PLANETE RETROGRADE:

Saturn intră în mișcare directă în Capricorn 19 septembrie 2019. Pluton este în mișcare retrogradă în Capricorn.

Neptun este în mișcare retrogradă în Pești. Aveți informații despre toate retrogradările pentru anul 2019 în acest articol: https://cerulinstelat.ro/planete-retrograde-in-2019/

SOARELE intră în zodia BALANȚEI la data de 23 SEPTEMBRIE la ora 10:50. La mulți ani tuturor nativilor!

LUNA tranzitează zodiile astfel:

3 septembrie la ora 02:35 – Luna intră în Scorpion                                                

5 septembrie la ora 06:08 – Luna intră în Săgetător

7 septembrie la ora 13:37– Luna intră în Capricorn

10 septembrie la ora 00:24 – Luna intră în Vărsător

12 septembrie la ora 12:52 – Luna intră în Pești

15 septembrie la ora 01:33– Luna intră în Berbec

17 septembrie la ora 13:31 – Luna intră în Taur

19 septembrie la ora 23:58 – Luna intră în Gemeni

22 septembrie la ora 07:50 – Luna intră în Rac

24 septembrie la ora 12:20 – Luna intră în Leu

26 septembrie la ora 13:37  – Luna intră în Fecioară

28 septembrie la ora 13:03 – Luna intră în Balanță                                                

30 septembrie la ora 12:42 – Luna intră în Scorpion                                                          

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA PLINĂ în PEȘTI se întâmplă pe 14 septembrie la ora 07:30:33: Cu patru planete în Fecioară și două planete în Pești acest moment foarte emoțional, iar conexiunea cu propriile emoții, cele mai profunde dintre ele este maximă. Putem alege să le exprimăm și să lăsăm să iasă și ceea ce nu mai avem nevoie sau le îndesăm și mai adânc în străfundurile ființei. Acest moment vă ajută să vă conectați emoțional cu partenerul de viață. Voi ce alegeți?

LUNA NOUĂ în BALANȚĂ se întâmplă pe 28 septembrie la ora 21:26:09: Aveți nevoie de o abordare nouă în ceea ce privește utilizarea creativității, a modului cum vă relaxați dar și în relațiile personale, cu cei dragi (iubitul, iubita, copii). Această abordare nouă poate include mai multă armonie, înțelegere, deschidere și acceptare a celor din jur.  

TRANZITELE PLANETEI MERCUR :

MERCUR este în zodia FECIOAREI până la 14 septembrie: Mercur este în domiciliu, deci în principiu funcționează bine, aveți o minte analitică și critică. Activitățile favorizate sunt cele care necesită atenție la detalii –  cercetare, verificare, scriere etc. Dar să nu uitați că Mercur face un aspect de opoziție cu Neptun în Pești, ceea ce poate aduce riscul să fiți seduși de ideile altora sau chiar păcăliți, nu vă încredeți în orice papagal fermecător.

MERCUR este în zodia BALANȚEI între 14 septembrie până la 3 octombrie: În această perioadă comunicați elegant și vreți ca cei din jur să vă perceapă ca fiind drăguți și înțelegător. Aveți grijă doar să nu faceți compromisuri prea multe sau prea mari, numai de dragul să nu vă stricați relațiile cu cei din jur. Și evitați în caz de conflicte să nu intrați în cercul vicios al unei atitudini pasiv-agresive, care mai mult îi enervează pe ceilalți decât să aplaneze vreun conflict.

TRANZITELE PLANETEI VENUS:

VENUS este in zodia FECIOAREI până la 14 septembrie: Nu ai nicio treabă cu romantismul, ai nevoie de rezultate practice în relație. Partenerul trebuie să îndeplinească niște condiții concrete pentru a avea parte de atenția voastră. Trebuie să fie precis, ordonat, curat și punctual. Perfecțiunea întruchipată, altfel nu trece clasa! Și vă pasionează discuțiile detaliate, doar sper că în timp ce faceți dragoste să nu întrebați partenerul dacă a plătit facturile! Vă rog eu să nu faceți asta! 😊 Merită și el măcar un orgasm în perioada asta!

VENUS este in zodia BALANȚEI între 14 septembrie și 8 octombrie: Aveți nevoie de ceilalți pentru a realiza ceva în această perioadă, vreți ca relațiile să fie armonioase și plăcute. În dragoste iubiți mai mult cu mintea, mai ales că o perioadă Venus merge de mână cu Mercur în zodia Balanței, deci aveți nevoie de comunicare dar aveți și capacitatea să îi ascultați pe ceilalți. Indiferent de tipul relațiilor sunteți diplomați.

TRANZITELE PLANETEI MARTE:

MARTE este în FECIOARĂ până la 4 octombrie: Tot ce vă propuneți aveți capacitatea să realizați, cu condiția să fie un rezultat concret, măsurabil și dacă se poate folositor și altora nu numai vouă. Încercați să nu evitați critica excesivă deoarece nu vă ajută cu nimic.

TRANZITUL PLANETEI JUPITER:

JUPITER este în propriul domiciliu, în SĂGETĂTOR și tranzitează acest semn până la 2 decembrie 2019 ora 20:20: În casa personală prin care va trece Jupiter în tranzit acolo se va aprinde dragostea pentru aventură, studiu, religii, călătorii și culturi străine.

Având în vedere că mai sunt doar câteva luni până la trecerea lui Jupiter în Capricorn analizați cum ați folosit tranzitul lui Jupiter în Săgetător?

TRANZITUL PLANETEI SATURN:

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii dar și ceea ce înseamnă responsabilitatea propriilor decizii.  Sunteți conștienți de ceea ce aveți de făcut cu propria viață?

Aveți un articol pe tema asta aici: https://cerulinstelat.ro/tranzitul-planetei-saturn-in-capricorn-intre-2017-si-2020/

Saturn este în mișcare retrogradă în Capricorn

Saturn intră în stație directă în Capricorn 17 septembrie 2019

Saturn intră în mișcare directă în Capricorn 19 septembrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Saturn veți resimți o încetinire sau chiar un blocaj în anumite activități, depinde foarte mult în ce casă din harta natală retrogradează Saturn în tranzit, iar dacă în acea casă Saturn întâlnește și planete personale, atunci situația se personalizează cu totul. Veți muncii mai mult sau veți depune un efort mai mare în realizarea unor planuri, de asemenea nu sunt excluse anumite ajustări sau replanificări pentru o mai bună eficientizare. De obicei Saturn impune o mai bună organizare sau structurare a informației. Relația cu anumite autorități se complică, deci orice acțiune, pentru a fi dusă la capăt necesită răbdare și perseverență.

TRANZITUL PLANETEI URANUS:

URANUS este deja în Taur la din 6 martie 2019, pentru o călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026.  Aveți un video pe tema asta aici: https://youtu.be/0llok7W7CTs

Uranus este în mișcare retrogradă în Taur.

Uranus intră în stație directă în Taur 10 ianuarie 2020

Uranus intră în mișcare directă în Taur 12 ianuarie 2020

În perioadele de retrogradare a planetei URANUS este bine sa rămâneți deschiși la surprize de orice fel. Uranus poate provoca situații extreme și haos, dar poate aduce și momente de neuitat! O stare de neliniște și dorința de schimbare va poate caracteriza în aceasta perioada, de aceea este bine sa aveți momente de autoanaliza și sa vedeți de unde pornesc aceste stări și veți afla de fapt ceea ce aveți nevoie pentru a evolua la un nou nivel. Este bine sa va notați orice idee va trece prin cap, cât de ciudata sau absurda ar părea. Cel mai bine e sa țineți un jurnal.

TRANZITUL AXEI NODURILOR LUNARE:

AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA RAC-CAPRICORN până la 5 mai 2020 ora 07:49. În casele natale prin care va trece axa respectivă, acolo se va activa nevoia de protecție, de manifestare a propriilor sentimente, de a acumula și de a reține.

Iată un material video pentru fiecare ascendent aici: https://youtu.be/AcD8GZe_pEs

TRANZITUL PLANETEI PLUTON:

Pluton este în mers retrograd în Capricorn

Pluton intră în stație directă în Capricorn 2 octombrie 2019

Pluton intră în mișcare directă în Capricorn 4 octombrie 2019

În perioadele de retrogradare a planetei Pluton are un rol de resetare a unei activități din viata voastră, asta presupunând un nou început. De obicei aceasta schimbare este cu atât mai grea cu cât rezistenta voastră este mai mare. Asa cum spuneau vechii greci – Panta rei (Totul curge) oamenii este de preferat sa învețe ca viata înseamnă o schimbare permanenta ceea ce presupune ca flexibilitatea și adaptabilitatea sunt cele mai importante atitudini în fata schimbării. Și chinezii, în alfabetul lor special cuvântul criza are doua interpretări: pericol și oportunitate, ceea ce înseamnă ca în orice situație de criza exista cel putin o oportunitate de creștere și învățare.

Nodul Sud, Pluton și Saturn sunt în conjuncție in Capricorn și în funcție de casa pe care o tranzitează în harta natală a fiecăruia dintre voi poate genera frustrare și impresia că nu vă iese nimic. Această conjuncție vă învață să aveți răbdare, să perseverați în ceea ce vreți să realizați. Aveți aici un material video cu influența acestui tranzit pentru fiecare Ascendent: https://youtu.be/H5OKjhsvExM

TRANZITUL PLANETEI NEPTUN:

NEPTUN tranzitează de ceva vreme zodia PEȘTILOR și are de gând să îți facă treaba până la 30 martie 2025 la ora 13:59: Este adevărat că la un moment dat o să retrogradeze iar în zodia Peștilor, dar este important să înțelegem cum funcționează acest tranzit. În primul Neptun nu intră în categoria planetelor personale și are un impact la nivel personal numai dacă creează aspect de conjuncție cu planete personale din harta natală. Impactul acestei planete este mai mare la nivel social, mundan, la nivelul maselor.  Nu m-aș mira ca pana la sfârșitul acestui tranzit să se așeze lucrurile în așa fel încât să avem doar o religie pentru toate națiunile. Nu de alta, dar așa e mai ușor să manipulezi oamenii, controlul este mai mare. Aș vrea să înțelegeți că religia instituțională este una și credința profundă în ceva mai presus de puterea noastră este cu totul altceva. Câteodată coincid, în sensul că puteți găsi un preot sau un călugăr cu har care să vă poată îndruma și să vă arate calea cea dreaptă. Dar este clar pentru voi toți că este o alegere strict personală și nu e necesar să știe toată lumea ce ați ales.

Descoperiți serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte tradusă de membrii Asociației Astrologilor din România – Stele fixe şi constelaţii în astrologie : https://www.polirom.ro/carti/-/carte/6435

Mă găsiți și pe canalul meu de YouTube, așa că vă invit să vă abonați și să apăsați pe clopoțel pentru a afla primii când apare un video nou : https://www.youtube.com/channel/UCGibjBdYuXkNY5aO37tnxkQ

Să aveți tranzite folositoare!

Monica Lazăr

Astrolog