SOARELE intră în zodia SĂGETĂTOR la data de 21 NOIEMBRIE la ora 22:39:37. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului SĂGETĂTOR în acest #astrovlog: https://youtu.be/2iVz1VXjIg8

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

2 noiembrie ora 11:59:29 – Luna intră în Gemeni

4 noiembrie la ora 23:45:15– Luna intră în Rac (în domiciliu)

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

7 noiembrie la ora 09:18:10– Luna intră în Leu

9 noiembrie la ora 15:29:42 – Luna intră în Fecioară

11 noiembrie la ora 18:09:14 – Luna intră în Balanță                                                        

13 noiembrie la ora 18:18:37 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.  

15 noiembrie la ora 17:46:35 – Luna intră în Săgetător

17 noiembrie la ora 18:34:29 – Luna intră în Capricorn (în exil)

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

19 noiembrie la ora 22:24:42 – Luna intră în Vărsător

22 noiembrie la ora 06:05:41 – Luna intră în Pești

24 noiembrie la ora 17:04:33 – Luna intră în Berbec

27 noiembrie la ora 17:42:58 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

29 noiembrie ora 18:15:55 – Luna intră în Gemeni

Aflați ce activități favorizează TRANZITUL LUNII prin fiecare zodie: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

În acest #playlist aveți toate materialele despre LUNĂ și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y4rwkdw8

FAZELE LUNII (ora locală a României):

LUNA NOUĂ în SCORPION se întâmplă pe 15 NOIEMBRIE la ora 07:06:14: Scorpionul fiind un semn financiar (traditional stăpânește casa a VIII-a) iar stăpânul traditional al Scorpionului este Marte, care se află în zodia Berbecului deja în mers direct, în casa a VI-a. Această nouă lună vă invită la un nou început în domeniile stăpânite de casa VI-a: un nou mediu de lucru sau un mod nou de a lucra, o schimbare în rutina zilnică dar și o grijă mai mare de propria sănătate.

LUNA PLINĂ în GEMENI se întâmplă pe 30 NOIEMBRIE la ora 11:29:30 și ECLIPSĂ DE LUNĂ ÎN PENUMBRĂ: Eclipsa este vizibilă din America de Nord și de Sud, Australia, parțial din Asia, Europa. În București nu este vizibilă această eclipsă. Aceast moment arată ne tuturor că adevăratele calități și resurse sunt cele pe care le deținem deja și așteaptă doar pentru a fi descoperite și folosite. Folosite într-o manieră concretă, cu răbdare și perseverență. Voi știți ce resurse interioare dețineți?

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

În seara zilei de 4 noiembrie MERCUR revine în mers direct în Balanță.

MERCUR este în zodia SCORPIONULUI între 10 noiembrie și 1 decembrie: Este un moment potrivit să vă folosiți resursele înțelept, lăsați varianta că merge și așa. Nu mai merge. Și nici să mai dăm vina pe alții că o ducem prost. Acest comportament va fi amendat de câte ori îl folosim. Nimeni nu mai are nicio scuză.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia BALANȚEI până la 21 noiembrie (în domiciliu): detașare în relațiile personale cu toate că  aveți mare nevoie de a oferii și de a primi afecțiune. Poate pentru că vreți să evitați eventuale conflicte care vă complică viața. Poate este momentul să vă confruntați cu realitatea așa cum este.

VENUS este în zodia SCORPIONULUI între 21 noiembrie și 15 decembrie (în exil): Dragoste cu năbădăi, evenimente imprevizibile în relațiile personale dar și în plan financiar, mai ales că în opoziție se află Uranus în Taur.

În acest #playlist aveți toate materialele despre VENUS și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y3lrbzae

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în BERBEC până la 7 ianuarie 2021 și va avea și un ciclu de retrogradare.

Aflați din acest #astrovlog despre efectele acestei retrogradări: https://tinyurl.com/y9vljdx3

În acest #playlist aveți toate materialele despre MARTE și este de preferat să le ascultați în ordinea crescătoare a numerelor din titluri: https://tinyurl.com/y4mrkkvc

Marte revine la mersul direct la 15 noiembrie.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în CAPRICORN până la 19 decembrie 2020 ora 15:07:04: În casa personală prin care trece Jupiter în tranzit acolo se aprinde interesul pentru expansiune controlată, prin organizare, structurare, gândire practică, totul construit cu răbdare și perseverență. Având în vedere că Jupiter mai are puțin și va trece în zodiac Vărsătorului, încercați să vedeți în ce casă natală a tranzitat și ce evenimente au avut loc în această perioadă.

Aveți aici un material video despre tranzitul lui JUPITER în CAPRICORN și influența acestuia pentru fiecare ASCENDENT: https://tinyurl.com/ycdz54gs

În această lună JUPITER este în mișcare directă. 

Aflați CE REPREZINTĂ JUPITER ÎN ASTROLOGIE: https://youtu.be/xIz4kXAWg40

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN se mai plimbă prin CAPRICORN dar e bine să ne pregătim de pe acum pentru intrarea sa în zodia VĂRSĂTORULUI. Iată traseul acestei planete în perioada următoare:

Saturn este în mers direct în Capricorn

La 17 decembrie ora 07:03:58 Saturn intră în mișcare directă în Vărsător

La 21 decembrie ora 17:18:51 Saturn și Jupiter sunt in conjuncție in Vărsător pana la martie 2021 la ora 19:18:51, dar vor fi împreună în Vărsător până la 29 decembrie 2021. Această unire de forțe vă invită la deschidere mentala și la ordonarea gândurilor și ideilor, in așa fel încât să le folosiți într-o manieră inovatoare. Evitați tendința de a elimina tot ceea ce nu vă convine, situații, oameni și evenimente. Schimbarea violentă aduce numai violență. Și nu trageți concluzii pripite pricind evenimentele care se derulează.

Bineînțeles că Saturn își continua mersul prin Vărsător pana la 7 martie 2023 la ora 15:34:34, dar vom mai avea timp sa mai vorbim pe tema asta.

Ce reprezintă tranzitul lui SATURN ÎN VĂRSĂTOR pentru fiecare ASCENDENT aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7hl98q8 

Aveți și un Ghid de utilizare a planetei SATURN în viața de zi cu zi: https://tinyurl.com/ybk73l3v

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în TAUR pentru o călătorie de șapte ani care se încheie la 26 aprilie 2026.  

nă la 14 ianuarie 2021 Uranus este în mișcare retrogradă.

În perioadele de retrogradare a planetei URANUS este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un alt nivel. Este util să va notați orice idee vă trece prin cap, cât de ciudată sau absurdă pare. Cel mai bine e să țineți un jurnal. Încercați să vedeți realitatea așa cum este.

Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/yd26fevf

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR între 5 mai 2020 ora 07:48:16 și 18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Aveți un video despre acest tranzit aici: https://tinyurl.com/y7pwyclu

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mers direct.

Pluton va ieși din Capricorn la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

NEPTUN este în ciclu de retrogradare până la 29 noiembrie 2020.

În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioadă sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice, spirituale și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe și constelații în astrologie, aveți o recenzie în acest video: https://tinyurl.com/y957jqxu

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Vei primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu îl găsești în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți tranzite folositoare și în 2020!

Monica Lazăr

Astrolog