SOARELE intră în zodia PEȘTILOR la data de 18 februarie la ora 12:43:49. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului PEȘTI în acest #astrovlog: https://youtu.be/AtIBE_ze1T8

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 februarie la ora 13:25:06 – Luna intră în Balanță                                                        

3 februarie la ora 16:14:22 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.  

5 februarie la ora 19:16:19 – Luna intră în Săgetător

7 februarie la ora 22:51:39 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

10 februarie la ora 03:20:11 – Luna intră în Vărsător

12 februarie la ora 09:23:06 – Luna intră în Pești

14 februarie la ora 17:53:53 – Luna intră în Berbec

17 februarie la ora 05:11:30 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

19 februarie ora 18:03:23 – Luna intră în Gemeni

22 februarie ora 05:53:36 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

24 februarie la ora 14:22:36 – Luna intră în Leu

26 februarie la ora 19:07:04 – Luna intră în Fecioară

28 februarie la ora 21:16:45 – Luna intră în Balanță                                                        

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

În acest #playlist aveți toate materialele despre LUNĂ și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y4rwkdw8

FAZELE LUNII (ora locală a României):

LUNA NOUĂ în VĂRSĂTOR se întâmplă pe 11 FEBRUARIE la ora 21:05:00: Această lună nouă în Vărsător în casa creativității de orice fel vă aduce mai mult chef de viață, de joacă, fiind favorizate activitățile creative, artistice dar si cele care implică copii și tinerii, un nou proiect educational ar putea fi de bun augur. Este posibil să fie reluate anumite proiecte creative lăsate baltă în trecut. Pentru cei care își caută dragostea o poate identifica mai ușor în zone de genul – teatru, cinema, petreceri, proiecte creative sau educaționale, întâlniri cu prietenii etc. Vedeți unde se așază această Lună nouă în Vărsător în harta natală.

Chinezii sărbătoresc Noul An Chinezesc pe 12 Februarie 2021 (după calendarul chinezesc lunar). Însă specialiștii în astrologie Bazi, iau în calcul data de 3 Februarie 2021 (zi în care Soarele intră în zodia lunară Tigru) ca referință pentru începerea anului Bivolului. Tot în această zi începe și anotimpul de primăvară chinezească. Ziua de 3 Februarie 2021 este sub auspiciile zodiei Cal, care intră în combinare cu Tigrul, zodia lunii Februarie.

În zodiacul chinezesc, Bivolul este o zodie care aduce energia hărniciei și a organizării. Prin urmare, în anul 2021 vor avea succes garantat cei care se vor implica cu responsabilitate în ceea ce fac. Va fi un an bun pentru a face o analiză a activității depuse în anii precedenți, deoarece Bivolul ne va cere să ne îmbunătățim performanțele.

Iată niște informații generale despre copii născuți într-un an de Bivol: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-copii-parinti/zodiac-chinezesc-cum-sunt-copiii-nascuti-in-anul-bivolului/

LUNA PLINĂ în FECIOARĂ se întâmplă pe 27 FEBRUARIE la ora 10:17:00: Această fază de lună plină se așază pe axa caselor IV – X, axa personală versus harta social, a carierei. Atât viața private, cât și cea socială pot fi activate cu ajutorul conjuncției Mercur – Jupiter din casa a IX-a. Asta deoarece casa a IV-a e stăpânită de Mercur și casa a X-a de Jupiter (stăpânul traditional al Peștilor). De aceea orice activitate care presupune studiu profund, călătorii în străinătate sau dorința de cunoaștere, înțelegerea scopului în viață.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în zodia VĂRSĂTORULUI până la 16 martie și va avea și un ciclu de retrogradare, astfel:

Între 29 și 31 ianuarie Mercur este în stație retrogradă,

Între 31 ianuarie și 20 februarie Mercur este în mișcare retrogradă,

Între 20 și 22 februarie Mercur este în stație directă,

Între 22 februarie și 16 martie Mercur este mișcare direct

La 16 martie la ora 00:26:20 Mercur intră în Pești și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Vărsător.

În 2021 Mercur trece prin 3 cicluri de retrogradare în zodii de aer – Vărsător, Gemeni și Balanță, aflați în acest #astrovlog mai multe informații: https://youtu.be/2nqhzUjyK6M

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia VĂRSĂTORULUI între 1 și 25 februarie: În acest tranzit Venus face conjuncție pe rând cu fiecare Saturn, Jupiter, Mercur retrograd, cu Luna și cu Soarele, astfel că la un moment dat o să fie 6 planete în Vărsător. Venus își aduce contribuția cu dorința pentru relații de prietenie neconvenționale, prin metode inedite de a face bani, prin relații de dragoste ieșite din comun, prin dorință de libertate și individualitate. Sunt favorizate activitățile de grup.

VENUS este în zodia PEȘTILOR între 25 februarie și 21 martie: sunt favorizate activitățile creative, artistice, spirituale, cele în care credeți cu adevărat. În dragoste sunteți dispuși să faceți orice pentru ca iubitul să fie fericit. Mai bine fiți împreună fericiți, nu mergeți pe calea sacrificiului exclusiv că poate să ducă, în caz de amăgire la auto-victimizare. Numai de victimizare nu aveți voi nevoie acum.

În acest #playlist aveți toate materialele despre VENUS și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y3lrbzae

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în TAUR până la 4 martie 2021: O mare parte din luna se formează și o conjuncție între Marte și Uranus, cee ace aduce o energie mare dar instabilă, de aceea e bine să fiți atenți mai ales atunci când practicați sport, mai ales sporturi extreme. E necesar să folosiți această energie în proiecte creative, în a face ceva concret, vizibil și mai ales util și altora.

În acest playlist aflați mai multe despre planeta Marte în astrologie : https://tinyurl.com/y6q8rnqg

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 2021, cu excepția perioadei 14 mai – 28 iulie când Jupiter tranzitează zodia Peștilor.

În acest #astrovlog aflați cum funcționează acest tranzit, inclusiv pentru fiecare ascendent în parte: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw 

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023. În acest #astrovlog vorbesc despre acest tranzit și efectele sale asupra societății dar și influența tranzitului asupra fiecărei zodii. Puteți să ascultați atât pentru Ascendent cât și pentru zodia în care v-ați născut: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

În această lună Uranus este în mișcare direct și împreună cu Marte face o cuadratură măreață cu toate planetele din Vărsător. Totul este exploziv, multă energie greu de controlat, care poate duce la orice la nivel planetar – revolte, război, explozii, cutremure, alunecări de teren, explozii, incendii, căderea de avioane și a accidentelor legate de energia electrică, aparate care folosesc energie electrică, bătaie pe resurse, răsturnări de situație la nivel economic și politic.

Este util să va notați orice idee vă trece prin cap, cât de ciudată sau absurdă pare. Cel mai bine e să țineți un jurnal. Încercați să vedeți realitatea așa cum este. Toată agitația și marea bătălie este pe resurse (hrană, apă, spațiu locativ, tot ce are legătură cu supraviețuirea).

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră? Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mers direct. Pluton va intra în Vărsător la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe și constelații în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți un an 2021 excelent!

Monica Lazăr

Astrolog