Joi – 1 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

MERCUR tranzitează în mișcare directă zodia TAURULUI până la 11 iunie, după ce s-a tot plimbat prin retrogradare, doar doar ne vine mintea la cap și revenim și noi cu picioarele pe pământ. Pe voi cu ce v-a ajutat această retrogradare?

În acest #astrovlog vorbesc despre luna IUNIE în astrologie: https://youtu.be/anYrXCbReVk

Vineri – 2 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Rac

Azi se creează un trigon între Venus in Rac si Neptun in Pești și oferă o energie creativă, permițându-ne să ne exprimăm emoțiile și să ne dezvoltăm latura artistică. De asemenea, acest aspect poate spori empatia și compasiunea față de ceilalți și poate încuraja relațiile armonioase.

Este important să se mențină un echilibru pentru a evita iluziile și dezamăgirile. De asemenea, poate fi util să se exploreze practici spirituale sau artistice, cum ar fi meditația sau arta, pentru a profita la maximum de energia acestui aspect armonios.

MARTE tranzitează zodia LEULUI până la 10 iulie și poate aduce o creștere a energiei și a încrederii în sine, precum și o dorință mai mare de a fi în centrul atenției și de a fi recunoscut pentru realizările proprii. Acest tranzit poate fi un moment bun pentru a-ți manifesta talentele și creativitatea și pentru a obține succes în activități care necesită curaj și îndrăzneală.

Pe de altă parte, tranzitul lui Marte prin zodia Leului poate aduce și tendința de a fi prea egoist sau de a domina prea mult situațiile și relațiile interpersonale. Este important să se evite comportamentul autoritar și să se acorde atenție nevoilor și dorințelor celor din jur pentru a evita tensiunile și conflictele.

Este important de menționat că impactul tranzitului lui Marte în zodia Leului poate fi diferit în funcție de poziția personală a planetei Marte în harta natală.

Aflați din acest #astrovlog cum funcționează Marte  în harta natală, mai ales pentru bărbați, dar și pentru femei: https://youtu.be/8W3R2S4DohI

Sâmbătă – 3 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 08:03:23 Luna intră în Săgetător.

Sextilul dintre Jupiter în Taur si Saturn in Pești poate aduce o energie care ajuta la dezvoltarea unei abordări echilibrate și raționale față de resursele financiare și materiale. De asemenea, acest aspect poate ajuta la găsirea unui echilibru între viziunea optimistă a lumii a lui Jupiter și realismul și disciplina lui Saturn.

Este un moment bun pentru a-ți planifica viitorul financiar și material, pentru a-ți stabili obiective și pentru a dezvolta o abordare pragmatică și eficientă în atingerea lor. De asemenea, acest aspect poate spori încrederea în sine și capacitatea de a-ți asuma responsabilități mai mari.

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog aflați despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent:https://youtu.be/cz75iK57hw0

Duminică – 4 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Gemeni

Azi la ora 06:41:40 avem faza de Lună Plină în Săgetător: Este o ocazie de eliberare, explorare și aventură. Săgetătorul este asociat cu aventura, explorarea, filozofia și învățarea, iar Luna Plină este o perioadă de încheiere, de finalizare și de eliberare. În timpul acestei Luni Pline, energia se va concentra pe extinderea orizonturilor personale și pe găsirea unor sensuri noi și mai profunde în viață. Oamenii vor fi mai deschiși către învățare și către explorarea noilor experiențe. Această perioadă poate fi benefică pentru călătorii, studii și alte activități care implică extinderea cunoștințelor și a orizonturilor personale. De asemenea, această Lună Plină poate aduce o energie puternică a libertății și a independenței personale. Oamenii pot căuta să se elibereze de constrângerile și limitările personale și să urmeze propria lor cale în viață. Această perioadă poate fi o perioadă de autocunoaștere și de găsire a propriei identități.

Pe de altă parte, Luna Plină în Săgetător poate aduce și o tendință de a fi prea impulsiv și de a acționa fără să gândim prea mult. Este important să avem grijă să ne menținem un echilibru între aventură și precauție și să nu luăm decizii pe care le regretăm mai târziu.

Luni – 5 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Săgetător și Capricorn

La ora 10:30:54 Luna intră în Capricorn.

