SOARELE intră în zodia RACULUI la data de 21 IUNIE la ora 00:43:39. Cu această ocazie avem și SOLSTIȚIU DE VARĂ și ECLIPSĂ ANULARĂ DE SOARE. După acest moment, durata zilei va începe sa scadă, iar a nopții să crească, timp de 6 luni, până la 21 decembrie, momentul solstițiului de iarnă. Evident, în emisfera sudică a Pământului fenomenul se derulează în sens invers. La mulți ani tuturor nativilor!

Iată profilul nativului RAC în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/yalfwhkd 

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 iunie la ora 19:05:33 – Luna intră în Scorpion (în cădere)                                   

4 iunie la ora 20:16:54  – Luna intră în Săgetător

6 iunie la ora 22:44:13 – Luna intră în Capricorn (în exil)

9 iunie la ora 03:54:02 – Luna intră în Vărsător

11 iunie la ora 12:31:30 – Luna intră în Pești

14 iunie la ora 00:02:59 – Luna intră în Berbec

16 iunie la ora 12:35:29 – Luna intră în Taur (în exaltare)

18 iunie la ora 23:59:55 – Luna intră în Gemeni

21 iunie la ora 09:01:42  – Luna intră în Rac (în domiciliu)

23 iunie la ora 15:33:17  – Luna intră în Leu

25 iunie la ora 20:04:49  – Luna intră în Fecioară

27 iunie la ora 23:16:22 – Luna intră în Balanță                                                     

30 iunie la ora 01:47:35 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

Aflați aici ce activități favorizează fiecare TRANZIT al LUNII prin fiecare zodie: https://tinyurl.com/yc2uum7p

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE FOC în HARTA NATALĂ:  https://tinyurl.com/y8ol5nuh

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE PĂMÂNT în HARTA NATALĂ: https://tinyurl.com/y7sbowdd

Aflați aici cum se manifestă nativii cu LUNA ÎN ZODII DE AER ȘI APĂ: https://tinyurl.com/ycavfdql

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA PLINĂ în SĂGETĂTOR se întâmplă pe 5 IUNIE la ora 22:12 și ECLIPSĂ DE LUNĂ ÎN PENUMBRĂ cu fază maximă la ora 22:24:57. Femeile sunt mult mai receptive față de această eclipsă. Este vizibilă și din România cu condiția să fie cer senin.

Această eclipsă activează axa caselor XII – VI și aduce în atenția tuturor tot ceea ce are legătură cu fricile, frustrările, secretele, subconștientul și cunoașterea de sine dar și cu starea de sănătate, munca și rutina zilnică.

Fiind un moment cu multă energie este de preferat să stabiliți un echilibru între viața discretă, secretă și foarte personală și tot ce ține de sănătate, muncă și rutina zilnică. Și mai ales de a avea grijă de corp și minte. Având în vedere că stăpânul Săgetătorului este Jupiter, care este la rândul său retrograd împreună cu Pluton în casa I arată că preocuparea principală pentru voi este să vă analizați toate stările și obiceiurile care nu vă ajută deloc (frici, blocaje, frustrări). Iar tot ceea ce ține de muncă, sănătate și rutina zilnică are legătură cu felul cum vă manifestați emoțiile în comunicare și modul cum folosiți informațiile (Mercur stăpânește zodia Gemenilor și se află în tranzit în zodia Racului).

Pe de alta parte se formează un careu in T între Soare, Venus în Gemeni – Luna în Rac  – Marte și Neptun în Pești. Acest careu arată că energia generată de această eclipsă se va manifesta in modul cu comunicați, negociați sau promovați ceea ce aveți nevoie.

Vedeți unde se așează această eclipsă pe axa Săgetător – Gemeni în harta natală.

LUNA NOUĂ în RAC se întâmplă pe 21 IUNIE la ora 09:41 și ECLIPSĂ ANULARĂ DE SOARE cu fază maximă la ora 09:40:04.

Bărbații sunt mult mai receptivi față de această eclipsă.

Este vizibilă parțial și din România cu condiția să fie cer senin.

