Luni – 1 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Fecioară

Pluton în Vărsător se pregătește pentru retrogradare fiind azi în stație retrogradă și își concentrează energia asupra dezvăluirii a ceea ce trebuie schimbat și regenerat în interiorul fiecăruia dintre noi, înainte de a putea influența schimbarea în societate. Aceasta poate fi o perioadă dificilă, deoarece Pluton ne poate aduce față în față cu blocajele și cu aspectele întunecate ale psihicului nostru pe care trebuie să le abordăm și să le eliberăm.

Ce reprezintă luna mai în astrologie afli aici: https://youtu.be/Nnzyrls0PvI

Marți – 2 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac.

Se creează un careu în T în tranzit dintre Luna în Fecioară, Venus în Gemeni și Neptun în Pești poate aduce o combinație complexă de energii care pot fi dificile de gestionat. Acest aspect astrologic este format din două opoziții și două pătrate și poate crea tensiune și conflicte interioare.

Luna în Fecioară poate aduce un sentiment de necesitate de a fi organizat și de a se concentra pe detalii, în timp ce Venus în Gemeni poate stimula dorința de a socializa și de a comunica cu ceilalți. Neptun în Pești poate aduce o energie neclară și mistico-spirituală, ceea ce ar putea aduce confuzie și iluzii.

Aceste energii se pot ciocni între ele, ceea ce poate duce la conflicte interioare și confuzie. Poate fi dificil să te concentrezi pe detaliile concrete în timp ce simți o dorință puternică de a te conecta cu alții și de a te concentra pe partea spirituală a lucrurilor.

Este important să îți acorzi timp pentru a reflecta și pentru a găsi un echilibru între aceste energii diferite. Poți încerca să te conectezi cu cei dragi într-un mod clar și onest, să fii deschis la schimbări și să îți acorzi timp pentru a te conecta cu partea ta interioară și spirituală. Este posibil să simți o presiune internă pentru a face alegeri și pentru a lua decizii, dar este important să iei deciziile cu grijă și să fii atent la toate detaliile.

La ora 09:08:57 – Luna intră în Balanță

Miercuri – 3 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur în mers retrograd

Mercur este ars de soare ceea ce aduce riscul de vorbărie multă, superficială iar minciuna și manipularea sunt bine reprezentate.

Reamintesc că MERCUR tranzitează zodia TAURULUI până la 11 iunie și ciclul de retrogradare cuprinde următoarele etape:

Până la 20 aprilie Mercur în Taur este în mișcare directă,

Între 20 și 22 aprilie Mercur în Taur este în stație retrogradă,

Între 22 aprilie și 14 mai Mercur în Taur este în mișcare retrogradă,

Între 14 si 16 mai Mercur în Taur este în stație directă,

Între 16 mai și 11 iunie Mercur în Taur este în mișcare directă

Din 11 iunie la ora 13:26:36 Mercur intră în Gemeni și astfel se încheie acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Taur.

Ai aici un #astrovlog despre acest ciclu de retrogradare a lui Mercur în Taur: https://youtu.be/2_n5MuGN5X8

Joi – 4 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Cuadratura dintre Luna în Balanță și Marte în Rac poate produce tensiune și conflicte emoționale. Luna în Balanță caută armonie, echilibru și relații armonioase, în timp ce Marte în Rac poate fi impulsiv și reactiv, adesea simțindu-se amenințat și protejându-se. Acest lucru poate duce la conflicte între nevoia de armonie și nevoia de a se proteja sau a se apăra. În general, cuadratura dintre aceste două planete poate indica un moment dificil, care necesită multă atenție și comunicare pentru a depăși tensiunile și conflictele.

Cuadratura dintre Venus în Gemeni și Neptun în Pești poate produce tensiune între nevoia de conexiune socială și de comunicare a lui Venus în Gemeni și tendința de a se pierde în lumea imaginației și a viselor a lui Neptun în Pești.

Venus în Gemeni se concentrează pe conexiunea cu alții prin comunicare și interacțiune socială, încercând să stabilească relații noi și să se conecteze cu oamenii din jur. În schimb, Neptun în Pești se concentrează pe lumea imaginară și pe latura spirituală, ceea ce poate face dificilă comunicarea și conectarea cu alții într-un mod practic.

Această cuadratură poate produce neînțelegeri și confuzie în relații, ducând la dezamăgiri și frustrări în ceea ce privește conexiunea cu ceilalți. Ar putea fi necesară o atenție suplimentară pentru a clarifica înțelegerile și pentru a asigura că ambele părți sunt pe aceeași lungime de undă. Cu toate acestea, dacă se depune efortul necesar pentru a depăși tensiunile, această cuadratură poate aduce oportunități pentru dezvoltarea relațiilor și a conexiunilor profunde.

La ora 17:32:17 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

JUPITER tranzitează zodia BERBECULUI până la 16 mai 2023. Vezi în harta ta natală ce casă s-a activat în timpul acestui tranzit. Este util să știi cum funcționează a doua parte a tranzitului lui JUPITER în BERBEC în acest #astrovlog ca sa observi dacă în această perioadă ai avut vreo inițiativă importantă în viața ta: https://youtu.be/GcKp335Cj44

Vineri – 5 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Gemeni

La ora 20:34:01 – Despre Eclipsa de Lună prin penumbră în Scorpion aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/HIxkVO6_AnI

Sâmbătă – 6 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 23:03:50 – Luna intră în Săgetător

VENUS tranzitează zodia RACULUI între 7 mai și 5 iunie: Energia iubirii, afecțiunii și a sentimentelor dar și a banilor este accentuată și poate aduce oportunități de aprofundare a relațiilor interpersonale, atât cele romantice, cât și cele familiale sau de prietenie dar și oportunități finanicare. Este un moment bun pentru a exprima iubirea și afecțiunea către cei dragi și pentru a face eforturi în a crea armonie și intimitate în relațiile existente. Pe de altă parte, Venus în tranzit prin zodia Racului poate aduce și tendința de a fi prea posesiv sau prea atașat emoțional de cei dragi, ceea ce poate duce la tensiuni și conflicte în relații. Este important să se acorde atenție echilibrului și să se evite comportamentul excesiv în relațiile interpersonale.

Este important de menționat că impactul tranzitului lui Venus în zodia Racului poate fi diferit în funcție de poziția personală a planetei Venus în astrograma unei persoane si de aspectul format între Venus din harta natală și Venus în Rac aflat în tranzit.

Află în acest #astrovlog cum își manifestă fiecare femeie feminitatea, în funcție de Venus din harta natală. Și de ce fel de femeie sunt atrași bărbații în funcție de Venus din harta natală: https://youtu.be/HT773Vkmqgw

Duminică – 7 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Taur

Avem o conjuncție între Soare si Uranus in Taur.

Uranus este asociat cu schimbările bruște și neașteptate, cu inovația, originalitatea și revoluția. Când se află în conjuncție cu Soarele, aceste energii pot fi amplificate, ceea ce ar putea duce la evenimente sau schimbări semnificative în viețile oamenilor sau în lumea în general.

În Taur, semn guvernat de planeta Venus, această conjuncție poate aduce schimbări în domeniul financiar sau al valorilor personale. De asemenea, Taurul este asociat cu stabilitatea și confortul material, așa că această conjuncție ar putea aduce schimbări neașteptate în aceste domenii, care ar putea fi atât pozitive, cât și negative.

De când a intrat Uranus în Taur în 2019 avem în fiecare an o conjuncție între Soare și

Uranus în Taur. Deci ai deja un istoric al acestei conjuncții care merită urmărită.

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

Nu mai insist în ce reprezintă acest tranzit în Taur că ți-am făcut capul calendar cu acest subiect, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism? În acest #astrovlog explică în ce situații ești pus până în aprilie 2026: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Luni – 8 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Săgetător

Marte azi formează un trigon cu Neptun în Pești și poate aduce o perioadă de energie creativă și intuitivă, dar și de sensibilitate emoțională și de imaginație. Acest aspect poate fi resimțit mai puternic de către cei care au planete sau puncte importante în aceste semne.

Marte în Rac este focalizat pe nevoia de a acționa în conformitate cu sentimentele și emoțiile sale, și poate fi motivat să își apere casa, familia și cei dragi. Neptun în Pești adaugă o atingere de fantezie și mister, ceea ce poate face ca acțiunile lui Marte să fie mai inspirate și mai intuitive.

