SOARELE intră în zodia RACULUI la data de 21 iunie 2022 la ora 12:13:50. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului RACULUI în acest #astrovlog: https://youtu.be/BGsHKd-ods8

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia RACULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/dn1-R7zOsvY 

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu Ascendentului în RAC: https://youtu.be/MxIkQDEdGzE

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Rac – Nodul Sud in Capricorn sau/si Nodul Nord in casa a IV-a – Nodul Sud in casa a X-a în harta natală: https://youtu.be/ALFHn9lsYnM

LUNA fiind planeta care stăpânește zodia Racului vă invit să urmăriți vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează LUNA în astrologie: https://tinyurl.com/4vj6ndep

Aflați în acest #astrovlog​ despre LUNA reprezentată în tarot: https://youtu.be/6-28wfFcX5g

În acest #astrovlog vorbesc despre luna IUNIE în astrologie: https://youtu.be/anYrXCbReVk

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 iunie la ora 08:48:57 – Luna intră în Rac (in domiciliu)

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

Se creează o cuadratură între cu Marte și Jupiter in Berbec: Există multă dorință de schimbare și necesitatea de a lua decizii importante dar care intră în contradicție cu nevoie de securitate emoțională și materială. Riscul de a te manifesta agresiv este destul de mare, de asemenea lipsa de răbdare. Odată ce ai învățat autocontrolul, vei descoperi o mulțime de energie care să fie canalizată în activitățile cu adevărat importante.

Se creează o opoziție între cu Pluton: Conflictul apare în viața ta prin relațiile tale cu persoane toxice. Există un joc periculos între dragoste și ură, atracție și respingere, care este o reflectare a felului în care te simți pentru tine însuți. Trebuie să acceptați schimbarea în viața tași să canalizați intensitatea într-un proiect creativ potrivit.

3 iunie ora 21:37:46 – Luna intră în Leu

Se mai creează un trigon cu Jupiter și Marte în Berbec: Ești generos dar ai și planuri aventuroase care de obicei se dovedesc a fi de succes. Ești asertiv și capabil să te motivezi pentru că ai încredere în tine. Ai capacitatea de a recunoaște oportunitățile și de a profita la maximum de ele. Poți face față provocărilor.

6 iunie la ora 09:21:47 – Luna intră în Fecioară

7 iunie la ora 17:48:00 – Primul pătrar în Fecioară: Succesul acțiunilor stă în capacitatea de a comunica, de a convinge, de a construi un plan, cu rabdare și perseverență. Mercur este în Taur și te invită să îți acorzi timp pentru a acumula informații, pentru a le înțelege și ale folosi în plan concret.  Nu te teme de schimbare în viața ta!

8 iunie ora 18:22:38 – Luna intră în Balanță și se creează următoarele aspecte:

Opoziție cu Jupiter în Berbec – Există o tendința de a fi auto-indulgentă și nevoia de confort. Nu îți găsești motivația pentru a face începe o acțiune sau ai așteptări nerealiste. Ai grijă să nu delegi altora puterea ta, mai bine identifică dacă nu cumva există o lipsă de încredere în propria persoană.

10 iunie la ora 23:41:01 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

13 iunie la ora 01:31:25 – Luna intră în Săgetător

14 iunie la ora 14:51:00 – Faza de Lună Plină în Săgetător: Această fază se așază pe axa cunoașterii și a călătoriilor, de aceea este o invitație pentru a explora, a studia, a te educa, a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare. De asemenea se creează un Careu în T între faza de lună plină și Neptun în Pești, cee ace arată că este posibil să aveți dificultăți în a face față vieții de zi cu zi. Ori apar anumite probleme de sănătate – alergii, infecții prin atingere. Pe de altă parte poți fi inspirat, creativ și empatic, de aceea poți folosi toate acestea în viața curentă. Important e ca atunci când ajuți pe ceilalți să nu uiți de tine. Ai chef de ducă, să călătorești peste mări și țări sau te implici într-un proiect creativ/artistic.

15 iunie la ora 01:13:59 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

17 iunie la ora 00:44:01 – Luna intră în Vărsător

19 iunie la ora 01:01:17 – Luna intră în Pești

21 iunie la ora 06:10:00 – Ultimul pătrar în Pești: E musai să observi cum îți folosești emoțiile, creativitatea, intuiția în drumul tău de auto-cunoaștere. Cum conștientizezi nevoia de conectare cu lumile invizibile, cu Divinitatea. Fă pauză de la viața agitată și folosește timpul în cunoașterea de sine. E posibil să primești informații în timpul somnului sau în stare de veghe.

21 iunie la ora 06:37:02 – Luna intră în Berbec

23 iunie la ora 14:57:50 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Se creează un aspect de sextil cu Soarele: Ai ocazia să te exprimi bine și să îți promovezi interesele.

26 iunie la ora 02:13:11 – Luna intră în Gemeni

Se creează o conjuncție aplicantă cu Venus: Te bucuri de compania altora și comunicați cu folos, schimbând informații relevante.

28 iunie la ora 02:53:51 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

29 iunie la ora 05:52:00 – Faza de Lună Nouă în Rac: E un moment bun pentru o resetare emoțională. Elimină ceea ce te ține pe loc, fricile, blocajele, gândurile prăpăstioase și folosește-ți imaginația, intuiția și creativitatea într-un proiect personal. Poți face schimbări de îmbunătățire a înfățișării – masaje, SPA, schimbarea garderobei, exprimarea feminității, femeile fiind mult mai avantajate de acest moment. Bucurați-vă că sunteți femei!

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR RETROGRAD ÎN GEMENI și TAUR: 

Până la 2 iunie Mercur în Taur este în mișcare retrogradă,

Între 2 si 4 iunie Mercur în Taur este în stație directă,

Între 4 si 13 iunie Mercur în Taur este în mișcare directă,

Între 13 iunie și 5 iulie Mercur în Gemeni este în mișcare directă

La 5 iulie la ora 09:25:01 Mercur intră în Rac și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Gemeni și Taur.

Află aici mai multe informații despre aceasta retrogradare de la 6 minute și 11 secunde: https://youtu.be/_5xDQmT9ZfU

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia TAURULUI până la 23 iunie (în domiciliu):

Conjuncție cu Uranus: Ești hotărât să fii recunoscut ca individ în relațiile tale personale. Nu vei permite nimănui să-ți înfrâneze sentimentul de libertate. Ai nevoie de mai multă distracție, spontaneitate și stimulare intelectuală în relația de dragoste.

Conjuncție cu NN în Taur: Este o nevoie de relații armonioase pe termen lung, deoarece te poate ajuta inclusiv să ai mai multă stabilitate în viața ta. Important este să eviți posesivitatea și gelozia.

VENUS tranzitează zodia GEMENILOR între 23 iunie și 18 iulie: Curiozitatea în relații nu a omorât pisica, de aceea îți folosești mintea pentru a cucerii audiența. Se știe de ceva vreme că, creierul este centru excitației erotice.

Sextil cu Jupiter între 26 – 29 iunie: Ai capacitatea de a-ți stabili obiective și de a le atinge cu ajutorul celor dragi, a prietenilor și în activități de grup.

Trigon cu Luna între 7 și 8 iulie: Ai un talent pentru relații armonioase, pentru a reuși să obții un echilibru între a da și a primi în relații și pentru a crea frumusețe în jurul tău. Ai talente artistice și creative așa că e momentul potrivit să te implici în astfel de activități.

Trigon cu Saturn între 9 și 14 iulie: Sunteți un partener de încredere, stabil și cu respect. Îți place să organizezi tot felul de evenimente. Aveți capacitatea de a forma parteneriate de afaceri bune.

Aflați din acest #astrovlog cum este reprezentată VENUS în tarot: https://youtu.be/ng84pzINtvs

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BERBEC până la 5 iulie (în domiciliu): Este o perioadă bună pentru a avea inițiativă, cu condiția să știi ce vrei. Ești spontan(ă) și dispus(ă) să vă asumați anumite riscuri care ar fi bine să fie calculate. Agresivitatea este mare așa că atenție cum folosești această energie. Este posibil să fii predispus la erupții cutanate și la accidente. Practicarea unui spor este necesară pentru a folosi din energia puternică a Berbecului, dar evită sporturile extreme.

