Miercuri – 1 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn

Luna întră în Rac (în domiciliu) la ora 22:11:20. O planetă în domiciliu este ca un rege în propriul său castel sau ca un proprietar în propria casă. Persoana este calmă, de încredere și stăpână pe situație, se bucură de toate resursele acelui spațiu.

Azi poate ai câte ceva de rezolvat legat de casă și pentru asta e nevoie să comunici clar, pragmatic și să pui osul la treabă, adică să te implici și nu neapărat să delegi munca altora.

Acasă pentru tine este un loc în care se fac schimb de idei și informații.

În acest #astrovlog vorbesc despre luna FEBRUARIE în astrologie:

https://youtu.be/k-hf1XbrFxo

Joi – 2 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

Dacă azi ai tendința de a fi apatic și indulgent, preferând să funcționezi în virtutea inerției mai bine de distrezi. Dar dacă reușești să te mobilizezi atunci s-ar putea să-ți iasă ce îți propui.

După cum știi deja, JUPITER a reintrat în BERBEC la 20 decembrie 2022. Aici afli cum funcționează a doua parte a tranzitului lui JUPITER în BERBEC în acest #astrovlog: https://youtu.be/GcKp335Cj44

Vineri – 3 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Pești (în exaltare).

Ai nevoie de liniște, și acasă și în afara ei. E o zi potrivită pentru tratamente de vindecare, regenerare, relaxare. Dacă aveți timp este o zi potrivită pentru activități artistice sau de conectare cu sinele.

VENUS tranzitează zodia PEȘTILOR până la 20 februarie și va face și o conjuncție cu Neptun de aceea este posibil să tânjești după romantism. Poate că ești dezamăgit de imperfecțiunile relațiilor și preferi să cauți o alinare într-o lume fantastică. Cel mai bine este să te confrunți cu realitățile și imperfecțiunile tale și ale celorlalți și să te bucuri că nu suntem toți la fel.

În acest #astrovlog aflați ce reprezintă planeta Venus în astrologie: https://youtu.be/8B0UwkhqdNU

Sâmbătă – 4 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător (în domiciliu)

Luna intră în Leu la ora 10:48:23.

Dacă ai dificultăți în a fi răbdător cu cei dragi încearcă să înțelegi că nu orice poate ține pasul cu tine, mai ales azi. Fiecare are un ritm personal. Nu lăsa propriul orgoliu să îți strice relațiile cu cei din jur. Încearcă să-ți canalizezi energia într-un proiect creativ potrivit.

SATURN este încă VĂRSĂTOR până la 7 martie 2023, de aceea insist să asculți acest vlog ca să înțelegi dacă ai învățat ceva de la această planetă în ultimii 3 ani: https://youtu.be/RHKlocPmRNg

Duminică – 5 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Vărsător

La ora 20:28:00 ai Fază de Lună Plină în Leu: E nevoie de un echilibru între starea interioară și efectul ei asupra rutinei zilnice, o mai mare grijă privind sănătatea, mai ales când vine vorba de sistemul cardio-vascular. Ai șansa să descoperi un hobby, un proiect creativ sau să întâlnești o persoană care să te ajută să ieși din zona de confort. Dar fără să te agiți inutil! Nu știu dacă ai aflat, dar viața e frumoasă! 😊

Luni – 6 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Lună în Leu și Fecioară

Luna intră în Fecioară la ora 23:14:06

Poți visa cu ochii deschiși și și simți nevoia de a cerceta și descoperi ceva semnificativ pentru tine. Poți folosi intuiția, empatia și farmecul personal pentru a motiva și a aduna oamenii în jurul tău pentru un obiectiv comun. Evită manipularea!

Aflați în acest #astrovlog cum este să te naști în timpul fazei de lună în scădere. Voi la ce fază a lunii sunteți născuți? https://youtu.be/em7Q7ZnJgcI

Marți – 7 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni

Mintea îți merge, deci e momentul potrivit pentru a comunica, a înțelege informații complexe, a conversa la un nivel superior. Apoi cu responsabilitate treci la treabă pentru a pune în practică o idee.