În timpul tranzitului, acest aspect poate duce la o creștere a intuiției și a empatiei, permițându-le oamenilor să perceapă și să înțeleagă mai bine emoțiile și nevoile celor din jur. În același timp, această energie poate fi uneori confuză și poate provoca o anumită formă de dezorientare, așa că este important să fii atent la modul în care te simți și să iei timp pentru a te conecta cu propriile tale nevoi și cu ale celor din jur.

De asemenea, acest tranzit poate fi benefic pentru activități creative, precum arta sau muzica, deoarece Neptun poate adăuga o adâncime emoțională și o formă de expresie artistică, iar Marte poate furniza energia și pasiunea necesare pentru a-ți urma visurile și aspirațiile.

În general, acest tranzit poate fi o perioadă pozitivă, care te poate ajuta să-ți dezvolți creativitatea și să te conectezi cu latura ta intuitivă și emoțională. Este important să îți acorzi timpul necesar pentru a-ți asculta propriile nevoi și pentru a fi atent la nevoile celor din jur, astfel încât să poți folosi în mod eficient energia acestui tranzit.

Îți reamintesc că MARTE tranzitează zodia RACULUI până la 20 mai și te invită să acționezi în interesul familiei, clanului dar și să   lupți pentru oameni sau cauze pentru care ai sentimente, de aceea în această perioadă ești un protector veritabil. Atenție la cum îți manifești emoțiile pentru că îi poți destabiliza pe cei din jur.

Ce reprezintă Marte în astrologie afli din acest #astrovlog: https://youtu.be/BizqdO2LzZE

Marți – 9 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac

La ora 03:03:50 – Luna intră în Capricorn

Marte în Rac creează un trigon cu Saturn în Pești și în funcție de alte aspecte astrologice din harta natală, această combinație de tranzit poate avea diferite efecte. De exemplu, dacă Venus și Saturn sunt aspectate favorabil în harta natală, această tranzitare poate aduce o perioadă de maturitate și creștere emoțională. Dacă, în schimb, Venus sau Saturn sunt afectate negativ în harta natală, această combinație poate fi dificilă și poate aduce provocări în relații și în felul în care ne simțim în legătură cu noi înșine și cu lumea din jurul nostru.

Venus în Rac creează un trigon cu Nodul Sud în Scorpion și poate aduce o perioadă de vindecare și de eliberare a emoțiilor nerezolvate din trecut, în special cele legate de relațiile noastre romantice și de familie. Trigonul fiind un aspect armonios, deci această combinație poate fi benefică și poate aduce o perioadă de armonie și de înțelegere mai profundă a nevoilor și dorințelor noastre emoționale. În funcție de alte aspecte astrologice din harta natală, această combinație de tranzit poate avea diferite efecte.

De exemplu, dacă Venus și Nodul Sud sunt aspectate favorabil în harta natală, acest tranzit poate aduce o perioadă de vindecare emoțională și de eliberare a trecutului. Dacă, în schimb, Venus sau Nodul Sud sunt afectate negativ în harta natală, această combinație poate fi dificilă și poate aduce provocări în relațiile noastre și în felul în care ne simțim în legătură cu noi înșine și cu lumea din jurul nostru.

SATURN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 13 februarie 2026. Din acest vlog vorbesc despre influența generală, istoricul acestui tranzit și influența pentru fiecare Ascendent:https://youtu.be/cz75iK57hw0

Miercuri – 10 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur în mers retrograd

Cu trei planete în Taur (Soare, Mercur și Uranus) și cu Nodul Nord avem o concentrare de energie de pământ care ne aduce cu picioarele pe pământ și ne pune în situații diverse pentru a fi pragmatici, perseverenți și harnici. Să știm ce vrem!

Nodurile Lunare tranzitează axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35. 

Despre acest tranzit ai un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak  

Joi – 11 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

La ora 05:05:20 – Luna intră în Vărsător

JUPITER va tranzita zodia TAURULUI între 16 mai 2023 și 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E

Dar până atunci Jupiter în Berbec formează o cuadratură cu Luna în Capricorn și ar putea fi posibile conflicte între dorința de a explora și de a experimenta a lui Jupiter și nevoia de stabilitate și de structură a Lunii în Capricorn. Acest lucru poate duce la dificultăți în a găsi un echilibru între aceste energii opuse.

În general, cuadratura poate fi considerată o provocare care poate oferi oportunitatea de a învăța și de a crește prin depășirea obstacolelor și prin găsirea unor soluții creative și eficiente pentru a rezolva problemele. Pentru a face față acestei cuadraturi, este important să fii deschis la schimbare și să fii dispus să te adaptezi și să îți ajustezi abordarea în funcție de circumstanțe.

Vineri – 12 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Rac

La ora 17:28:00 avem Ultimul Pătrar în Vărsător – energia între Soare în Taur și Luna în Vărsător lor poate fi interpretată ca fiind tensionată și provocatoare. Această poziție poate indica o perioadă de conflict sau de dificultăți în ceea ce privește nevoile noastre emoționale și cele materiale. Soarele în Taur este asociat cu stabilitatea, tradiția și confortul, în timp ce Luna în Vărsător este asociată cu schimbarea, inovația și imprevizibilitatea. Acest lucru poate duce la o tensiune între nevoia de a păstra o rutină stabilă și nevoia de a explora și de a inova. Cu toate acestea, această poziție poate fi și o oportunitate de a ne elibera de blocările emoționale și de a ne deschide la noi perspective și idei. Putem simți nevoia să ne eliberăm de trecut și să ne îndreptăm către viitor. Această perioadă poate fi o oportunitate de a ne exprima creativitatea și de a explora modalități noi și inovatoare de a face față situațiilor din viața noastră rămânând pragmatici.

PLUTON tranzitează VĂRSĂTORULUI și este deja în mers aparent retrograd.

Aici ai un #astrovlog în care vorbesc despre acest tranzit – influența generală, o scurtă istorie a impactului in istoria umanității dar și impactul pentru fiecare ascendent în parte : https://youtu.be/exLUgkcidbE

Iată drumul lui Pluton în următorii 20 de ani :

23 martie 2023 Pluton intră în Vărsător

10 iunie 2023 Pluton retrograd intră în Capricorn

20 ianuarie 2024 Pluton reintră definitiv în Vărsător

1 septembrie 2024 Pluton retrograd reintră în Capricorn

18 noiembrie 2024 Pluton reintră în Vărsător

8 martie 2043 Pluton intră în Pești

31 august 2043 Pluton retrograd reintră în Vărsător

18 ianuarie 2044 Pluton reintră definitiv în Pești

Sâmbătă – 13 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 07:38:57 – Luna intră în Pești

Se creează un trigon între Marte în Rac și Luna în Pești, iar Luna este în conjuncție cu Saturn și este posibil să simți o combinație între energiile de acțiune și emoție. Acest lucru poate însemna că ești mai motivat să iei măsuri pentru a îți atinge obiectivele personale sau profesionale, dar și să aveți o mai mare sensibilitate și empatie față de ceilalți. De asemenea, acest trigon poate indica o perioadă în care ai o mai mare încredere în intuiția ta și iei decizii bazate pe sentimente, mai degrabă decât pe logica și rațiunea pură. În general, acest aspect astrologic poate fi benefic pentru a te ajuta să găsești un echilibru între acțiune și emoție.

În acest #astrovlog vorbesc rolul planetei Saturn în viața fiecăruia, indiferent de zodia în care te-ai născut: https://youtu.be/_wLIUrcy8sA

Duminică – 14 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Taur

Jupiter mai are un pas și ajunge în zodia Taurului, dar pănă atunci marchează gradul anaretic 29 ceea ce poate aduce tendința de exagerare sau anumite derapaje privind practicile religioase și spirituale.  

În acest #astrovlog vorbesc despre ce reprezintă Jupiter în astrologie: https://youtu.be/xIz4kXAWg40

Luni – 15 mai – Ziua este stăpânită de Lună în Pești și Berbec

La ora 10:55:39 – Luna intră în Berbec

Mâine JUPITER își începe tranzitul prin zodia TAURULUI până la 26 mai 2024 și ai aici un #astrovlog despre semnificația acestui tranzit și impactul său pentru fiecare ascendent: https://youtu.be/Uaxx3Swpc2E

Marți – 16 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Rac

Azi o dată cu intrarea lui Jupiter în Taur se formează o conjuncție cu Nodul Nord și poate oferi oportunități pentru a-ți dezvolta talentele și abilitățile, pentru a-ți îndeplini scopul și pentru a obține succesul. De asemenea, poate oferi o perioadă favorabilă pentru a-ți extinde orizonturile, pentru a-ți lărgi cunoștințele și pentru a călători.

Cu toate acestea, este important să ții cont și de alte aspecte astrologice și de poziția lor în harta ta natală pentru a înțelege mai bine acest tranzit.

Miercuri – 17 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur

La ora 07:29:38 – Luna intră în Taur (în exaltare)

Este ditamai stelliumul cu o grămadă de planete în Taur și mai este și Nodul Nord în stație retrogradă ceea ce indică necesitatea de a rămâne conectați cu realitatea și să avem o abordare practică în viața de zi cu zi și mai ales în relațiile cu cei din jur.

Joi – 18 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

Jupiter proaspăt intrat în zodia Taurului formează o cuadratură cu Pluton retrograd în Vărsător indicând o perioadă în care puterea și controlul vor fi puncte centrale ale atenției atât la nivel personal cât și social. Jupiter se află în semnul fix și stabil de pământ, Taur, ceea ce poate indica o tendință spre stabilitate și încetinire. Pluton retrograd în semnul fix de aer, Vărsător, poate indica o tendință spre putere și control, dar și o tendință de a căuta schimbarea și inovația.

Această cuadratură poate indica o perioadă de tensiune și conflicte între nevoia de stabilitate și nevoia de a schimba și a evolua. Aceasta poate provoca, de asemenea, tensiuni în relațiile interpersonale, în special în ceea ce privește puterea și controlul. Este posibil ca această perioadă să fie marcată de evenimente care să provoace emoții puternice și care să necesite o abordare calmă și rațională.

Pentru a face față acestei cuadraturi, este important să rămâi centrat și evită să iei decizii pe repede înainte sau bazate pe emoții puternice. În schimb, încearcă să fii cât mai rațional și să iei decizii bazate pe fapte și date concrete. Este posibil să fie necesar să renunți la anumite idei sau planuri și să găsiți soluții de compromis pentru a evita conflictele.

Este, de asemenea, important să acorzi atenție nevoilor și dorințelor celorlalți în timpul acestei perioade. Comunicarea deschisă și sinceră poate fi, de asemenea, esențială pentru a gestiona conflictele și tensiunile în relațiile interpersonale dar și la nivel social.

Despre tranzitul lui Pluton prin zodia Vărsătorului ai aici mai multe informații: https://youtu.be/exLUgkcidbE

Vineri – 19 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Rac

La ora 18:53 :00 – Luna Nouă în Taur poate accentua aspectele de confort și stabilitate în viața ta, motiv pentru care poate fi un moment bun pentru a lucra la construirea unei relații mai stabile și mai durabile. În plus, Luna Nouă poate aduce noi oportunități financiare sau profesionale prin parteneriate sau colaborări. Poate fi, de asemenea, un moment bun pentru a evalua modul în care comunici și interacționezi cu ceilalți și pentru a face ajustări în acest sens.

La ora 21:47:44 – Luna intră în Gemeni

Sâmbătă – 20 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn in Pești

MARTE tranzitează zodia LEULUI între 20 mai și 10 iulie și poate aduce o creștere a energiei și a încrederii în sine, precum și o dorință mai mare de a fi în centrul atenției și de a fi recunoscut pentru realizările proprii. Acest tranzit poate fi un moment bun pentru a-ți manifesta talentele și creativitatea și pentru a obține succes în activități care necesită curaj și îndrăzneală.

Pe de altă parte, tranzitul lui Marte prin zodia Leului poate aduce și tendința de a fi prea egoist sau de a domina prea mult situațiile și relațiile interpersonale. Este important să se evite comportamentul autoritar și să se acorde atenție nevoilor și dorințelor celor din jur pentru a evita tensiunile și conflictele.

Este important de menționat că impactul tranzitului lui Marte în zodia Leului poate fi diferit în funcție de poziția personală a planetei Marte în harta natală.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum se manifestă MARTE în fiecare casă în harta natală: https://youtu.be/JeLyw85gVHk

Duminică – 21 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Gemeni

SOARELE intră în zodia GEMENI la data de 21 MAI 2023 la ora 10:09:10. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului GEMENI în acest #astrovlog:

Aflați în acest #astrovlog despre zodia GEMENILOR reprezentată în tarot:

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în GEMENI:

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Gemeni – Nodul Sud in Săgetător sau/si Nodul Nord in casa a II-a – Nodul Sud in casa a VIII-a în harta natală:

MERCUR este planeta care stăpânește zodia GEMENILOR de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie:

Aflați în acest #astrovlog despre cum este MERCUR reprezentată în tarot:

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de AER – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/4p4WY324OzY

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de AER – Gemeni, Balanță și Vărsător: https://youtu.be/RF_TXmOtwrI

În acest #astrovlog aflați din ce poate să facă bani nativii din zodia Gemenilor: https://youtu.be/wvrNfyzcwQg

Luni – 22 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Gemeni și Rac

La ora 06:28:28 – Luna intră în Rac (în domiciliu)

Se creează o cruce fixă în tranzit este considerată ca fiind un aspect tensionat, care poate aduce dificultăți și obstacole în viață. Acest aspect sugerează o nevoie puternică de a face schimbări în viață, dar în același timp poate aduce o anumită inflexibilitate și încăpățînare în abordarea acestor schimbări. De asemenea, crucea fixă în tranzit poate indica și o perioadă de tensiune sau de criză, care poate necesita o abordare fermă și hotărâtă pentru a fi depășită.

Pentru a profita la maximum de energiile oferite de crucea fixă în tranzit, este important să rămâi deschis la schimbări și flexibil în abordarea situațiilor dificile. În același timp, este important să fii hotărât și să acționezi cu încredere și determinare pentru a depăși obstacolele și a progresa în viață.

Această cruce fixă își manifestă influența până spre sfârșitul lunii mai.

Marți – 23 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Leu

Aspectul de opoziție dintre Marte în Leu și Pluton retrograd în Vărsător indică un moment de tensiune și presiune emoțională între forțele de acțiune și putere personală (Marte în Leu) și nevoia de transformare profundă și de eliberare de constrângeri (Pluton retrograd în Vărsător).

Marte în Leu indică un impuls puternic de a acționa, de a-și exprima creativitatea și de a-și urmări scopurile personale, în timp ce Pluton retrograd în Vărsător sugerează că este important să ne eliberăm de trecut, să ne transformăm și să ne adaptăm la situații noi și neprevăzute.

În tranzit, această opoziție poate duce la tensiune și conflicte în relațiile personale sau la dorința de a controla situațiile sau persoanele din jur. Este important să se înțeleagă că această tensiune este temporară și poate fi gestionată prin a fi deschis și flexibil la schimbare și prin a-și canaliza energia spre activități productive și constructive.

În general, este important să se abordeze această perioadă cu răbdare, să se evite acțiunile impulsive sau comportamentul controlator și să se încurajeze schimbarea pozitivă și evoluția personală.

Pentru cei care se cunosc cu probleme de sănătate ale sistemului cardiovascular și/sau sistemul circulator este bine sa nu se implice în activități stresante sau în conflicte în care ego-ul este mai important decât argumentele raționale.

Dacă sunteți în situația în care în harta natală ai Marte în Leu atunci te pregătești pentru revoluția marțiană. Dacă nu știi ce reprezintă Revoluția Marțiană atunci vizionează acest #astrovlog: https://youtu.be/RAUI_eMppdM

Miercuri – 24 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur

La ora 17:34:41 – Luna intră în Leu

Opoziția în tranzit dintre Jupiter în Taur și Nodul Sud în Scorpion poate aduce un conflict între dorința de a se dezvolta spiritual și de a se concentra pe valorile personale și trecutul care trebuie eliberat pentru a continua evoluția personală. Această poziție poate fi o oportunitate pentru a face față și a elibera vechile modele și comportamente care pot împiedica creșterea personală.

Astfel, această opoziție poate fi o perioadă de reflectare și introspecție, dar și de acțiune pentru a vindeca și a elibera vechile blocaje. Este important să se acorde atenție semnalelor și oportunităților care apar în acest timp, deoarece acestea pot fi cheile către evoluția personală și îndeplinirea scopului de viață.

Despre aspectele ptolemeice numite si aspecte majore vorbesc in acest #astrovlog: https://youtu.be/xqqICicKgKs

Joi – 25 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Taur

Cuadratura dintre Soarele în Gemeni și Saturn în Pești poate să producă dificultăți în comunicare cu cei din jur sau poate să ne simțim blocați și restricționați în ceea ce privește planurile noastre și obiectivele noastre de viață. Este important să fim conștienți de această tensiune și să încercăm să găsim un echilibru între nevoia noastră de a comunica și de a fi flexibili și responsabilitatea noastră de a fi disciplinați și structurați.

Tu ce stil de comunicare ai și cât de adaptabil ești în relațiile cu cei din jur?

Vineri – 26 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Rac

Și azi se mențin tensiunile provocate de crucea pe semne fixe, și mai ales că este vineri încearcă să găsești anumite activități care să te relaxeze, să te scoată din rutină.

Pe tine ce activități te relaxează ?

Sâmbătă – 27 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Pești

La ora 06:05:05 – Luna intră în Fecioară

La ora 18:22:00 avem Primul Pătrar în Fecioară – Acest aspect poate aduce cu sine o energie tensionată, deoarece semnul Fecioarei este asociat cu perfecționismul și atenția la detalii, iar pătratul indica o provocare sau o tensiune între cele două planete.

Totuși, acest aspect poate fi folositor, deoarece poate încuraja analiza și evaluarea atentă a detaliilor și a informațiilor, ceea ce poate duce la găsirea soluțiilor mai bune și la îmbunătățirea abilităților de comunicare.

Duminică – 28 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Gemeni

Se menține Cuadratura dintre Soarele în Gemeni și Saturn în Pești și poate să producă dificultăți în comunicare cu cei din jur sau poate să ne simțim blocați și restricționați în ceea ce privește planurile noastre și obiectivele noastre de viață. Este important să fim conștienți de această tensiune și să încercăm să găsim un echilibru între nevoia noastră de a comunica și de a fi flexibili și responsabilitatea noastră de a fi disciplinați și structurați.

Luni – 29 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Fecioară și Balanță

La ora 17:50:38 – Luna intră în Balanță

Atunci când Luna tranzitează prin zodia Balanței, aceasta aduce cu sine o energie echilibrată și cooperativă. Balanța este guvernată de Venus, planeta dragostei, frumuseții și armoniei, ceea ce înseamnă că Luna în Balanță poate aduce o atenție sporită asupra relațiilor, artei și esteticii.

În general, Luna în Balanță promovează comunicarea și cooperarea între oameni, așa că este posibil să simți nevoia să lucrezi în echipă sau să ajuți pe cineva. Este, de asemenea, un moment bun pentru a rezolva conflicte, deoarece energia echilibrată a Balanței poate ajuta la găsirea unui compromis sau a unei soluții care să fie satisfăcătoare pentru toți implicații.

Pe de altă parte, Luna în Balanță poate aduce și unele provocări în ceea ce privește luarea deciziilor, deoarece Balanța este cunoscută pentru a fi indecisă.

Fiecare zi a săptămânii este stăpânită de o planetă și induce anumite caracteristici acelei zile, favorizând anumite activități. Află aici mai multe informații: https://youtu.be/NAcM0q22FmA

Marți – 30 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Leu

Azi dacă ai un proiect creativ sau dacă te simți inspirat poți trece la acțiune, cu condiția să îți controlezi impulsivitatea și să ai încredere în tine. Este o zi în care ești mai dispus să îți asumi riscuri și să acționezi cu curaj și hotărâre.

În acest #astrovlog vorbesc despre un trio redutabil – Luna, Venus, Marte și rolul lor in succesul financiar: https://youtu.be/YFyPNu6HdZ8

Miercuri – 31 mai 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Taur

Azi ești mai predispus să iei decizii bazate pe logica și pe fapte, decât pe emoții sau intuiție. Este un moment favorabil pentru a te concentra asupra obiectivelor financiare și pentru a lua decizii bine gândite în această privință. De asemenea, ai o abordare mai pragmatică și mai realistă a comunicării și a înțelegerii cu cei din jur.

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în fiecare casă în harta natală.

Tu în ce casă ai Mercur în harta natală? https://youtu.be/b2sFhvIPNhM

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit 

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

•           Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.

•           Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.

•           Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

•           La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o primăvară minunată!

Monica Lazăr

Astrolog