SOARELE intră în zodia BALANȚEI la data de 22 septembrie la ora 22:21:05. La mulți ani tuturor nativilor!

Iată profilul nativului BALANȚĂ în acest #astrovlog: https://youtu.be/eyLYE9A688M 

Cu această ocazie, echinocțiul de toamnă marchează prima zi de toamnă în ceea ce numim anotimpuri astronomice. Există, de asemenea, o altă definiție mai frecventă a momentului în care încep anotimpurile, și anume definițiile meteorologice, care se bazează mai degrabă pe temperaturi medii decât pe evenimentele astronomice.

LUNA TRANZITEAZĂ ZODIILE ASTFEL:

1 septembrie ora 08:25:50 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p

3 septembrie ora 18:58:11 – Luna intră în Leu

6 septembrie la ora 02:05:35 – Luna intră în Fecioară

7 septembrie ora 03:51:34 – Faza de Lună Nouă în Fecioară: Este momentul potrivit pentru a începe o activitate noua care să se bazeze pe abilitățile voastre de comunicare, pe charisma si diplomație. Este momentul in care descoperiți că arta conversației vă poate ajuta la creșterea puterii voastre de convingere. E un început promițător, depinde numai de voi ce fel de semințe plantați pe acest drum nou. Atenție totuși să nu idealizați caracterul celor din jur, încercați să rămâneți cu picioarele pe pământ!

8 septembrie la ora 06:20:27 – Luna intră în Balanță

10 septembrie la ora 09:04:42 – Luna intră în Scorpion (în cădere)

O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

12 septembrie la ora 11:34:26 – Luna intră în Săgetător

13 septembrie la ora 23:39:00 – Faza de lună –  Primul pătrar în Săgetător

Aveți aici un #astrovlog despre fazele Lunii: https://youtu.be/Lc3mBveh1Lc

14 septembrie la ora 14:34:07 – Luna intră în Capricorn

O planetă în Exil sau Detriment este slabă deoarece nu se află în propria casă și nu se bucură de confortul și de privilegiile pe care acestea le oferă. O astfel de persoană nu va face nimic din ceea ce ar vrea să facă, deoarece purtarea ei este influențată de stăpânul casei și de obiceiurile gazdei sale.

16 septembrie la ora 18:23:03– Luna intră în Vărsător

18 septembrie la ora 23:22:23 – Luna intră în Pești

Iată activitățile favorizate de TRANZITUL LUNII prin zodii: https://tinyurl.com/yc2uum7p  

21 septembrie la ora 02:54:00 – Faza de Lună Plină în Pești:

Dacă vreți să nu pierdeți bani atunci rămâneți conectați la realitate, chiar dacă sunteți dezamăgiți. Nu rămâneți în bula voastră, mai ales că sunteți favorizați să aveți rezultate frumoase din activități creative și artistice. Evitați să dați sau să luați bani în periada 18 – 22 septembrie.

21 septembrie la ora 06:12:44 – Luna intră în Berbec

23 septembrie la ora 15:38:01 – Luna intră în Taur (în exaltare)

O planetă exaltată este în culmea ascensiunii sale și întotdeauna arată ceva ce este extraordinar sau spectaculos prin natura sa. Poate fi competitivă, puternică, agresivă sau arogantă.

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști în timpul fazei de lună în scădere.

26 septembrie la ora 03:36:25 – Luna intră în Gemeni

28 septembrie ora 16:24:19 – Luna intră în Rac

O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

29 septembrie la ora 04:47:00 – Faza de lună –  Ultimul pătrar în Rac

Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/em7Q7ZnJgcI

TRANZITELE PLANETEI MERCUR:

MERCUR este în zodia BALANȚEI până la 6 noiembrie și va avea și un ciclu de retrogradare, astfel:

Până la 26 septembrie Mercur este în mișcare directă,

Între 26 și 28 septembrie Mercur este în stație retrogradă,

Între 28 septembrie și 17 octombrie Mercur este în mișcare retrogradă,

Între 17 și 19 octombrie Mercur este în stație directă,

Între 19 octombrie  și 6 noiembrie Mercur este mișcare direct

Aflați în acest #astrovlog de la minutul 35:55: https://youtu.be/2nqhzUjyK6M

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este în zodia BALANȚĂ până la 11 septembrie (în domiciliu): Aveți nevoie mare de a relaționa într-o manieră armonioasă și creativă. Vă preocupă să arătați bine, să vă rafinați comportamentul și să vă înconjurați de tot ce e frumos.

VENUS este în zodia SCORPIONULUI între 11 septembrie și 7 octombrie : Puteți deveni pretențioși în relațiile de dragoste și la fel de bine aveți niște idei de a vă îmbunătăți situația financiară dar e de preferat să le țineți pentru voi. Asta dacă vreți să vă iasă socotelile așa cum vă doriți! Nu amestecați banii cu dragostea că există riscul să vă frigeți!

Aflați în acest #astrovlog cum își manifestă fiecare femeie feminitatea, în funcție de Venus din harta natală. Și de ce fel de femeie sunt atrași bărbații în funcție de Venus din harta natală: https://youtu.be/HT773Vkmqgw

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în FECIOARĂ până la 15 septembrie: Vă veți urmări dorințele personale într-o manieră practică și metodică. Deveniți critici dacă cei din jur se opun acțiunilor voastre. Între 12 și 18 august deoarece Mercur este în conjuncție cu Marte aveți puterea de convingere mai mare, de aceea e o perioadă potrivită pentru a vă promova ideile, afacerea sau chiar propria persoană.

MARTE este în BALANȚĂ între 15 septembrie și 30 octombrie: Se trezesc la viață abilitățile de comunicare și puterea de convingere, chiar puteți deveni provocatori, mai ales pentru nativii în Berbec. S-ar putea să vă răzgândiți  sau să amânați niște decizii, așa că cei din jur nu prea mai înțeleg ce vreți de faceți. Mai bine amânați orice decizie sau tranzacție importante după 19 octombrie. Atenție să nu îi manipulați pe alții că destul de rapid se va întoarce împotriva voastră.

În acest #astrovlog aflați cum se manifestă MARTE în fiecare casă în harta natală: https://youtu.be/JeLyw85gVHk

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în VĂRSĂTOR până la 29 decembrie 202 și este retrograd în Vărsător până la 18 octombrie.

În perioadele de retrogradare a planetei JUPITER oamenii au tendință de a învăța din propriile experiențe anumite lecții care au legătură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergura. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

În acest #astrovlog vorbesc despre Jupiter în zodii în harta natală: https://youtu.be/sSRDguEBAHo

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN este în VĂRSĂTOR  până la 7 martie 2023, iar până la 11 octombrie este în mers retrograd.

În perioadele de retrogradare a planetei SATURN veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

În acest #astrovlog vorbesc despre SATURN în zodii în harta natală: https://youtu.be/-lDa0CIVzQA

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026.  

Începând cu 20 august își va începe un ciclu de retrogradare astfel:

Între 20 și 22 august este în stație retrogradă,

Între 22 august și 18 ianuarie 2022 este în mers retrograd

Între 18 și 20 ianuarie este în stație directă

Începând cu 20 ianuarie 2022 este în mers direct

În perioadele de retrogradare a planetei Uranus este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Uranus în zodii în harta natală: https://youtu.be/RvN8OrPkcYs

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA GEMENI-SĂGETĂTOR până la18 ianuarie 2022 la ora 19:49:29. Care sunt schimbările generate de acest tranzit în viața voastră?

Aflați în acest #astrovlog: https://tinyurl.com/y7pwyclu   

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

PLUTON face un circuit complet al tuturor zodiilor în aproximativ 248 ani. De aceea acest tranzit are un efect generațional. Pluton în Capricorn reprezintă pe cei din generația care vor schimba organizarea guvernamentală dar și corporatistă la nivel mondial, din temelii și cu impact pe termen lung.

Pluton este în mișcare retrogradă până la 5 octombrie

Între 5 și 7 octombrie Pluton este în stație direct

Din 7 octombrie Pluton revine la mișcare direct

În perioadele de retrogradare, PLUTON are un rol de resetare a unei activități din viața voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viața înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel puțin o oportunitate de creștere și învățare.

Pluton va intra în Vărsător abia la 23 mai 2023.

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează zodia PEȘTILOR până la 30 martie 2025 la ora 13:59: În primul rând, Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales. Părerea mea e că nu se termină cu pandemia până când China nu va ocupa Taiwanul. Pentru asta va juca pe degete toata populația lumii cu tot felul de variante de tulpini de viruși. Problema e că lideri sunt corupți până în măduvă și își bat joc de noi toți.  Iar politicienii din țara noastră sunt niște papagali care doar aplică comenzile altora. Nu vă faceți iluzii! Singurul lucru care se poate face e să se iasă în stradă cu zecile de milioane în întreaga lume! În aceeași zi!

NEPTUN este în mișcare retrogradă până la data 1 decembrie 2021. În perioadele de retrogradare a planetei Neptun veți deveni mai sensibili la mediul înconjurător iar intuiția, inspirația și visele va vor ocupa mai mult din timpul personal. Este bine ca în aceste perioade sa va notați orice idee sau vis deoarece nu se știe niciodată când veți folosi aceste informații în viața reală. Sunt favorizate mai ales persoanele care sunt implicate în activități artistice și esoterice. Aveți mai multa grija de sistemul imunitar.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Aveți acces la diverse cursuri de astrologie aici: https://cerulinstelat.podia.com/

Pagină de Tarot aici: https://www.facebook.com/TarotcuMonica/ și comenzi la  https://cerulinstelat.ro/contact/

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou: https://www.youtube.com/CERULINSTELAT

Abonați-vă la newsletter pentru a afla noutățile postate pe site https://cerulinstelat.ro  Veți primi automat un cadou din partea mea: un curs de astrologie pentru începători .

Acest curs vă ajută să înțelegeți mai bine materialele postate pe site.  Căutați emailul primit de la mine și in Spam dacă nu le găsiți în Inbox. Lectură plăcută!

Dacă v-ați abonat deja nu mai este nevoie să vă reabonați! Doar vă mulțumesc!

Să aveți o vară frumoasă!

Monica Lazăr

Astrolog