Azi se creează o cuadratura dintre Luna în Săgetător si Neptun in Pești, acest aspect poate aduce o energie confuză și instabilă, și există riscul să nu vedem realitatea așa cum este. De asemenea, acest aspect poate aduce o mare sensibilitate emoțională și o tendință de a ne lăsa influențați de cei din jur.

Este important să fim conștienți de tendința sa de a ne lăsa influențați de alții și să cultivăm o abordare mai pragmatică și rațională a situațiilor în care ne manifestăm. De asemenea, poate fi util să evităm deciziile importante sau să ne luăm mai mult timp pentru a reflecta asupra situației, înainte de a lua o decizie.

Este important să evităm consumul de alcool sau droguri în timpul acestui aspect, deoarece acestea pot agrava tendințele iluzorii și confuze. De asemenea, este important să acordăm o atenție deosebită nevoilor emoționale și să încercăm să ne îmbunătățim starea de bine.

VENUS tranzitează zodia LEULUI între 5 iunie și 9 octombrie trecând și printr-o retrogradare.

În acest #astrovlog vorbest despre ciclul de retrogradare a planetei Venus în Leu: https://youtu.be/JIDrzVbe7iM

Iată etapele acestui ciclu de retrogradare pentru Venus in Leu sunt:

Venus intră în Leu la 5 iunie 2023 la ora 16:46:28.

Mișcare directă – cel mai bun moment pentru a acționa, mai ales daca planeta se află în domiciliu sau exaltare.

Venus in stație retrogradă în Leu la 22 iulie 2023 la ora 04:32:46

Stația de retrogradare – nu este momentul potrivit pentru a acționa, nu începeți nicio activitate importanta, indiferent de domeniu.

Venus in mișcare retrogradă în Leu la 24 iulie 2023 la ora 04:32:46

Mișcare de retrogradare – nu inițiați acțiuni noi, ci doar regândiți, rectificați, reparați ce nu au ieșit tocmai bine în trecut, este o perioada bună de replanficare și schimbare de strategii.

Venus in stație directă în Leu la 3 septembrie 2023 la ora 04:20:04

Stație directă – faceți încălzirea pentru acțiunile pe care le veți demara în perioada de mișcare directă, de aceea o scurta recapitulare a ceea ce doriți să faceți nu ar strica.

Venus in mișcare directă în Leu la 5 septembrie 2023 la ora 04:20:04

Venus intra in Fecioară la 9 octombrie 2022 la ora 04:10:41 , din acest moment ciclul de retrogrdare a lui Venus in Leu se incheie.

Marți – 6 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Leu

Azi se formează un careul în T dintre Venus în Leu si Nodurile Lunare și poate aduce o tensiune și presiune asupra valorilor și relațiilor personale. Poate fi dificil să ne exprimăm în mod clar valorile și să luăm decizii, deoarece există o tensiune între dorința de a fi recunoscuți și apreciați pentru ceea ce reprezentăm și dorința de a ne îndeplini anumite nevoi. În același timp, Nodul Nord în Taur sugerează că această tensiune poate fi o oportunitate de a crește și de a evolua prin stabilirea de noi valori materiale, practice și relații confortabile și durabile. Prin urmare, acest aspect poate aduce oportunități pentru a depăși trecutul și pentru a ne transforma și dezvolta într-o versiune mai bună.

Este important să ne menținem calmul și să ne concentrăm energia pe stabilirea de noi valori și relații în concordanță cu evoluția și dezvoltarea personală.

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

Nu mai insist în ceea ce reprezintă acest tranzit în Taur, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism? În această lună Uranus în Taur este în mișcare directă.

În acest #astrovlog explică în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Miercuri – 7 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur

La ora 11:41:32 – Luna intră în Vărsător.

Trigonul dintre Mercur în Taur și Luna în Capricorn poate aduce o energie de stabilitate, precizie și concentrare mentală, care poate fi benefică pentru comunicare și luarea de decizii. Acest aspect poate ajuta la stabilirea unei comunicări clare și precise, precum și la luarea de decizii bine gândite și temeinice. Putem avea un sentiment de siguranță și încredere în decizii, ceea ce poate duce la o mai bună planificare și organizare.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Mercur în astrologie. Voi unde aveți Mercur în harta natală? https://youtu.be/stpbmvp-ABA 

Joi – 8 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur.

Conjuncția aplicantă dintre Venus și Marte în Leu poate aduce o energie puternică și pasională, cu o intensă dorință de a trăi viața la maxim și de a experimenta bucuria și plăcerea. Această conjuncție poate reprezenta o combinație armonioasă între energia feminină și masculină, făcând din această perioadă un timp excelent pentru a explora latura noastră romantică și creativă.

Pe de altă parte, această conjuncție poate aduce și o energie creativă puternică. Este posibil să apară o perioadă în care suntem mai înclinați să ne exprimăm prin artă și prin alte activități creative.

JUPITER tranzitează zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și în acest #astrovlog vorbesc despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare Ascendent: 

Vineri – 9 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

La ora 13:14:02 Luna intră în Pești.

Azi avem un sextil dintre Luna si Saturn în Pești și Nodul Nord și Jupiter în Taur.

Împreună, aceste energii pot aduce o perioadă de înțelegere a nevoilor noastre emoționale și materiale și de găsire a unui echilibru între cele două. Este posibil să avem o perioadă de concentrare asupra valorilor noastre și asupra ceea ce este cu adevărat important pentru noi. Acest sextil poate fi benefic pentru luarea deciziilor importante și pentru a face schimbări în viața noastră. Este posibil să simțim o energie pozitivă și un sentiment de încredere în noi înșine pentru a ne urma menirea și a ne atinge obiectivele.

Este important să fim deschiși la schimbare și să ne concentrăm asupra a ceea ce este cu adevărat important pentru noi.

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35. 

Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak  

Sâmbătă – 10 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Tranzitul lui Neptun în Pești în sextil cu Mercur în Taur și cu Pluton în Vărsător ne ajută să ne putem conecta mai profund cu partea noastră intuitivă, dar și să ne concentrăm asupra aspectelor practice ale comunicării și modului cum folosim informațiile. Putem fi deschiși la schimbare și inovație, dar este important să fim atenți la iluzii și să ne păstrăm echilibrul. Discernământul și răbdarea sunt cheile pentru a naviga cu succes prin această perioadă.

Azi la ora 22:31:00 avem Ultimul Pătrar în Pești – poate aduce o serie de provocări și oportunități pentru oameni, mai ales în ceea ce privește emoțiile și relațiile interpersonale.

Zodia Peștilor este asociată cu sensibilitatea, compasiunea și intuiția, iar poziționarea planetei Neptun în acest semn poate aduce o mare capacitate de empatie și o mai mare conexiune cu energia spiritual.

În timpul acestui tranzit, poate fi dificil să ne păstrăm claritatea și să ne concentrăm pe obiectivele noastre. Este important să fim atenți la propria noastră intuiție și să ne ascultăm înțelepciunea interioară, în loc să ne lăsăm influențați de iluzii și impresii greșite.

Pe de altă parte, acest tranzit poate fi benefic pentru cei care caută să exploreze latura lor intuitivă. Poate fi o perioadă de căutare interioară și de descoperire a propriilor valori și credințe. Pe de altă parte având în vedere că Jupiter care stăpânește tradițional zodia Peștilor și Mercur care stăpânește zodia Gemenilor sunt în tranzit în zodia Taurului e nevoie să rămânem pragmatici și să ne folosim talentele și abilitățile în domenii practice.

Duminică – 11 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Gemeni

La ora 16:20:24 Luna intră în Berbec.

Azi putem fi mai sociabili și mai dornici să ne conectăm cu ceilalți într-un mod ludic și expresiv. Ne putem simți mai inspirați și mai motivați să ne urmăm pasiunile și să ne exprimăm individualitatea. Este un moment favorabil pentru a explora noi hobby-uri, pentru a ne bucura de timpul petrecut cu copiii sau pentru a ne conecta la latura noastră ludică și creativă.

Totuși, este important să fim conștienți de tendința de a ne risipi energia in activități superficiale.

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

În această lună Neptun în Pești este în mers direct până în ultima zi din iunie când intră în stație retrogradă.

Între 11 și 27 iunie MERCUR tranzitează zodia GEMENILOR (în domiciliu):

În astrologie, tranzitul lui Mercur în Gemeni se consideră a fi o poziție favorabilă pentru planeta Mercur, deoarece aceasta se află în semnul guvernator al său. Mercur este planeta comunicării, gândirii, înțelegerii și învățării, iar semnul Gemenilor este asociat cu comunicarea, adaptabilitatea, inteligența și versatilitatea.

