EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde:

Jupiter intră în stație retrogradă în Săgetător 9 aprilie 2019.

Saturn intră în stație retrogradă în Capricorn 29 aprilie 2019.

Pluton intră în stație retrogradă în Capricorn 23 aprilie 2019.

SOARELE intră în zodia TAURULUI la data de 20 aprilie la ora 11:56. La mulți ani tuturor nativilor!

Fenomen astronomic: 22 – 23 aprilie – Maximul curentului de meteori Liride (ZHR = 20).

LUNA tranzitează zodiile astfel:

1 aprilie la ora 17:48 – Luna intră în Pești

4 aprilie la ora 05:57 – Luna intră în Berbec

6 aprilie la ora 16:07 – Luna intră în Taur

9 aprilie la ora 00:15 – Luna intră în Gemeni

11 aprilie la ora 06:32 – Luna intră în Rac

13 aprilie la ora 10:51 – Luna intră în Leu

15 aprilie la ora 13:14 – Luna intră în Fecioară

17 aprilie la ora 14:22 – Luna intră în Balanță

19 aprilie la ora 15:41 – Luna intră în Scorpion                                                      

21 aprilie la ora 19:00 – Luna intră în Săgetător

24 aprilie la ora 01:50 – Luna intră în Capricorn

26 aprilie la ora 12:28 – Luna intră în Vărsător

29 aprilie la ora 01:12 – Luna intră în Pești

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în BERBEC se întâmplă pe 5 aprilie la 11:50: Sunteți puși pe treabă, munciți mult dar este bine să vă întrebați pentru cine și mai ales pentru ce faceți acest efort. Dacă aveți în harta natală planete în zodia Berbecului veți simți un impuls suplimentar cu accentul pe acțiune și dorință de realizare.

LUNA PLINĂ în BALANȚĂ se întâmplă pe 19 aprilie la ora 14:12: Comunicați, aflați noutăți, ideile curg și vă puteți apuca de scris, de vorbit în public sau chiar să cântați. Puteți avea posibilitatea de a face niște drumuri din dorința de a vedea lucruri noi. Ca sa fie clar, aveți nevoie de a relaționa și de a comunica într-o variantă armonioasă, fără discuții stresante și oameni nervoși.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în PEȘTI până la 17 aprilie 2019: intuiția și imaginația sunt foarte bine puse în valoare de această configurație astrală. În schimb nu prea aveți chef să veniți cu picioarele pe pământ, deci e bine să evitați activitățile care vă cer atenție, concentrare și mai ales semnare de contracte care presupun sume consistente de bani. Sunt favorizate activitățile artistice și cele care au legătură cu spiritualitatea.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia PEȘTILOR între 26 martie și 20 aprilie 2019: vă apucă pasiunea să vă integrați în absolut, dar nu în orice absolut, ci tocmai într-un partener, oricare ar putea fi el. Vă puteți amoreza de orice și de oricine numai de dragul de a vă îndrăgosti. Și mai mult decât atât, poate vă apucați împreună de activități artistice sau/și spirituale. O tantra, o yoga, o meditație, o călătorie de dragul tărâmurilor îndepărtate. Dacă sunteți mai așezați poate ascultați doar o muzică frumoasă, împreună cu cineva drag. Hai că viața e frumoasă!

VENUS este în zodia BERBEC între 20 aprilie și 15 mai 2019: Vă apucați de vânătoare de căprioare sau căpriori, dar în același timp vreți să fiți liberi ca pasărea cerului. Mai să fie! Pai ori cu sufletul în rai, ori cu căprioara la braț! Vedeți ce alegeți! Întrebarea la care este bine să v-o puneți este – Eu ce naiba vreau când vine vorba de dragoste? Sau poate vreți bani? Sau ce? Să nu uitați că planeta Venus este semnificatorul dragostei dar și a banilor. Interesantă combinație, nu-i așa?

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

Între 31 martie și 16 mai MARTE este în GEMENI: Zboară ideile prin capul vostru ca avioanele, aveți chef să împărtășiți cu cei din jur tot ce vă trece prin cap. Pe de altă parte nu încercați să luați vreo decizie importantă în acest tranzit decât dacă vă doriți să schimbați ceva în viață. Organul care este cel mai excitat în această perioadă este propriul creier, deci orice persoană inteligentă, de sex opus vă poate băga în boală, adică vă amorezați!

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/hXo_IX6HsnE 

Jupiter intră în stație retrogradă în Săgetător 9 aprilie 2019

Jupiter intră în mișcare retrogradă în Săgetător 11 aprilie 2019

Jupiter intră în stație directă în Săgetător 10 august 2019

Jupiter intră în mișcare directă în Săgetător 12 august 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

Saturn intră în stație retrogradă în Capricorn 29 aprilie 2019

Saturn intră în mișcare retrogradă în Capricorn 1 mai 2019

Saturn intră în stație directă în Capricorn 17 septembrie 2019

Saturn intră în mișcare directă în Capricorn 19 septembrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

URANUS este deja în Taur la din 6 martie 2019, pentru o călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.  

Aveți un video pe tema asta aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

În 6 noiembrie 2018 la ora 20 :09 AXA NODURILOR LUNARE și-a început tranzitul pe AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă în tranzit acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și reține, de a învăța umilința. Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

CE FACE PLUTON ÎN APRILIE?

Pluton intră în stație retrogradă în Capricorn 23 aprilie 2019

Pluton intră în mișcare retrogradă în Capricorn 25 aprilie 2019

Pluton intră în stație directă în Capricorn 2 octombrie 2019

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn 4 octombrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei PLUTON are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viata înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel putin o oportunitate de creștere și învățare.

Mă găsiți și pe canalul meu de youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apasați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie : https://www.polirom.ro/carti/-/carte/6435

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazăr

Astrolog