Sâmbătă – 1 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

Aspectul de cuadratură între Luna în Săgetător și Saturn retrograd în Pești poate genera tensiuni și conflicte între energia expansivă și optimistă a Lunii și energia mai restricționată și introspectivă a lui Saturn. Poate apărea o luptă între dorința de libertate emoțională și nevoia de a te ocupa de responsabilități și de a te confrunta cu temerile și blocajele interioare. Este posibil să simți o presiune emoțională și să ai tendința de a te simți restricționat în exprimarea emoțiilor. Poate fi necesar să găsești un echilibru între nevoia de aventură și expansiune și responsabilitățile și provocările care te solicită în sfera emoțională.

Este important să găsești modalități să te eliberezi emoțional și să te ocupi de temeri și blocaje. Practicile de autocunoaștere, meditația sau terapia pot fi de ajutor să navighezi prin aceste tensiuni.

În acest #astrovlog vorbesc despre luna IULIE în astrologie: https://youtu.be/1OhZ-rYOIDA 

Duminică – 2 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Soarele în Rac

La ora 20:20:04 – Luna intră în Capricorn

Aspectul de cuadratură între Marte și Venus în Leu și Uranus în tranzit poate aduce o energie puternică, provocatoare și neliniștitoare în domeniul relațiilor și al dorințelor personale.

Cu toate acestea, cuadratura dintre Marte și Venus în Leu cu Uranus în tranzit poate genera tensiuni și schimbări bruște în relații și în dorințele personale. Uranus este un planetă asociată cu libertatea, inovația și imprevizibilitatea. Acest tranzit poate aduce evenimente neașteptate și schimbări neprevăzute care pot afecta relațiile și dorințele personale.

Această combinație poate declanșa conflicte și provocări în sfera relațiilor, deoarece energia puternică și impulsivă a lui Marte se ciocnește cu dorința de stabilitate și armonie a lui Venus, iar Uranus aduce imprevizibilitate și nevoia de libertate.

Este important să acorzi atenție nevoilor și dorințelor partenerului tău în această perioadă și să găsești un echilibru între nevoia ta de a te exprima și de a-ți urma propriile dorințe și nevoia de a menține armonia în relații.

De asemenea, este important să fii deschis la schimbare și la adaptare în această perioadă, deoarece Uranus aduce o energie neconvențională și liberă. Este posibil să fii nevoit să te adaptezi rapid la schimbările care apar în viața ta și să fii deschis la noi modalități de exprimare și de satisfacere a dorințelor tale.

Este recomandat să fii atent la impulsurile tale și să acționezi cu responsabilitate și conștientizare în această perioadă, pentru a evita conflictele și repercusiunile neplăcute.

MARTE tranzitează zodia LEULUI până la 10 iulie și poate aduce o creștere a energiei și a încrederii în sine, precum și o dorință mai mare de a fi în centrul atenției și de a fi recunoscut pentru realizările proprii. Acest tranzit poate fi un moment bun pentru a-ți manifesta talentele și creativitatea și pentru a obține succes în activități care necesită curaj și îndrăzneală.

Pe de altă parte, tranzitul lui Marte prin zodia Leului poate aduce și tendința de a fi prea egoist sau de a domina prea mult situațiile și relațiile interpersonale. Este important să se evite comportamentul autoritar și să se acorde atenție nevoilor și dorințelor celor din jur pentru a evita tensiunile și conflictele.

Este important de menționat că impactul tranzitului lui Marte în zodia Leului poate fi diferit în funcție de poziția personală a planetei Marte în harta natală.

În acest link găsești materiale video despre aspecte și configurații în astrologie: https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpGGWBw336o0bkZN9gWyzKMF

Luni – 3 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Capricorn

La ora 14:38:00 avem Lună Plină în Capricorn: Această poziție a Lunii în Capricorn în casa a 4-a indică faptul că energia emoțională, securitatea familială și stabilitatea sunt teme importante în acest moment. Capricornul este un semn asociat cu responsabilitatea, ambiția și ordinea, deci această Lună plină poate aduce cu sine o nevoie crescută de a fi disciplinat și organizat în sfera familială și în planurile de viitor.

Pe de altă parte, Soarele în Rac în casa a 10-a indică o atenție puternică asupra carierei, statutului social și așteptărilor publice. Racul este un semn sensibil și protector, iar energia sa se poate concentra acum asupra realizării în sfera profesională și a securității materiale.

Interacțiunea dintre aceste două poziții planetare aduce un echilibru între cerințele personale și cele profesionale. Poate fi o perioadă potrivită pentru a evalua și ajusta prioritățile personale și profesionale, pentru a găsi un echilibru între nevoile interioare și cele exterioară.

Marți – 4 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte in  Leu

La ora 20:29:57 Luna intră în Vărsător.

Sextilul între Pluton în Capricorn și Neptun în Pești în tranzit, ambele retrograde creează o armonie și o cooperare între aceste energii. Acest aspect favorabil poate oferi oportunități pentru a aduce în lumină și a transforma aspectele profunde și subtile ale sinelui și ale lumii din jurul nostru.

Prin acest sextil, putem combina energia de transformare a lui Pluton cu energia subtilă și intuitivă a lui Neptun pentru a realiza schimbări profunde și conștiente în viața noastră. Putem descoperi că introspecția și conexiunea cu dimensiunile mai înalte ale existenței ne oferă o perspectivă mai profundă și mai clară asupra direcției în care ne dorim să ne îndreptăm.