În timpul tranzitului, energia lui Mercur se amplifică în semnul Gemenilor, ceea ce poate duce la o creștere a comunicării, schimbului de informații și a exprimării ideilor. Acest tranzit poate fi benefic pentru studenți, scriitori, jurnaliști, editori și alte persoane care se bazează pe comunicare și învățare pentru a-și realiza munca.

De asemenea, tranzitul lui Mercur în Gemeni poate fi o perioadă propice pentru a face noi conexiuni și pentru a extinde rețelele sociale. Oamenii pot fi mai dispuși să comunice și să socializeze în această perioadă, iar schimbul de idei și informații poate fi prolific.

Pe de altă parte, tranzitul lui Mercur în Gemeni poate duce și la o tendință de a fi superficial și dispersat, datorită focusului pe multiple subiecte și activități. De aceea, este important să găsiți un echilibru și să vă concentrați asupra priorităților.

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în fiecare zodie în harta natală.

Voi unde aveți Mercur în harta natală? https://youtu.be/iMC1cnsjEag

Luni – 12 iunie 2023- Ziua este stăpânită de Lună în în Berbec

Azi Luna în Berbec și Venus în Leu formează un trigon și indică o armonie între emoțiile noastre și modul în care ne exprimăm afecțiunea și plăcerile. Energia Lunii în Berbec se potrivește bine cu expresivitatea și generozitatea planetei Venus în Leu.

Luna și Venus mai sunt implicate și în finanțe, aflați aici despre cum funcționează un trio de succes Luna, Venus si Marte si rolul lor in succesul financiar: https://youtu.be/YFyPNu6HdZ8

Marți – 13 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Leu

La ora 21:31:11 – Luna intră în Taur (în exaltare).

Azi Luna în Berbec și Marte în Leu formează un trigon și poate aduce o energie puternică, pasională și dinamică. Această combinație poate influența modul în care ne manifestăm emoțiile și cum acționăm în viață. Situațiile în care putem să ne aflăm azi sunt diverse: emoții puternice și exprimarea lor directă, curajul de a ne exprima individualitatea dar și potențial pentru conflict și impulsivitate, de aceea este important să fim conștienți de aceasta și să ne gestionăm emoțiile și acțiunile într-un mod echilibrat și responsabil.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Marte în astrologie: https://youtu.be/UCvU9ExdXcs  

Miercuri – 14 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Gemeni

Azi tranzitul lui Mercur în Gemeni în cuadratură cu Saturn în Pești și în sextil cu Venus în Leu poate aduce o combinație interesantă de influențe care pot afecta comunicarea, gândirea și relațiile noastre.

Cu alte cuvinte, dacă ne depășim blocajele în exprimarea noastră verbală sau în procesul de gândire și suntem răbdători cu noi atunci avem șansa să găsi ușor cuvintele potrivite.

Aflați aici cum se așează în harta natală planetele, stelele fixe și asteroizii folosind gratuit site-ul astro.com: https://youtu.be/YaZr6frx8ec

Joi – 15 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

Azi Jupiter în Taur și Marte în Leu formează o cuadratură și poate crea unele tensiuni și provocări în echilibrul dintre expansiune și acțiune. S-ar putea să simțim o nevoie de a acționa rapid și de a ne afirma ambițiile, dar să întâlnim obstacole sau întârzieri. Este important să ne concentrăm energia și eforturile în mod conștient și să nu ne lăsăm pradă impulsurilor și frustrărilor și să ne canalizăm energia și dorințele într-un mod constructiv și responsabil.

În acest #astrovlog vorbesc despre ce reprezintă tranzitele planetelor asupra unei hărți: https://youtu.be/S-qN7Hyq6XI

Vineri – 16 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

La ora 04:45:34 – Luna intră în Gemeni.

Tranzitul lui Jupiter în Taur în cuadratură cu Venus în Leu poate aduce o combinație interesantă de energii expansive și armonioase, dar și de provocări în domeniul relațiilor și plăcerilor. S-ar putea să simțim nevoia de a ne extinde orizonturile și de a ne conecta cu lumea, dar să întâmpinăm provocări în exprimarea și îndeplinirea dorințelor personale. S-ar putea să simțim nevoia de a evalua relațiile și valorile pe care le prețuim și de a face ajustări necesare pentru a atinge echilibrul și satisfacția în aceste domenii. Este important să fim atenți la excese și să gestionăm impulsurile extravagante pentru a menține un echilibru și stabilitate.