În acest tranzit se formeaza următoarele aspecte:

Opoziție cu Luna  – 9 și 10 iunie: Lupta ta de a te exprima asertiv se termină de obicei într-un conflict. Argumentele și disputele emoționale abundă în viața ta. S-ar putea să descoperi că cei dragi sunt adesea supărați. Practicarea unui sport sau a unei activități care necesită o concentrare ridicată te va ajuta să obți un echilibru.

Trigon cu Luna  – 13 și 14 iunie: Ești asertiv și capabil să te motivezi pentru că ai încredere în tine. Ai capacitatea de a recunoaște oportunitățile și de a profita la maximum de ele. Poți face față unei provocări.

Cuadratură cu Luna  – 15 și 16 iunie: Ești irascibil și intolerant. Nerăbdarea și iritabilitatea ta pot însemna perioade de singurătate când alții te lasă în pace. Odată ce ai învățat autocontrolul, vei descoperi o mulțime de energie care să fie canalizată în activitățile tale.

Conjuncție cu Luna  – 22 și 23 iunie: Ești o persoană impulsivă și emoțională, deși poate nu atât de sensibilă la sentimentele celorlalți. De multe ori acționezi fără să te gândești. Ești mai degrabă un lider decât un urmaș.

Cuadratură cu Pluton – 25 – 30 iunie: Multă agitație, intensitate și de aceea ai nevoie să îți controlezi emoțiile și reacțiile ca să nu atragi violență. Învață să dai înapoi și să realizezi că ceilalți nu simt la fel de intenși și rapizi ca tine.

Să vedem care este de fapt rolul principal al planetei MARTE în viata fiecăruia dintre voi, indiferent de zodia în care v-ați născut? https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER a intrat în BERBEC la 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER intră în stație retrogradă în BERBEC pe 27 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în BERBEC pe 29 iulie 2022 la ora 23:37:37

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

In acest prim episod vorbesc despre tranzitul lui JUPITER În BERBEC între 11 mai și 28 octombrie 2022 și influența sa pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/xFdk2ejwqlU

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN intră în iunie într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Saturn intră în stație retrogradă în Vărsător la 4 iunie 2022

Saturn intră în mișcare retrogradă în Vărsător la 6 iunie 2022

Saturn intră în stație directă în Vărsător la 22 octombrie 2022

Saturn intră în mișcare directă în Vărsător la 24 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn în Vărsător vei resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează. Mesajul general este că vei muncii mai mult sau vei depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este în mers direct în luna mai 2022.

În acest #astrovlog afli ce aduce cuadratura dintre Uranus in Taur si Saturn in Vărsător care se tot întâmplă și în 2022: https://youtu.be/WrvPD53OHKg

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor. NEPTUN este în mișcare direct dar va întra într-un ciclu de retrogradare, astfel:

Neptun intră în stație retrograde la 27 iunie 2022

Neptun intră în mișcare retrogradă în Pești la 29 iunie 2022

Neptun intră în statie directă în Pești la 3 decembrie 2022

Neptun intră în mișcare directă în Pești la 5 decembrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viata reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Neptun în case în harta natală:

https://youtu.be/AoXeL2MMF_U

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung.  Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton în Capricorn este în ciclu de retrogradare, astfel:

Pluton este deja în mișcare retrogradă

Pluton intră în stație directă în Capricorn la 8 octombrie 2022

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 10 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta este mai mare. Lasă transformarea și schimbarea să vină pentru că există șanse care să vă ducă pe un drum nou, plin de resurse și creativitate!

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Pluton în case în harta natală: https://youtu.be/omKLhqQQip0

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro 

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/ 

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Pe Telegram primești diverse informații și unde poți să îmi pui întrebări generale despre astrologie.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice. Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Dacă știți ceva să faceți foarte bine și vreți să îi învățați și pe alții puteți să organizați cursuri online, webinare folosind platforma Podia: https://www.podia.com/?via=fef566

Să aveți o vară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog