Evenimentele lunii IANUARIE:

ZODIILE vedete ale lunii: CAPRICORN și VĂRSĂTOR

SOARELE intră în zodia VĂRSĂTORULUI la data de 20 ianuarie 2018 la ora 05 :09.

DOUĂ LUNI PLINE și O ECLIPSĂ TOTALĂ DE LUNĂ.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

1 ianuarie la ora 10 :11 – Luna intra în Rac

3 ianuarie la ora 09 :23 – Luna în Leu

5 ianuarie la ora 10 :12 – Luna în Fecioara

7 ianuarie la ora 14 :15 – Luna în Balanța

9 ianuarie la ora 22 :06 – Luna în Scorpion

12 ianuarie la ora 09 :05 – Luna în Săgetător

14 ianuarie la ora 21 :43 – Luna intra în Capricorn

17 ianuarie la ora 10 :32 – Luna intra în Vărsător

19 ianuarie la ora 22 :27 – Luna intra în Pești

22 ianuarie la ora 08 :27 – Luna intra în Berbec

24 ianuarie la ora 15 :40 – Luna intra în Taur

26 ianuarie la ora 19 :40 – Luna intra în Gemeni

28 ianuarie la ora 20 :58 – Luna intra în Rac

30 ianuarie la ora 20 :53 – Luna în Leu

FAZELE LUNII (ora locala a României):

LUNA PLINA în RAC se întâmpla pe 2 ianuarie 2018 la 04:24: Acest eveniment vă pune să alegeți să rămâneți înțepeniți în proiect și să trăiți din amintiri sau să vă deschideți aripile către noi oportunități. Vă lăsați controlați de frică sau vă împliniți destinul? Luna în Rac este în propriul domiciliu, un semn fertil și creativ. Se formează un trigon în semne de apă Luna în Rac – Jupiter în Scorpion și Neptun în Pești – intuiția, imaginația vă pot ghida în evoluția proprie. Opoziția între Luna în Rac și Saturn, Venus și Soare în Capricorn vă ajută să accesați informații utile pentru a comunica mai bine și a vă pune ideile în practică. Administrați-vă resursele mai bine și încercați să nu faceți risipă. Învățați ceva nou și îmbrățișați schimbarea, fără teamă!

 LUNA NOUA în CAPRICORN se întâmpla pe 17 ianuarie 2018 la 04:17: Cu Luna, Soare, Venus, Mercur și Saturn în Capricorn sunteți puși la treabă. E posibil să vă simțiți la o răscruce de drumuri, aveți de luat niște decizii, folosiți-vă de motivația și nevoile practice care vă pot ajuta să luați decizii înțelepte. Nu vă temeți să faceți schimbări în viața voastră.

LUNA PLINA în LEU se întâmpla pe 31 ianuarie 2018 la 15:26 și o Eclipsă Totală de Lună care va fi vizibilă din Statele Unite Ale Americii, nord-vestul Europei, Rusia, Asia, Oceanul Indian și Oceanul Pacific dar și din Australia: Veți descoperi unde lipsește dragostea în viața voastră: încă aveți resentimente, vă plângeți de milă sau de singurătate sau simțiți că viața nu are un rost? Inima voastră este încuiată cu o cheie de aur si se simte ca o pasăre exotică într-o colivie. Această lună plină este o ocazie minunată să vă vindecați sufletul rănit, chiar de propriile decizii greșite, din trecut. Vă mai amintiți ce s-a întâmplat la Eclipsa Totală de Soare din 21 august? Ați plantat atunci semințele potrivite în inima voastră? Ce ați semnat atunci asta va rezulta acum. De aceea este bine să fiți prezenți în propria viață, în fiecare secundă, să aveți încredere, să vă bucurați și să fiți generoși. Și să nu uitați să zâmbiți și să aveți o vorbă bună pentru fiecare.

PLANETE ÎN MERS APARENT RETROGRAD în aceasta luna sunt: URANUS în BERBEC (până pe 4 ianuarie).

Sa ne reamintim etapele principale ale mișcării de retrogradare a unei planete:

Mișcare directa – cel mai bun moment pentru a acționa, mai ales dacă planeta se afla în domiciliu sau exaltare. Dacă și LUNA este în creștere este și mai bine.

Stația de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a acționa, nu începeți nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Mișcarea de retrogradare – nu inițiați acțiuni noi, ci doar regândiți, rectificați, reparați acțiuni trecute care nu au ieșit tocmai bine, este o perioada buna de replanificare și schimbare de strategii începute anterior.

Stație directa – faceți încălzirea pentru acțiunile pe care le veți demara in perioada de mișcare directa, o scurta recapitulare a ceea ce doriți sa faceți nu ar strica. Daca si LUNA este in creștere este si mai bine.

Tranzitele planetei MERCUR:

MERCUR în SĂGETĂTOR până la 11 ianuarie 2018: Învățați ceva nou pentru a vă extinde cunoașterea. Vă doriți mai multă libertatea de exprimare și gândire.

MERCUR în CAPRICORN între 11 și 31 ianuarie 2018: Gândiți de două ori înainte să vă dați cu părerea. Acordați o importanță credibilității și autorității.

Tranzitele planetei VENUS:

Până la 18 ianuarie 2018 VENUS tranzitează zodia CAPRICORNULUI și la momentul formării conjuncției cu Saturn încercați să fiți mai obiectivi si pragmatici în modul cum relaționați cu cei din jur. Acest aspect vă poate ajuta să clarificați intențiile și pentru a observa relațiile serioase. Între 18 ianuarie și 11 februarie 2018 VENUS tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI și apreciați mai mult prietenia, relațiile care îți oferă libertate și încredere.

Tranzitele planetei MARTE:

Pana la 26 ianuarie 2018 MARTE tranzitează zodia SCORPIONULUI, în domiciliul nocturn și începeți să aveți pretenții, totul sau nimic. Pasiunea și motivația interioară vă pun la treaba dar și la vânătoare, doar casa în care Marte tranzitează harta fiecăruia poate indica domeniul de acțiune. Între 26 ianuarie și 17 martie MARTE tranzitează zodia SĂGETĂTORULUI, de aceea sunteți plini de dorință de cunoaștere și explorare, iar optimismul și energia sunt motoarele care turează eficient motoarele acțiunii. Fiți atenți la practicarea sporturilor extreme, nu riscați inutil!

JUPITER a intrat in SCORPIONULUI și tranzitează acest semn până la 8 noiembrie 2018 ora 14 :21: Secrete descoperite care duc la tot felul de scaldaluri, despre sex, finante, servicii secrete si politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul! Totusi sunt favorizare studiile si cercetarea in domenii ca inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliza, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie interna), aflarea de secrete. Valorificarea unor mosteniri.

Cum actionează JUPITER in SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient continuă să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii. Încălcarea regulilor și aberațiile realizate de autorități dar și lipsa de responsabilitate în propria viață vor fi sancționate de Saturn. Să nu uităm că ultimul tranzit al lui Saturn în Capricorn a fost intre 1988 și 1991, perioada căderii Zidului Berlinului și a schimbării regimurilor comuniste, dezmembrarea Uniunii Sovietice, mitinguri pro-democratice în Piața Tienanmen, Angajamentul lui F. W. de Klerk de a renunța la apartheid la învinuirea sa în calitate de președinte al Africii de Sud și la decizia Organizației Mondiale a Sănătății de a elimina homosexualitatea din lista de boli.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA LEU-VĂRSĂTOR și îi pune la treabă mai ales pe nativii zodiei LEU, în dezvoltarea unor abilități noi și folosirea creativității și a talentelor. Cum acționează aceasta axa aflați din prezentarea audio aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/axa-nodurilor-lunare-leu-varsator-9-mai-2017

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți un an minunat, cu sănătate și multe bucurii!

Monica Lazar

Astrolog