MARTE este în GEMENI până la 25 martie si a ieșit din mișcare retrogradă la 13 ianuarie. Ai fost atent să vezi cum ai (re)acționat în faza de retrogradare, dacă ai avut ceva de lămurit, de comunicat sau de schimbat în modul tău de comunicare?

Și dacă tot e Marți readuc vorba de Revoluția Marțiană: https://youtu.be/RAUI_eMppdM

Miercuri – 8 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn

Dacă treci printr-o fază romantică atunci trăiește momentul la maxim! Dar există o condiție, nu căuta perfecțiunea cu orice preț, mai ales în relații, aceeptă că și tu și ceilalți aveți și defecte. Și e foarte bine așa. Perfecțiunea poate fi eficientă dar e plictisitoare și din fericire nu există!!!! 😊

MERCUR tranzitează încă zodia CAPRICORNULUI până la 11 februarie 2023. Hai să vedem cum descoperim Mercur în tarot: https://youtu.be/x-Edxcza56w

Joi – 9 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Luna întră în Balanță la ora 10:46:33

Azi e o combinație între intensitate, rapiditate și motivare prin provocare.  Deci e o zi cu potential cu condiția să acționezi la momentul potrivit. Dacă ai dificultăți în a găsi calea de mijloc. Lecția este moderația, ca de obicei.

În acest #astrovlog vorbesc despre semnificația axei caselor 6 -12 în astrologie: https://youtu.be/P4sF6xlvW9s

Vineri – 10 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Pești (în exaltare).

Dacă poți pleacă într-un weekend prelungit și relaxează-te, iubește și bucură-te de viață! Dacă ești implicat și într-o activitate creativă e și mai bine!

Nodurile Lunare tranziteaza axa Taur – Scorpion pana la 17 iulie 2023 la ora 22:59:35. 

Despre acest tranzit aveți un #astrovlog aici: https://youtu.be/N_Wjj1661ak  

În acest #astrovlog vorbesc despre rolul creativității în activarea și menținerea prosperității: https://youtu.be/e_2BoPcZxT0

Sâmbătă – 11 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător (în domiciliu)

Luna intră în Scorpion (în cădere) la ora 20:34:28. O planetă în Cădere este ca și cum, indiferent ce faci tot nu îți iese cum îți dorești. O atitudine prudentă este necesară.

MERCUR tranzitează zodia VĂRSĂTORULUI între 11 februarie și 3 martie: Îți vin tot felul de idei, de aceea cel mai bine folosește-le într-un fel sau altul, cu prietenii sau în activități de grup. Ai chef să faci revoluție și să schimbi mentalitatea altora, numai că mentalitatea nu se schimbă de pe o lună pe alta, ca să nu mai spun că pentru unii oamenii nu se schimbă în veci. Dacă ai chef de vreo schimbare fă-o cu tine!

Azi ai autodisciplina necesară pentru a reuși ceea ce ți-ai propus azi, mai ales dacă are legătură cu viața ta privată (familie, părinți, casă, cunoaștere de sine).

În acest #astrovlog vorbesc despre Mercur în fiecare zodie în harta natală. Tu unde ai Mercur în harta natală? https://youtu.be/iMC1cnsjEag

Duminică – 12 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Vărsător.

Dacă azi experimentezi conflictul pentru că emoțiile o iau razna ai nevoie să ai nevoie sa menții un echilibru între rațiune și simțire.  O întrebare utilă la care tot tu trebuie să răspunzi este – De ce simt eu așa ceva? De unde vine această emoție? Și tot așa până când ajungi la un răspuns, cu condiția să fii sincer cu tine.

