PLANETE RETROGRADE: Mercur este în mișcare retrogradă până la 9 martie.

SOARELE intră în zodia BERBECULUI la data de 20 MARTIE la ora 05:50:05. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului Berbec în acest vlog: https://youtu.be/curEUiYFZ3I

Cu această ocazie avem și evenimentul de echinocțiu de primăvară. Puteți citi acest articol despre acesta aici: https://cerulinstelat.ro/despre-echinoctiu-de-primavara/

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 martie la ora 21:21 – Luna intră în Gemeni

4 martie la ora 06:25  – Luna intră în Rac

6 martie la ora 11:28  – Luna intră în Leu

8 martie la ora 12:48  – Luna intră în Fecioară

10 martie la ora 12:03  – Luna intră în Balanță                                                       

12 martie la ora 11:28 – Luna intră în Scorpion                                                      

14 martie la ora 13:10  – Luna intră în Săgetător

16 martie la ora 18:26 – Luna intră în Capricorn

19 martie la ora 03:16 – Luna intră în Vărsător

21 martie la ora 14:34 – Luna intră în Pești

24 martie la ora 02:58 – Luna intră în Berbec

26 martie la ora 15:37 – Luna intră în Taur

29 martie la ora 03:38 – Luna intră în Gemeni

31 martie la ora 13:44  – Luna intră în Rac

Aflați aici ce activități favorizează fiecare tranzit al LUNII prin fiecare zodie: https://youtu.be/FBbdllDsykM

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA PLINĂ în FECIOARĂ se întâmplă pe 9 MARTIE la ora 19:47:20: Dacă acum 6 luni v-ați propus să vă îmbunătățiți casa și căminul prin mai multă ordine, dar și prin găsirea unor soluții practice acum veți constata ceea ce ați fost în stare să realizați.

LUNA NOUĂ în BERBEC se întâmplă pe 24 MARTIE la ora 11:28:00: Un posibil nou început în profesie și ai nevoie de recunoaștere. Important este să conștientizați ce sunteți dispuși să faceți pentru a avea succes în acest nou început. Nu încercați să alegeți calea cea mai ușoară și nu încercați doar să salvați aparența. Și nu vă grăbiți doar ca să vă satisfaceți orgoliu. Construiți pe termen lung și fiți înțelepți!

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în zodia PEȘTILOR și are o perioadă de retrogradare astfel:

Mercur intră în stație retrogradă în Pești la 16 februarie

Mercur intră în mișcare retrogradă în Pești la 18 februarie

Mercur intră în mișcare retrogradă în Vărsător la 4 martie

Mercur intră în stație directă în Vărsător la 9 martie

Mercur intră în mișcare directă în Vărsător la 11 martie

Mercur intră în mișcare directă în Pești la 16 martie

O dată cu intrarea lui Mercur în Berbec la 11 aprilie se încheie și ciclul de retrogradare a lui Mercur în Pești și Vărsător.

Aflați cum retrogradează MERCUR și în 2020: https://youtu.be/ABH_PgtR05w

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia BERBECULUI până șa 5 martie: Pasiune în tot ceea ce faceți, lipsă de răbdare, dorință de independență cu orice preț, mai ales în relații și în relația ci banii. S-ar putea să fiți percepuți agresivi și cheltuitori.

VENUS este în zodia TAURULUI între 5 martie și 3 aprilie: Romantismul și siguranța materială merg foarte bine împreună și vă doriți relații stabile. Sunteți atrași de tot ce are legătură cu senzualitatea dar aveți și darul de a administra banii.

Aflați cum retrogradează VENUS și în 2020: https://youtu.be/21m2KuvMTKw

Ghid de utilizare a planetei VENUS: https://youtu.be/onM-p4aR0uo

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în CAPRICORN până la 30 martie: Sunteți mai ambițioși și aveți nevoie să vă dovediți expertiza. La 19 martie Marte face o conjuncție exacta cu Jupiter și arată că nu numai că aveți energie și sunteți puși pe acțiune dar aveți și șansa de expansiune, în domeniu din viață care este reprezentat de casa în care această conjuncție se formează în tranzit peste harta voastră natală. Deoarece la 22 martie se formează o conjuncție exactă între Marte și Pluton, aveți energie cât o bombă atomică și combinat cu dorințe foarte puternice și un temperament pe măsură și este bine să știți foarte bine de pe acum cum veți folosi această resursă. Este posibil să dărâmați/terminați cu o situație și să începeți o nouă construcție. Fiți înțelepți!

MARTE este în VĂRSĂTOR între 30 martie și 13 mai: Sunteți foarte hotărâți să luptați pentru propria independență și lupți în primul rând pentru tine. Apoi îi vei ajuta și pe alții să se elibereze. Să înțeleagă că cel mai valoros este timpul, iar acesta costă. Fiți rebeli dar pentru o cauză clară și eficientă! Mai ales că la intrarea planetei Marte în Vărsător face o conjuncție exactă cu Saturn în Vărsător (și el intrat de curând în Vărsător). Vă simțiți că acționați cu frâna de mână trasă. E ca și cum vă dați cu capul de pereți și nu înțelegeți de unde aveți acest blocaj. Nu este un blocaj, ci doar o întârziere a evenimentelor. Saturn fiind stăpânul timpului are tendința să întârzie evenimentele, altă soluție nu există decât răbdare și perseverență. Nu e ușor dar acum este momentul să învățați lecția răbdării. Aveți tot ce aveți nevoie – ambiție, perseverență, gândire strategică și disciplină.

Aflați cum retrogradează MARTE și în 2020: https://youtu.be/1eXIKYmegJs

Ghid de utilizare a planetei MARTE: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în CAPRICORN până la 19 decembrie 2020 ora 15:08 : În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde interesul pentru expansiune controlată, prin organizare, structurare, gândire practică, totul construit cu răbdare și perseverență.  Aveți aici un material video despre acest tranzit important și influența acestuia pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/UMO_02A0zlE

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață? Saturn este în mișcare directă în Capricorn și nu va mai avea nicio mișcare retrogradă până la ieșirea din această zodie. Deci Saturn vă suflă în pânze pentru rezultate concrete, încet și sigur! Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

La 16 martie  apare un material video pe canalul meu de Youtube despre acest tranzit important și influența lui SATURN în VĂRSĂTOR pentru fiecare Ascendent.

Ghid de utilizare a planetei SATURN: https://youtu.be/_wLIUrcy8sA

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în Taur pentru o călătorie de șapte ani care se încheie la 26 aprilie 2026.  Aveți un video despre URANUS în TAUR aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă, acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și de a reține.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

TRANZITUL PLANETEI PLUTON: Pluton este în mișcare directă în Capricorn. Este bine de știut că această planetă face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung. Pluton va ieși din Capricorn la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează de ceva vreme zodia PEȘTILOR și are de gând să îți facă treaba până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Consultație în tarot – comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://youtu.be/Pkx2D_vD3-g

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro/. Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să ințelegeți mai bine materialele postate pe site.  Cautați emailul primit de la mine și in Spam daca nu le gasești în Inbox. Lectură placută!

Să aveți tranzite folositoare și în 2020 !

Monica Lazar

Astrolog