EVENIMENTELE LUNII:

Planete retrograde: Uranus (până la 7 ianuarie 2019).

Eclipsă Parțială de Soare în Capricorn pe 6 ianuarie la ora 03:28 este vizibilă în Asia de Est și Pacific dar nu este vizibilă din România.

SOARELE intră în zodia VĂRSĂTORULUI la data de 20 IANUARIE la ora 10:59. La mulți ani tuturor nativilor!

Eclipsă Totală de Lună în Leu la 21 ianuarie la ora 07:15 este vizibilă din Europa, Asia, Africa, America de Nord, America de Sud, Pacific, Atlantic, Oceanul Indian.

LUNA tranzitează zodiile astfel:

2 ianuarie la ora 10:59 – Luna intră în Săgetător

4 ianuarie la ora 20:55 – Luna intră în Capricorn

7 ianuarie la ora 08:46 – Luna intră în Vărsător

9 ianuarie la ora 21:44 – Luna intră în Pești

12 ianuarie la ora 10:18 – Luna intră în Berbec

14 ianuarie la ora 20:32 – Luna intră în Taur

17 ianuarie la ora 03:01 – Luna intră în Gemeni

19 ianuarie la ora 05:44 – Luna intră în Rac

21 ianuarie la ora 05:55 – Luna intră în Leu

23 ianuarie la ora 05:22 – Luna intră în Fecioară

25 ianuarie la ora 06:03 – Luna intră în Balanță

27 ianuarie la ora 09:31 – Luna intră în Scorpion                                                   

29 ianuarie la ora 16:33 – Luna intră în Săgetător 

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în CAPRICORN se întâmplă pe 6 ianuarie la 03 :28 și cu această ocazie se întâmplă și o Eclipsă Parțială de Soare: comunicarea structurată, clară, care are un scop practic ar putea să ne ajute să fiți înțeleși mai repede și împreună cu alții să treceți la acțiune. Acțiunea are succes dacă sunteți eficienți și bine organizați ca echipă.

LUNA PLINĂ în LEU se întâmplă pe 21 ianuarie la ora 07:15 și cu această ocazie se întâmplă și o Eclipsă Totală de Lună: e un moment potrivit să înțelegeți rolul vostru în această lume și ce aveți de schimbat din interior pentru a vă împlini destinul. Nu e ușor, dar încercați să faceți măcar un pas pe această cale. Intenția de a vă schimba va deschide multe posibilități.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în SĂGETĂTOR până la 5 ianuarie 2019: Dorința de cunoaștere și aventură vă ajută să fiți mai atenți la mediul înconjurător, receptivitatea și curiozitatea fiind la cote maxime. Importanța libertății de expresie este pe primul loc în această perioadă.

MERCUR este în CAPRICORN între 5 și 24 ianuarie 2019: Păreți mai înțelepți sau sunteți doar mai prudenți în comunicare? De ce? Pentru că în această perioadă credibilitatea și dorința de autoritate sunt pe primul plan. Să nu rămâneți înțepeniți în proiect doar de dragul autorității.

MERCUR este în VĂRSĂTOR între 24 ianuarie și 10 februarie 2019: Aveți idei neobișnuite, unice, originale, de aceea este bine să le notați și după o analiza de alegere începeți să le folosiți. Prietenii primesc mai multă atenție din partea voastră. Aveți chef să schimbați lumea, asta e minunat, dar începeți în primul rând cu voi.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia SCORPIONULUI până pe 7 ianuarie 2019: Vreți totul sau nimic în relațiile personale dar la fel de bine vă doriți și când vine vorba de bani. Aici nu e vorba de o nevoie, că este normal să aveți astfel de nevoi, ci mai degrabă de o obsesie. Obsesia de unde vine? Din frică de singurătate și sărăcie? Reflectați la aceste întrebări. Intensitatea dorințelor sau a sentimentelor nu aduce neapărat și la bucuria de a trăi, la fericire.

VENUS este în zodia SĂGETĂTORULUI între 7 ianuarie și 4 februarie 2019: Aventură în cuplu sau în afara sa. Adică să vă bucurați de viață, indiferent dacă e vorba de dragoste sau împărtășirea momentelor frumoase cu cei din jur. Puteți călătorii în străinătate sau să aveți de-a face cu ceva sau cineva care nu provine din țara voastră de origine.

În această perioadă Venus își unește calitățile cu cele ale lui Jupiter, cei doi benefici când se întâlnesc fac o treabă minunată – sunteți mai puțin încrâncenați în a lupta pe frontul vieții și sunteți atrași și curioși să vă trăiți viața și nu să vă trăiască viața pe voi. Oportunități privind o viață mai prosperă pot apărea.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

Între 1 ianuarie și 14 februarie 2019 MARTE este în BERBEC: Sunteți puși pe treabă, vreți să acționați, să faceți ceva. Asta e minunat! Aveți doar grijă să nu reacționați deoarece asta duce la conflicte de orice fel. Nu vă grăbiți, doar acționați într-o manieră organizată. Știu că sunteți în stare.

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://www.youtube.com/watch?v=hXo_IX6HsnE&t=1265s 

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

URANUS retrogradează în BERBEC și reintră în Taur la 6 martie 2019 pentru o altă călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.

Aveți un articol dedicat acestui tranzit aici: https://cerulinstelat.ro/uranus-intra-in-taur/

În 6 noiembrie 2018 la ora 20 :09 AXA NODURILOR LUNARE și-a început tranzitul pe AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă în tranzit acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și reține, de a învăța umilința. Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://www.youtube.com/watch?v=AcD8GZe_pEs&t=210s

Mă găsiți și pe canalul meu de youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apasați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazăr

Astrolog