SOARELE intră în zodia SCORPIONULUI  la data de 23 OCTOMBRIE 2022 la ora 13:35:41. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului SCORPION în acest #astrovlog: https://youtu.be/2iVz1VXjIg8

În acest #astrovlog vorbesc despre luna OCTOMBRIE în astrologie: https://youtu.be/VqgYFYF4P54

Aflați în acest #astrovlog​ despre zodia SCORPIONULUI reprezentată în tarot: https://youtu.be/je9B-Tepnhw 

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în SCORPION: https://youtu.be/a-AswIG9uWw

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Scorpion– Nodul Sud in Taur sau/si Nodul Nord in casa a VIII-a – Nodul Sud in casa a II-a în harta natală: https://youtu.be/ZukekZFDC9Y

MARTE este planeta care stăpânește tradițional zodia SCORPIONULUI de aceea urmărește vlogurile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://tinyurl.com/ycx3vs2m

Aflați în acest #astrovlog​ despre MARTE reprezentată în tarot: https://youtu.be/S2z6UoWURys

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de APĂ – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/Ff-PPWi7TAc

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de APĂ – Rac, Scorpion și Pești:  https://youtu.be/EmUOcZt17fg

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 octombrie la ora 10:37:39 – Luna intră în Capricorn

3 octombrie la ora 03:14:00 – Primul pătrar în Capricorn: Se creează un careu în T între Soare – Lună – Chiron, cu punctul de scurgere cu Luna în Capricorn – manifestarea pragmatică a emoțiilor poate să rezolve multe situații stresante în comunicare, negocieri, învățare, educație. Nu încerca să îți impui punctele de vedere cu forța și nu te grăbi să iei decizii bazate rănirea orgoliului propriu.  

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

4 octombrie la ora 13:20:24 – Luna intră în Vărsător

6 octombrie la ora 15:46:58– Luna intră în Pești

8 octombrie la ora 18:56:36 – Luna intră în Berbec

Se creeză o conjuncție cu Jupiter retrograde în Berbec: Ai o fire generoasă, expansivă și ești aventuros! Ai o viziune optimistă asupra vieții și ai curaj să acționezi. Nu uita să ai un obiectiv clar!

9 octombrie la ora 23:54:00 – Faza de Lună Plină în Berbec: Pasiune și nerăbdare dar și șansa de a avea impact prin carismă fiind într-o mare formă pentru socializare și implicare în diverse activități, atât în familie cât și professional. Important e să menții un echilibru între viața privată și cea profesională.

11 octombrie la ora 00:03:36 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Până vor ieși Uranus si Nodul Nord din Taur, lunar Luna formează o conjuncție cu acestea:

Sentimentele tale sunt busola ta în viață. Intuiția ta este puternică și ești îndemnat să te împaci cu această latură emoțională și intuitivă a naturii tale. Când este tânăr, este posibil să aveți dificultăți în exprimarea emoțiilor, în special în grupuri de oameni. Cu toate acestea, acesta este un domeniu în care creșteți până când vă puteți exprima liber natura intuitivă într-un mod nou. Cu cât îți urmărești inima mai mult și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât faci un bine mai mare pentru tine și pentru cei din jurul tău.

Ești o persoană plină de resurse, inventiva și independentă. Vă bucurați de partea neconvențională a vieții și aveți nevoie de entuziasm. Vei arăta partea voită a naturii tale dacă ești forțat să te conformezi.

13 octombrie la ora 08:07:51 – Luna intră în Gemeni

O zi potrivită pentru a-ți comunica eficient gândurile și emoțiile. Vezi ce oportunități apar pentru că ai capacitatea să alegi corect, cu condiția să-ți folosești atât rațiunea cât și simțirea.

15 octombrie la ora 19:10:47 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

17 octombrie la ora 20:15:00 – Ultimul pătrar în Rac: Se creează un careu în T între Lună – Pluton – Soare, cu punctul de scurgere cu Soare în Balanță – Este de preferat să îți controlezi egoul în așa fel încât să eviți conflictele cu tot felul de autorități. Undeva e o relație toxică care nu duce nicăieri. Trebuie să acceptați schimbarea și să îți canalizezi această intensitate într-un proiect creativ potrivit pentru nevoile tale.