Este important să fim deschiși la mesajele și semnele subtile, să ne ascultăm vocea interioară și să ne urmăm intuiția în această perioadă. Putem folosi energia acestui sextil pentru a ne confrunta cu fricile și blocajele noastre interioare, pentru a ne elibera de iluzii și pentru a evolua pe plan personal și spiritual.

Până la 11 iulie MERCUR tranzitează zodia RACULUI:

Acest tranzit aduce o influență emoțională și intuitivă puternică asupra comunicării, gândirii și înțelegerii informațiilor.

În timpul acestui tranzit, persoanele pot deveni mai sensibile la nevoile și emoțiile celor din jur și pot căuta să comunice și să exprime ceea ce simt. Această influență poate fi deosebit de benefică în relațiile personale, în special în familie sau în mediul de lucru, unde există nevoia de a fi empatic și de a înțelege nevoile și problemele celorlalți.

Pe de altă parte, tranzitul lui Mercur în Rac poate aduce și o tendință de a fi mai impulsiv și emoțional în comunicare. Oamenii pot fi mai predispuși să reacționeze puternic la lucrurile care îi deranjează sau îi afectează și să ia decizii bazate pe sentimente, în loc de rațiune. Este important să aveți grijă să nu vă lăsați dominați de emoții și să păstrați un echilibru între emoție și rațiune în comunicare.

De asemenea, tranzitul lui Mercur în Rac poate aduce o energie puternică a creativității și imaginației, ceea ce poate fi benefic pentru toate activitățile care implică arta, literatura sau muzica.

În general, tranzitul lui Mercur în Rac poate fi o perioadă benefică pentru a explora și exprima emoțiile și pentru a dezvolta abilitățile de comunicare empatică și intuitivă. Este important să fiți atenți la influența emoțională și să vă mențineți un echilibru între emoție și rațiune în comunicare și în luarea deciziilor.

Persoanele interesate de astrologie dar care nu studiază domeniul în viata de zi cu zi aud din diverse surse de posibilele aspecte benefice sau malefice care se creează într-o hartă astrologică. În analiza aspectelor trebuie sa păstrați un echilibru, în sensul ca nu trebuie să complicați analiza unei hărți prin interpretarea tuturor aspectelor care se pot afla într-o harta astrologica. Veți ajunge să nu mai vedeți pădurea din cauza copacilor: https://youtu.be/xqqICicKgKs

Miercuri – 5 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Rac

Azi MERCUR în RAC a scăpat de faza de ardere de către razele Soarelui. În astrologie, se consideră că Mercur este ars de Soare atunci când se află în conjuncție cu acesta la o distanță de mai puțin de 3 grade. Acest aspect indică o dificultate în exprimarea gândurilor și ideilor. Mercur este planeta care guvernează comunicarea, informația, tehnologia și călătoriile scurte.

PLUTON a fost în mers aparent retrograd în VĂRSĂTOR până la 11 iunie și în prezent este în mers retrograd în CAPRICORN până la data de 12 octombrie.

În general, mesajul acestui traseu de retrogradare al lui Pluton prin cele două zodii este acela de a ne elibera de constrângerile și modelele vechi, de a ne asuma puterea noastră interioară și de a transforma aspectele care nu ne mai servesc. Ne este oferită oportunitatea de a ne confrunta cu aspectele ascunse și cu adevărurile nespuse, atât în viața personală, cât și în societatea în ansamblu.

In acest Playlist ai Informații relevante despre cum funcționează Uranus, Neptun și Pluton în harta natală: https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpHyPe9uhB39stQMyKg6PiPT

Joi – 6 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

La ora 20:32:26 Luna intră în Pești

Pentru mai bine de o săptămână Jupiter în Taur nu face niciun aspect cu alte planete, înseamnă că energia sa nu este modificată sau influențată de alte forțe cosmice. Acest lucru poate avea atât avantaje, cât și dezavantaje. Pe de o parte, putem beneficia de efectele pozitive ale lui Jupiter în Taur fără a fi perturbați de alte aspecte tensionate sau provocatoare. Pe de altă parte, putem deveni prea atașați de lucrurile materiale, prea leneși sau prea încăpățânați pentru a ne deschide la noi perspective sau oportunități. De aceea, este important să păstrăm un echilibru între a ne bucura de darurile lui Jupiter în Taur și a nu ne lăsa pradă exceselor sau stagnării.

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI între până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E

Vineri – 7 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

Azi Luna și Saturn sunt în tranzit prin zodia Peștilor și pot aduce o integrare între aspectele emoționale și structurate ale vieții și putem folosi înțelepciunea și disciplina pentru a gestiona și a înțelege mai bine emoțiile noastre și ale celor din jur. Aceasta poate aduce o stabilitate și un echilibru între nevoile noastre emoționale și responsabilitățile noastre practice. La fel de bineputem lucra cu fricile și blocajele interioare.

Această combinație poate aduce și o atenție sporită asupra dimensiunilor spirituale ale existenței. Putem fi mai deschiși la explorarea aspectelor metafizice și la căutarea unei mai mari înțelegeri interioare și conectări cu aspectele mai profunde ale ființei noastre.

VENUS tranzitează zodia LEULUI până la 9 octombrie trecând și printr-o retrogradare.

În acest #astrovlog vorbesc despre ciclul de retrogradare a planetei Venus în Leu: https://youtu.be/JIDrzVbe7iM  

Sâmbătă – 8 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrogradă în Pești.

