EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde:

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător.

Saturn și Pluton sunt în mișcare retrogradă în Capricorn.

Neptun în Pești intră în mișcare retrogradă pe 23 iunie.

SOARELE intră în zodia RAC la data de 21 IUNIE la ora 18:55. La mulți ani tuturor nativilor!

Cu această ocazie avem și Solstițiu de vară.

După momentul solstițiului de vară, durata zilei va începe sa scadă, iar a nopții să crească, timp de 6 luni, până la 21 decembrie, momentul solstițiului de iarnă. Evident, în emisfera sudică a Pământului fenomenul se derulează în sens invers.

LUNA tranzitează zodiile astfel:

2 iunie la ora 14:48 – Luna intră în Gemeni

4 iunie la ora 19:17 – Luna intră în Rac

6 iunie la ora 22:16 – Luna intră în Leu

9 iunie la ora 00:45 – Luna intră în Fecioară

11 iunie la ora 03:29 – Luna intră în Balanță

13 iunie la ora 07:03 – Luna intră în Scorpion                                                         

15 iunie la ora 12:03 – Luna intră în Săgetător

17 iunie la ora 19:14 – Luna intră în Capricorn

20 iunie la ora 05:01 – Luna intră în Vărsător

22 iunie la ora 17:02 – Luna intră în Pești

25 iunie la ora 05:38 – Luna intră în Berbec

27 iunie la ora 16:32 – Luna intră în Taur

30 iunie la ora 00:09 – Luna intră în Gemeni

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în GEMENI se întâmplă pe 3 iunie la ora 13:01: Sunteți ambițioși, aveți chef de vorbă și e momentul să vă promovați abilitățile, rezultatele profesionale din ultimii ani, discutați, negociați, fiți curajoși. Evitați bârfele și pierderea de vreme! Și nu uitați să vă împărtășiți bucuriile și cu cei dragi. Nu uitați de echilibrul între muncă și timpul de odihnă!

LUNA PLINĂ în SĂGETĂTOR se întâmplă pe 17 iunie la ora 11:30: Puteți avea momente plăcute atât în plan personal cât și profesional. Învățați să vă bucurați de aceste momente și să le multiplicați cu ajutorul unui comportament binevoitor și recunoscător. Învățați să vă bucurați de lucruri simple, astfel vor veni și acele evenimente sau acei oameni de care aveți nevoie la momentul potrivit.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în GEMENI până la 4 iunie: Aveți chef de vorbă și înghițiți informații pe nemestecate. Citiți, schimbați idei și informații mai ceva ca serviciile secrete, fiind o adevărată mașină de tocat informații. Faceți ceva util cu aceste informații și idei și nu vă limitați doar să le asimilați ca un aspirator. Fiți mai organizați în comunicare și în schimbul de idei și cine știe, poate vă apucați de scris. Ceva coerent, dacă se poate. Știu că puteți!

MERCUR este în zodia RAC între 4 și 27 iunie: Aveți chef de a comunica mai mult cu cei dragi, iar o întâlnire cu familia cu familia lărgită nu este exclusă. Emoțiile sunt mult mai importante atunci când comunicați. Dacă sunt emoții pozitive atunci nu e o problemă a le folosi. Dar dacă vă apucă pandaliile, fricile si alte chestii, încercați să descoperiți de unde provin aceste emoții. Încercați să rezolvați cauzele și să mergeți mai departe. Nu este ușor dar nici nu e o misiune imposibilă.

MERCUR intră într-un ciclul de retrogradare în LEU și RAC:

Mercur intră în mișcare directă în Leu 27 iunie 2019

Mercur intră în stație retrogradă în Leu 7 iulie 2019

Mercur intră în stație retrogradă în Rac 19 iulie 2019

Mercur intră în stație directă în Rac 31 iulie 2019

Mercur intră în mișcare directă în Rac 2 august 2019

Mercur intră în mișcare directă în Leu 11 august 2019

Ciclul de retrogradare se încheie o data cu ieșirea lui Mercur din Leu, la data de 29 august 2019

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia TAURULUI până la 9 iunie: Venus fiind în domiciliu, se simte foarte bine! Dragostea și banii sunt domeniile în care Venus acționează foarte bine. Deci sunteți puși pe fapte mari. Evenimente imprevizibile dar benefice pot apărea.

VENUS este în zodia GEMENI între 9 iunie și 3 iulie: În funcție de casa pe care o tranzitează în harta natală a fiecăruia, acest tranzit vă reamintește că emoțiile vă ajută în a vă crește motivația interioară de a face ceva pentru voi, pentru familie, pentru prieteni. Nevoia de securitate de orice fel (emoțională, fizică, financiară) vă ajută să vă folosiți intuiția, talentele și abilitățile pentru a obține ceea ce aveți nevoie.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în RAC între până pe 2 iulie: Sunteți protectorii a tot ce simțiți că trebuie să protejați – resurse, persoane, principii, cauze – vă înarmați cu perseverență și încăpățânare numai în dorința de a progresa folosindu-vă de resursele și experiența deja acumulate. Fiind și Nodul Nord acolo deveniți chiar obsedați în a proteja și a acumula.

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/hXo_IX6HsnE

Jupiter este în mișcare retrogradă în Săgetător

Jupiter intră în stație directă în Săgetător 10 august 2019

Jupiter intră în mișcare directă în Săgetător 12 august 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

Saturn este în mișcare retrogradă în Capricorn

Saturn intră în stație directă în Capricorn 17 septembrie 2019

Saturn intră în mișcare directă în Capricorn 19 septembrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

URANUS este deja în Taur la din 6 martie 2019, pentru o călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.  

Aveți un video pe tema asta aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă, acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și de a reține. Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

CE FACE PLUTON ÎN LUNA IUNIE?

Pluton este deja în stație retrogradă în Capricorn

Pluton intră în stație directă în Capricorn 2 octombrie 2019

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn 4 octombrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viata înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel putin o oportunitate de creștere și învățare.

Mă găsiți și pe canalul meu de Youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie : https://www.polirom.ro/carti/-/carte/6435

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazar

Astrolog