționați dar nu deveniți extremiști și nerealiști. Nu e timpul să vă retrageți din mulțime. Scanați realitatea ca laserul de la Măgurele. Faceți ceva util cu informațiile pe care le aveți. Evitați tendința de auto-sabotare!

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în BERBEC până la 6 mai: Rapiditate în gândire, grabă în exprimare, lipsă de răbdare în a asculta și părerea celorlalți, combativitate în comunicare. Încercați să nu deveniți agresivi în exprimare deoarece ceilalți vor reacționa nu tocmai convenabil. Chiar dacă aveți dreptate, încercați să fiți mai blânzi în a vă exprima ideile și intențiile.

MERCUR este în TAUR între 6 și 21 mai: Sunteți metodici, perseverenți dar și conservatori, dar vă salvează cu posibile idei neobișnuite Uranus în Taur. Notați ideile care vă trec prin tărtăcuță și încercați să le puneți în practică. Pas cu pas, vorba unui personaj din viața publică.

MERCUR este în GEMENI între 21 mai și 4 iunie: Aveți chef de vorbă și înghițiți informații pe nemestecate. Citiți, schimbați idei și informații mai ceva ca serviciile secrete, fiind o adevărată mașină de tocat informații. Faceți ceva util cu aceste informații și idei și nu vă limitați doar să le asimilați ca un aspirator. Fiți mai organizați în comunicare și în schimbul de idei și cine știe, poate vă apucați de scris. Ceva coerent, dacă se poate. Știu că puteți!

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia BERBEC până la 15 mai: Vă apucați de vânătoare de căprioare sau căpriori, dar în același timp vreți să fiți liberi ca pasărea cerului. Mai să fie! Păi ori cu sufletul în rai, ori cu căprioara la braț! Vedeți ce alegeți! Întrebarea la care este bine să vă răspundeți este – Eu ce naiba vreau când vine vorba de dragoste? Sau poate vreau bani? Sau ce? Nu uitați că planeta Venus este semnificatorul dragostei dar și a banilor. Interesantă combinație, nu-i așa?

VENUS este în zodia TAURULUI între 15 mai și 9 iunie: Venus fiind în domiciliu, se simte foarte bine! Dragostea și banii sunt domeniile în care Venus acționează foarte bine. Deci sunteți puși pe fapte mari. Evenimente imprevizibile dar benefice pot apărea.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în GEMENI până la 16 mai: Zboară ideile prin capul vostru ca avioanele, aveți chef să împărtășiți cu cei din jur tot ce vă trece prin cap. Pe de altă parte nu încercați să luați vreo decizie importantă în acest tranzit decât dacă vă doriți să schimbați ceva în viață. Organul care este cel mai excitat în această perioadă este propriul creier, deci orice persoană inteligentă, de sex opus vă poate băga în boală, adică vă amorezați!

MARTE este în RAC între 16 mai și 2 iulie: Sunteți protectorii a tot ce simțiți că trebuie să protejați – resurse, persoane, principii, cauze – vă înarmați cu perseverență și încăpățânare numai în dorința de a progresa folosindu-vă de resursele și experiența deja acumulate. Fiind și Nodul Nord acolo deveniți chiar obsedați în a proteja și a acumula.

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/hXo_IX6HsnE  

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător

Jupiter intră în stație directă în Săgetător la 10 august 2019

Jupiter intră în mișcare directă în Săgetător la 12 august 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

Saturn intră în mișcare retrogradă în Capricorn 1 mai 2019

Saturn intră în stație directă în Capricorn 17 septembrie 2019

Saturn intră în mișcare directă în Capricorn 19 septembrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

URANUS este deja în Taur din 6 martie 2019, pentru o călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.  

Aveți un video pe tema asta aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă, acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și de a reține. Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

CE FACE PLUTON ÎN APRILIE?

Pluton este deja în stație retrogradă în Capricorn

Pluton intră în mișcare retrogradă în Capricorn la 25 aprilie 2019

Pluton intră în stație directă în Capricorn la 2 octombrie 2019

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 4 octombrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viata înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel putin o oportunitate de creștere și învățare.

Mă găsiți și pe canalul meu de Youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie : https://www.polirom.ro/carti/-/carte/6435