La ora 20:19:01 Luna intră în Berbec

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent:https://youtu.be/cz75iK57hw0

Până la data de 5 noiembrie SATURN este în mers retrograd și aduce o energie introspectivă și reflectivă în ceea ce privește responsabilitățile, limitele și structurile vieții. Acest tranzit poate pune accentul pe nevoia de a examina și reevalua modul în care ne îndeplinim responsabilitățile și construim fundamentele vieții noastre.

Saturn este asociat cu disciplina, responsabilitatea și maturitatea. În zodia Peștilor, energia lui Saturn este adusă într-un mod mai subtil, intuitiv și sensibil. Acest tranzit poate aduce o perioadă în care trebuie să ne uităm în interior și să explorăm aspectele mai profunde ale sinelui nostru, ale limitelor noastre personale și ale structurilor pe care le-am construit.

Retrogradarea lui Saturn sugerează că este timpul să revizuim și să reflectăm asupra modului în care ne raportăm la responsabilități și la construirea unei fundații solide în viața noastră. Putem fi nevoiți să ne confruntăm cu temeri, blocaje și limite personale care ne-au ținut înapoi și să le rezolvăm pentru a ne atinge potențialul maxim.

Peștii sunt un semn asociat cu sensibilitatea, intuiția și conectarea cu dimensiunile mai profunde ale vieții. Tranzitul lui Saturn în această zodie poate aduce o perioadă în care suntem chemați să ne conectăm mai profund cu intuiția noastră, să ne ascultăm vocea interioară și să ne folosim intuiția pentru a ne ghida deciziile.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai conștienți de limitele și responsabilitățile noastre emoționale și spirituale. Putem simți nevoia de a ne confrunta cu fricile și blocajele noastre interioare, de a ne elibera de modelele vechi și de a ne asuma responsabilitatea pentru propria noastră evoluție spirituală și emoțională.

Duminică – 9 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Rac

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

În această lună Uranus în Taur este în mișcare directă.

Nu mai insist ce reprezintă acest tranzit în Taur că ți-am făcut capul calendar cu acest subiect, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism? În acest #astrovlog explic în ce situații ești pus până în aprilie 2026:https://youtu.be/0llok7W7CTs 

Luni – 10 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Berbec

La ora 20:19:01 avem Ultimul Pătrar în Berbec – Interacțiunea dintre Luna în Berbec în casa a 10-a și Soarele în Rac în casa a 1-a indică un conflict între nevoile tale profesionale și cele personale. Poate exista o tensiune între dorința de a acționa și de a progresa în carieră și nevoia de a acorda atenție nevoilor tale interioare și relațiilor personale. Ai putea simți presiunea de a echilibra aceste două sfere ale vieții tale și de a lua decizii care să susțină atât dezvoltarea ta personală, cât și realizările profesionale. Avand în vedere că Marte în Leu din casa a 2-a la gradul 29 anaretic stăpânește casa a 10-a in Berbec și acest grad marchează o intensitate crescută și o dorință puternică de a încheia sau de a finaliza ceva în legătură cu domeniul financiar. Poate fi o perioadă în care ești hotărât să închei o afacere, să finalizezi un proiect important sau să faci schimbări semnificative în modul în care îți gestionezi resursele, să schimbi jobul, domeniul de activitate. Și Venus este în Leu unde va și retrograda la un moment dat și indică clar niște schimbări în plan financiar și al valorilor.

MARTE tranzitează zodia FECIOAREI între 10 iulie și 27 august: Momentul intrării lui Mercur în zodia Fecioarei se întâmplă în casa a 12-a și aduce o energie puternică și dinamică în sfera subconștientului, a eliberării și a lucrurilor ascunse. Acest tranzit poate influența modul în care acționăm și ne manifestăm în zonele mai interioare și poate aduce o anumită motivație pentru a rezolva probleme și a ne ocupa de aspectele nevăzute ale vieții noastre.

Fecioara este un semn asociat cu analiza, perfecționismul și meticulozitatea. Energia lui Marte în Fecioară indică o tendință de a fi disciplinat, organizat și orientat către detaliile mici. Această poziție sugerează că poți avea o abordare metodică și orientată spre rezolvarea problemelor în privința aspectelor subconștiente și a lucrurilor ascunse din viața ta.

Casa a 12-a în astrologie este asociată cu subconștientul, cu trecutul, cu lucrurile ascunse și cu eliberarea. Acest tranzit adaugă o energie intensă în această zonă a vieții tale, aducându-ți motivație și dorința de a explora și rezolva aspectele nevăzute, traumele ascunse sau blocajele mentale și emoționale.

Marte în Fecioară în casa a 12-a poate indica faptul că ai nevoie de o anumită disciplină și claritate pentru a-ți elibera și a-ți rezolva problemele interioare. Ai putea simți o determinare crescută de a-ți face ordine în trecutul tău, de a-ți confrunta temerile și de a-ți elibera emoțiile refulate. Poți fi motivat să explorezi practici de autocunoaștere, terapie sau meditație pentru a-ți liniști mintea și pentru a face față situațiilor mai puțin conștiente.

Marți – 11 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Fecioară

La ora 02:55:28 – Luna intră în Taur (în exaltare)

Între 11 – 29 iulie MERCUR tranzitează zodia LEULUI: Momentul intrării lui Mercur în zodia Leului se întâmplă în casa a I-a și aduce un accent puternic asupra comunicării, gândirii și identității personale. În semnul Leului, Mercur își găsește expresia într-un mod creativ, jucăuș și expresiv. Această poziție sugerează că îți pui în valoare abilitățile de comunicare și te exprimi cu încredere și carismă. Poate fi un moment favorabil pentru a-ți exprima ideile, opinia și personalitatea într-un mod convingător și autentic.

