Vineri – 1 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Balanță (în domiciliu)

Cu recunoștință veșnică pentru eroii noștri și pentru idealurile care au unit inimi, dedic această postare Zilei Naționale a României. La 1 Decembrie 1918, destinul ne-a îmbrățișat într-o singură patrie. Azi celebrăm ziua în care am devenit una, iar spiritul nostru rămâne neînfricat și liber. La mulți ani, România! Nu uitați că noi ridicăm România, noi suntem responsabili de modul cum este această minunată țară!

Harta Revolutiei Solare a Romaniei indică ca se activează încă din 30 noiembrie. Știi să interpretezi o astfel de hartă? Vrei să înveți?

În acest #astrovlog vorbesc despre modul cum funcționează retrogradarea planetei MERCUR în zodiile CAPRICORN și SĂGETĂTOR, inclusiv despre influența tranzitului pentru fiecare Ascendent în parte: https://youtu.be/Kp67DAyfAV8?si=XaLhP7DktugAX_FE

Aici aveți toți pașii tranzitului lui Mercur prin cele două zodii:

Mercur intră în Capricorn la 1 decembrie la ora 16:31:29,

Între 1 și 12 decembrie Mercur în Capricorn este în mișcare directă,

Între 12 și 23 decembrie Mercur în Capricorn este în stație retrogradă,

Între 23 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024 Mercur în Săgetător este în mișcare retrogradă,

Între 1 și 3 ianuarie 2024 Mercur în Săgetător este în stație directă

Între 3 și 14 ianuarie 2024 Mercur în Săgetător este în mișcare directă,

Între 14 ianuarie și 5 februarie 2024 Mercur în Capricorn este în mișcare directă,

La 5 februarie 2024 la ora 07:10:01 Mercur intră în Vărsător și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Capricorn și Săgetător

Azi la ora 18:00:06 Luna intră în Leu

VENUS tranzitează zodia BALANȚEI (în domiciliu) până la 4 decembrie și este o perioadă favorabilă pentru relații armonioase, iubire și aprecierea frumuseții. Acesta ne încurajează să fim mai amabili și cooperanți, dar, în același timp, să rămânem conștienți de propriile noastre nevoi și dorințe. Este o perioadă bună pentru a crea echilibru și armonie în viața noastră.

MARTE tranzitează zodia SĂGETĂTORULUI până la 4 ianuarie și aduce o energie entuziastă, curajoasă și aventuroasă. Este un moment favorabil pentru a explora lumea, a învăța și a acționa în conformitate cu valorile personale. Cu toate acestea, este important să gestionezi impulsivitatea și să fii conștient de impactul acțiunilor proprii asupra altora.

Între 1 decembrie ora 18:00:06 și 4 decembrie la ora 05:50:11 se formează un aspect de trigon între Luna în Leu și Marte în Săgetător și aduce o armonie naturală între acțiune și emoție, facilitând colaborarea și îndeplinirea obiectivelor comune. Este un moment potrivit pentru a exploata această energie favorabilă pentru a-ți atinge scopurile și pentru a te bucura de relațiile.

În acest #astrovlog vorbesc despre luna DECEMBRIE în astrologie:

Sâmbătă – 2 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în în Pești

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest #astrovlog vorbesc despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent:https://youtu.be/cz75iK57hw0

După cum știi, deja Saturn în Pești a revenit în mers direct încă din 5 noiembrie și asta indică încheierea unei perioade de reflecție asociată cu o formă de interiorizare. Revenirea în mers direct poate însemna că este timpul să aplici învățămintele acumulate și să acționezi în conformitate cu ele.

Revenirea sa în mers direct poate însemna oportunitatea de a pune bazele unui plan sau proiect și de a ne organiza mai eficient. Poate tocmai ai finalizat un proiect care aveai impresia că nu se mai termină și în sfârșit vezi rezultatele muncii tale.