În acest #astrovlog vorbesc despre ce reprezintă aspectele aplicante și separante și care este diferența dintre ele: https://youtu.be/iIpvdM7tKmc

Luni – 13 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Lună în Scorpion

La ora 18:10 avem Ultimul pătrar în Scorpion: Intensitatea în relații poate fi eliberată prin colaborări, stabilirea unor scopuri comune și adaptarea la anumite provocări venite în plan profesional.

Marți – 14 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni.

Luna intră în Săgetător la ora 03:31:08

Asertivitatea e bună dacă ai un scop clar stabilit și ai un plan de acțiune.  Cu cât pui mai multă presiune pe tine și pe ceilalți cu atât se aprinde flama conflictului. Energia în exces e bine să o folosești pentru detensionare fizică și emoțională. Dacă cineva îți cere un sfat sau un ajutor și ai posibilitatea să ajuți atunci e momentul potrivit să faci o faptă bună.

În acest #astrovlog prezint caracteristicile Lunii în harta natală în zodiile de aer: https://youtu.be/RF_TXmOtwrI

Miercuri – 15 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Capricorn.

Abilitățile de comunicare utile azi cu condiția să acționezi într-o direcție clară, cu disciplină și perseverență. E necesar să te confrunți cu realitatea așa cum e și mai ales să înțelegi că nimeni nu e perfect, nici măcar tu.

În acest #astrovlog aflați ce se întâmplă cu Nodurile Lunare când sunt staționare în harta natală: https://youtu.be/cBi1GvZiq5Q

Joi – 16 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec.

Luna intră în Capricorn la ora 06:59:38

Folosește-ți experiența pentru a trece la un alt nivel calitativ în profesie. Astfel se deschid uși și apar oamenii de care ai nevoie și astfel vei avea un sentiment de satisfacție că ești pe calea cea bună. Învață să gândești strategic și să înțelegi la un nivel profund realitatea.

În acest #astrovlog vorbesc despre rolul tranzitelor în activarea prosperității: https://youtu.be/X8S87WFK7mY

Vineri – 17 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Pești (în exaltare).

Acordă importanță și bucură-te de oamenii din viața ta. Ai mai multă grijă cum îți folosești banii și pune accentul pe nevoi, deoarece dorințele pot fi fanteziste.

În acest #astrovlog din acest #astrovlog vorbesc despre unde indentificăm capacitatea de relaționare în harta natală:  https://youtu.be/PZaug2worec

Sâmbătă – 18 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător.

Luna intră în Vărsător la ora 07:34:38.

E o zi potrivită pentru a-ți organiza ideile, informațiile pentru că ai detașarea necesară pentru a vedea realitatea așa cum este. Scopul acestei organizări este foarte simplu – pentru a fi în stare să folosești această cunoaștere în viața ta. E păcat ca toate acestea să rămână numai în lumea ideilor.

În acest #astrovlog vorbesc despre Saturn în case în harta natală: https://youtu.be/J3tXlO4UBDc

Duminică – 19 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Pești.

SOARELE intră în zodia PEȘTILOR la data de 19 FEBRUARIE 2023 la ora 00:34:17. La mulți ani tuturor nativilor! Iată profilul nativului PEȘTI în acest #astrovlog: https://youtu.be/AtIBE_ze1T8

Aflați în acest #astrovlog despre zodia PEȘTILOR reprezentată în tarot: https://youtu.be/78dDU9-A410

În acest #astrovlog vorbesc despre nativii cu ASCENDENTUL în PEȘTI:

https://youtu.be/Om9BFh1d7oA

În acest #astrovlog vorbesc despre Axa Nodul Nord in Pești – Nodul Sud in Fecioară sau/si Nodul Nord in casa a XII-a – Nodul Sud in casa a VI-a în harta natală: https://youtu.be/s6rkt53OuXk

JUPITER este planeta care stăpânește tradițional zodia PEȘTILOR de aceea urmărește vlog-urile din acest link pentru a înțelege mai bine cum funcționează această planetă în astrologie: https://tinyurl.com/yn9rp4z7