De asemenea, ai putea fi mai deschis la a asculta și învăța de la ceilalți, având o curiozitate crescută și fiind interesat de schimbul de idei.

Tot azi este o inflație de aspecte speciale între planete. Le puteți identifica pe toate ?

Miercuri – 12 iulie 2023- Ziua este stăpânită de Mercur în Leu

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Tu unde ai Neptun în harta natală ?

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în zodii în harta natală:

Neptun în Pești este în mers retrograd până la 7 decembrie 2023.

Tranzitul lui Neptun retrograd în zodia Peștilor aduce o energie profund spirituală, care ne invită să ne conectăm mai adânc cu aspectele mai subtile și mai intuitive ale vieții noastre. Acest tranzit poate aduce o perioadă de reflecție, revizuire și transformare interioară.

Neptun este asociat cu spiritualitatea, imaginația, compasiunea și conexiunea cu dimensiuni mai înalte ale existenței. În zodia Peștilor, Neptun este acasă și își găsește expresia cea mai naturală. Acest tranzit intensifică energia neptuniană și o aduce într-un mod mai profund și mai introspectiv.

Retrogradarea lui Neptun indică o perioadă în care suntem chemați să reflectăm asupra iluziilor și confuziilor noastre interioare. Putem fi invitați să ne confruntăm cu temeri, blocaje sau dependențe care ne-au ținut prizonieri și să lucrăm pentru a le elibera. Este un moment propice pentru a dezvălui și a aduce la lumină aspecte mai subtile și mai ascunse ale sinelui nostru.

În timpul acestui tranzit, este posibil să fim mai sensibili și mai receptivi la energiile și influențele subtile din jurul nostru. Intuiția și conexiunea cu planul spiritual pot fi amplificate, oferindu-ne oportunitatea de a ne asculta vocea interioară și de a ne îndruma viețile în mod mai profund și autentic.

Joi – 13 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

La ora 10:25:55 Luna intră în Gemeni

Nodurile Lunare se apropie spre finalul tranzitării axei Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35. Chiar sunt curioasă cum a funcționat acest tranzit pentru tine, cu ce te-a ajutat? Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak    

Vineri – 14 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

Opoziția dintre Marte în Fecioară și Saturn retrograd în Pești poate aduce o confruntare între dorința de acțiune și structură. Energia lui Marte este îndreptată spre realizare și acțiune, în timp ce Saturn retrograd în Pești poate aduce restricții și îndoieli asupra modului în care ne exprimăm voința și ne îndeplinim dorințele.

Această configurație poate aduce o tensiune între a acționa eficient și a fi deschis și empatic. Există o posibilitate de a simți restricții și blocaje în îndeplinirea dorințelor și a acțiunilor. Aceasta poate fi o perioadă în care ne confruntăm cu limitele și obstrucțiile în calea realizării scopurilor noastre.

Opoziția poate aduce oportunitatea de a integra energia marțiană cu energia saturniană. Prin a fi disciplinați și focalizați în acțiunile noastre, putem depăși obstacolele și nevoile interne și să ne asigurăm că acțiunile noastre sunt bine gândite și eficiente.

Acest aspect este aplicant până la 22 iulie 2023.

Sâmbătă – 15 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

La ora 20:13:21 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

Sextilul dintre Soare în Rac și Uranus în Taur aduce oportunități de cooperare și facilitează schimbarea și inovația într-un mod armonios și cu beneficii pentru individ și pentru colectiv. Ne putem simți încurajați să ne exprimăm individualitatea într-un mod unic și creativ. Această configurație aduce un echilibru între nevoia de stabilitate și dorința de a experimenta și a aduce schimbări. Putem fi mai deschiși la idei neconvenționale și inovatoare și putem găsi modalități originale de a ne exprima individualitatea. În același timp, suntem capabili să adaptăm aceste idei într-un mod practic și stabil.

Această configurație facilitează armonia între nevoile emoționale și capacitatea de a aduce schimbări în viață. Putem descoperi că exprimarea autentică a emoțiilor noastre este în concordanță cu schimbarea și inovația în domeniile importante ale vieții noastre.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează tranzitul Soarelui în casele din harta natală: https://youtu.be/Y-QhU3Ooeik

Duminică – 16 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Rac

Mercur se află în Leu în cuadratură cu Jupiter în Taur și poate aduce provocări în comunicare, gândire sau exprimare a ideilor și poate indica o tendință de a exagera sau de a avea dificultăți în a găsi echilibrul între detaliile concrete și perspectiva mai largă.

Această configurație ne invită să fim conștienți de tendința de a fi inflexibili în gândire și comunicare. Este important să fim deschiși la alte perspective și să fim dispuși să ne adaptăm și să ne schimbăm opinia în funcție de noile informații și înțelegeri.

Luni – 17 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Rac

La ora 21:31:30 avem Luna Nouă în Rac – Energia acestei faze lunare este centrată în zona sănătății, rutinei zilnice și a muncii. Racul este un semn sensibil, protector și axat pe familie, iar energia sa se concentrează pe asigurarea confortului și bunăstării.

Casa a 6-a în astrologie este asociată cu muncă, sănătate, serviciu și rutină zilnică. Aceasta reprezintă modul în care ne organizăm ziua, ne ocupăm de sarcinile zilnice și ne menținem sănătatea. Prin urmare, această poziție a Lunii și Soarelui sugerează că Lună Nouă în această casă este un moment favorabil pentru a începe proiecte legate de munca ta, de a-ți îmbunătăți rutina zilnică și de a te concentra asupra sănătății și bunăstării tale.

