EVENIMENTELE LUNII:

În 6 noiembrie 2018 la ora 20 :09 AXA NODURILOR LUNARE își începe tranzitul pe AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49

JUPITER intră în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR la 8 noiembrie 2018 ora 14 :39.

Planete retrograde: Venus (până la 16 noiembrie), Mercur (între 17 noiembrie și 8 decembrie), Neptun (până la 26 noiembrie), Uranus (până la 7 ianuarie 2019).

SOARELE intră în zodia SĂGETĂTORULUI la data de 22 NOIEMBRIE la ora 14:23. La mulți ani tuturor nativilor!

LUNA tranzitează zodiile astfel:

2 noiembrie la ora 07:48 – Luna intră în Fecioară

4 noiembrie la ora 11:01 – Luna intră în Balanță

6 noiembrie la ora 15:03 – Luna intră în Scorpion                                                  

8 noiembrie la ora 21:00 – Luna intră în Săgetător

11 noiembrie la ora 05:55 – Luna intră în Capricorn

13 noiembrie la ora 17:46 – Luna intră în Vărsător

16 noiembrie la ora 06:42 – Luna intră în Pești

18 noiembrie la ora 17:56 – Luna intră în Berbec

21 noiembrie la ora 01:43 – Luna intră în Taur

23 noiembrie la ora 06:11 – Luna intră în Gemeni

25 noiembrie la ora 08:38 – Luna intră în Rac

27 noiembrie la ora 10:35 – Luna intră în Leu

29 noiembrie la ora 13:08 – Luna intră în Fecioară

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUĂ în SCORPION se întâmplă pe 7 noiembrie 2018 la 18:01: Acum e momentul pentru a pune accentul pe viața personală și este posibil să fiți nevoiți să rediscutați sau să revizuiți anumite situații care le credeați închise definitiv. Puteți găsi soluții mai bune și dacă credeți că nu vă descurcați cereți ajutor.

Vă simțiți mai creativi și dornici de activități artistice, mai ales dacă aveți și un talent nativ neglijat în ultimul timp. Pe de altă parte nu este exclus să treceți prin senzații și sentimente extreme, ori la bal, ori la spital. Partea bună este că din aceste sentimente se pot naște opere de artă.

O eventuală luptă pentru putere se poate finaliza acum, existând oportunități în acest sens.

În loc să îi călcați pe nervi pe unii și alții mai bine dați o mână de ajutor. Va fi apreciat ajutorul vostru la adevărata valoare.

LUNA PLINĂ în GEMENI se întâmplă pe 23 noiembrie la ora 07:39: aspectul de lună plină se formează la grad mic care în astrologie are semnificație deosebită, subliniind prospețimea și lecțiile noi învățate, ceea ce pare ciudat deoarece orice fază de lună plină arată o etapă de finalizare a unei acțiuni din trecut. Opoziția dintre Lună și Jupiter arată că e bine să nu pierdeți din vedere realitatea imediată chiar dacă aveți idealuri înalte și planuri mărețe. Marte în Pești formând cuadratură cu Luna și Jupiter poate ajuta la echilibrarea celor două planete, adică are capacitatea de a lua ceea este bun de la cele două planete. Mercur, stăpânul Gemenilor este retrograd și în conjuncție cu Jupiter și induce tendința de a exagera sau a transmite informații eronate. Citiți, ascultați și nu vă grăbiți să transmiteți vreo informație până nu sunteți siguri că este corectă. La fel de important este să găsiți un echilibru între ambiție și etică și de a comunica informații relevante pentru toate părțile implicate.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în SĂGETĂTOR și va avea un ciclu de retrogradare astfel :  

Mercur intră în stație retrogradă în Săgetător 16 noiembrie 2018

Mercur intră în mișcare retrogradă în Săgetător 18 noiembrie 2018

Mercur intră în mișcare retrogradă în Scorpion 2 decembrie 2018

Mercur intră în stație directă în Scorpion 6 decembrie 2018

Mercur intră în mișcare directă în Scorpion 8 decembrie 2018

Mercur intră în mișcare directă în Săgetător 13 decembrie 2018

În perioadele de retrogradare a planetei Mercur sunt afectate în general comunicarea, comunicațiile (pe orice cale), aparatele care se alimentează cu energie dar și gândirea și logica va poate juca feste. In general, ceea ce doriți să transmiteți nu e bine înțeles sau este înțeles greșit cu totul, iar de aici pot apărea controverse și discuții în contradictoriu. Tranzacțiile importante în aceste perioade este bine sa fie amânate, iar dacă sunteți puși în situația de a semna un contract sau un document important este de preferat sa citiți cu mare atenție documentul. Dacă nu înțelegeți ceva întrebați un specialist cu experiență în domeniul respectiv (avocat, consilier, contabil etc). Amânați deciziile importante și nu lansați afaceri sau produse noi.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este deja în zodia SCORPIONULUI fiind și în ciclu de retrogradare astfel:

Venus intră în mișcare retrogradă în Balanță 1 noiembrie 2018

Venus intră în stație directă în Balanță 16 noiembrie 2018

Venus intră în mișcare directă în Balanță 18 noiembrie 2018

Venus intră în mișcare directă în Scorpion 3 decembrie 2018

În perioadele de retrogradare a planetei Venus este de preferat sa evitați următoarele activități: căsătoriile, începerea unei relații de dragoste, investițiile, de luat și dat bani cu împrumut, intervențiile chirurgicale estetice.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

Până la data de 16 noiembrie MARTE este în VĂRSĂTOR: Aveți chef să faceți dreptate și să implicați în diverse activități colective. Important este să încercați să mențineți un punct de vedere obiectiv, altfel puteți pierde frâiele și nu ajungeți unde vă doriți. Impredictibilitatea, lipsa de răbdare și dorința de schimbare cu orice preț nu vă duc pe drumul corect. Rebelul fără cauză se știe că pierde înainte de a începe ceva.

Între 16 noiembrie 2018 și 1 ianuarie 2019 MARTE este în PEȘTI: Aveți o motivație interioară puternică pentru a porni sau a continua practica unei căi spirituale. Intuiția și imaginația sunt la cote maxime, mai ales dacă mai aveți și alte planete personale în harta natală, în zodia Peștilor. Evitați să vă puneți în situații de victimizare deoarece nimănui nu îi pasă că nu v-ați rezolvat problemele personale. Evitați să atrageți în viața voastră oameni ratați și pomanagii, asta deoarece empatia voastră e la cote maxime, iar vânătorii stau la pândă.

JUPITER intră în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR la 8 noiembrie 2018 ora 14 :39 și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine. Voi posta în câteva zile un material video privind influența acestui tranzit pentru fiecare ascendent.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

URANUS retrogradează în BERBEC din 6 noiembrie 2018. Apoi, reintră în Taur la 6 martie 2019 pentru o altă călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026. Aveți un articol dedicat acestui tranzit aici: https://cerulinstelat.ro/uranus-intra-in-taur/

În 6 noiembrie 2018 la ora 20 :09 AXA NODURILOR LUNARE își începe tranzitul pe AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49: În casele prin care va trece axa respectivă în tranzit acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și reține, de a învăța umilința. Voi posta în câteva zile un material video privind influența acestui tranzit pentru fiecare ascendent.

Mă găsiți și pe canalul meu de youtube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Descoperă serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți tranzite folositoare, cu sănătate și multe bucurii!

Monica Lazăr

Astrolog