SOARELE intră în zodia BALANȚĂ la data de 23 SEPTEMBRIE 2022 la ora 04:03:41. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului BALANȚĂ în acest #astrovlog:

https://youtu.be/eyLYE9A688M

Cu această ocazie avem echinocțiu de toamnă când longitudinea astronomică a Soarelui atinge valoarea de 180°. Punctul echinocțiului de toamnă, numit și „punct autumnal” , se află pe sfera cerească la intersecția eclipticii (ce reprezintă proiecția pe sfera cerească a planului orbitei Pământului) cu ecuatorul ceresc, pe care Soarele îl traversează la aceasta dată, trecând din emisfera nordică a sferei cerești în cea sudică. Aflându-se deci la această data în dreptul ecuatorului ceresc, Soarele va răsări și va apune chiar în punctele cardinale est și vest, durata zilelor fiind astfel egală, indiferent de latitudine, cu cea a nopților. Singurele excepții le întâlnim în regiunile polare, în zona polului nord incepând lunga noapte polară, iar în cea a polului sud Soarele ivindu-se deasupra orizontului, timp de 6 luni, până la momentul echinocțiului de primavară.

Ca fapt divers, în această zi în Uniunea Europeană se sărbătorește evenimentului anual „Ziua europeană a produselor ecologice”. Aceasta se înscrie în continuarea Planului de acțiune pentru dezvoltarea producției ecologice, adoptat de Comisie la 25 martie 2021, care anunța crearea unei astfel de zile în vederea sensibilizării publicului cu privire la producția ecologică. Având în vedere revoltele fermierilor din Europa nu cred că va fi o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului.

În acest #astrovlog vorbesc despre luna SEPTEMBRIE în astrologie:

https://youtu.be/eMN_NjGT1Yk

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia BALANȚEI reprezentată în tarot:

https://youtu.be/z7aY9dnj0PM

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în BALANȚĂ:

https://youtu.be/GMZ-JPliH10

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Balanță – Nodul Sud in Berbec sau/si Nodul Nord in casa a VII-a – Nodul Sud in casa a I-a în harta natală:

https://youtu.be/ezyvZh7KCyQ

VENUS fiind planeta care stăpânește zodia BALANȚEI vă invit să urmăriți vlogurile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

https://youtube.com/playlist?list=PLZ43C6DFzmpFSYMULdhrbB3p8sc9Rs3f6

Aflați în acest #astrovlog​ despre VENUS reprezentată în tarot:

https://youtu.be/ng84pzINtvs

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de AER – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/4p4WY324OzY

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de AER – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/RF_TXmOtwrI

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

3 septembrie la ora 01:39:26 – Luna intră în Săgetător

3 septembrie la ora 21:07:00 – Primul pătrar în Săgetător: Orice pătrar presupune că Luna și Soarele se află în cuadratură, în acest caz Luna este în Săgetător și Soarele în Fecioară, iar stăpânii zodiilor respective, Jupiter și Mercur se află în opoziție. Arată o luptă pentru a influența pe cei din jur. Te lupți să păstrezi un punct de vedere echilibrat, dar poți deveni fanatic privind propriile convingeri. Diplomația este cheia succesului!

5 septembrie la ora 05:02:33 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

Luna formează o cuadratură cu Neptun în Pești: Ești capricios și predispus la depresie. Te simți confuz și prins într-o rețea de emoții. Odată ce ai învățat să prețuiești partea mai blândă a naturii tale, îți vei direcționa talentele în activități creative.

7 septembrie la ora 06:41:13 – Luna intră în Vărsător

9 septembrie la ora 07:42:15– Luna intră în Pești

10 septembrie la ora 12:59:00 – Faza de Lună Plină în Pești: Luna fiind în conjuncție cu Neptun puteți avea momente excelente de inspirație, imaginație, creativitate, deci dacă ai un proiect creativ e momentul potrivit pentru a creea.

Pe de altă parte există riscul să te simți copleșit uneori de sentimentele tale și ai nevoie să te îndepărtezi de lume. De preferat să-ți dezvolți natura artistică, spirituală și creativă și să eviți drogurile și oamenii negativi. În acest fel, îți vei realiza adevăratul potențial.

Soarele este în conjuncție cu Mijlocul Cerului în Fecioară indică faptul că ai nevoie să strălucești în profesia aleasă. Deci orientează-te în așa fel încât să fi activ profesional, să comunici, să ieși la rampă, dar să nu uiți să rămâi pragmatic.

E nevoie doar să-ți stabilești obiectivele și să socializezi! Nu te izola!

11 septembrie la ora 09:47:03 – Luna intră în Berbec

Se creeză o conjuncție cu Jupiter retrograde în Berbec: Ai o fire generoasă, expansivă și ești aventuros! Ai o viziune optimistă asupra vieții și ai curaj să acționezi. Nu uita să ai un obiectiv clar!

13 septembrie la ora 14:39:12 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Până vor ieși Uranus si Nodul Nord din Taur, lunar Luna formează o conjuncție cu acestea:

Sentimentele tale sunt busola ta în viață. Intuiția ta este puternică și ești îndemnat să te împaci cu această latură emoțională și intuitivă a naturii tale. Când este tânăr, este posibil să aveți dificultăți în exprimarea emoțiilor, în special în grupuri de oameni. Cu toate acestea, acesta este un domeniu în care creșteți până când vă puteți exprima liber natura intuitivă într-un mod nou. Cu cât îți urmărești inima mai mult și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât faci un bine mai mare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Ești o persoană plină de resurse, inventiva și independentă. Vă bucurați de partea neconvențională a vieții și aveți nevoie de entuziasm. Vei arăta partea voită a naturii tale dacă ești forțat să te conformezi.

15 septembrie la ora 23:16:04 – Luna intră în Gemeni

18 septembrie la ora 00:52:00 – Ultimul pătrar în Gemeni: : Orice pătrar presupune că Luna și Soarele se află în cuadratură, în acest caz Luna este în Gemeni și Soarele în Fecioară, iar stăpânii zodiilor respective, Jupiter și Mercur se află în opoziție. Arată o luptă pentru a influența pe cei din jur. Te lupți să păstrezi un punct de vedere echilibrat, dar poți deveni fanatic privind propriile convingeri. Diplomația este cheia succesului! Singurul aliat teste conjuncția între Soare și Venus în Fecioară care pot aduce mai mult pragmatism, orientare spre rezultat și mai multă bunăvoință.

Se creează o cuadratură cu Neptun în Pești: Ești capricios și predispus la depresie. Te simți confuz și prins într-o rețea de emoții. Odată ce ai învățat să prețuiești partea mai blândă a naturii tale, îți vei direcționa talentele în activități creative.

18 septembrie la ora 10:59:03 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

20 septembrie ora 23:37:38 – Luna intră în Leu

Se formează un trigon cu Jupiter în Berbec: Îți faci planuri aventuroase care de obicei se dovedesc a fi de succes. Îți place compania altor oameni și de obicei le place să te ajute în scopurile tale.

Se formează un sextil cu Mercur retrograde în Balanță: Ai ocazia să vă exprimați bine sentimentele și gândurile mai ales dacă e vorba de o discuție mai veche care nu a ajuns la finalitate. E moment potrivit pentru a ajunge la o concluzie de ambele părți. Diplomația în comunicare este cheia succesului!

23 septembrie la ora 10:53:22 – Luna intră în Fecioară

25 septembrie la ora 19:42:45 – Luna intră în Balanță

 26 septembrie la ora 00:54:00 – Faza de Lună Nouă în Balanță: Ești neliniștit și îți este greu să te stabilești într-un singur loc. Există riscul să ăți faci planuri mărețe care te depășesc, și te împiedică să-ți atingi obiectivele. Provocarea ta este să găsești un echilibru între stabilitate și aventură. Atunci îți vei putea atinge toate obiectivele. Simțul măsurii este foarte important.

28 septembrie la ora 02:14:34 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

Până va ieși Nodul Sud din Scorpion , lunar se va întâlni Luna în Scorpion cu Nodul Sud.

Experiența te învață să îți folosești emoțiile pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru a îi ajuta și pe cei din jur. De aceea este nevoie să nu mai fii ranchiunos sau să ai emoții negative față de cei din jur. Iertarea sau chiar lipsa nevoi de a îi judeca permanent pe ceilalți este calea cea mai potrivită pentru a deveni OM. Și astfel, ca prin minune se deschid uși, apar oamenii și oportunitățile potrivite pentru tine.

Până va ieși Uranus din Taur, lunar Luna în Scorpion va forma o opoziție cu Uranus:

De aceea te apucă periodic neliniștea și nevoia de revoluție și reformă, deoarece emoțiile sunt schimbătoare. De aceea apare un conflict între minte și emoții. Echilibrul este cheia. Tu stăpânești emoțiile și nu invers. Se ajunge aici prin pacea inimii. Cum se ajunge aici e mai bine să întrebați un duhovnic. Dacă nu aveți așa ceva, atunci căutați-l! Acest duhovnic poate fi personificat din natura lui Saturn în Vărsător, cu care Luna creează o cuadratură. Ce vrea duhovnicul (Saturn) de la voi? Vrea disciplină mentală, organizare, seriozitate, responsabilitate, muncă!