Această conjuncție între Luna și Soarele în Rac în casa a 6-a poate aduce o atenție specială asupra nevoilor emoționale în contextul muncii și rutinei zilnice. Poți simți dorința de a-ți crea un mediu de lucru confortabil, în care să te simți în siguranță și protejat. De asemenea, ai putea fi mai atent la nevoile tale emoționale și la modul în care îți gestionezi stresul și sănătatea în contextul activităților zilnice.

Marți – 18 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Fecioară

La ora 07:39:26 Luna intră în Leu

Trigonul dintre Venus in Leu și Nodul Nord proaspăt intrat în Berbec facilitează conexiunile și relațiile armonioase care ne sprijină în evoluția noastră. Atragem experiențe și oameni care ne ajută să ne manifestăm iubirea și pasiunile într-un mod autentic și împlinit. Venus în Leu aduce o dorință puternică de a te exprima prin creație și pasiune. În combinație cu Nodul Nord în Berbec, această configurație ne încurajează să ne urmăm inima și să ne manifestăm pasiunile într-un mod independent și curajos. Putem descoperi noi modalități de a ne exprima creativitatea și de a ne conecta cu ceilalți prin iubire și expresie autentică.

Acest aspect ne invită să ne exprimăm individualitatea și să ne manifestăm autenticitatea în relații și în viața în general. Putem descoperi că încrederea în sine și urmarea pasiunilor noastre ne aduce împlinire și susținere în călătoria noastră din această viață.

Miercuri – 19 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Leu

Luna și Mercur în Leu în cuadratură cu Jupiter în Taur poate aduce provocări în gestionarea și exprimarea emoțiilor, comunicarea și integrarea valorilor personale. Pot apărea dificultăți în a găsi un echilibru între nevoile emoționale, exprimarea emoțională și comunicarea clară.

Mai aduce și un conflict între nevoia de a fi expresiv și pasional în comunicare și nevoia de stabilitate și siguranță materială. Este posibil să existe o luptă între a-ți exprima emoțiile și gândurile într-un mod direct și a te adapta la nevoile și valorile materiale.

Această configurație ne invită să fim deschiși la idei și perspective diferite și să fim flexibili în comunicare și exprimare emoțională. Este important să fim conștienți de tendința de a fi inflexibili sau exagerați în comunicare și să ne adaptăm la nevoile și valorile celorlalți pentru a găsi un echilibru și o înțelegere reciprocă.

Joi – 20 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter in Taur

La ora 20:13:38 Luna intră în Fecioară

Soarele se află în Rac în opoziție cu Pluton retrograd în Capricorn și poate aduce conflicte interne între dorința de a urma propria cale și nevoia de a te adapta și a te supune transformărilor necesare în viață. Poate exista și o tendință de a fi confruntător sau de a lupta împotriva schimbărilor inevitabile.

Poate apărea o oportunitate de a recunoaște și a transforma dinamica emoțională din viața ta. Poate fi un moment de eliberare a vechilor trăiri și comportamente care nu mai servesc evoluției tale. Este important să fii deschis și să accepți propria putere și să te confrunți cu temeri sau blocaje emoționale.

Această configurație în tranzit ne invită să ne examinăm atitudinea față de putere și autoritate. Poate fi necesar să găsim un echilibru între afirmarea puterii personale și respectarea autorității externe sau regulilor sociale. Este important să fii conștient de dorința de a controla sau de a fi controlat și să cauți modalități de a-ți folosi puterea într-un mod constructiv și responsabil.

Despre cum funcționează planetele transpersonale în harta natală vizionează aceste materiale: https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpHyPe9uhB39stQMyKg6PiPT

Vineri – 21 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

Luna și Marte se află în Fecioară în opoziție cu Saturn retrograd în Pești și poate aduce conflicte interne între nevoia de a acționa și a-ți atinge obiectivele și nevoia de a te conecta cu partea ta sensibilă, spirituală și intuitivă. Poate exista o tendință de a te simți blocat sau restricționat în a-ți exprima emoțiile și a-ți urma dorințele.

Această configurație în tranzit ne invită să găsim un echilibru între emoțiile și acțiunile noastre. Poate fi nevoie să învățăm cum să integrăm rațiunea și analiza cu intuiția și sensibilitatea. Este important să fim conștienți de tendința de a ne reține sau a ne restricționa emoțiile și acțiunile și să găsim modalități să le exprimăm într-un mod sănătos și echilibrat.

De asemenea, această configurație în tranzit poate implica confruntarea cu limitele și responsabilitățile personale. Este important să fim realiști și să ne asumăm responsabilitatea acțiunilor noastre și a consecințelor acestora. Este posibil să existe o nevoie de a identifica și a depăși fricile sau blocajele care ne împiedică să ne atingem obiectivele și să ne exprimăm autenticitatea.

Sâmbătă – 22 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

Între 22 și 28 iulie Mercur formează o conjuncție cu Venus aflat în ciclu de retrogradare și aduce o combinație interesantă între energia comunicării și a relațiilor, cu accent pe semnul Leului și pe retrogradarea lui Venus.

Retrogradarea lui Venus indică o perioadă în care trebuie să revizuim și să reflectăm asupra relațiilor, valorilor și modului în care ne manifestăm afecțiunea. Aceasta poate aduce cu sine oportunitatea de a rezolva probleme nerezolvate sau de a elibera modele de comportament și de relații care nu ne mai servesc.