În acest #astrovlog vorbesc despre ce reprezintă o planetă fără direcție în astrologie: https://youtu.be/AG3EPoaXWuU

Sâmbătă – 17 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn in Pești

Azi avem în tranzit Saturn în Pești în sextil cu Jupiter și Nodul Nord în Taur și favorizează integrarea energiilor de construcție și expansiune. Saturn aduce disciplină și rigoare, în timp ce Jupiter și Nodul Nord aduc expansiunea și creșterea. Prin lucrul conștient cu aceste energii putem construi temeinic și în același timp să ne extindem orizonturile și potențialul.

Putem beneficia de învățături profunde și înțelepciune care ne vor ghida pe drumul potrivit.

În acest #astrovlog vorbesc despre ce reprezintă casele derivate și cum se folosesc : https://youtu.be/KX4khLotN_s

Duminică – 18 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Gemeni

La ora 07:37:00 avem Luna Nouă în Gemeni – poate fi benefică pentru cei care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare, să ne conecteze cu alții și să învățăm lucruri noi. Poate fi o perioadă potrivită pentru dezvoltarea de abilități sociale, cum ar fi networking-ul, și pentru a ne extinde cercul de prieteni.

Cu toate acestea, acest moment poate aduce și o tendință spre superficialitate, schimbări frecvente de direcție și o lipsă de concentrare. Este important să fim atenți la propria noastră disciplină și să ne concentrăm pe obiectivele noastre pe termen lung, în timp ce explorăm idei noi și relații sociale.

La ora 13:57:38 – Luna intră în Rac (în domiciliu).

Luni – 19 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Rac (în domiciliu)

Azi avem în tranzit Luna în Rac în trigon cu Saturn în Pești și în sextil cu Jupiter în Taur și aceste aspecte pot aduce un moment favorabil pentru construirea relațiilor solide, înțelegerea și exprimarea nevoilor emoționale. Ne putem aștepta la o atmosferă de stabilitate, încredere și extindere în diferite aspecte ale vieții. Este important să profităm de aceste energii favorabile pentru a ne conecta cu sinele nostru și a ne realiza potențialul.

LUNA este planeta care stăpânește zodia RACULUI de aceea în acest link aveți mai multe materiale video pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Marți – 20 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Leu

Azi avem în tranzit Uranus in Taur în cuadratură cu Venus si Marte în Leu și poate aduce o combinație tensionată între energia schimbării, libertății și inovației (Uranus) și energia pasională, creativă și expresivă (Venus și Marte). S-ar putea să simțim nevoia de a explora noi modalități de a ne exprima și de a ne manifesta pasiunile, dar să întâmpinăm provocări în a le îndeplini în mod satisfăcător. Această combinație poate crea un conflict între nevoia de a ne urma propriile dorințe și nevoia de a menține relații armonioase. Pentru a gestiona aceast moment poate fi necesar să fim deschiși și flexibili în fața schimbărilor și să ne ajustăm așteptările. Să fim pregătiți să ieșim din zona de confort și să ne adaptăm la schimbările neprevăzute pentru a găsi un echilibru între nevoile individuale și nevoile celorlalți.

În perioada 20 iunie și 10 iulie se creează și un aspect de conjuncție între Marte și Venus în Leu și se poate simți o creștere a energiei și a pasiunii în relațiile romantice și în alte aspecte ale vieții. Această conjuncție poate aduce o combinație de dorința de a fi creativ și de a se exprima într-un mod personal, de a fi în centrul atenției și de a trăi intens momentul prezent.

Pe de altă parte, acest aspect poate aduce și tensiuni și conflicte, mai ales dacă energia acestor planete nu este echilibrată. De exemplu, dacă Marte este dominant și agresiv, iar Venus este pasivă și evită conflictul, atunci pot apărea situații de tensiune și nesiguranță. Este important să se acorde atenție echilibrului între aceste două energii și să se evite comportamentele excesive sau impulsive.

Este important de menționat că impactul conjuncției Marte-Venus în tranzit în zodia Leului poate fi diferit în funcție de poziția acestor planete și în harta natală, precum și de influențele altor planete și aspecte astrale din perioada respectivă.

În acest #astrovlog aflați cum se manifestă MARTE în fiecare casă în harta natală: https://youtu.be/JeLyw85gVHk

Miercuri – 21 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Gemeni

La ora 01:04:08 Luna intră în Leu.

