ZODIILE vedete ale lunii: TAUR si GEMENI

SOARELE intra in zodia GEMENILOR la data de 20 mai 2017 la ora 23:31, ora locala a Romaniei.

LUNA tranziteaza zodiile asa cum sunt descrise mai jos:

2 mai la ora 07:12 – Luna in Leu

4 mai la ora 12:47 – Luna in Fecioara

6 mai la ora 21:21 – Luna in Balanta

9 mai la ora 08:01– Luna in Scorpion

11 mai la ora 20:00 – Luna in Sagetator

14 mai la ora 08:38 – Luna intra in Capricorn

16 mai la ora 20:50 – Luna intra in Varsator

19 mai la ora 06:52 – Luna intra in Pesti

21 mai la ora 13:11 – Luna intra in Berbec

23 mai la ora 15:33 – Luna intra in Taur

25 mai la ora 15:16 – Luna intra in Gemeni

27 mai la ora 14:25 – Luna intra in Rac

29 mai la ora 15:12 – Luna in Leu

31 mai la ora 19:16 – Luna in Fecioara

FAZELE LUNII (ora locala a Romaniei):

LUNA PLINA in SCORPION se intampla pe 11 mai 2017 la 00:42: Va concentrati pe activitati de grup care au legatura cu ambitiile pe care le puteti avea in dezvoltarea profesionala. Pana si in relatiile de prietenie puteti avea discutii despre profesie. Aveti tendinta sa cautati securitatea financiara prin relatiile de prietenie si activitatile de grup.

LUNA NOUA in GEMENI se intampla pe 25 mai 2017 la 22:44: Aveti nevoia de stimulare mentala, atat in relatiile de dragoste cat si in cele cu copii. Sunteti foarte vorbareti si creativi. Daca nu sunteti inca intr-o relatie stabila, atunci va simtiti ca un fluturas care simte nevoia sa zboare din floare in floare.

Tranzitele planetei MERCUR:

MERCUR tranziteaza zodia TAURULUI si a BERBECULUI, avand si perioada de retrogradare:

Intre 1 si 4 mai Mercur este in statie directa in Berbec,

Intre 4 si 16 mai Mercur este in mers direct in Berbec,

Intre 16 mai si 7 iunie Mercur este in mers direct in Taur.

In dimineata zilei de 7 iunie Mercur intra in Gemeni si astfel se incheie ciclul complet de retrogradare a acestei planete.

In perioadele de retrogradare a planetei MERCUR sunt afectate in general comunicarea, comunicatiile (pe orice cale), aparatele care se alimenteaza cu energie dar si gandirea si logica va poate juca feste. In general ceea ce doriti sa transmiteti nu e bine inteles sau este inteles gresit cu totul, iar de aici pot aparea controverse si discutii in contradictoriu. Tranzactiile importante in aceste perioade este bine sa fie amanate, iar daca sunteti pusi in situatia de a semna un contract sau un document important este de preferat sa cititi cu mare atentie tot textul, iar daca nu intelegeti ceva atunci intrebati un specialist in domeniul respectiv (avocat, consilier, contabil etc).

Zodiile vizate sunt: GEMENI si FECIOARA si in zodiile prin care retrogradeaza planeta respectiva, in acest caz TAUR si BERBEC.

Tranzitele planetei VENUS:  Incepand cu 28 aprilie la ora 15:14 VENUS a intrat deja in mers direct in BERBEC, iar pe 6 iunie ora 09:27 VENUS intra in TAUR si se incheie ciclul de retrogradare a a acestei planete pentru anul 2017.

Tranzitele planetei MARTE:

Pana pe 4 iunie 2017 MARTE tranziteaza zodia GEMENILOR: sunteti pusi pe fapte mari, schimbati idei, lansati idei, proiecte, produse, imprastiati informatii in cele patru zari, ce mai sunteti intr-o forma foarte buna! Sunteti convingatori, dar inainte de a incepe orice este bine sa va informati corect si sa analizati foarte bine toate variantele de lucru.

JUPITER tranziteaza zodia BALANTEI si avantajeaza pe nativii din zodiile de aer (Balanta, Gemeni si Varsator) dar si pe zodiile de pe axa cardinala (Berbec – Rac – Balanta – Capricorn). Jupiter in Balanta va aduce o preocupare si mai mare privind sistemul judiciar si cel legislativ, dar si dorinta de a folosi diplomatia ca arma de convingere a propriilor idei si proiecte. Accentul pe relatiile interumane se va accentua, dar asta nu inseamna ca se va ajunge si la un echilibru. Acest tranzit se mentine pana pe 10 octombrie 2017, ora 16:21. Pana pe data de 10 iunie JUPITER este in mers aparent retrograd.

In perioadele de retrogradare a planetei JUPITER oamenii au tendinta de a invata din propriile experiente anumite lectii care au legatura cu credinta si pot aparea situatii cand sunt necesare ajustari privind anumite proiecte de mare anvergura. In situatia in care calatoriti in aceste perioade incercati sa va organizati mai bine excursiile si nu va panicati daca va pierdeti bagajele.

Zodiile vizate sunt nativii din SAGETATOR si PESTI dar si cei din zodia prin care retrogradeaza planeta respectiva, in acest caz BALANTA.

SATURN in SAGETATOR va ajuta sa invatati ceva nou, sa va dezvoltati pe mai multe planuri, sa fiti mai disciplinati fara sa va pierdeti entuziasmul. Pana pe 24 august SATURN are un mers aparent retrograd.

Ca regula generala, in perioadele de retrogradare a planetei SATURN veti resimti o incetinire sau chiar un blocaj in anumite activitati, depinde foarte mult in ce casa din harta natala retrogradeaza aceasta planeta. Veti munci mai mult sau veti depune un efort mai mare in realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustari sau replanificari pentru o mai buna eficientizare. De obicei Saturn impune o mai buna organizare sau structurare a informatiei. Relatia cu anumite autoritati se complica, deci orice actiune, pentru a fi dusa la capat necesita rabdare si perseverenta din partea voastra. Si sa nu uitati, Saturn cere corectitudine in tot ceea ce faceti!

Zodiile vizate sunt nativii din CAPRICORN si VARSATOR dar si cei din zodia prin care retrogradeaza planeta respectiva, in acest caz SAGETATOR.

Incepand cu 9 mai 2017 AXA NODURILOR LUNARE isi incepe tranzitul pe AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi, folosirea creativitatii si a talentelor sunt principalele activitati favorizate.

Planetele lente au un rol mai putin important in viata vostra decat cele personale, pe scurt despre parcursul acestora: Din 4 februarie 2012 NEPTUN a intrat pentru 14 ani in zodia Pestilor, in domiciliu, acolo unde se simte foarte bine. URANUS tranziteaza zodia Berbecului pana pe 5 martie 2019. PLUTON tranziteaza zodia Capricornului pana pe 21 ianuarie 2024.

Sunt disponibile noi servicii astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

In pregatire sunt: 

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Va doresc tranzite favorabile!

Monica Lazar

Astrolog