După cum scriam și în alte articole, fiecare zi a săptămânii este stăpânita de o planetă și induce anumite caracteristici acelei zile, favorizând anumite activități. Astfel, fiecare dintre voi, atunci când v-ați născut ați preluat din caracteristicile zilei de naștere. Iată pe scurt ce cadouri aduce ziua în care v-ați născut:

LUNI este stăpânită de LUNA si vă ofera o sensibilitate deosebită față de mediul înconjurător, atracție către activități casnice și dorința de a trăi intr-o familie fericită. Oferiți si vă doriți protecție și siguranță. E de preferat ca în aceasta zi să nu incepeți nicio activitate nouă. În schimb este o zi prielnică pentru contemplare, rugaciune și meditație. Cuvinte cheie: fertilitate, căsătorie, dragoste, familie, contemplare.

MARȚI este stăpânită de MARTE și vă oferă curaj, dorință de competiție, abilități sportive, lipsă de rabdare, onestitate și dorință de dreptate dar și încăpățânare. Sunt favorizate în aceasta zi: injectiile, interventiile dentare, rezolvarea conflictelor, practicarea unui sport, exercitii, sex etc. Cuvinte cheie: război, conflict, competiție, acțiune, mișcare, curaj, onoare, lege și dreptate.

MIERCURI este stăpânită de MERCUR și vă ofera inteligență, abilități de comunicare, dorința de perfecționare dar și neliniste interioara datorata unui mental agitat. Sunt favorizate în această zi: semnarea de contracte (excepție face atunci cîând este Mercur retrograd), susținerea examenelor și interviurilor, tranzacții comerciale, promovare și lansare produse noi (de preferință și Luna să fie în creștere), negocieri și schimb de idei. Cuvinte cheie: educație, comunicare, scris, abilități psihice, inteligență, networking.

JOI este stăpânită de JUPITER și vă oferă dorința de a învăța și de a călătorii, onestitate și dorința de echilibru și dreptate, generozitate, optimism și veselie. Sunt favorizate în această zi: creșterea posesiunilor materiale, activități placute, acțiuni care ajută la obținerea independenței materiale dar si a evoluției spirituale, acțiuni în justitie (doar daca știti că aveți dreptate veți avea succes). Cuvinte cheie: bani, comerț, șansă, oportunități, prosperitate, justiție si protecție.

VINERI este stăpânită de VENUS și vă oferă drăgălașenie și romantism, frumusețe, fertilitate, atracție pentru artă, talente artistice. Sunt favorizate in aceasta zi: întâlnirile romantice, activități artistice, întretinere corporala și tratamente cosmetice, căsătorie. Cuvinte cheie: dragoste, sexualitate, frumusețe, extaz, fertilitate, creativitate.

SÂMBĂTĂ este stăpânită de SATURN și vă oferă maturitate și seriozitate, aprofundare și perseverență, dorința de realizare personală și socială, credibilitate și rezistență în fața situațiilor complicate. Sunt favorizate în aceasta zi: organizare si planificare a diverselor activitati si proiecte, eliminarea unor obiceiuri nesanatoase, activități care au legatură cu dezvoltarea carierei. Cuvinte cheie: seriozitate, maturitate, perseverenta.

DUMINICĂ este stăpânită de SOARE și vă oferă optimism, bunătate, imagine bună, creativitate și o viață echilibrată. Sunt favorizate în aceasta zi: relaxarea dar si dezvoltarea personala, promovarea propriei persoane, imbunatatirea imaginii plublice dar și activități care ajută la dobândirea unei sănătați durabile. Cuvinte cheie: vindecare, bucurie, întelepciune, success la public etc.

De asemenea, combinațiile între zilele planetare și orele planetare pot aduce beneficii suplimentare în activitățile zilnice. Dar despre aceste combinații voi scrie într-un articol viitor.

Va doresc zile senine!

Monica Lazar

Astrolog