SOARELE intră în zodia LEULUI la data de 22 IULIE la ora 11:22:34. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului LEU în acest #astrovlog: https://youtu.be/3JfeZ7dcM58

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 iulie la ora 04:20:56  – Luna intră în Săgetător

4 iulie la ora 07:47:59 – Luna intră în Capricorn (în exil)

6 iulie la ora 13:08:18 – Luna intră în Vărsător

8 iulie la ora 21:12:27 – Luna intră în Pești

11 iulie la ora 08:05:55 – Luna intră în Berbec

13 iulie la ora 20:33:54 – Luna intră în Taur (în exaltare)

16 iulie la ora 08:19:06 – Luna intră în Gemeni

18 iulie la ora 17:24:05  – Luna intră în Rac (în domiciliu)

20 iulie la ora 23:16:09  – Luna intră în Leu

23 iulie la ora 02:39:50  – Luna intră în Fecioară

25 iulie la ora 04:53:36 – Luna intră în Balanță                                                

27 iulie la ora 07:11:53 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

29 iulie la ora 10:24:45  – Luna intră în Săgetător

Aflați aici ce activități favorizează fiecare TRANZIT al LUNII prin fiecare zodie: https://tinyurl.com/yc2uum7p

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE FOC în HARTA NATALĂ:  https://tinyurl.com/y8ol5nuh

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE PĂMÂNT în HARTA NATALĂ:

https://youtu.be/HsjKwMV3B0Y

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE AER în HARTA NATALĂ:

https://youtu.be/RF_TXmOtwrI

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE APĂ:

https://tinyurl.com/ycavfdql

Aflați CE REPREZINTĂ LUNA ÎN ASTROLOGIE:

https://youtu.be/fEC5cQ_l0ac

Aflați aici cum se manifestă LUNA ÎN CASE ÎN HARTA NATALĂ: https://youtu.be/06BjSSib40E

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA PLINĂ în CAPRICORN se întâmplă pe 5 IULIE la ora 07:44 și ECLIPSĂ DE LUNĂ ÎN PENUMBRĂ cu fază maximă la ora 07:29:53 și nu este vizibilă de pe teritoriul României.

Această eclipsă este vizibilă din: sud-vestul Europei, o parte din Africa și America de Nord, America de Sud, Atlantic, Oceanul Indian, Antarctica.

Care este mesajul transmis de această eclipsă? Acum se încheie un ciclu de eclipse în Capricorn, sper că nu ați uitat Eclipsa inelară de Soare din 26 decembrie 2019 la faza de Luna Nouă. Cea care a dat semnalul declanșării evenimentelor cu pandemia și toate cele. Acum se dă un bis, un fel de recapitulare, din păcate repercusiunile acestor evenimente nu se încheie prea repede, atâta timp cât Jupiter, Saturn și Pluton sunt încă în Capricorn. Jupiter și Saturn spre sfârșitul anului 2020 vor intra în Vărsător. O să mai rămână Pluton ca sa apuce să facă ultimele retușuri ale transformărilor și restructurărilor la nivel social și organizațional.  Pluton va ieși din Capricorn la 23 mai 2023. Există și un trigon format din Luna, Soare și Uranus care duce la schimbări bruște, radicale și imprevizibile. Vedeți unde se așează această eclipsă în harta natală.

LUNA NOUĂ în RAC se întâmplă pe 20 IULIE la ora 20:32: Toate planetele din Capricorn în opoziție cu această fază de Lună Nouă ne obligă pe toți să ne redefinim tot ceea ce are legătură cu zona de confort, relațiile cu părinții și familia, cu gândurile și emoțiile proprii. Este un nou început în descoperirea de noi forme de exprimare a rațiunii și simțirii. Rezultatele le veți vedea peste 6 luni, când va fi faza de Luna Plină în Rac.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în RAC până la 5 august și este în ciclul de retrogradare. De la minutul 5:12 aveți prezentarea acestei perioade: https://youtu.be/ABH_PgtR05w

Este foarte bine dacă aveți răbdare să ascultați tot materialul deoarece așa veți înțelege mai bine ce reprezintă retrogradarea lui Mercur pe tot parcursul anului 2020.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia GEMENILOR până la 7 august și a trecut și printr-o o perioadă de retrogradare.

Aflați din acest #astrovlog despre această retrogradare: https://youtu.be/21m2KuvMTKw

Aveți aici și un ghid de utilizare a planetei VENUS: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BERBEC până la 7 ianuarie 2021 și va avea și un ciclu de retrogradare. Aflați din acest #astrovlog despre efectele acestei retrogradări: https://tinyurl.com/y9vljdx3

Aveți aici și un Ghid de utilizare a planetei MARTE: https://tinyurl.com/y87getyl

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în CAPRICORN până la 19 decembrie 2020 ora 15:08 : În casa personală prin care trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde interesul pentru expansiune controlată, prin organizare, structurare, gândire practică, totul construit cu răbdare și perseverență.

Aveți aici un material video despre acest tranzit important și influența acestuia pentru fiecare Ascendent: https://tinyurl.com/ycdz54gs

Jupiter are o perioadă de retrogradare, astfel:

Jupiter este în mișcare retrogradă până la 12 septembrie,

Jupiter intră în stație directă la 12 septembrie,

Jupiter intră în mers direct la 14 septembrie.

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter unii oameni au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergură. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate. Tot ce ține de călătorii, mai ales în străinătate vor avea parte de reorganizare la scară largă.

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN tranzitează deja zodia VĂRSĂTORULUI dar în iulie revine în mișcare retrogradă în zodia Capricornului. Iată traseul lui Saturn în perioada următoare:

La 2 iulie la ora 02:36:58 Saturn intra in mișcare retrograde in Capricorn

La 29 septembrie la ora 08:11:19 Saturn in Capricorn este in stație directa

La 3 octombrie la ora 12:53:07 Saturn este in mers direct in Capricorn

La 17 decembrie ora 07:03:58 Saturn direct in Vărsător

La 21 decembrie ora 17:18:51 Saturn și Jupiter sunt in conjuncție in Vărsător pana la martie 2021 la ora 19:18:51, dar vor fi împreună în Vărsător până la 29 decembrie 2021. Această unire de forte vă invită la deschidere mentala și la ordonarea gândurilor și ideilor, in asa fel încât să le folosiți într-o manieră inovatoare. Evitați tendința de a elimina tot ceea ce nu vă convine, situații, oameni și evenimente. Schimbarea violentă aduce numai violență. Și nu trageți concluzii pripite pricind evenimentele care se derulează.

Bineînțeles că Saturn își continua mersul prin Vărsător pana la 7 martie 2023 la ora 15:34:34, dar vom mai avea timp sa mai vorbim pe tema asta.

Ce reprezintă tranzitul lui Saturn în Vărsător pentru fiecare Ascendent aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

Aveți și un Ghid de utilizare a planetei SATURN în viața de zi cu zi: https://tinyurl.com/ybk73l3v

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în TAUR pentru o călătorie de șapte ani care se încheie la 26 aprilie 2026.  Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR între 5 mai 2020 ora 07:48:16 și 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/y7pwyclu  

TRANZITUL PLANETEI PLUTON: Pluton este retrogradă în Capricorn. Este bine de știut că această planetă face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton va ieși din Capricorn la 23 mai 2023.

Iată ciclul de retrogradare a acestei planete:

Pluton este în mișcare retrogradă până la 3 octombrie,

Pluton intră în stație directă la 3 octombrie,

Pluton intră în mers direct la 5 octombrie.

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii învață că viata înseamnă o schimbare permanentă. Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Este și o perioadă în care ne conștientizăm părțile cele mai ascunse și întunecate, important e să înțelegem ceva din această auto-analiză.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează de ceva vreme zodia PEȘTILOR și are de gând să îți facă treaba până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Neptun este în ciclu de retrogradare până la 29 noiembrie 2020. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioadă sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice, spirituale și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe și constelații în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Cautați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți tranzite folositoare și în 2020 !

Monica Lazăr

Astrolog