Evenimentele lunii:

MARTE intră in stație retrogradă în VĂRSĂTOR în 27 iunie, astfel începe aventura retrogradării acestei planete.

SOARELE intră în zodia RACULUI la data de 21 IUNIE 2018 la ora 13 :07 :13.

LUNA tranzitează zodiile așa cum sunt descrise mai jos:

3 iunie la ora 01:06 – Luna intră în Vărsător

5 iunie la ora 13:54 – Luna intră în Pești

8 iunie la ora 00:25 – Luna intră în Berbec

10 iunie la ora 07:04 – Luna intră în Taur

12 iunie la ora 09:53– Luna intră în Gemeni

14 iunie la ora 10 :20 – Luna intră în Rac

16 iunie la ora 10 :20 – Luna intră în Leu

18 la o iunie la ora 11:40 – Luna intră în Fecioară

20 iunie la ora 15:29 – Luna intră în Balanță

22 iunie la ora 22:10 – Luna intră în Scorpion                                                         

25 iunie la ora 07:29 – Luna intră în Săgetător

27 iunie la ora 18:52 – Luna intră în Capricorn

30 iunie la ora 07:36 – Luna intră în Vărsător

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUA în GEMENI se întâmpla pe 13 iunie 2018 la 22:43: Primim cu toții invitație pentru schimbare și ne arată când de importante sunt gândurile și cuvintele în manifestarea voinței. Încercați să înțelegeți realitatea din mai multe perspective. Folosirea cunoașterii cu sensibilitatea și intuiția ne poate ajuta să  avem o percepție specială a realității. Puteți avea discuții provocatoare, în domeniile descrise de casa unde se creează aspectul de Lună Nouă. Nu lăsați gandurile să preia puterea asupra voastră!

LUNA PLINĂ în CAPRICORN se întâmplă pe 28 iunie 2018 la 07 :53 : Fiecare Lună Plină marchează un moment de realizare când vedem rezultatele acțiunilor din trecut. Acest moment ne poate ajuta să ne clarificăm prioritățile și să ne aliniem cu ceea ce este cel mai important pentru noi. Capricornul este semnul responsabilității și această Lună Plină dezvăluie unde am tot evitat sau amânat și unde trebuie să ne intensificăm și să ne ocupăm mai mult viața noastră. Pe de altă parte, am putea deveni conștienți de faptul că ne-am asumat prea multă responsabilitate sau am luat o povară care nu este chiar a noastră. În acest caz, s-ar putea să trebuiască să spunem „nu”, să stabilim o limită și să facem un pas înapoi. Furia ar putea apărea acum, mai ales furia care a fost mult timp reprimată, mai ales că Marte retrograd se află în conjuncție cu Nodul Sud.

Și Saturn fiind retrograd, ca stăpân al Capricornului sugerează că acesta este un moment de restructurare. Folosim prea multă energie pentru a îngriji de alții și neglijăm să ne urmăm propriile scopuri? Sau suntem atât de concentrați pe munca noastră încât ne neglijăm viața personală: familia, intimitatea, casa și sănătatea?

Tranzitele planetei MERCUR :

MERCUR este în GEMENI până la 12 iunie : Sunteți mai vorbăreți, mai curioși, vreți să știți tot ce mișcă în jurul vostru, poate citiți mai mult, schimbați idei și păreri. Important este să vă folosiți timpul cu folos.

MERCUR este în RAC între 12 și 29 iunie : Vă interesează cel mai mult comunicarea cu cei dragi, cu familia, cu părinții. O perioadă tocmai potrivită pentru întruniri cu familia, cu toate generațiile la un loc, ca să aveți motive să depănați amintiri.

Tranzitele planetei VENUS:

VENUS este în RAC până la 14 iunie: Acordați o atenție deosebită relațiilor de familie. E potrivită și o vacanță petrecută cu familia.

VENUS este în LEU între 14 iunie și 10 iulie: Sunteți puși pe distracție și creativitate în relațiile personale dar și în colaborări și proiecte unde se folosește creativitatea la maxim. Nu este exclus să cheltuiți bani pe obiecte de valoare (bijuterii, artă etc).