În timpul acestei conjuncții, este posibil să observăm o tendință de a ne exprima sentimentele și dorințele într-un mod mai direct și pasional. Putem avea o abordare jucăușă și expresivă în comunicare, fiind mai deschiși la flirt și la exprimarea afecțiunii față de ceilalți.

Cu toate acestea, deoarece Venus este retrogradă, este important să fim conștienți de posibilele blocaje sau dificultăți în relații. Aceasta poate implica reflectarea asupra valorilor noastre personale și a modului în care ne manifestăm afecțiunea. Este posibil să fim mai sensibili și să avem nevoie de mai multă atenție în relații, iar unele probleme nerezolvate ar putea să iasă la suprafață pentru a fi abordate și rezolvate.

SOARELE intră în zodia LEULUI la data de 23 IULIE 2023 la ora 04:50:27. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului LEU în acest #astrovlog: https://youtu.be/3JfeZ7dcM58

Aflați în acest #astrovlog despre zodia LEULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/0uv5UlCjku0

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în LEU: https://youtu.be/M42jVLs-wVM

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Leu – Nodul Sud in Vărsător sau/și Nodul Nord in casa a V-a – Nodul Sud in casa a XI-a în harta natală: https://youtu.be/j3u7JEpxar0

SOARELE este planeta care stăpânește zodia LEULUI de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpEclu-G3dyDMcFJbkDmOlYd

Aflați în acest #astrovlog despre cum este SOARELE reprezentată în tarot: https://youtu.be/qsev00B-QVg

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/aff8gi_3u3Y

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de FOC – Berbec, Leu și Săgetător: https://youtu.be/vNI133mGICA  

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia LEULUI:

Duminică – 23 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Rac si Leu

La ora 08:54:38 Luna intră în Balanță

Azi avem mai multe planete și puncte importante în hartă la gradul anaretic 29 – Nodurile Lunare pe axa Berbec – Balanță, Soare în Rac și Pluton retrograd în Capricorn.

Planetele în tranzit la gradul anaretic, adică la gradul 29 al unui semn zodiacal, pot aduce o energie intensă și de tranziție. Iată câteva aspecte de luat în considerare când planetele tranzitează la gradul anaretic:

Energie de finalizare: Gradul anaretic marchează finalul unui ciclu zodiacal și poate aduce cu sine o energie de finalizare, încheiere sau împlinire. Poate fi un moment de completare a proiectelor, de rezolvare a problemelor nerezolvate sau de eliberare de energii vechi pentru a face loc pentru ceva nou.

Sentiment de presiune sau urgență: Prezența planetelor la gradul anaretic poate aduce o senzație de presiune sau urgență de a finaliza ceva înainte de a trece la următoarea etapă. Aceasta poate stimula o dorință de acțiune rapidă sau de luare a deciziilor într-un timp limitat.

Energia de tranziție: Gradul anaretic servește și ca punte între două semne zodiacale. Astfel, planetele tranzitând la acest grad pot aduce cu sine o energie de tranziție, care ne pregătește pentru schimbarea și ajustarea necesare în următorul semn zodiacal.

Reevaluare și reflectare: Acest grad final poate determina o reevaluare a experiențelor trecute și o reflectare asupra învățămintelor obținute. Poate fi un moment de introspecție și de contopire a ceea ce a fost înainte de a începe ceva nou.

Luni – 24 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Balanță

Mercur în Leu este în conjuncție cu Venus în Leu în stație retrogradă poate aduce o energie puternică și complexă în domeniul comunicării, relațiilor și exprimării creativității.

Iată cum poate funcționa această conjuncție în stație retrogradă:

Puterea expresiei creative: Mercur în Leu amplifică exprimarea creativă și dorința de a fi în centrul atenției. Acest aspect poate aduce o puternică nevoie de a te exprima cu încredere și de a-ți pune în valoare talentele și abilitățile artistice. Ai potențialul de a te face auzit și remarcat în activitățile creative sau în comunicarea cu ceilalți.

Emoțiile puternice în relații: Relațiile și conexiunile personale pot fi intense și pasionale în această perioadă. Poate exista o atracție puternică față de persoane care îți reflectă și apreciază autenticitatea și creativitatea. Totuși, este important să fii conștient că Venus se află în stație retrogradă, ceea ce poate aduce și unele provocări sau reevaluări în ceea ce privește relațiile și valorile personale.

Comunicare nonconformistă: indică necesitatea unei reevaluări a valorilor și a relațiilor. În conjuncție cu Mercur în Leu, acest aspect poate aduce o abordare nonconformistă sau inovatoare în comunicare și în relațiile tale. Poți fi tentat să explorezi noi idei, să ai discuții provocatoare sau să aduci o perspectivă originală în discuțiile și interacțiunile tale.

Reflectarea asupra valorilor personale: poate aduce oportunități de reflecție asupra valorilor personale. Este momentul ideal pentru a te întreba ce este cu adevărat important pentru tine și cum îți exprimi iubirea și creativitatea. Poți avea revelații despre modul în care te raportezi la propriile tale resurse și talente și cum le folosești pentru a-ți atinge obiectivele personale.

Reevaluarea și regândirea comunicării: ne îndeamnă să reevaluăm modul în care ne comunicăm nevoile și dorințele în relațiile noastre. Poate fi un moment de aprofundare a dialogului interior și de regândire a modului în care ne exprimăm iubirea și creativitatea față de ceilalți.