30 septembrie la ora 07:03:23 – Luna intră în Săgetător

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

Așa cum scriam și la începutul acestui an în 2022 retrogradările planetei MERCUR se întâmplă în zodii de aer și pământ. Până la 29 octombrie MERCUR este într-un ciclu de retrogradare în zodiile Balanță și Fecioară, astfel:

Până la 9 septembrie Mercur în Balanță este în mișcare directă,

Între 9 și 11 septembrie Mercur în Balanță este în stație retrogradă,

Între 11 și 23 septembrie Mercur în Balanță este în mișcare retrogradă,

Între 23 septembrie și 1 octombrie Mercur în Fecioară este în mișcare retrogradă,

Între 1 și 3 octombrie Mercur în Fecioară este în stație directă

Între 3 și 11 octombrie Mercur în Fecioară este în mișcare directă,

Între 11 și 29 octombrie Mercur în Balanță este în mișcare directă,

La 29 octombrie la ora 22:22:10 Mercur intră în Scorpion și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Balanță și Fecioară. În acest astrovlog de la minutul 10:31 aflați cum funcționează acest tranzit: https://youtu.be/_5xDQmT9ZfU

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia FECIOAREI până la 29 septembrie (în cădere):

Veți fi puși în situații în care să fiți mai pragmatic în relațiile personale și în colaborări. Aveți mai multe pretenții de la cei din jur, așa că există riscul să fiți dezamăgiți ușor. Sunteți favorizații în activități care necesită organizare, curățenie, atenție la detalii, negocieri și semnare de contracte.

VENUS tranzitează zodia BALANȚĂ până la 29 septembrie și 23 octombrie (în domiciliu):

Ai o nevoie puternică de relații. De asemenea, veți dori ca relațiile voastre să fie armonioase, pașnice și creative. Îți place să ai posesiuni frumoase. Nevoia de a arăta bine, de a te simți mai bine în pielea ta va fi mult mai pregnantă. La un moment dat Venus va face conjuncție cu Mercur retrograd în Balanță, ceea ce arată că aveți ocazia să renegociați un contract, o înțelegere etc.

Aflați în acest #astrovlog cum funcționează Venus din harta natală în fiecare zodie:  https://youtu.be/HT773Vkmqgw

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în GEMENI până la 25 martie 2023 trecând și printr-un ciclu de retrogradare, astfel :

Marte a intrat în Gemeni la 20 august 2022 la ora 10: 56: 22

Marte intră în stație retrogradă la 29 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în mișcare retrogradă la 31 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în stație directă la 11 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă la 13 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă în zodia Racului la 25 martie 2023 la ora 13:45:22 și iese din ciclul de retrogradare din zodia Gemenilor.

Aici aveți un #astrovlog despre retrogradarea lui MARTE în GEMENI: https://youtu.be/tzk7eDvPxAU

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER a intrat în BERBEC încă din 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER este în mișcare retrogradă în BERBEC pe toată durata lunii septembrie.

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

In acest prim episod vorbesc despre tranzitul lui JUPITER În BERBEC între 11 mai și 28 octombrie 2022 și influența sa pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/xFdk2ejwqlU

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN a intrat încă din iunie într-un ciclu de retrogradare.

Saturn este în mișcare retrogradă pe toată durata lunii septembrie.

Saturn intră în stație directă în Vărsător la 22 octombrie 2022

Saturn intră în mișcare directă în Vărsător la 24 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn în Vărsător vei resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează. Mesajul general este că vei muncii mai mult sau vei depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus intră în ciclul de retrogradare, astfel:

Este retrograde pe toată durata lunii septembrie.

În 22 ianuarie 2023 intră în stație directă

În 24 ianuarie 2023 intră în mișcare directă

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Uranus în zodii în harta natală:

https://youtu.be/RvN8OrPkcYs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

NEPTUN este în mișcare directă dar va întra într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Neptun este în mișcare retrogradă în Pești și în luna septembrie

Neptun intră în statie directă în Pești la 3 decembrie 2022

Neptun intră în mișcare directă în Pești la 5 decembrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viata reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală: https://youtu.be/AoXeL2MMF_U

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung.  Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton în Capricorn este în ciclu de retrogradare, astfel:

Pluton este deja în mișcare retrogradă și în această lună

Pluton intră în stație directă în Capricorn la 8 octombrie 2022

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 10 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta este mai mare. Lasă transformarea și schimbarea să vină pentru că există șanse care să vă ducă pe un drum nou, plin de resurse și creativitate!

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Pluton în case în harta natală: https://youtu.be/omKLhqQQip0

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro 

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/ 

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici postez perioadic anumite informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice. Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Să aveți o toamnă liniștită!

Monica Lazăr

Astrolog