Aflați în acest #astrovlog despre cum este JUPITER reprezentată în tarot: https://youtu.be/Z4sINwDhioU

Aflați în acest #astrovlog cum stau cu sănătatea nativii din zodii de APĂ – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/Ff-PPWi7TAc

Aflați în acest #astrovlog prezint caracteristicile LUNII în harta natală în zodiile de APĂ – Rac, Scorpion și Pești: https://youtu.be/EmUOcZt17fg

Luni – 20 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Lună în Vărsător și Pești

Luna intră în Pești  la ora 06:55:59

La ora 09:05:00 – Faza de Lună Nouă în Pești: Simți un imbold interior pentru a acționa, până aici totul e ok. Numai că e bine să te lămurești mai întâi ce vrei, apoi ce e nevoie să pregătești. S-ar putea să nu ai răbdare și să te arunci cu capul înainte. Dacă acționezi pripit atunci îți asumi și consecințele. Sunt favorizate activitățile discrete, practicile spirituale, călătoriile peste mări și țări, chiar un nou început în altă țară, creativitatea, imaginația și intuiția sunt la maxim.

VENUS tranzitează zodia BERBECULUI între 20 februarie și 17 martie și va face o conjuncție cu Jupiter de aceea e multă energie și deschidere către experiențe și o șansă pentru noi începuturi, indiferent dacă e vorba de o relație sau un proiect. Sunt favorizate activitățile care au legătura cu educația, călătoriile, relații publice, activități sportive.

Marți – 21 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni

O zi potrivită pentru cultivarea relațiilor de prietenie și pentru activități de grup, socializare. Important e să nu te izolezi și să îți folosești creativitatea, imaginația și talentele cu curaj.

Aflați din acest #astrovlog cum funcționează Marte  în harta natală, mai ales pentru barbați, dar și pentru femei: https://youtu.be/8W3R2S4DohI

Miercuri – 22 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Mercur în Vărsător

Luna intră în Berbec la ora 07:13:49.

Azi e o zi potrivită pentru comunicare, informare, învățare. Înțelegi mai bine informațiile nu uita că e bine să verifici informațiile din cel puțin trei surse. Mai ales că de mult timp trăim într-o lume în care minciuna și manipularea sunt la putere. Evită înțepeneala în bule informaționale, dute și în comunități online sau offline cu care nu ești de acord.

Poți avea niște idei geniale sau să-ți pice fisa într-un domeniu de viața ta.

În acest #tarotvlog vorbesc despre reprezentarea planetei MERCUR în tarot: https://youtu.be/x-Edxcza56w

Joi – 23 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Jupiter în Berbec

Azi ești optimist, știi tu mai bine de ce. De aceea e important ce faci cu acest optimist, vrei să contruiești ceva sau doar să te bucuri de ceva anume? Pentru că e posibil să ai o șansă de a îți exprima anumite opinii sau de a iniția un proiect gândit de ceva vreme.

În acest #astrovlog vorbesc despre modul cum funcționează Jupiter în case în harta natală: https://youtu.be/MBY3vuWzZ0U

Vineri – 24 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Venus în Berbec

Luna intră în Taur la ora 10:29:02 (în exaltare)

URANUS este în TAUR pentru o călătorie lungă, care se încheie la 26 aprilie 2026. 

Uranus este în mișcare directă. Nu mai insist despre ce reprezintă acest tranzit în Taur că ți-am făcut capul calendar cu acest subiect, în schimb aș vrea să știu în ce domeniu din viața ta ai tendința să acționezi diferit, original în raport cu majoritatea oamenilor? Și ce s-a întâmplat în viața ta când ai ieșit din conformism?

În acest #astrovlog vorbesc despre cum funcționează Uranus în zodii în harta natală: https://youtu.be/RvN8OrPkcYs

Sâmbătă – 25 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Saturn în Vărsător

Intuiția este puternică și ești îndemnat să te acomodezi cu această latură emoțională și intuitivă a naturii tale. Cu cât îți urmezi mai mult inima și te asiguri că sentimentele tale sunt adevărate, cu atât mai bine. Ești o persoană descurcăreață, inventivă și independent dacă îți dorești cu adevărat, adică dacă ai o motivație puternică.