Marți – 25 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Fecioară

25 iulie la ora 19:55:19 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

Luna se află în conjuncție cu Nodul Sud în Balanță în tranzit și poate funcționa în următoarele domenii de viață:

Echilibrul emoțional și relațional: Luna în Balanță amplifică dorința de armonie, echilibru și justiție în relații și în viața emoțională. Aceasta poate aduce o atenție sporită asupra nevoilor și dorințelor celorlalți și poate încuraja colaborarea și compromisul în relații.

Eliberarea de tipare relaționale: Conjuncția cu Nodul Sud poate oferi oportunitatea de a elibera tipare și comportamente relaționale care nu mai servesc evoluției tale. Poți fi încurajat să renunți la vechi modele și să găsești noi modalități de a-ți exprima nevoile și de a construi relații echilibrate și armonioase.

Evaluarea valorilor și nevoilor personale: Luna în Balanță în conjuncție cu Nodul Sud poate aduce o perioadă de evaluare a valorilor și nevoilor personale în relații. Poți fi îndemnat să-ți reevaluezi prioritățile și să te concentrezi pe dezvoltarea unei sinergii între nevoile tale și cele ale celorlalți.

Autonomie și echilibru: Conjuncția poate aduce și o oportunitate de a-ți dezvolta autonomia și echilibrul interior în relații. Poți fi încurajat să-ți asumi responsabilitatea pentru propriile tale nevoi și să înveți să găsești un echilibru între a da și a primi în relații.

Miercuri – 26 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Leu

La ora 01:06:10 avem Primul Pătrar în Scorpion – Luna în Scorpion în casa a 7-a indică faptul că ești un partener emoțional intens și că acorzi o mare importanță relațiilor tale. Scorpionul este un semn profund și pasional, iar energia sa se manifestă în modul în care explorezi intimitatea, puterea și transformarea prin conexiunile cu ceilalți. Această poziție poate aduce o profunditate emoțională și o dorință de a construi relații autentice, de a te implica pe deplin și de a explora laturile mai adânci ale parteneriatelor tale.

Soarele în casa a 4-a în Leu indică faptul că familia, căminul și rădăcinile tale sunt aspecte importante în viața ta. Leul este un semn expresiv și generos, iar energia sa se manifestă în modul în care îți pui în valoare creativitatea și îți arăți afecțiunea față de cei dragi. Această poziție sugerează că acorzi o atenție deosebită siguranței emoționale, confortului familial și trăirii unui sentiment de apartenență.

Interacțiunea dintre Luna în Scorpion și Soarele în Leu în aceste case astrologice aduce o combinație de pasiune, intimitate și exprimare a afecțiunii în relații, îmbinate cu dorința de a crea un cămin stabil și sigur. Poate exista o tendință de a-ți dedica timpul și energia relațiilor importante, de a construi conexiuni profunde și de a-ți exprima iubirea și afecțiunea față de cei dragi.

Joi– 27 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

Tranzitul lui Jupiter în Taur în trigon cu Marte în Fecioară poate aduce o energie puternică și benefică în domeniile expansiunii, acțiunii și realizărilor practice. Iată cum poate funcționa această configurație astrologică:

Adaugă un impuls puternic de energie și determinare în realizarea obiectivelor și proiectelor tale. Acest aspect te poate motiva să fii ambițios și să iei măsuri concrete pentru a-ți atinge scopurile. Veți simți un impuls puternic de a face lucrurile și de a face schimbări în viața ta.

Încurajează expansiunea în domenii practice, cum ar fi finanțele, afacerile, munca și sănătatea. Acest tranzit poate aduce oportunități de creștere și dezvoltare în aceste domenii, iar Marte în Fecioară poate furniza energia și determinarea necesare pentru a profita la maximum de aceste oportunități.

Aduce încredere și optimism în acțiunile și deciziile tale. Poți avea un sentiment puternic că poți realiza lucruri mari și că nimic nu te poate opri. Această energie pozitivă te poate ajuta să depășești obstacolele și să te simți mai încrezător în propriile tale capacități.

Adaugă curaj și inițiativă în acțiunile tale. Acest aspect te poate face să te simți motivat să iei măsuri și să faci schimbări în viața ta. Poți fi impulsiv și hotărât în a-ți atinge obiectivele, fiind dispus să depui efortul necesar pentru a obține rezultatele dorite.

Aduce o abordare metodică și disciplinată în activitățile tale. Poți fi mai atent la detalii și să ai o abordare organizată în ceea ce privește planificarea și implementarea acțiunilor tale. Aceasta îți poate ajuta să fii mai eficient și să obții rezultate tangibile în proiectele tale.

Vineri – 28 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus retrograd în Leu

28 iulie la ora 03:23:57 – Luna intră în Săgetător

Luna în Scorpion în cuadratură cu Mercur în Leu și Venus retrogradă în Leu în tranzit avea impact în mai multe domenii de viață:

Indică posibile tensiuni între emoțiile interioare și modul în care le exprimi sau le comunici. Poți simți că este dificil să-ți exprimi în mod clar sentimentele și nevoile, ceea ce poate duce la frustrare sau neînțelegeri în comunicare cu ceilalți.

Luna în Scorpion este cunoscută pentru profunzimea și intensitatea emoțională, iar cuadratura cu Mercur în Leu poate aduce o tendință de a reține sau ascunde aceste emoții. Ai putea simți nevoia de a-ți păstra secretele sau de a-ți proteja vulnerabilitățile emoționale.

