SOARELE intră în zodia BERBEC la data de 20 martie la ora 11:37:19. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/curEUiYFZ3I

Cu această ocazie avem și evenimentul de Echinocțiu de primăvară, citiți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/despre-echinoctiu-de-primavara/

Pe 28 martie ora 03:00:00 devine ora 04:00:00 trecem la ora de vară.

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 martie la ora 22:38:05 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.  

5 martie la ora 00:42:38 – Luna intră în Săgetător

7 martie la ora 04:20:12 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

9 martie la ora 09:40:46 – Luna intră în Vărsător

11 martie la ora 04:43:50 – Luna intră în Pești

14 martie la ora 01:43:47 – Luna intră în Berbec

16 martie la ora 12:56:10 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

19 martie ora 01:46:56 – Luna intră în Gemeni

21 martie ora 14:17:28 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

23 martie la ora 23:56:02 – Luna intră în Leu

26 martie la ora 05:25:19 – Luna intră în Fecioară

28 marte la ora 08:22:07 – Luna intră în Balanță 

30 martie la ora 08:33:11 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.                                                 

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

În acest #playlist aveți toate materialele despre LUNĂ și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y4rwkdw8

FAZELE LUNII (ora locală a României):

LUNA NOUĂ în PEȘTI se întâmplă pe 13 MARTIE la ora 12:21:00:  Posibilitatea unui nou început privind studiul aprofundat al unui domeniu de interes, o schimbare în domiciliu, inclusiv prin mutarea în altă țară, o abordare nouă în modul cum călătoriți. De asemenea sunt favorizate noi proiecte artistice, creative și spirituale, important să aveți resurse pentru a demara aceste activități.

LUNA PLINĂ în BALANȚĂ se întâmplă pe 28 MARTIE la ora 06:31:00: Puteți avea realizări în domeniu domestic – mutare, renovare, tranzacție imobiliară, iar pentru unii chiar mutare în străinătate. Comunicarea și emoțiile sunt foarte importante in relațiile de familie. Și nu uitați de părinți deoareve în perioada asta au mai mare nevoie de voi. Dacă nu mai aveți părinții în viață măcar faceți un gest de caritate și ajutați un bătrân în nevoie.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

Până la 16 martie MERCUR este în VĂRSĂTOR în mișcare directă iar Între 16 martie și 4 aprilie MERCUR este în PEȘTI. În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în zodii în harta natală: https://youtu.be/iMC1cnsjEag

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia PEȘTILOR până la 21 martie: sunt favorizate activitățile creative, artistice, spirituale, cele în care credeți cu adevărat. În dragoste sunteți discuși să faceți orice pentru ca iubitul să fie fericit. Mai bine fiți împreună fericiți, nu mergeți pe calea sacrificiului exclusiv că poate să ducă, în caz de amăgire la auto-victimizare. Numai de victimiz, are nu aveți voi nevoie acum.

VENUS este în zodia BERBEC între 21 martie și 14 aprilie (în exil): Pasiunea dar și lipsa de răbdare în dragoste își fac apariția. Este un moment de vânătoare și dorință de aventură. Este de preferat să fim atenți la ce simt ceilalti.

În acest #astrovlog​ vorbesc despre Venus în fiecare casă în harta natală: https://youtu.be/QudDDkgXaFQ

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în TAUR până la 4 martie: O mare parte din luna se formează și o conjuncție între Marte și Uranus, cee ace aduce o energie mare dar instabilă, de aceea e bine să fiți atenți mai ales atunci când practicați sport, mai ales sporturi extreme. E necesar să folosiți această energie în proiecte creative, inspiraționale, în a face ceva concret, vizibil și mai ales util și altora.

În acest playlist aflați mai multe despre planeta Marte în astrologie : https://tinyurl.com/y6q8rnqg

MARTE este în GEMENI între 4 martie și 23 aprilie: O perioadă bună de a vă informa, de a genera idei, de a pune ideile la treabă. Marte se va întâlni și cu Nodul Nord și vă ajută să fiți mai motivați și să acționați ca niște nativi din zodia Berbecului. Dacă aveți prea multă energie este benefic să practicați un sport. Nu reacționați agresiv la provocări și fiți mai răbdători cu voi și cu cei din jur. Graba strică treaba! Aflați care este rolul principal al planetei Marte în viata fiecăruia, indiferent de zodia în care v-ați născut: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 2021, cu excepția perioadei 14 mai – 28 iulie când Jupiter tranzitează zodia Peștilor.

În acest #astrovlog aflați cum funcționează acest tranzit, inclusiv pentru fiecare ascendent în parte: https://youtu.be/GlhgjGbCyFw

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023. În acest #astrovlog vorbesc despre acest tranzit și efectele sale asupra societății dar și influența tranzitului asupra fiecărei zodii. Puteți să ascultați atât pentru Ascendent cât și pentru zodia în care v-ați născut: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră? Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mers direct. Pluton va intra în Vărsător la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Cautați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți un an 2021 excelent!

Monica Lazăr

Astrolog