EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde: Mercur (până la 8 decembrie) și Uranus (până la 7 ianuarie 2019).

SOARELE intră în zodia CAPRICORNULUI la data de 22 DECEMBRIE la ora 00:23. La mulți ani tuturor nativilor! Cu această ocazie avem și evenimentul de Solstițiu de Iarnă, astfel că avem cea mai scurtă zi din an în emisfera nordică. Apoi ziua începe să crească.

LUNA tranzitează zodiile astfel:

1 decembrie la ora 16:49 – Luna intră în Balanță

3 decembrie la ora 21:55 – Luna intră în Scorpion                                                 

6 decembrie la ora 04:49 – Luna intră în Săgetător

8 decembrie la ora 14:02 – Luna intră în Capricorn

11 decembrie la ora 17:46 – Luna intră în Vărsător

13 decembrie la ora 14:40 – Luna intră în Pești

16 decembrie la ora 02:44 – Luna intră în Berbec

18 decembrie la ora 11:38 – Luna intră în Taur

20 decembrie la ora 16:35 – Luna intră în Gemeni

22 decembrie la ora 18:28 – Luna intră în Rac

24 decembrie la ora 18:59 – Luna intră în Leu

26 decembrie la ora 19:50 – Luna intră în Fecioară

28 decembrie la ora 22:23 – Luna intră în Balanță

31 decembrie la ora 03:23 – Luna intră în Scorpion                                               

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în SĂGETĂTOR se întâmplă pe 7 decembrie 2018 la 09 :20: Această Lună nouă este însoțită de Jupiter, împreună având un rol protector. Se spune că atunci când Jupiter se întâlnește cu Soare și Lună este cea mai norocoasă zi din an. Fiți sinceri și aveți încredere în propriul destin !

LUNA PLINĂ în RAC se întâmplă pe 22 decembrie la ora 19:48: Multă sensibilitate, emoții cât cuprinde, iar alcoolul curge. Unde există o suferință, deci trebuie să o exprimați, astfel ceva în interior se va vindeca. Compasiunea față de propria persoană vă ajută să îi înțelegeți pe cei din jur. O surpriză este pe cale să apară și va lumina zilele unora dintre voi. Unele decizii le veți lua oricum.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în SĂGETĂTOR este încă în ciclu de retrogradare:  

Mercur intră în mișcare retrogradă în Scorpion 2 decembrie 2018

Mercur intră în stație directă în Scorpion 6 decembrie 2018

Mercur intră în mișcare directă în Scorpion 8 decembrie 2018

Mercur intră în mișcare directă în Săgetător 13 decembrie 2018

În perioadele de retrogradare a planetei Mercur sunt afectate în general comunicarea, comunicațiile (pe orice cale), aparatele care se alimentează cu energie dar și gândirea și logica va poate juca feste. În general, ceea ce doriți să transmiteți nu e bine înțeles sau este înțeles greșit cu totul, iar de aici pot apărea controverse și discuții în contradictoriu. Tranzacțiile importante în aceste perioade este bine sa fie amânate, iar dacă sunteți puși în situația de a semna un contract sau un document important este de preferat sa citiți cu mare atenție documentul. Dacă nu înțelegeți ceva întrebați un specialist cu experiență în domeniul respectiv (avocat, consilier, contabil etc). Amânați deciziile importante și nu lansați afaceri sau produse noi.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este încă în zodia SCORPIONULUI și intră în mișcare directă în Scorpion pe 3 decembrie 2018 și tranzitează acest semn până pe 7 ianuarie 2019.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

Până pe 1 ianuarie 2019 MARTE este în PEȘTI: Aveți o motivație interioară puternică pentru a porni sau a continua practica unei căi spirituale. Intuiția și imaginația sunt la cote maxime, mai ales dacă mai aveți și alte planete personale în harta natală, în zodia Peștilor. Evitați să vă puneți în situații de victimizare deoarece nimănui nu îi pasă că nu v-ați rezolvat problemele personale.  Evitați să atrageți în viața voastră oameni ratați și pomanagii, asta deoarece empatia voastră e la cote maxime, iar vânătorii stau la pândă.

JUPITER a intrat în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR la 8 noiembrie 2018 ora 14 :39 și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine. Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://www.youtube.com/watch?v=hXo_IX6HsnE&t=1265s

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

URANUS retrogradează în BERBEC și reintră în Taur la 6 martie 2019 pentru o altă călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026. Aveți un articol dedicat acestui tranzit aici: https://cerulinstelat.ro/uranus-intra-in-taur/

În 6 noiembrie 2018 la ora 20 :09 AXA NODURILOR LUNARE și-a început tranzitul pe AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă în tranzit acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și reține, de a învăța umilința. Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://www.youtube.com/watch?v=AcD8GZe_pEs&t=210s

Mă găsiți și pe canalul meu de youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apasați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți tranzite folositoare, cu sănătate și multe bucurii !

 

Monica Lazăr

Astrolog