PLANETE RETROGRADE:

Neptun este în mișcare retrogradă în Pești.

Uranus este în mișcare retrogradă în Taur.

Mercur este în mișcare retrogradă în Scorpion.

Aveți informații despre toate retrogradările pentru anul 2019 în acest articol: https://cerulinstelat.ro/planete-retrograde-in-2019/

SOARELE intră în zodia SĂGETĂTORULUI la data de 22 NOIEMBRIE la ora 16:59. La mulți ani tuturor nativilor!

EVENIMENTE ASTRONOMICE: Leonidele au maximul în zilele de 16, 17 sau 18 noiembrie. În timpul maximului se pot vedea 10-15 meteori pe oră.

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 noiembrie la ora 04:39 – Luna intră în Capricorn

3 noiembrie la ora 13:20 – Luna intră în Vărsător

6 noiembrie la ora 01:08 – Luna intră în Pești

8 noiembrie la ora 13:49 – Luna intră în Berbec

11 noiembrie la ora 01:18 – Luna intră în Taur

13 noiembrie la ora 10:46  – Luna intră în Gemeni

15 noiembrie la ora 18:15  – Luna intră în Rac

17 noiembrie la ora 23:57  – Luna intră în Leu

20 noiembrie la ora 03:55  – Luna intră în Fecioară

22 noiembrie la ora 06:20  – Luna intră în Balanță                                                 

24 noiembrie la ora 07:59  – Luna intră în Scorpion                                               

26 noiembrie la ora 10:11  – Luna intră în Săgetător

28 noiembrie la ora 14:33 – Luna intră în Capricorn

30 noiembrie la ora 22:14 – Luna intră în Vărsător

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA PLINĂ în TAUR se întâmplă pe 12 noiembrie la ora 15:33:16: Axa financiară este activată, astfel momentul cere o atenție mărită în modul cum administrăm bani și cum relaționăm cu instituțiile financiare (asigurări, bănci, fisc etc). Din dorința de securitate materială aveți grijă să luați vreo decizie care să ducă la o destabilizare financiară. Încercați să nu rămâneți datori altora și să nu vă faceți datorii noi. De asemenea aveți grijă să evitați cheltuielile extravagante și mai bine abțineți-vă să dați sau să luați bani cu împrumut.

LUNA NOUĂ în SĂGETĂTOR se întâmplă pe 26 noiembrie la ora 17:05:00: Există posibilitatea să începeți relații noi, personale și/sau de colaborare. Căutați oameni cu care puteți relaționa natural, fără efort. Nu este exclus să întâlniți oameni noi la drum (lung sau scurt) sau atunci când participați la un curs sau faceți sport.

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în zodia SCORPIONULUI până la 9 decembrie:

Mercur intră în mișcare retrogradă în Scorpion 1 noiembrie 2019

Mercur intră în stație directă în Scorpion 19 noiembrie 2019

Mercur intră în mișcare directă în Scorpion 21 noiembrie 2019

Ciclul de retrogradare se încheie o data cu ieșirea lui Mercur din Scorpion, la data de 9 decembrie 2019. Pe de altă parte este bine să nu facem din țânțar armăsar despre orice retrogradare. Iată aici un material video despre retrogradarea lui Mercur: 

https://youtu.be/OGE5WsFK5aA

Aflați cum retrogradează Mercur și în 2020: https://youtu.be/ABH_PgtR05w

În perioadele de retrogradare a planetei Mercur sunt afectate în general comunicarea, comunicațiile (pe orice cale), aparatele care se alimentează cu energie dar și gândirea și logica va poate juca feste. În general, ceea ce doriți să transmiteți nu e bine înțeles sau este înțeles greșit cu totul, iar de aici pot apărea controverse și discuții în contradictoriu. Tranzacțiile importante în aceste perioade este bine sa fie amânate, iar dacă sunteți puși în situația de a semna un contract sau un document important este de preferat sa citiți cu mare atenție documentul. Dacă nu înțelegeți ceva întrebați un specialist cu experiență în domeniul respectiv (avocat, consilier, contabil etc). Amânați deciziile importante și nu lansați afaceri sau produse noi.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia SCORPIONULUI până la 1 noiembrie: Nevoia de dragoste, conexiune emoțională și sex este intensă și funcționează pe principiul totul sau nimic. Problema este ca este foarte posibil ca cei cărora voi le cereți această intensitate în relații să nu fie în stare să vă ofere sau chiar habar nu au cum se procedează. De aceea voi aveți și un rol de îndrumător, pe principiu – dacă nu știi te învăț eu. Mă refer mai ales la cei care au și în harta natală Venus în Scorpion sau alte planete în această zodie (Soare, Luna, Mercur, Marte).