Această eclipsă activează casa a I-a și aduce în atenția tuturor propria persoană, personalitate, apariția fizică, vitalitate și fiind în zodia Racului cu Luna în domiciliu arată că e momentul să puneți accentul pe dezvoltarea emoțională a personalității, să vă observați cum se manifestă și vă influențează emoțiile personalitatea. Conștientizați cum vă manifestați emoțional în relația cu ceilalți. Este momentul să vă valorizați emoțiile deoarece vă poate ajuta să fiți autentici. Iar oamenii adevărați apreciază autenticitatea.

Vedeți unde se așază această eclipsă în harta natală, în casa unde este zodia Racului.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în RAC până la 5 august și este în ciclul de retrogradare. De la minutul 5:12 aveți prezentarea acestei perioade: https://youtu.be/ABH_PgtR05w

Este foarte bine dacă aveți răbdare să ascultați tot materialul deoarece așa veți înțelege mai bine ce reprezintă retrogradarea lui Mercur.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia GEMENILOR până la 7 august și va avea și un ciclu de retrogradare. Aflați din acest #astrovlog despre această retrogradare: https://youtu.be/21m2KuvMTKw

Aveți aici și un ghid de utilizare a planetei VENUS: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în PEȘTI până la 28 iunie: E un tranzit care favorizează activitățile spirituale si activitățile discrete, retrase de ochii mulțimii, mai ales că va face si conjuncție cu Neptun. Cei care nu sunt atrași de aceste activități vor resimți o lipsă de motivație sau de direcție, nu știu pe ce cale să o ia. Realitatea pare mai complicată dar de fapt percepția minții percepe realitatea așa. Realitatea este nicicum și doar mintea fiecăruia dintre noi o colorează în fel și chip.  Și cum zodia Pești este un semn dublu, unii vor profita foarte mult de acest tranzit pentru evoluția personală, iar alții se vor panica și o pot lua pe o cale a pierzaniei, folosindu-se de tot felul stimulente (droguri, alcool etc).

MARTE este în BERBEC între 28 iunie 2020 și 7 ianuarie 2021 și va avea și un ciclu de retrogradare. Aflați din acest #astrovlog despre această retrogradare: https://tinyurl.com/y9vljdx3

Ghid de utilizare a planetei MARTE: https://tinyurl.com/y87getyl

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în CAPRICORN până la 19 decembrie 2020 ora 15:08 : În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde interesul pentru expansiune controlată, prin organizare, structurare, gândire practică, totul construit cu răbdare și perseverență.  Aveți aici un material video despre acest tranzit important și influența acestuia pentru fiecare Ascendent: https://tinyurl.com/ycdz54gs

Jupiter are o perioadă de retrogradare, astfel:

Jupiter intră în mișcare retrogradă,

Jupiter intră în stație directă la 12 septembrie,

Jupiter intră în mers direct la 14 septembrie.

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendință de-a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergură. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate. Tot ce ține de călătorii, mai ales în străinătate vor avea parte de reorganizare la scară largă.

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN tranzitează deja zodia VĂRSĂTORULUI dar în iunie revine în mișcare retrogradă în zodia Capricornului. Ce reprezintă toate aceste mișcări aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

Aveți și un Ghid de utilizare a planetei SATURN în viața de zi cu zi: https://tinyurl.com/ybk73l3v

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în TAUR pentru o călătorie de șapte ani care se încheie la 26 aprilie 2026.  Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR între 5 mai 2020 ora 07:48:16 și 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/y7pwyclu  

TRANZITUL PLANETEI PLUTON: Pluton este în retrogradă în Capricorn. Este bine de stiut că această planetă face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton va ieși din Capricorn la 23 mai 2023.

Iată ciclul de retrogradare a acestei planete:

Pluton este în mișcare retrogradă până la 3 octombrie,

Pluton intră în stație directă la 3 octombrie,

Pluton intră în mers direct la 5 octombrie.

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii învață că viata înseamnă o schimbare permanentă. Flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Este și o perioadă în care ne conștientizăm părțile cele mai ascunse și întunecate, important e să înțelegem ceva din această auto-analiză.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează de ceva vreme zodia PEȘTILOR și are de gând să îți facă treaba până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales. De asemenea Neptun în Pești poate avea un rol important în răspândirea epidemiilor.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Consultație în tarot – comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Am și o pagină de Tarot aici:

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Cautați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

 

Să aveți tranzite folositoare și în 2020 !

Monica Lazăr

Astrolog