Azi SOARELE intră în zodia RACULUI la ora 17:57:48. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului RAC în acest #astrovlog:  https://youtu.be/BGsHKd-ods8

Cu această ocazie Soarele în Rac formează aspecte benefice cu Nodurile Lunare și ne invită să ne conectăm cu propria autenticitate și să evoluăm în direcția potrivită. Prin conștientizarea lecțiilor de învățat putem găsi echilibrul între stabilitate și transformare și așa ne putem întări relațiile de familie și ne putem exprima autentic emoțiile și valorile. Este un moment favorabil pentru a ne asuma responsabilitatea pentru propria evoluție și a lua măsuri concrete pentru a ne atinge potențialul maxim.

Joi – 22 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

Conjuncția dintre Luna și Venus în Leu ne fluențează modul în care ne exprimăm emoțiile și ne conectăm la plăceri, dorințe și relații romantice. Vedeți unde se așează această conjuncție peste harta natală, adică ce casă este beneficiara acestui tranzit.

Aflați în acest #astrovlog despre zodia RACULUI reprezentată în tarot:

Vineri – 23 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

La ora 13:35:02 Luna intră în Fecioară.

Azi creativitatea și inspirația sunt favorizate, așa că notați-vă ideile, apoi pe anumite criterii clare alegeți o idee pe care o puteți pune în aplicare.

În această lună Pluton este în mers aparent retrograd în Vărsător până la 11 iunie, apoi este în mers retrograd în Capricorn. Așa că vedeți pe unde tranzitează această retrogradare în harta voastră natală, acolo aveți ceva de schimbat, de aprofundat. Mă refer la ceva ce nu ați apucat să finalizați în lungul tranzit al lui Pluton în Capricorn.

Aici ai un #astrovlog în care vorbesc despre acest tranzit – influența generală, o scurtă istorie a impactului in istoria umanității dar și impactul pentru fiecare ascendent în parte : https://youtu.be/exLUgkcidbE

Sâmbătă – 24 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

Tranzitul opoziției dintre Luna în Fecioară și Saturn în Pești aduce o combinație între energia emoțională și energia responsabilității, disciplinelor și maturității. Această configurație poate aduce unele tensiuni între nevoile emoționale și cerințele practice și responsabilitățile din viața voastră.

Persoanele interesate de astrologie dar care nu studiază domeniul în viata de zi cu zi aud din diverse surse de posibilele aspecte benefice sau malefice care se creează într-o hartă astrologică. În analiza aspectelor trebuie sa păstrați un echilibru, în sensul ca nu trebuie să complicați analiza unei hărți prin interpretarea tuturor aspectelor care se pot afla într-o harta astrologica. Veți ajunge să nu mai vedeți pădurea din cauza copacilor: https://youtu.be/xqqICicKgKs

Duminică – 25 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Rac

Azi pot apărea dificultăți în a ne folosi puterea de discriminare. Propriile gânduri și opinii sunt vagi și confuze și greu de definit, așa că mai bine să ne relaxăm, să socializăm și să nu ne mai îngrijorăm din orice.

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia RACULUI:

Luni – 26 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Fecioară și Balanță

La ora 01:57:08 Luna intră în Balanță.

La ora 10:49:17 Primul Pătrar în Balanță – poate aduce o tensiune și un conflict între nevoia de a ne exprima individualitatea și dorința de a menține armonia și echilibrul în relațiile noastre. Balanța este un semn zodiacal asociat cu relațiile, frumusețea și echilibrul, iar această poziție astrologică poate aduce o dorință puternică de a avea relații armonioase și echilibrate, dar în același timp poate fi dificil să ne exprimăm individualitatea în acest context. Acest tranzit poate aduce, de asemenea, o nevoie puternică de a lua decizii, dar poate fi dificil să ajungem la un consens cu ceilalți și să găsim soluții care să funcționeze pentru toată lumea. Este important să fim atenți la propriile noastre nevoi și dorințe în timp ce lucrăm pentru a menține armonia și echilibrul în relațiile noastre. Această poziție astrologică poate fi benefică pentru a ne concentra pe abilitățile noastre de comunicare și negocieri, precum și pentru a ne dezvolta abilitățile de a-ți asculta și înțelege punctele de vedere ale celorlalți.

În acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de APĂ – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/EmUOcZt17fg

Marți – 27 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Leu

Azi aspectul de trigon între Soarele în Rac și Saturn retrograd în Pești poate avea un efect stabilizator asupra emoțiilor și relațiilor noastre. Acest tranzit ne poate oferi o oportunitate de a lucra la autodisciplina noastră, de a ne concentra asupra obiectivelor noastre și de a ne asuma responsabilitatea pentru acțiunile noastre.

În timpul acestui tranzit, este posibil să ne simțim mai încrezători și mai siguri pe noi înșine și capabili să acceptăm provocările cu un sentiment de scop și determinare. De asemenea, este posibil să constatăm că suntem capabili să stabilim limite mai bune în relațiile noastre și să comunicăm mai eficient cu ceilalți.

Între 27 iunie și 11 iulie MERCUR tranzitează zodia RACULUI:

Acest tranzit aduce o influență emoțională și intuitivă puternică asupra comunicării, gândirii și înțelegerii informațiilor.

În timpul acestui tranzit, persoanele pot deveni mai sensibile la nevoile și emoțiile celor din jur și pot căuta să comunice și să exprime ceea ce simt. Această influență poate fi deosebit de benefică în relațiile personale, în special în familie sau în mediul de lucru, unde există nevoia de a fi empatic și de a înțelege nevoile și problemele celorlalți.

Pe de altă parte, tranzitul lui Mercur în Rac poate aduce și o tendință de a fi mai impulsiv și emoțional în comunicare. Oamenii pot fi mai predispuși să reacționeze puternic la lucrurile care îi deranjează sau îi afectează și să ia decizii bazate pe sentimente, în loc de rațiune. Este important să aveți grijă să nu vă lăsați dominați de emoții și să păstrați un echilibru între emoție și rațiune în comunicare.

De asemenea, tranzitul lui Mercur în Rac poate aduce o energie puternică a creativității și imaginației, ceea ce poate fi benefic pentru toate activitățile care implică arta, literatura sau muzica.

În general, tranzitul lui Mercur în Rac poate fi o perioadă benefică pentru a explora și exprima emoțiile și pentru a dezvolta abilitățile de comunicare empatică și intuitivă. Este important să fiți atenți la influența emoțională și să vă mențineți un echilibru între emoție și rațiune în comunicare și în luarea deciziilor.

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în fiecare casă în harta natală.  Voi în ce casă aveți Mercur în harta natală? https://youtu.be/b2sFhvIPNhM

Miercuri – 28 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Rac

La ora 11:55:28 – Luna intră în Scorpion (în cădere).

Azi Mercur și Soarele se află în conjuncție în Rac și este un moment favorabil pentru comunicare și rezolvarea problemelor. Dorințele sunt aliniate cu gândurile. Ceea ce spunem sau scriem acum are impact, în bine sau în rău.

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Rac – Nodul Sud in Capricorn sau/si Nodul Nord in casa a IV-a – Nodul Sud in casa a X-a în harta natală: https://youtu.be/ALFHn9lsYnM

Joi – 29 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

Se creează un trigon regal între Soare și Mercur în Rac, Saturn în Pești și Luna și Nodul Sud în Scorpion ceea ce oferă un moment de inspirație și creativitate într-o manieră practică, folosind inclusiv lecțiile învățate din experiențele proprii care au avut ca rezultat emoții extreme. Trigonul regal oferă o oportunitate dar de multe ori nu este folosit.

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de APĂ – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/Ff-PPWi7TAc

Vineri – 30 iunie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Leu

Azi se creează un careu în T între Uranus în Taur, Luna în Scorpion și cu Venus și Marte în Leu și poate aduce schimbări bruște sau întreruperi în relațiile noastre și în proiectele creative, precum și reacții emoționale intense și lupte pentru putere. Cu toate acestea, poate oferi, de asemenea, o oportunitate de creștere și transformare, pe măsură ce învățăm să navigăm prin aceste provocări și să găsim noi modalități de a ne exprima și de a crea conexiuni mai profunde cu ceilalți. Este important să rămânem cu picioarele pe pământ și centrați în timpul acestui tranzit și să fim deschiși la oportunități neașteptate.

La ora 17:59:26 Luna intră în Săgetător.

Aflați în acest #astrovlog despre cum este LUNA reprezentată în tarot:

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut, nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești să contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube, mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o vară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog