RECTIFICAREA OREI DE NASTERE

 

Daca nu esti sigur de exactitatea orei de nastere (ora si minutul), aceasta se poate rectifica cu ajutorul unor tehnici astrologice.
Rectificarea orei de nastere contine atat harta natala initiala cat si cea rectificata si descrierea metodei de rectficare folosita. (hartile in format jpg si descrierea metodei de rectificare in format word sau audio).

Important! Rectificarea orei de nastere este realizata de un astrolog si nu este generata automat dintr-un program de astrologie. Programul de astrologie este folosit doar pentru generarea hartilor.

Pret: 90 LEI

Timpul de livrare: In 5 zile lucratoare de la data primirii platii serviciului in contul primit prin email. Se considera zile lucratoare: de luni pana vineri.

Daca ai nevoie de acest serviciu te rog sa completezi formularul alaturat si in cel mai scurt timp veti primii detalii legate de efectuarea platii.
    

   

* Toate campurile sunt obligatorii. Datele raman confidentiale.
**La rubrica Evenimente importante in viata va rog sa treceti datele cat mai exacte (zi, luna, an) a unor evenimente relevante in viata voastra: casatorie, divort, nastere copii etc)