18 octombrie ora 07:44:33 – Luna intră în Leu

Se formează un trigon cu Jupiter în Berbec: Îți faci planuri aventuroase care de obicei se dovedesc a fi de succes. Îți place compania altor oameni și de obicei le place să te ajute în scopurile tale.

20 octombrie la ora 19:25:25 – Luna intră în Fecioară

23 octombrie la ora 04:24:00 – Luna intră în Balanță

Încearcă să îți găsești motivația pentru a-ți atinge un obiectiv clar și să nu ai așteptări nerealiste.

25 octombrie la ora 10:18:31 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

Până va ieși Nodul Sud din Scorpion , lunar se va întâlni Luna în Scorpion cu Nodul Sud.

Experiența te învață să îți folosești emoțiile pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru a îi ajuta și pe cei din jur. De aceea este nevoie să nu mai fii ranchiunos sau să ai emoții negative față de cei din jur. Iertarea sau chiar lipsa nevoi de a îi judeca permanent pe ceilalți este calea cea mai potrivită pentru a deveni OM. Și astfel, ca prin minune se deschid uși, apar oamenii și oportunitățile potrivite pentru tine.

Până va ieși Uranus din Taur, lunar Luna în Scorpion va forma o opoziție cu Uranus:

De aceea te apucă periodic neliniștea și nevoia de revoluție și reformă, deoarece emoțiile sunt schimbătoare. De aceea apare un conflict între minte și emoții. Echilibrul este cheia. Tu stăpânești emoțiile și nu invers. Se ajunge aici prin pacea inimii. Cum se ajunge aici e mai bine să întrebați un duhovnic. Dacă nu aveți așa ceva, atunci căutați-l! Acest duhovnic poate fi personificat din natura lui Saturn în Vărsător, cu care Luna creează o cuadratură. Ce vrea duhovnicul (Saturn) de la voi? Vrea disciplină mentală, organizare, seriozitate, responsabilitate, muncă!

25 octombrie la ora 13:48:40 – Faza de Lună Nouă în Scorpion și Eclipsă Parțială de Soare. Ascultați acest #astrovlog de la minutul 6 și 5 secunde despre această eclipsă: https://youtu.be/MEzUqyST9xY

27 octombrie la ora 13:54:33 – Luna intră în Săgetător

29 octombrie la ora 16:21:21 – Luna intră în Capricorn

Dacă nu apare o lege între timp care să elimine schimbarea orei atunci la 30 octombrie ora 4 devine ora 3, astfel vom avea mai multă lumină dimineața.

31 octombrie la ora 17:42:42- Luna intră în Vărsător

Ești indecis, petrecând mult timp cântărind argumentele pro și contra. Acest lucru se datorează faptului că sentimentele și gândurile tale sunt în contradicție. Pe măsură ce înveți cum să faci compromisuri, vei dezvolta înțelegerea și cunoștințele interioare despre cum să acționezi.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

Așa cum scriam și la începutul acestui an în 2022 retrogradările planetei MERCUR se întâmplă în zodii de aer și pământ. Până la 29 octombrie MERCUR este într-un ciclu de retrogradare în zodiile Balanță și Fecioară, astfel:

Până la 1 octombrie Mercur în Fecioară este în mișcare retrogradă,

Între 1 și 3 octombrie Mercur în Fecioară este în stație directă

Între 3 și 11 octombrie Mercur în Fecioară este în mișcare directă,

Între 11 și 29 octombrie Mercur în Balanță este în mișcare directă,

La 29 octombrie la ora 22:22:10 Mercur intră în Scorpion și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Balanță și Fecioară. În acest astrovlog de la minutul 10:31 aflați cum funcționează acest tranzit: https://youtu.be/_5xDQmT9ZfU

MERCUR tranzitează zodia SCORPIONULUI între 23 octombrie și 17 noiembrie: Folosești bine resursele de care dispui. Ai tendința de a pătrunde în miezul problemelor, având șansa să rezolvi anumite situații. Câteodată te îngrijorezi mai mult decât e cazul. Comunicarea este intensă de aceea e bine să fi atent cum folosești arta conversației pentru a avea un impact eficient.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS tranzitează zodia BALANȚĂ până la 23 octombrie (în domiciliu):

Ai o nevoie puternică de relații. De asemenea, veți dori ca relațiile voastre să fie armonioase, pașnice și creative. Îți place să ai posesiuni frumoase. Nevoia de a arăta bine, de a te simți mai bine în pielea ta va fi mult mai pregnantă. La un moment dat Venus va face conjuncție cu Mercur retrograd în Balanță, ceea ce arată că aveți ocazia să renegociați un contract, o înțelegere etc.