Cuadratura dintre Luna și Mercur poate afecta și modul în care te conectezi emoțional cu ceilalți. Poate fi dificil să-ți exprimi afecțiunea și să ai conversații profunde și sensibile în relații. Este important să fii atent la comunicarea afectivă și să depui eforturi pentru a-ți exprima iubirea și afecțiunea în mod clar și deschis.

Prezența lui Venus retrogradă în Leu în această configurație adaugă o dimensiune suplimentară. Aceasta poate aduce o perioadă de reevaluare a valorilor personale și a relațiilor. Ai putea fi pus în fața unor provocări sau dificultăți în ceea ce privește satisfacția emoțională și relațională. Este important să examinezi cu atenție nevoile și dorințele tale în relații și să faci ajustări necesare pentru a obține echilibru și armonie.

Această configurație te poate provoca să explorezi și să lucrezi cu emoțiile și comunicarea empatică. Poți dezvolta o mai mare înțelegere a propriilor emoții și a celor ale celorlalți. Prin cultivarea empatiei și comunicării sensibile, poți depăși conflictele și neînțelegerile și poți construi relații mai autentice și mai conectate emoțional.

Sâmbătă – 29 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn retrograd în Pești

Între 29 iulie și 5 octombrie MERCUR tranzitează zodia FECIOAREI și va trece și printr-un ciclu de retrogradare. E important de înțeles că impactul acestui ciclu se întamplă încă din momentul intrării planetei Mercur în Fecioară. Voi posta în timp util un #astrovlog despre acest tranzit pe canalul meu de Youtube https://www.youtube.com/@CERULINSTELAT  

Mercur intră în Fecioară la 29 iulie la ora 00:31:12

Între 29 iulie și 22 august Mercur în Fecioară este în mișcare directă,

Între 22 și 24 august Mercur în Fecioară este în stație retrogradă,

Între 24 august și 14 septembrie Mercur în Fecioară este în mișcare retrogradă,

Între 14 si 16  septembrie Mercur în Fecioară este în stație directă

Între 16 septembrie și 5 octombrie Mercur în Fecioară este în mișcare directă,

La 5 octombrie la ora 03:08:34 Mercur intră în Balanță și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Fecioară.

Duminică – 30 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Leu

La ora 06:44:09 Luna intră în Capricorn

Luna în Săgetător formează în trigon cu Venus retrogradă în Leu un trigon cu Nodul Nord în Berbec și poate avea următorul impact:

Poți simți o înclinație către exprimarea artistică și către a te dedica unor activități plăcute care îți aduc bucurie. Aceasta poate fi o perioadă în care te simți inspirat și îți pui în valoare talentele creatoare.

Este posibil să simți o conexiune mai profundă și mai autentică cu cei dragi și să te bucuri de momente de iubire și afecțiune. Poate fi o perioadă favorabilă pentru rezolvarea problemelor în relații și pentru a aduce mai multă bucurie și armonie în sfera relațională.

Poți simți dorința de a explora noi direcții în viață și de a te angaja în activități care îți aduc satisfacție și împlinire personală. Această configurație poate fi asociată cu oportunități de creștere și evoluție personală.

Poți simți o mai mare încredere în abilitățile și talentele tale, ceea ce te poate motiva să îți urmezi visurile și aspirațiile. Este un moment favorabil pentru a-ți manifesta potențialul și a-ți îndeplini obiectivele.

Luni – 31 iulie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Capricorn

Se formează un trigonul între Luna în Capricorn, Marte în Fecioară și Jupiter în Taur și indică o perioadă favorabilă pentru manifestarea succesului, a încrederii în sine și a prosperității. Iată cum poate funcționa această configurație astrologică:

Încredere și determinare: Luna în Capricorn aduce o energie disciplinată, concentrată și determinată. Acest aspect combinat cu Marte în Fecioară indică o încredere puternică în propriile abilități și o dorință de a lua acțiune pentru a-ți atinge obiectivele. Te vei simți energizat și hotărât să depui eforturi pentru a obține succesul în activitățile tale.

Succes în planurile practice: Marte în Fecioară aduce o atenție detaliată și o abordare practică a lucrurilor. Împreună cu Luna în Capricorn, acest aspect poate aduce succes în planurile și proiectele practice. Eforturile tale diligente și atenția acordată detaliilor vor fi răsplătite, iar rezultatele vor fi tangibile și satisfăcătoare.

Expansiune și creștere: Jupiter în Taur aduce o energie de expansiune și creștere în planurile financiare și materiale. Acest aspect adaugă prosperitate și noroc în viața ta. Poți experimenta o creștere a abundenței și a oportunităților în domeniul financiar și în planul realizării materiale.

Stabilitate și responsabilitate: Configurația trigonului regal, cu Luna în Capricorn și Marte în Fecioară, indică o abordare responsabilă și stabilă a lucrurilor. Ești capabil să îți asumi responsabilitățile și să te organizezi eficient pentru a face față cerințelor și provocărilor vieții. Această configurație te susține în stabilirea unor baze solide și în construirea unei fundații solide pentru viitorul tău.

Inspiratie și încredere în sine: Această configurație astrală poate spori încrederea în sine și sentimentul de inspirație. Poți simți o mai mare încredere în abilitățile și talentele tale, ceea ce te poate motiva să îți urmezi visurile și aspirațiile. Este un moment favorabil pentru a-ți manifesta potențialul și a-ți îndeplini obiectivele.

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o vară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog