Majoritatea oamenilor isi doresc sa se casatoreasca si sa traiasca o viata fericita, pana la adanci batraneti. Cam asta auzim din povestirile spuse de bunicii nostrii. In zilele noastre cuplurile sunt din ce in ce mai instabile, deoarece nu ajung sa se cunoasca cu adevarat si poate ca nu au rabdarea necesara pentru a aprofunda viata in doi.

Din punct de vedere astrologic este important sa stiti in ce semn zodiacal se afla Descendentul. Descendentul va indica calitatea casatoriei, tipul de sot sau sotie sau partener de care sunteti atrasi in mod natural.

Iata cateva sfaturi pentru fiecare Descendent:

Ascendentul in Berbec are Descendentul in Balanta – Aveti o atractie naturala pentru casatorie, de altfel va este destul de greu sa traiti singuri si nu concepeti viata fara a avea pe cineva alaturi.Aveti un talent nativ catre compromise, din dorinta de a avea liniste in camin, de aceea este bine sa va cantariti bine limitele compromisului pentru a evita situatiile extreme. Este bine sa nu va idealizati partenerul. Descendentul in Balanta este guvernat de planeta Venus, de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Taur are Descendentul in Scorpion – Va place sa va implicati cu totul in relatiile parteneriale iar emotiile si dorintele sunt foarte importante in a fi impartasite in totalitate cu partenerul. Incercati sa va dozati pasiunea si dorinta de control deoarece exista riscul de a manifesta posesivitate si gelozie, ceea ce poate duce la situatii destul de dramatice in viata de cuplu. Nu inventati probleme acolo nu exista. Descendentul in Scorpion este guvernat de planeta Marte (traditional), de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Gemeni are Descendentul in Sagetator – Nu sunteti neaparat atrasi de ideea de casatorie cat de cea a bucuriei de a trai in doi, fara constrangeri si daca se poate si fara prea multe responsabilitati. Puteti avea mai multe casatorii. De fapt aici este vorba mai mult de compatibilitate, iar cei cu Descendentul in Sagetator au nevoie de parteneri activi, optimisti, veseli, care isi doresc sa traiasca o viata frumoasa, plina de aventura si calatorii. Trebuie sa recunoastem ca e destul de greu sa gasesti  un astfel de partener in ziua de azi, dar asta nu inseamna ca este imposibil. Descendentul in Sagetator este guvernat de planeta Jupiter, de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Rac are Descendentul in Capricorn – Va doriti un mariaj care sa va ofere in primul rand confort si siguranta pe termen lungDeoarece sunteti ambitiosi va doriti un partener care sa va semene, pozitia sociala a acestuia va conta mult in momentul cand va alegeti partenerul. Descendentul in Capricorn este guvernat de planeta Saturn, de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Leu are Descendentul in Varsator –  Puteti fi atrasi de persoane mai in varsta decat voi sau persoane care, chiar daca sunt tinere au o gandire matura si inteleapta. Casatoria poate avea loc mai tarziu, eventual in a doua parte a vietii, asta pentru ca va doriti pana in acel moment sa experimentati si sa invatati cat mai mult si nu va sta gandul la casatorie. Descendentul in Varsator este guvernat de planeta Saturn (traditional), de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Daca nu esti sigur de exactitatea orei de nastere (ora si minutul), aceasta se poate rectifica cu ajutorul unor tehnici astrologice. Comanda aici Rectificarea orei de nastere: https://cerulinstelat.ro/rectificarea-orei-de-nastere/

Ascendentul in Fecioara are Descendentul in Pesti – Aveti o abordare idealista asupra vietii si implicit si asupra idei de casatorie. Incercati sa fiti mai practici si sa va evaluati bine situatia, mai ales atunci cand vine vorba de alegerea partenerului de viata. Puteti avea mai multe casatorii. Descendentul in Pesti este guvernat de planeta Jupiter (traditional), de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Balanta are Descendentul in Berbec –  Va doriti cu ardoare un partener, iar viata sexuala este foarte importanta, deci e bine sa va gasiti un partener cu care sa fiti compatibili. Aveti tendinta sa va grabiti in casatorie si sa fiti atrasi de parteneri care sa va domine, iar de multe ori alegerea nu este inspirata, de aceea pot aparea repede conflicte in cuplu. Ganditi bine inainte de a actiona, mai ales atunci cand vine vorba de casatorie. Descendentul in Berbec este guvernat de planeta Marte, de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Scorpion are Descendentul in Taur – Dorinta de afectiune, dragoste si armonie este foarte mare dar stiti foarte bine ceea ce va doriti de la partener si aveti tendinta sa cantariti bine partenerul atunci cand vine vorba de viata in doi. Exista posibilitatea destul de mare sa faceti si bani impreuna cu partenerul, de aceea nu este exclus sa administrati impreuna o afacere. Descendentul in Taur este guvernat de planeta Venus, de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Sagetator are Descendent in Gemeni – Puteti avea mai multe casatorii deoarece va plictisiti repede. Aveti nevoie de un partaner de viata care sa va incite permanent atat intelectual cat si in fiecare aspect al vietii in doi. Pentru a nu intervenii monotonia va puteti implica impreuna in proiecte care sa va puna la treaba curiozitatea si atractia catre diversitate. Descendentul in Gemeni este guvernat de planeta Mercur, de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Capricorn are Descendentul in Rac – De multe ori scopul vietii voastre este sa aveti o viata de familie fericita, siguranta si confort. Sunteti foarte seriosi atunci cand vine vorba de casatorie si sunteti foarte atenti in alegerea partenerului de viata. Incercati sa creati un echilibru intre emotii si ratiune pentru a nu va lasa coplesiti de emotiile care de multe ori va influenteaza viata. Voi sunteti foarte creative si si aveti un potential imens de dezvoltare, de aceea incercati sa va folositi energia in proiecte practice, care sa va faca si placere. Descendentul in Rac este guvernat de Luna, de aceea conteaza unde este plasata aceasta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete. 

Ascendentul in Varsator  are Descendentul in Leu – Sunteti nascuti pentru a impartasi dragoste si afectiune, dar asta nu inseamna ca nu aveti si o abordare practica in alegerea partenerului de viata. Veti alege partenerul care va sprijina in realizarea propriilor ambitii, cel mai potrivit fiind cel care va promoveaza permanent imaginea. Nu este exclus sa aveti propria afacere, voi fiind in mod natural sefi, iar partenerul este cel care va sprijina si va promoveaza. Descendentul in Leu este guvernat de Soare, de aceea conteaza unde este plasat acesta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Ascendentul in Pesti are Descendentul in Fecioara – Sunteti foarte tipicari in orice aspect al vietii, inclusiv in alegerea partenerului de viata. Incercati sa nu fiti critici deoarece va puteti distruge singuri relatia de cuplu. Nimeni nu isi doreste in casa o persoana care are tot timpul ceva de comentat, mai bine invatati sa va incurajati partenerul, chiar si atunci cand nu a facut o treaba perfecta. Nimeni nu e perfect si nici nu trebuie! Invatati sa traiti viata frumos fara sa va doriti sa va schimbati partenerul dupa chipul si asemanarea voastra. Puteti avea mai multe casatorii. Descendentul in Fecioara este guvernat de Mercur, de aceea conteaza unde este plasata aceasta planeta in harta natala si ce tipuri de aspecte formeaza cu celelalte planete.

Relatia ta este armonioasa sau nu stii ce sa mai faci sa readuci in cuplu momentele placute din trecut. Comanda un Horoscop relational: https://cerulinstelat.ro/horoscop-relational/

Monica Lazar

Astrolog