În acest link găsești mai multe vlog-uri despre planeta Venus: https://tinyurl.com/ycx3vs2m

VENUS tranzitează zodia SCORPIONULUI între 23 octombrie și 16 noiembrie (în cădere):

Când vine vorba de relații și bani există o intensitate dar și o concentrare pe aceste subiecte de nu mai vezi nimic în jur. Mergi pe varianta totul sau nimic. Nevoile sexuale sunt la nivel maxim așa că e musai să folosiți această energie ca să nu facă implozie.

Pot apărea oportunități în relaționale și financiare, cu condiția să fiți moderați în acțiune și să nu răstorni munții. Concentrarea și perseverența sunt calități care merită a fi folosite în această perioadă.

Venus este si semnificatoarea banilor de aceea ai în acest #astrovlog mai multe informații despre importanța planetei în plan financiar: https://youtu.be/YFyPNu6HdZ8

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în GEMENI până la 25 martie 2023 trecând și printr-un ciclu de retrogradare, astfel :

Marte a intrat în Gemeni la 20 august 2022 la ora 10: 56: 22

Marte intră în stație retrogradă la 29 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în mișcare retrogradă la 31 octombrie la ora 16:25:39

Marte intră în stație directă la 11 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă la 13 ianuarie 2023 la ora 22:56:19

Marte intră în mișcare directă în zodia Racului la 25 martie 2023 la ora 13:45:22 și iese din ciclul de retrogradare din zodia Gemenilor.

Aici aveți un #astrovlog despre retrogradarea lui MARTE în GEMENI: https://youtu.be/tzk7eDvPxAU

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER a intrat în BERBEC încă din 11 mai 2022 la ora 02:22:06

JUPITER intră în mișcare retrogradă în PEȘTI pe 28 octombrie 2022 la ora 08:09:45

JUPITER intră în stație directă în PEȘTI pe 23 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în mers direct în PEȘTI pe 25 noiembrie 2022 la ora 01:02:15

JUPITER intră în BERBEC pe 20 decembrie 2022 la ora 16:32:30

Cum funcționează JUPITER în harta natală pentru fiecare zodie află aici: https://youtu.be/sSRDguEBAHo

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi care este trendul: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

SATURN a intrat încă din iunie într-un ciclu de retrogradare.

Saturn intră în stație directă în Vărsător la 22 octombrie 2022

Saturn intră în mișcare directă în Vărsător la 24 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn în Vărsător vei resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează. Mesajul general este că vei muncii mai mult sau vei depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Uranus este retrogradă pe toată durata lunii octombrie.

În 22 ianuarie 2023 intră în stație directă

În 24 ianuarie 2023 intră în mișcare directă

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog vorbesc despre Uranus în case în harta natală. Tu în ce casă ai Uranus?

https://youtu.be/zP0lTeYsNzY

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35.  Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak 

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.

Neptun este în mișcare retrogradă în Pești și în luna octombrie.

Neptun intră în statie directă în Pești la 3 decembrie 2022

Neptun intră în mișcare directă în Pești la 5 decembrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viata reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează planetele retrograde în harta natală:

https://youtu.be/bkcN3W_v9IE

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani de aceea are impact la nivel mondial cu efect generațional. Pluton în Capricorn îi reprezintă pe cei din generația care schimbă din temelii organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel Mondial, cu impact pe termen lung. Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

Pluton intră în stație directă în Capricorn la 8 octombrie 2022

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn la 10 octombrie 2022

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta este mai mare. Lasă transformarea și schimbarea să vină pentru că există șanse care să vă ducă pe un drum nou, plin de resurse și creativitate!

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Pluton în zodii în harta natală: https://youtu.be/0MEXtKcCd_U

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro 

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/ 

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/ 

🔴YOUTUBE : https://www.youtube.com/c/CERULINSTELAT 

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

Să aveți o toamnă frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog