SOARELE intră în zodia CAPRICORNULUI la data de 21 DECEMBRIE 2022 la ora 23:48:18. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului CAPRICORN în acest #astrovlog: https://youtu.be/1nEDUiP1vJI

În acest #astrovlog vorbesc despre luna DECEMBRIE în astrologie: https://youtu.be/XWJWCJA1rpY 

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia CAPRICORNULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/-4e27n-ZU5w

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în CAPRICORN:  https://youtu.be/QtGTIFTxbas

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Capricorn – Nodul Sud in Rac sau/si Nodul Nord in casa a X-a – Nodul Sud in casa a IV-a în harta natală: https://youtu.be/x7ESJLBRpZ0

SATURN este planeta care stăpânește tradițional zodia CAPRICORNULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://tinyurl.com/4n2rvap3

Aflați în acest #astrovlog​ despre cum este SATURN reprezentată în tarot: https://youtu.be/jFCydlftERE

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de PĂMÂNT– Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/aMP1tEqhZtM

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de PĂMÂNT– Taur, Fecioară și Capricorn: https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 decembrie la ora 06:40:55 – Luna intră în Berbec

4 decembrie la ora 07:14:39 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Până vor ieși Uranus si Nodul Nord din Taur, Luna formează în fiecare lună o conjuncție cu acestea: Sentimentele tale sunt busola ta în viață. Intuiția ta este puternică și ești îndemnat să te împaci cu această latură emoțională și intuitivă a naturii tale. Când este tânăr, este posibil să aveți dificultăți în exprimarea emoțiilor, în special în grupuri de oameni. Cu toate acestea, acesta este un domeniu în care creșteți până când vă puteți exprima liber natura intuitivă într-un mod nou. Cu cât îți urmărești inima mai mult și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât faci un bine mai mare pentru tine și pentru cei din jurul tău. Ești o persoană plină de resurse, inventiva și independentă. Vă bucurați de partea neconvențională a vieții și aveți nevoie de entuziasm. Vei arăta partea voită a naturii tale dacă ești forțat să te conformezi.

6 decembrie la ora 22:48:37 – Luna intră în Gemeni

Până vor ieși Mercur din Gemeni, Luna formează în fiecare lună o conjuncție cu acesta: Comunică numai atunci când îți este foarte clar că mesajul va fi înțeles. E un moment bun să regândești un proiect, un plan, o acțiune pentru nu ai avut toate informațiile la mometul potrivit. Nu reacționa emotional în comunicarea cu cei din jur.

8 decembrie la ora 13:02:00 – Faza de Lună Plină în Gemeni: Te gândești și apoi te răzgândești, emoțiile sunt cele care îți agită mentalul. Important e să gândești de două ori înainte de a vorbi sau a lua o decizie, mai ales în tot ce are legatură cu casa, căminul și relațiile de familie. În profesie există posibilitatea de apariție a unei oportunități de la o femeie. Sunt avantajate activitățile din următoarele domenii –  arte, frumusețe, modă, design, petrecerea timpului liber, ospitalitate sau relații publice, călătorii, educație.

9 decembrie la ora 09:48:45 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu. Se creează o opoziție cu Mercur din Capricorn – Dacă te lupți să iei decizii în viața ta, încearcă să găsești un echilibru rațiune și intuiție.

11 decembrie ora 22:08:41 – Luna intră în Leu

14 decembrie la ora 10:45:20 – Luna intră în Fecioară

16 decembrie la ora 10:56:00 – Ultimul pătrar în Fecioară: Rațiunea e dusă la extrem și încerci să înțelegi realitatea cu orice preț. Vei avea tendința de a face cercetări, de a rezolva probleme și a descoperi secrete sau greșeli, ale tale sau a altora. Atenția e necesară și în plan financiar pentru ca poate exista tendința de a investi banii în domenii în care se promite marea cu sarea. Relația financiară cu cei din jur e musai să fie clară, fără exagerări. Dacă ai un talent care stă în adormire poate e cazul să îl pui la treabă.

16 decembrie la ora 21:49:07 – Luna intră în Balanță

19 decembrie la ora 05:30:36 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

Până va ieși Nodul Sud din Scorpion se va întâlni cu Luna în Scorpion în fiecare lună.

Experiența te învață să îți folosești emoțiile pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru a îi ajuta și pe cei din jur. De aceea este nevoie să nu mai fii ranchiunos sau să ai emoții negative față de cei din jur. Iertarea sau chiar lipsa nevoi de a îi judeca permanent pe ceilalți este calea cea mai potrivită pentru a deveni OM. Și astfel, ca prin minune se deschid uși, apar oamenii și oportunitățile potrivite pentru tine.

Până va ieși Uranus din Taur, Luna în Scorpion va forma lunar o opoziție cu Uranus:

De aceea te apucă periodic neliniștea și nevoia de revoluție și reformă, deoarece emoțiile sunt schimbătoare. De aceea apare un conflict între minte și emoții. Echilibrul este cheia. Tu stăpânești emoțiile și nu invers. Se ajunge aici prin pacea inimii. Cum se ajunge aici e mai bine să întrebați un duhovnic. Dacă nu aveți așa ceva, atunci căutați-l! Acest duhovnic poate fi personificat din natura lui Saturn în Vărsător, cu care Luna creează o cuadratură. Ce vrea duhovnicul (Saturn) de la voi? Vrea disciplină mentală, organizare, seriozitate, responsabilitate, muncă!

21 decembrie la ora 09:12:33 – Luna intră în Săgetător

Până va ieși Jupiter din Berbec, Luna în Săgetător va forma lunar un trigon cu Jupiter: Ai planuri mărețe și dorința de a acționa, numai că ai tendința să te grăbești. Știi vorba din vechime – Grăbește-te încet!

23 decembrie la ora 09:49:22 – Luna intră în Capricorn

Până va ieși Jupiter din Berbec, Luna în Capricorn va forma lunar o cuadratură cu Jupiter: Disciplina face minuni pentru a realiza cee ace ți-ai propus, așa că mai bine pași mici și siguri decât salturi imense dar cu rezultate incerte.

23 decembrie la ora 12:56:00 – Faza de Lună Nouă în Capricorn: Această fază face parte dintr-un stellium cu planete în Capricorn în casa a 10-a, ceea ce arată că e cazul să îți stabilești niște obiective pe termen lung. Planul vocațional este activat și îți cere să te întorci cu picioarele pe pământ, adică să te concentrezi în a realiza ceva concret.

Cu răbdare, dinscilină, organizare și perseverență orice realizare este posibilă!

25 decembrie la ora 09:13:39 – Luna intră în Vărsător

27 decembrie la ora 09:33:– Luna intră în Pești

29 decembrie la ora 12:36:04 – Luna intră în Berbec

30 decembrie la ora 03:20:00 – Primul pătrar în Berbec: Un nou început pentru sănătatea emoțională și fizică prin a alegi să acționezi numai pentru cee ace este relevant în acest moment în viața ta. Relația cu mama sau cu o figură maternă poate să îți atragă atenția. Poate de asemenea să fie un nou început într-un proces de vindecare emoțională și trupească prin tratament potrivit sau printr-o abordare a muncii mai eficientă care îți dă maim ult timp pentru tine.