Tranzitele planetei MARTE:

MARTE este în VĂRSĂTOR în ciclu de retrogradare, astfel:

Marte in mișcare directă în Vărsător 16 mai 2018

Marte in stație retrogradă în Vărsător 27 iunie 2018

Marte in mișcare retrogradă în Vărsător 29 iunie 2018

Marte in mișcare retrogradă în Capricorn 14 august 2018

Marte in stație directă în Capricorn 27 august 2018

Marte in mișcare directă în Capricorn 29 august 2018

Marte in mișcare directă în Vărsător 12 septembrie 2018

Este de preferat să găsiți căi noi de exprimare a energiei marțiene sau să apară schimbări neașteptate asupra cărora să nu aveți niciun control. In perioadele de retrogradare a planetei Marte este de preferat sa evitați sporturile extreme si evenimentele care presupun acțiuni imprudente si cu risc de accidentare. Încercați sa nu răspundeți la provocări de orice fel in aceasta perioada. Nu grăbiți lucrurile, daca vedeți ca aveți obstacole in acțiunile voastre încercați sa găsiți soluții constructive pentru a merge mai departe. Cu cat va împotriviți schimbărilor cu atât veți avea mai mult de furca cu cei din jur. Aveți mai multa grija de voi si evitați intervențiile chirurgicale mai ales in următoarele zone: solduri, coapse, femur, vase de sânge (artere), nerv sciatic, os pelvian, pituitara si ficat, sistem genital și cel excretor, nas, ovare, vezica si prostata. De asemenea activitățile masculine pot întâmpina probleme in perioada de retrogradare a planetei Marte: tot ceea ce tine de mașini, armata, politie etc.

JUPITER a intrat in SCORPIONULUI și tranzitează acest semn până la 8 noiembrie 2018 ora 14 :21: Secrete descoperite care duc la tot felul de scaldaluri, despre sex, finante, servicii secrete si politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul! Totusi sunt favorizare studiile si cercetarea in domenii ca inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliza, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie interna), aflarea de secrete. Valorificarea unor mosteniri. Cum actionează JUPITER in SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici :https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

Până la 12 iulie 2018 Jupiter se află în ciclul de retrogradare, astfel :

Jupiter a intrat în mișcare retrogradă în Scorpion 10 martie,

Jupiter intră în stație directă în Scorpion 10 iulie,

Jupiter intră în mișcare directă în Scorpion 12 iulie.

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendința de a învața din propriile experiențe anumite lecții care au legătura cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergură. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient continuă să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii. Încălcarea regulilor și aberațiile realizate de autorități dar și lipsa de responsabilitate în propria viață vor fi sancționate de Saturn. Să nu uităm că ultimul tranzit al lui Saturn în Capricorn a fost intre 1988 si 1991, perioada căderii Zidului Berlinului și a schimbării regimurilor comuniste, dezmembrarea Uniunii Sovietice, mitinguri pro-democratice în Piața Tienanmen, Angajamentul lui F. W. de Klerk de a renunța la apartheid la învinuirea sa în calitate de președinte al Africii de Sud și la decizia Organizației Mondiale a Sănătății de a elimina homosexualitatea din lista de boli.

După o ședere de aproximativ șapte ani în Berbec, URANUS a intrat în TAUR pe 15 mai 2018, retrogradând în Berbec la 6 noiembrie 2018. Apoi, reintră în Taur la 6 martie 2019 pentru o altă călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026. Aveți un articol dedicat acestui tranzit aici: https://cerulinstelat.ro/uranus-intra-in-taur/

Până pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi si folosirea creativitatii si a talentelor. Cum actioneaza aceasta axa aflati din prezentarea audio aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/axa-nodurilor-lunare-leu-varsator-9-mai-2017

Descopera serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți tranzite folositoare, cu sănătate și multe bucurii!

Monica Lazar

Astrolog