Duminică – 3 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Săgetător

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E

Până la 30 decembrie 2023 Jupiter este în mers retrograd

Între 30 decembrie 2023 și 1 ianuarie 2024 Jupiter este în stație directă

Între 1 ianuarie și 26 mai 2024 Jupiter este în mers direct

Iată ce efecte poate avea această retrogradare:

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o perioadă de revizuire și reflecție asupra modului în care abordăm creșterea personală și expansiunea în aspectele materiale și pragmatice ale vieții. Ne putem întreba dacă direcțiile sau proiectele pe care le-am început anterior sunt încă potrivite pentru a ne atinge obiectivele.

Taurul este un semn zodiacal care apreciază stabilitatea și construirea treptată. În timpul tranzitului retrograd al lui Jupiter în Taur, s-ar putea să simțim nevoia de a lua lucrurile mai încet și de a examina detaliile mai atent înainte de a lua decizii majore sau de a avansa cu proiecte mari.

Jupiter retrograd în Taur poate aduce o oportunitate de a reevalua ceea ce considerăm valoros și important în ceea ce privește bunurile materiale, resursele financiare și confortul material. S-ar putea să ne întrebăm dacă ne concentrăm excesiv pe lucruri care nu ne aduc cu adevărat satisfacție pe termen lung.

Taurul este asociat cu plăcerile senzoriale și cu conexiunea cu simțurile. Jupiter retrograd în Taur poate încuraja o explorare mai profundă a experiențelor plăcute și a modului în care ne bucurăm de viața noastră zilnică.

Luni – 4 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Fecioară

La ora 05:50:12 – Luna intră în Fecioară

VENUS tranzitează zodia SCORPIONULUI (în exil) între 4 – 29 decembrie și aduce o perioadă în care relațiile devin mai intense și autentice, iar valorile sunt evaluate cu o perspectivă mai profundă. Este important să te bucuri de pasiunea și de conexiunile emoționale, să explorezi aspecte ascunse ale relațiilor și să fii dispus să faci schimbări și transformări pentru a aduce relațiile la un nivel mai autentic și mai profund. Pe plan financiar poți aborda cu înțelepciune gestionarea resurselor și a investițiilor.

În perioada 4 – 5 decembrie Venus în Scorpion formează un aspect aplicant de trigon cu Saturn în Pești, ambele planete fiind în mers direct și reprezintă o perioadă propice pentru a construi relații stabile și pentru a consolida valorile personale. Este un moment potrivit pentru a îmbina pasiunea cu disciplina, pentru a planifica pe termen lung și pentru a investi în mod responsabil, atât în relații, cât și în aspecte financiare.

În perioada 4 – 10 decembrie Venus în Scorpion formează o opoziție aplicantă cu Jupiter retrograd în Taur și poate aduce o perioadă în care este necesar să găsești un echilibru între pasiunea profundă și expansiunea ponderată și pragmatică. Este important să fii conștient de tendința de a exagera sau a neglija anumite aspecte ale vieții și să cauți un echilibru între aceste două energii aparent opuse, dar care de fapt se pot manifesta prin complementaritate. Acesta poate fi un moment potrivit pentru a îți reevalua valorile personale și pentru a explora moduri de a le integra într-un mod echilibrat și înțelept.

Marți – 5 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Săgetător

Azi la ora 07:49:00 – Ultimul Pătrar în Fecioară: Ești pus în situația de a găsi o cale de a integra abordarea practică și analitică în domeniul carierei sau/și a vocației cu dorința de a te extinde personal și de a explora noi orizonturi. Este posibil simți tensiunea între a rămâne ancorat în detaliile practice ale carierei și a te îndrepta către o viziune mai largă și mai optimistă asupra vieții personale. Conectează-te cu propriul corp rămânând ancorat în realitate dar nu uita și de nevoia ta de a te dezvolta prin explorarea unor oportunități.

Miercuri – 6 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn

Azi la ora 18:34:35 Luna intră în Balanță.

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026 și în acest #astrovlog explic în ce situații ești pus: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Până la 28 ianuarie 2024 Uranus în Taur este în mers retrograd și ești chemat să te deschizi mental dar și emoțional către posibilități neexplorate. Dorința de a scăpa de constrângerile convenționale crește în intensitate. Libertatea se află în transformarea și în abilitatea de a accepta schimbarea ca parte a evoluției noastre.

Această călătorie retrogradă îți cere să te confrunți cu propriile frici și să te eliberezi de limitele auto-impuse. Învață să apreciezi frumusețea diversității și să cauți modalități inovatoare de a îți exprima autenticitatea și originalitatea.

Joi – 7 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ? În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/AoXeL2MMF_U?si=x_LL6krb5vv8NFss

Neptun în Pești este în mers retrograd până la 7 decembrie 2023.

Tranzitul lui Neptun retrograd în zodia Peștilor aduce o energie profund spirituală, care ne invită să ne conectăm mai adânc cu aspectele mai subtile și mai intuitive ale vieții noastre. Acest tranzit poate aduce o perioadă de reflecție, revizuire și transformare interioară.

Neptun este asociat cu spiritualitatea, imaginația, compasiunea și conexiunea cu dimensiuni mai înalte ale existenței. În zodia Peștilor, Neptun este acasă și își găsește expresia cea mai naturală. Acest tranzit intensifică energia neptuniană și o aduce într-un mod mai profund și mai introspectiv.

Retrogradarea lui Neptun indică o perioadă în care suntem chemați să reflectăm asupra iluziilor și confuziilor noastre interioare. Putem fi invitați să ne confruntăm cu temeri, blocaje sau dependențe care ne-au ținut prizonieri și să lucrăm pentru a le elibera. Este un moment propice pentru a dezvălui și a aduce la lumină aspecte mai subtile și mai ascunse ale sinelui nostru.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai sensibili și mai receptivi la energiile și influențele subtile din jurul nostru. Intuiția și conexiunea cu planul spiritual pot fi amplificate, oferindu-ne oportunitatea de a ne asculta vocea interioară și de a ne îndruma viețile în mod mai profund și autentic.

După 7 decembrie Neptun în Pești revine în mers direct, și are următoarele posibilități de manifestare în viața ta: aduce claritate și direcție în exprimarea artistică și în explorarea surselor de inspirație și ești mai deschis la experiențe și emoții profunde.La fel de bine poateaduce claritate asupra aspirațiilor și a direcției pe care dorești să o urmezi.

Intuiția este la un nivel maxim și ai mai mare putere de a te conecta cu latura ta spirituală.

Vineri – 8 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Scorpion (în exil)

Nodurile Lunare tranzitează de ceva vreme axa Berbec – Balanță si își manifestă influența până la 12 ianuarie 2025 la ora 01:01:30.  Ai aici un #astrovlog despre impactul general al acestui tranzit dar și impactul asupra fiecărui Ascendent: https://youtu.be/sBG_5I4Pc2U

Sâmbătă – 9 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Azi la ora 05:34:46 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

PLUTON este de ceva vreme în mers direct în zodia Capricornului pentru ultima dată înainte de a trece în zodia Vărsătorului pentru un tranzit lung de 20 de ani. 

Și Pluton în Capricorn are un tranzit lungă începând cu 27 noiembrie 2008, în plină criză mondială.  Ție în ce casă îți tranzitează Pluton în Capricorn? Cum ai evoluat sau te-ai dezvoltat/reinventat în această perioadă?

Duminică – 10 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Săgetător

Pana la 15 decembrie se formează un aspect de trigon între Soare în Săgetător și Nodul Nord în Berbec și aduce o perioadă în care să te simți inspirat să îți urmezi pasiunile și să îți atingi obiectivele personale. Energia Săgetătorului încurajează gândirea expansivă și explorarea ideilor noi, iar trigonul cu Nodul Nord în Berbec sprijină acțiunea și inițiativa personală. Este posibil să simți că este momentul să ieși din zona ta de confort, să explorezi noi domenii și să îți asumi riscuri controlate. Jupiter, guvernatorul Săgetătorului, este asociat și cu înțelepciunea, așa că acesta ar putea fi un moment favorabil pentru a-ți extinde cunoștințele și a învăța din experiențe noi.

Cu toate că energia poate fi optimistă și entuziastă, trebuie să fii atent să nu te lași purtat de entuziasm și să ignori consecințele. Excesul de încredere sau impulsivitatea ar putea duce la decizii nesăbuite. Este important să păstrezi un echilibru între explorare și responsabilitate.

Luni – 11 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Scorpion și Săgetător

Azi la ora 13:10:55 Luna intră în Săgetător.

Marți – 12 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Săgetător

Miercuri – 13 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în stație retrogradă în Capricorn

Azi la ora 01:32:00 Luna Noua in Săgetător – Este un moment favorabil pentru a începe noi proiecte mai ales dacă acestea au legătură cu scrisul, studiul, comunicarea și călătoriile. Simți dorința de a călători, de a explora mediul înconjurător sau de a participa la activități care te expun la noi idei și experiențe.

Interacțiunile cu frații, surorile și vecinii pot fi intense dar și pline de entuziasm.

Este un moment potrivit pentru a-ți exprima gândurile și ideile în mod deschis și pentru a căuta noi modalități de a învăța și de a crește intelectual. Important să nu te împrăști în prea multe domenii de explorat. 

Azi la ora 17:31:24 Luna intră în Capricorn (în exil).

Joi – 14 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

O dată cu trecerea Lunii în zodia Capricornului se formează o conjuncție cu Mercur în stație retrogradă de aceea este util să fii mai atent asupra modului în care îți exprimi gândurile și emoțiile, pentru a evita confuziile sau neînțelegerile deoarece această conjuncție aduce un impact maxim asupra vorbelor asupra celorlalți.

Vineri – 15 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Scorpion (în exil)

Azi la ora 19:55:54 Luna intră în Vărsător.

În perioada 15 – 21 decembrie Venus în Scorpion formează o opoziție aplicantă cu Uranus retrograd în Taur și sugerează că e necesar să navigezi cu grijă prin schimbările neașteptate în relații și în valorile personale. Este important să fii deschis la adaptare și la găsirea unui echilibru între nevoia de stabilitate și dorința de libertate și inovație. Acest aspect poate aduce surprize și provocări, dar și oportunități pentru a te reinventa prin intermediul relațiilor și a manifestării valorilor proprii într-un mod mai liber și autentic.

Sâmbătă – 16 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești
Câteva zile avem o confugurație de cruce/pătrat pe semne mutabile ceea ce indică necesitatea de a te adapta, a rămâne flexibil și deschis la comunicare și cunoaștere. În acest #astrovlog poți afla ce reprezintă crucea în astrologie:
https://youtu.be/QqsDApOvh-8?si=-m46GJwSsv4NQQnE

Duminică – 17 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Săgetător

Azi la ora 21:58:15 Luna intră în Pești

Luni – 18 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Pești

Se creează o conjuncție între Luna și Saturn în Pești și poate te pune în situația de a te confrunta cu realitatea emoțională și să nu o ignori. Saturn încurajează conștientizarea și asumarea responsabilității față de propriile emoții, chiar dacă aceasta poate fi o experiență provocatoare.

Marți – 19 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Săgetător

Azi la ora 20:39:00 – Primul Pătrar în Pești: Acest tranzit poate aduce o tensiune între latura intuitivă și emoțională din tine (Luna în Pești) și dorința de a trăi liber și de a te exprima creativ (Soarele în Săgetător în casa a 5-a). S-ar putea să simți nevoia de a naviga prin emoții profunde și schimbări interioare în timp ce explorezi și te exprimi liber în activități creative. Este posibil să ai revelații interioare și să te confrunți cu aspecte profunde ale sinelui în timp ce cauți moduri de a te exprima liber.

Miercuri – 20 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur retrograd în Capricorn

Azi la ora 00:47:15 Luna intră în Berbec.

Joi – 21 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Taur

Începe să se formeze un aspect aplicant de sextil între Jupiter retrograd în Taur și Saturn în Pești care poate oferi oportunități pentru a combina aspirațiile ideale cu o abordare pragmatică. Saturn în Pești poate aduce structură la aspectele mai subtile și spirituale, în timp ce Jupiter în Taur poate sprijini creșterea în aspectele practice ale vieții.

Taurul și Saturn sunt ambele asociate cu gestionarea resurselor. Prin intermediul acestui sextil, poți avea ocazia de a învăța cum să-ți administrezi resursele într-un mod mai eficient și echilibrat, combinând disciplina lui Saturn cu abundența și încrederea lui Jupiter.

Vineri – 22 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Scorpion (în exil)

Azi la ora 04:50:04 – Luna intră în Taur (în exaltare)

SOARELE intră în zodia CAPRICORNULUI la data de 22 DECEMBRIE 2023 la ora 05:27:20. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului CAPRICORN în acest #astrovlog:

O dată cu intrarea Soarelui în zodia Capricornului avem și un eveniment astronomic important – Solstițiul de iarnă care marchează începutul sezonului de iarnă în emisfera nordică a Pământului și începutul sezonului de vară în emisfera sudică. Solstițiul de iarnă marchează ziua cea mai scurtă a anului și noaptea cea mai lungă în emisfera nordică. În emisfera nordică, Soarele răsare la cea mai mică înălțime pe cer și străbate cea mai scurtă traiectorie deasupra orizontului în timpul solstițiului de iarnă. Acest lucru înseamnă că ziua este foarte scurtă, iar noaptea este foarte lungă. După solstițiul de iarnă, zilele vor începe să crească, iar noaptea va deveni treptat mai scurtă, marcând începutul sezonului de iarnă.

În perioada 22 – 25 decembrie Venus în Scorpion formează un trigon aplicant cu Neptun în Pești și indică o perioadă favorabilă pentru a aduce armonie și înțelegere profundă în relații și pentru a explora aspecte creative și spirituale ale vieții. Este momentul potrivit pentru a te conecta cu tine și a-ți explora și exprima pasiunile și creativitatea. Fii deschis la inspirație și la explorarea aspectelor mai subtile ale vieții.

Aflați în acest #astrovlog despre zodia CAPRICORN reprezentată în tarot:

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în CAPRICORN:

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Capricorn – Nodul Sud in Rac sau/și Nodul Nord in casa a X-a – Nodul Sud in casa a IV-a în harta natală: https://youtu.be/x7ESJLBRpZ0?si=kOwguqxkRb_lh1-I

SATURN este planeta care stăpânește zodia CAPRICORNULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

În acest #astrovlog vorbesc despre cum este SATURN reprezentată în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/aMP1tEqhZtM?si=wv1vQvYUXshgXOn_

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile Pământ – Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y?si=0ZNyylLqBOgPIdEj

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia CAPRICORN: https://youtu.be/nEZgbPf0ltc?si=te3AeJGPOLQwiadk

Sâmbătă – 23 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Saturn în Pești azi face aspecte bune cu Jupiter retrograd în Taur și cu Soarele în Capricorn, deci ai energie, dorința de a face ceva practic, ai un plan dar și disciplina necesară.

Duminică – 24 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Capricorn

Azi la ora 10:14:42 Luna intră în Gemeni și este Ajunul Crăciunului, important pentru toți creștinii, indiferent de confesiune.

În Romania În Ajunul Crăciunului, pe înserat, în multe sate şi oraşe din ţară începe colindatul, formă străveche de vestire a Naşterii Mântuitorului Iisus, care deschide ciclul celor 12 zile sacre de la cumpăna dintre ani. Din seara Ajunului şi până în zilele Crăciunului, copiii merg la colindat: “Steaua”, “Craii”, “Viflaimul” sunt doar câteva dintre cântecele dedicate sărbătorii. Copiii merg pe la neamuri şi vecini, vestind prin cântecele lor naşterea Pruncului Iisus. Cele mai frecvente cântece de stea au conţinut religios: “Trei păstori se întâlniră”, “O, ce veste minunată”, “Steaua sus răsare”.

Vă doresc să aveți bucurie și sănătate și să sărbătoriți cu credință în suflete acest moment important.

Luni – 25 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Gemeni

Azi este prima zi de Crăciun și sărbătorim Nașterea Domnului (nașterea lui Iisus Hristos) este o sărbătoare creștină celebrată la 25 decembrie (după Stil nou, în calendarul gregorian) sau 7 ianuarie (după Stil vechi, în calendarul iulian) în fiecare an. Ea face parte din cele 12 praznice împărătești ale bisericilor de rit bizantin. Este mai puțin important dacă Isus s-a născut în această zi, cel mai important este ceea ce semnifică Isus Hristos și este bine să asimilăm mesajul său plin de speranță pentru toată omenirea.

Marți– 26 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Săgetător

Azi la ora 17:15:09 Luna intră în Rac (în domiciliu)

Azi sărbătorim Soborul Maicii Domnului.

Miercuri – 27 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur retrograd în Săgetător

Azi la ora 02:33:00 avem Luna Plină în Rac și poate evidenția nevoia de a găsi un echilibru între securitatea emoțională și dorința de a explora mental și spiritual (Luna în Rac în casa a 9-a). Ar putea apărea o tensiune între nevoia de conexiune emoțională profundă și responsabilitățile zilnice, precum și comunicarea pragmatică și eficientă (Soarele în Capricorn în casa a 3-a). Este posibil să simți dorința de a te conecta emoțional la experiențe mai profunde, cum ar fi călătoriile sau învățarea aprofundată, dar în același timp rămâi responsabil privind sarcinile zilnice.

Joi – 28 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter retrograd în Săgetător

În perioada 28 – 29 decembrie Venus în Scorpion formează pentru ultima dată un sextil aplicant cu Pluton în Capricorn și este un moment potrivit pentru a explora și a transforma relațiile și valorile personale în mod conștient și responsabil. Este o oportunitate pentru a aduce schimbări benefice și pentru a evolua pe plan personal și relațional. Ai posibilitatea să folosești această energie pentru a te conecta la aspecte profunde ale vieții și pentru a le transforma și manifesta într-un mod pozitiv și durabil.

Vineri – 29 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Săgetător

Azi la ora 02:23:04 Luna intră în Leu.

Azi VENUS își începe tranzitul zodiei SĂGETĂTORULUI între 29 decembrie 2023 și 23 ianuarie 2024 și aduce o schimbare în atmosfera relațională și în modul în care oamenii se raportează la plăceri, valorile personale și conexiunile sociale. Este adevărat că se formează o cuadratură între Venus în Săgetător și Saturn în Pești între 29 decembrie și 1 ianuarie și poate aduce provocări în gestionarea relațiilor și a dorințelor personale într-un mod echilibrat și responsabil. Este important să fii conștienți de aceste tensiuni și să cauți soluții creative și practice pentru a depăși provocările în relații.

Sâmbătă – 30 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Duminică – 31 decembrie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Capricorn

Azi la ora 13:53:14 Luna intră în Fecioară

Azi avem Ajunul Anului Nou, Revelionul sau Sfântul Silvestru, ultima zi a anului din calendarul gregorian. În România, sătenii merg cu plugușorul din casă în casă pentru a ura lumea de Anul Nou, dorindu-le un „prosper nou an” (La mulți ani!). În această zi se pregătesc bucate alese, băuturi pe măsura evenimentului care urmează, adică Revelionul, și se pun la punct detaliile prin care se trimit felicitări și urări. În diferite zone ale României se practică jocuri cu măști (dansul mascaților) sau se cântă Sorcova de unde vine și sorcovitul (agitarea unei baghete pentru urări), unde se urează ca anul ce vine să fie mai bogat și mai norocos.

Așa că, vă doresc tuturor un An Nou 2024 prosper și plin de sănătate!

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o iarnă liniștită și un An Nou minunat!

Monica Lazăr

Astrolog