Evenimentele lunii:

ZODIILE vedete ale lunii : PEȘTI și BERBEC

Pe 25 martie ora 3 dimineață devine ora 4 dimineață. În România, ora de vară a fost introdusă pentru prima dată în 1932, a fost suspendată din 1943 dar a fost reintrodusă în 1979.

SOARELE intră în zodia BERBECULUI la data de 20 martie 2018 la ora 18 :15.

Începând de la aceasta dată pentru latitudinile nordice ale Terrei, durata zilei (față de cea a nopții) va fi în continuă creștere, iar cea a nopții (față de cea a zilei) în scădere, până la data de 21 iunie, când va avea loc momentul solstițiului de vară.

În emisfera sudică a Pământului fenomenul trebuie interpretat invers, astfel ca în regiunile respective acest moment marchează începutul toamnei astronomice. Totodată, în regiunile polare, în emisfera nordică începe lunga zi polară, iar în cea sudică începe noaptea polară, ce vor dura, fiecare, câte 6 luni.

LUNA tranzitează zodiile așa cum sunt descrise mai jos:

1 martie la ora 07 :58 – Luna intră în Fecioară

3 martie la ora 10 :21 – Luna intră în Balanță

5 martie la ora 16 :21 – Luna intră în Scorpion

8 martie la ora 00 :03 – Luna intră în Săgetător

10 martie la ora 11 :52 – Luna intră în Capricorn

13 martie la ora 00 :45 – Luna intră în Vărsător

15 martie la ora 12 :12 – Luna intră în Pești

17 martie la ora 20 :57 – Luna intră în Berbec

20 martie la ora 03 :07 – Luna intră în Taur

22 martie la ora 07 :30 – Luna intră în Gemeni

24 martie la ora 10 :53 – Luna intră în Rac

26 martie la ora 14 :45 – Luna intră în Leu

28 martie la ora 17 :31 – Luna intră în Fecioară

30 martie la ora 20 :52 – Luna intră în Balanță

FAZELE LUNII (ora locala a României):

LUNA PLINĂ în FECIOARĂ se întâmpla pe 2 martie 2018 la 02:51:

Această Lună plină vă ajută să identificați ceea ce sunteți pregătiți să vindecați, să rafinați sau să simplificați, într-o manieră pragmatică. Zodia Fecioarei stăpânește intestinul subțire, a cărui funcție este de a determina ce vă hrănește și ce este toxic.

LUNA NOUA în PEȘTI se întâmpla pe 17 martie 2018 la 15:11: Această Lună Nouă vă invită să vă reînnoiți relația cu invizibilul și divinul. Este un moment potrivit pentru odihnă, vindecare, reflexie și reconectare la sursa tuturor lucrurilor. FIȚI CA APA!

LUNA PLINĂ în BALANȚĂ se întâmpla pe 31 martie 2018 la 15:36: Această Lună Plină vă atrage atenția asupra autenticității relațiilor personale în care sunteți implicați. Puteți permite altora să fie ei înșiși, fără judecăți sau așteptări? Dați mai mult decât primiți sau invers? Sunteți prea calculați în relații?

Marte și Saturn în Capricorn formează o cuadratură cu Luna Plină și indică că mai toată lumea, dar mai ales pe cei în zodii cardinale sunt testați în relații. Se cere maturitate, aliniere cu forța interioară care să vă ajute să vă echilibrați relațiile personale, renunțând la obiceiuri depășite, cum ar fi dorința de control.

Tranzitele planetei MERCUR:

MERCUR în PEȘTI până pe 6 martie 2018: Intuiția și imaginația sunt foarte favorizate.  Aveți capacitatea de a vă adapta la gândurile altor persoane. Este posibil să aveți dificultăți în a distinge între realitate și fantezie. Notați-vă ideile și visele pe care le considerați relevante.

MERCUR în BERBEC între 6 martie și 13 mai 2018, cuprinzând o perioadă de retrogradare, astfel:

Mercur in stație retrogradă în Berbec 22 martie,

Mercur in mișcare retrogradă în Berbec 24 martie,

Mercur in stație directă în Berbec 15 aprilie,

Mercur in mișcare direct în Berbec 17 aprilie.

In perioadele de retrogradare a planetei Mercur sunt afectate în general comunicarea, comunicațiile (pe orice cale), aparatele care se alimentează cu energie dar și gândirea și logica vă poate juca feste. În general, ceea ce doriți să transmiteți nu e bine înțeles sau este înțeles greșit cu totul, iar de aici pot apărea controverse și discuții în contradictoriu. Tranzacțiile importante în aceste perioade este bine sa fie amânate, iar daca sunteți puși în situația de a semna un contract sau un document important este de preferat sa citiți cu mare atenție documentul. Dacă nu înțelegeți ceva întrebați un specialist cu experiență în domeniul respectiv (avocat, consilier, contabil etc). Amânați deciziile importante și nu lansați afaceri sau produse noi. Este de preferat să amânați cumpărarea de aparate electrice în perioada de retrogradare deoarece vă puteți trezi cu anumite defecte ascunse care vă afectează când vă e lumea mai dragă.

Tranzitele planetei VENUS:

VENUS în PEȘTI (în exaltare) până pe 7 martie: Vă doriți o relație unificatoare cu partenerul de viață iar activitățile artistice sau spirituale sunt favorizate. Ideal aceste activități să le faceți cu partenerul.

VENUS în BERBEC (în detriment) între 7 și 31 martie: Sunteți mai demonstrativ, mai pasionali, impetuoși dar și capricioși în relații. Aveți grijă și cum vă investiți banii, să nu vă grăbiți cu anumite decizii, doar ca să bifați acea tranzacție. Mai ales că planeta Mercur are ciclul de retrogradare tot în Berbec.

Tranzitele planetei MARTE:

MARTE în SĂGETĂTOR până la 17 martie: sunteți plini de dorință de cunoaștere și explorare, iar optimismul și energia sunt motoarele care turează eficient motoarele acțiunii. Fiți atenți la practicarea sporturilor extreme, nu riscați inutil!

MARTE în CAPRICORN (în exaltare) între 17 martie și 17 mai: sunteți perseverenți, ambițioși, eficienți, responsabili, organizați și foarte dedicați proiectelor în care vă implicați. Rezultate foarte bune cu pe termen lung. Cu Marte în semn de exaltare și Saturn în domiciliu, aceasta este o plantare deosebit de puternică a semințelor, atunci când puteți valorifica concentrarea, forța și persistența Capricornului pentru a vă atinge obiectivele.

JUPITER a intrat in SCORPIONULUI și tranzitează acest semn până la 8 noiembrie 2018 ora 14 :21: Secrete descoperite care duc la tot felul de scaldaluri, despre sex, finante, servicii secrete si politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul! Totusi sunt favorizare studiile si cercetarea in domenii ca inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliza, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie interna), aflarea de secrete. Valorificarea unor mosteniri. Cum actionează JUPITER in SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflati aici :https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

În perioada 8 martie – 12 iulie 2018 Jupiter intră în ciclul de retrogradare, astfel :

Jupiter în stație retrogradă în Scorpion 8 martie,

Jupiter în mișcare retrogradă în Scorpion 10 martie,

Jupiter în stație directă în Scorpion 10 iulie,

Jupiter în mișcare directă în Scorpion 12 iulie.

În perioadele de retrogradare a planetei Jupiter oamenii au tendința de a învața din propriile experiențe anumite lecții care au legatură cu credința și pot apărea situații când sunt necesare anumite ajustări privind anumite proiecte de mare anvergură. În situația în care călătoriți în aceste perioade încercați să vă organizați mai bine excursiile și nu vă panicați dacă vă pierdeți bagajele. Veți învăța să nu vă mai bazați pe ajutorul celorlalți și veți deveni mai adaptabili la realitate.

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind in domiciliu este mult mai eficient continuă să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii. Încălcarea regulilor si aberațiile realizate de autorități dar și lipsa de responsabilitate în propria viață vor fi sancționate de Saturn. Să nu uităm că ultimul tranzit al lui Saturn in Capricorn a fost intre 1988 si 1991, perioada căderii Zidului Berlinului si a schimbării regimurilor comuniste, dezmembrarea Uniunii Sovietice, mitinguri pro-democratice în Piața Tienanmen, Angajamentul lui F. W. de Klerk de a renunța la apartheid la învinuirea sa în calitate de președinte al Africii de Sud și la decizia Organizației Mondiale a Sănătății de a elimina homosexualitatea din lista de boli.

Pana pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranziteaza AXA LEU-VARSATOR si ii pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, in dezvoltarea unor abilitati noi si folosirea creativitatii si a talentelor. Cum actioneaza aceasta axa aflati din prezentarea audio aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/axa-nodurilor-lunare-leu-varsator-9-mai-2017

Descopera serviciile astrologice:

Consultatii astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lectii audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lectii video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți tranzite fericite!

Monica Lazar

Astrolog