31 decembrie la ora 19:08:22 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Până vor ieși Uranus si Nodul Nord din Taur, Luna formează în fiecare lună o conjuncție cu acestea: Sentimentele tale sunt busola ta în viață. Intuiția ta este puternică și ești îndemnat să te împaci cu această latură emoțională și intuitivă a naturii tale. Când este tânăr, este posibil să aveți dificultăți în exprimarea emoțiilor, în special în grupuri de oameni. Cu toate acestea, acesta este un domeniu în care creșteți până când vă puteți exprima liber natura intuitivă într-un mod nou. Cu cât îți urmărești inima mai mult și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât faci un bine mai mare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Ești o persoană plină de resurse, inventiva și independentă. Vă bucurați de partea neconvențională a vieții și aveți nevoie de entuziasm. Vei arăta partea voită a naturii tale dacă ești forțat să te conformezi

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR tranzitează zodia SĂGETĂTORULUI până la 7 decembrie (în exil): E posibil să simți nevoia de a îți extinde cunoașterea pentru că ai o infuzie de optimism și încredere. Dar este important este să fim clari și conciși în exprimare.

MERCUR tranzitează zodia CAPRICORNULUI între 7 decembrie 2022 și 11 februarie 2023 fiind și într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Între 7 și 28 decembrie Mercur în Capricorn este în mișcare directă,

Între 28 și 30 decembrie Mercur în Capricorn este în stație retrogradă

Între 30 decembrie 2022 și 17 ianuarie 2023 Mercur în Capricorn este în mișcare retrogradă, Între 17 și 19 ianuarie Mercur în Capricorn este în în stație directă

Între 19 ianuarie și 11 februarie 2023 Mercur în Capricorn este în mișcare directă

La 11 februarie 2023 la ora 01:22:16 Mercur intră în Vărsător și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Capricorn.

Aveți în acest #astrovlog de la minutul 15:55 efectul acestei retrogradări: https://youtu.be/_5xDQmT9ZfU  

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia SĂGETĂTORULUI până la 10 decembrie (peregrin): Poate exista o tendință de abordare directă a manifestării dragostei, de aceea e nevoie de atenție către cine direcționezi această energie venusiană. Nevoia de dezbatere filosofică există de aceea e bine să te aduci cu mai mulți prieteni și să discuți ce e în lună și stele.

VENUS tranzitează zodia CAPRICORNULUI între 10 decembrie 2022 și 3 ianuarie 2023: În relațiile personale nu te grăbești pentru că ai  nevoie de relații care îți oferă stabilitate.

Ești responsabil cu proprii banii și bunuri.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în GEMENI până la 25 martie 2023 trecând și printr-un ciclu de retrogradare, astfel :

Marte a intrat în Gemeni la 20 august 2022 la ora 10: 56: 22

Marte intră în stație retrogradă la 29 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în mișcare retrogradă la 31 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în stație directă la 11 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă la 13 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă în zodia Racului la 25 martie 2023 la ora 13:45:22 și iese din ciclul de retrogradare din zodia Gemenilor.

Aici aveți un #astrovlog despre retrogradarea lui MARTE în GEMENI: https://youtu.be/tzk7eDvPxAU

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER a intrat în BERBEC încă din 11 mai 2022 la ora 02:22:06 dar a avut și o reântoarcere în zodiac PEȘTI între 28 octombrie și 20 decembrie 2022.

JUPITER reintră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

Aici aflii cum funcționează a doua parte a tranzitului lui JUPITER în BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/GcKp335Cj44

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN este în mers direct luna asta.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este retrogradă pe toată durata lunii decembrie.

În 22 ianuarie 2023 Uranus intră în stație directă

În 24 ianuarie 2023 Uranus intră în mișcare directă

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog aflați ce aduce cuadratura dintre Uranus in Taur si Saturn in Vărsător care se tot întâmplă inclusiv pe durata anului 2022: https://youtu.be/WrvPD53OHKg

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Neptun intră în statie directă în Pești la 3 decembrie 2022

Neptun intră în mișcare directă în Pești la 5 decembrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viata reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în zodii în harta natală: https://youtu.be/tK50rZcnQTk

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung. Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton intră în mișcare directă în decembrie.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Pluton în case în harta natală: https://youtu.be/omKLhqQQip0

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice. Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

 

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

  • Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.
  • Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.
  • Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.
  • La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o iarnă ușoară!

Monica Lazăr

Astrolog