VENUS este în zodia SĂGETĂTORULUI între 1 și 26 noiembrie: Aveți chef de o aventură, de preferat în doi, de la umblat teleleu pe dealuri și munți, până la o călătorie exotică undeva departe de lumea pe care deja o știți și de care v-ați cam săturat. Dacă nici una din aventurile descrise nu le nimeriți măcar că aveți chef să mâncați ceva exotic, de pe alte tărâmuri sau vă apucă cheful să învățați o limbă străină sau să citiți despre alte locuri necunoscute. Curiozitatea este fără limite, dar nici cu răbdarea nu stați prea bine.

VENUS este în zodia CAPRICORNULUI 26 noiembrie – 20 decembrie: Nu prea aveți chef de romantism, mai degrabă faceți gesturi mai mult din obligație sau că așa cere eticheta, că doar sunteți oameni educați și sunteți atenți la imaginea pe care o lăsați în societate. Sunteți fideli și partenerul se poate baza pe voi dar aveți un stil de a vă arăta dragostea mai detașat. Având în vedere că oamenii au nevoie și de niște gesturi și o vorbă dulce, nu strică să mai faceți din când în când o declarație. În schimb vreți să faceți bani, de aceea munciți mult și bine!

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BALANȚĂ până la 19 noiembrie: Aveți nevoie urgentă de armonie în relații, numai că asta nu se întâmplă când vreți voi, mai ales că dacă primiți presiuni și cerințe urgente sau necesitatea de a lua decizii rapide, atunci deveniți neliniștiți și aveți tendința să vă găsiți tot felul de scuze pentru a amâna luarea unei decizii. Asta nu înseamnă că nu vă cunoașteți interesele. Doar că procedați în varianta pumn de fie în mânușă de catifea. O să îi enervați mai ales pe cei din zodia Berbecului sau cu Marte sau ascendentul în Berbec.

MARTE este în SCORPION între 19 noiembrie și 3 ianuarie 2020: O forță interioară de invidiat, un prădător și dornic de dreptate. Cam asta este profilul modului de acțiune atunci când Marte tranzitează propriul domiciliu nocturn în Scorpion. În plan emoțional și sexual există mai multă disponibilitate în experimenta emoții și experiențe erotice tabu. Măcar să aveți norocul să aveți un partener pe măsură!

Nu este exclus să fiți mai posesivi cu partenerul și sunteți mai exigenți, adică aveți nevoie de mai multă atenție, atât emoțională cât și sexuală. Nu sunteți dispuși să faceți compromisuri și știți foarte bine ce vreți.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine. Având în vedere că mai sunt doar câteva luni până la trecerea lui Jupiter în Capricorn analizați cum ați folosit tranzitul lui Jupiter în Săgetător?

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Saturn este în mișcare directă în Capricorn și nu va mai avea nicio mișcare retrogradă până la ieșirea din această zodie. Deci Saturn vă suflă în pânze! Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în Taur la din 6 martie 2019, pentru o călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.  Uranus este în mișcare retrogradă în Taur.

Aveți un video pe tema asta aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Uranus intră în stație directă în Taur 10 ianuarie 2020

Uranus intră în mișcare directă în Taur 12 ianuarie 2020

În perioadele de retrogradare a planetei URANUS este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă, acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și de a reține.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

Pluton este în mișcare directă în Capricorn.

Nodul Sud, Pluton și Saturn sunt în conjuncție în Capricorn și în funcție de casa pe care o tranzitează în harta natală a fiecăruia dintre voi poate genera frustrare și impresia că nu vă iese nimic. Această conjuncție vă învață să aveți răbdare, să perseverați în ceea ce vreți să realizați și să schimbați ceea ce e nevoie în propria viață. Aveți aici un material video cu influența acestui tranzit pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/H5OKjhsvExM

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează de ceva vreme zodia PEȘTILOR și are de gând să îți facă treaba până la 30 martie 2025 la ora 13:59: Este adevărat că este în mișcare retrogradă, dar este important să înțelegem cum funcționează acest tranzit. În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales. Așa cum scriam mai sus, pentru moment Neptun este în mișcare retrogradă.  Apoi are următorul traseu:

Neptun intră în stație directă în Pești 26 noiembrie 2019

Neptun intră în mișcare directă în Pești 28 noiembrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viata reala. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar pentru că epidemiile de tot felul pot avea un impact mai mare asupra unui număr mai mare de oameni. Nu tratați simptomele problemelor, ci descoperiți cauzele acelor probleme și eliminați-le!

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Consultație în tarot – comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie : https://www.polirom.ro/carti/-/carte/6435

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazăr

Astrolog