SOARELE intră în zodia TAUR la data de 19 aprilie la ora 23:33:23. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului TAUR în acest #astrovlog: https://youtu.be/TDTvnBLMUbE

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 aprilie la ora 08:58:39 – Luna intră în Săgetător

3 aprilie la ora 11:12:58 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

5 aprilie la ora 16:03:33 – Luna intră în Vărsător

7 aprilie la ora 23:30:23 – Luna intră în Pești

10 aprilie la ora 09:11:07 – Luna intră în Berbec

12 aprilie la ora 20:43:48 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

15 aprilie ora 09:34:56 – Luna intră în Gemeni

17 aprilie ora 22:25:20 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

20 aprilie la ora 09:10:34 – Luna intră în Leu

22 aprilie la ora 16:08:13 – Luna intră în Fecioară

24 aprilie la ora 19:05:51 – Luna intră în Balanță 

26 aprilie la ora 19:18:20 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.      

28 aprilie la ora 18:42:22 – Luna intră în Săgetător

30 aprilie la ora 19:16:06 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.                         

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

În acest #playlist aveți toate materialele despre LUNĂ și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y4rwkdw8

FAZELE LUNII (ora locală a României):

LUNA NOUĂ în BERBEC se întâmplă pe 12 APRILIE la ora 05:30:00:  Faza de lună nouă se așază pe casa a doua, casa valorilor materiale și a banilor câștigați de muncă proprie. Berbecul este stăpânit de Marte, care se află în Gemeni. Astfel ca Mercur și Marte își dau mâna formând o recepție mutuală pentru a construi ceva nou.  Asta presupune că e bine să comunicați cu membrii familiei, în cadrul căminului și să vă puneți de acord ce aveți de făcut de acum încolo, eventual să începeți ceva nou o abordare nouă în modul cum faceți banii. Pe de altă parte poate să fie o perioadă destul de confuză pentru că Venus este în conjuncție separantă cu Soarele fiind arsă de Soare.

LUNA PLINĂ în SCORPION se întâmplă pe 27 APRILIE la ora 06:32:00: Această fază de Lună Plină se așază pe axa caselor 7-1 ceea ce arată importanța relațiilor și importanța modului cum ne raportăm la ceilalți și cum ne menținem relațiile. Sunt patru planete în Taur –  Soarele, Uranus Venus (în domiciliul) și Mercur. Toate acestea arată modul cum comunicăm și relaționăm, calitatea relațiilor, reinventarea personală, o schimbare radicală a modului cum relaționăm cât și a modului cum relaționăm cu banii.

Lună în Scorpion în casa a șaptea poate induce anxietate în relații, fiind o o tensiune prea mare în relații vrem totul sau nimic și suntem pretențioși. Pe de altă parte pot să fie o frică de abandon, de pierdere. Scorpionul este stăpânit de Marte iar Marte în Rac formează un trigon aplicant cu Luna în Scorpion.  După cum știți Marte în astrologie este considerată o planetă malefică, în această situație Marte are tendința să deranjeze Luna chiar dacă face aspect favorabil cu Luna. Comunicarea și înțelegerea vă poate feri de crize relaționale, important să nu deveniți extremiști, chiar dacă avem dreptate. Acum e mai important să fim uniți și nu să avem dreptate cu orice preț.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

Până la 4 aprilie MERCUR este în PEȘTI: Mercur a făcut o conjuncție cu Neptun ceea ce a favorizat și încă favorizează activitățile artistice, creativitatea este în interiorul fiecăruia Important e să faceți ceva cu ea, cu talentele native mai ales talentele artistice. Există oportunități pe care trebuie să le identificați și să le folosiți.

Între 4 și 19 aprilie MERCUR este în BERBEC: Mercur va face conjuncție pe rând cu Chiron care arată că ar fi cazul să folosim comunicarea și înțelegerea între noi pentru a ne vindeca rănile trecutului. Mercur va face conjuncție și cu Soarele, încercați să mai gândiți și cu capul vostru. Încercați să înțelegeți ce se întâmplă nu mai așteptați să vă dea alții “informații” pe tavă.

Între 19 aprilie și 4 mai MERCUR este în TAUR: Acum este momentul să nu vă grăbiți, mai ales că Mercur va face conjuncție și cu Soarele, Uranus și Venus, de aceea vă pot veni idei ingenioase, creative, oportunități de a face bani într-o maniera originală. Și în relațiile personale vor apărea evenimente neprevăzute care aduc schimbări de atitudine.

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în zodii în harta natală: https://youtu.be/iMC1cnsjEag

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia BERBEC până la 14 aprilie (în exil): Pasiunea dar și lipsa de răbdare în dragoste își fac apariția. Este un moment de vânătoare și dorință de aventură. Este de preferat să fim atenți la ce simt ceilalți.

VENUS este în zodia TAUR între 14 aprilie și 9 mai (în domiciliu): Există o stabilitate emoțională și relațională dar nu uitați că Uranus în Taur oferă ingrediente exotice, de aceea e momentul să fiți mai spontani, mai inventivi în relații. Nu e timpul potrivit să vă plictisiți împreună, din contra.

În acest #astrovlog​ vorbesc despre Venus în fiecare casă în harta natală: https://youtu.be/QudDDkgXaFQ

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în GEMENI până la 23 aprilie: O perioadă bună de a vă informa, de a genera idei, de a pune ideile la treabă. Marte se va întâlni și cu Nodul Nord și vă ajută să fiți mai motivați și să acționați ca niște nativi din zodia Berbecului. Dacă aveți prea multă energie este benefic să practicați un sport. Nu reacționați agresiv la provocări și fiți mai răbdători cu voi și cu cei din jur. Graba strică treaba!

MARTE este în RAC între 23 aprilie și 11 iunie (in cădere): Sunteți puși pe apărat valorile tradiționale, familia, căminul, locurile și oamenii care vă creează o zonă de confort.

Aflați care este rolul principal al planetei Marte în viață fiecăruia, indiferent de zodia în care v-ați născut: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 2021, cu excepția perioadei 14 mai – 28 iulie când Jupiter tranzitează zodia Peștilor.

În acest #astrovlog aflați cum funcționează acest tranzit, inclusiv pentru fiecare ascendent în parte: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023. În acest #astrovlog vorbesc despre acest tranzit și efectele sale asupra societății dar și influența tranzitului asupra fiecărei zodii. Puteți să ascultați atât pentru Ascendent cât și pentru zodia în care v-ați născut: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră? Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton își începe ciclul de retrogradare, astfel:

Între 27 și 28 aprilie Pluton este în stație retrogradă

Între 28 aprilie și 5 octombrie Pluton este în mișcare retrograde

Între 5 și 7 octombrie Pluton este în stație direct

Din 7 octombrie Pluton revine la mișcare direct

În perioadele de retrogradare, Pluton are un rol de resetare a unei activități din viață voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viață înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel puțin o oportunitate de creștere și învățare.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe și constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți un an 2021 excelent!

Monica Lazăr

Astrolog