În acest #tarotvlog vorbesc despre reprezentarea planetei SATURN în tarot: https://youtu.be/jFCydlftERE

Duminică – 26 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Soare în Pești

Luna intră în Gemeni la ora 17:47:35.

A sosit timpul să te lepezi de inhibițiile din trecut și să te exprimi.  Vei descoperi că evenimentele din viață te vor forța să te împaci cu identitatea ta pentru a-ți putea exprima întregul potențial. S-ar putea să simți că viața ta privată, familia și căminul tău îți cer toată atenția.

În acest vlog vorbesc despre ce putem afla de la stăpânii casei unde se află Mijlocul Cerului în harta natală: https://youtu.be/PagHaYqzD1w

Luni – 27 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Luna în Gemeni

La ora 10:05:00 avem Primul pătrar în Gemeni: Ai idei? Ok. Ce faci cu ele sau la ce îți folosește că ai idei? Ar fi cazul să le folosești într-o manieră inteligentă, activă și eficientă.

Saturn în tranzit în Vărsător ajunge la gradul anaretic 29. Saturn la gradul 29 sugerează probleme legate de disciplină sau o nesiguranță generală. E nevoie să îți asumi responsabilitatea pentru viața ta și să înveți să fii perseverent.

Marți – 28 februarie 2023 – Ziua este stăpânită de Marte în Gemeni

Azi e posibil să te întâlnești cu impulsivitatea și să te întrebi ce caută ea în viața ta. Riști să nu fi atent la modul cum comunici, mai pe românește te ia gura pe dinainte. E posibil să îți pare rău după ce ai scos porumbelul pe gură. Dacă simți că ai o energie pe care nu pre o poți controla atunci ori faci mișcare, alergi prin parc, repari prin casă diverse, faci curațenie sau te iubești cu dragostea vieții tale.

În acest #astrovlog vorbesc despre ce reprezintă planetele arse de Soare și cum funcționează acestea în harta natală. Verificați dacă aveți și voi planete arse de Soare în harta natală: https://youtu.be/9_XAABc7rTY

🟢 Unde mă găsești:

👍FACEBOOK: https://www.facebook.com/cerulinstelat.ro   

👍CONTACT : https://cerulinstelat.ro/contact/

👍TIK TOK: https://www.tiktok.com/@cerulinstelat_astrologie  

👍CONSULTAȚII ASTRO : https://cerulinstelat.ro/consultatii/  

👍TELEGRAM: https://t.me/+oOm_wLhCjMgxMmFk

Aici am început să postez zilnic informații relevante și aștept întrebările și propunerile voastre pentru subiecte de vloguri.

🟡CURSURI: https://cerulinstelat.podia.com/   

🔴YOUTUBE : youtube.com/@CERULINSTELAT

Apasă butonul SUBSCRIBE și CLOPOȚELUL  pentru a primi în timp real tot ceea ce postez. Daca ți-a plăcut , nu uita sa dai un like și să distribui, poate și altcineva are nevoie de aceste informații.

🟢 Dacă dorești sa contribui cu o sumă modică la dezvoltarea canalului meu de YouTube , mă poți susține pe REVOLUT la adresa: revolut.me/monicatgm  

Donațiile vor fi investite in materiale, calitatea video si audio, cărți de astrologie, lansare de cursuri și întâlniri online pe diverse teme astrologice.

Îți mulțumesc cu recunoștință!

 

🗓 CURSURI DE ASTROLOGIE DE LA CERUL ÎNSTELAT:

Beneficiile parcurgerii oricărui curs de astrologie sunt:

👍 Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestuia de câte ori aveți nevoie.

👍  Cursul cuprinde atât materiale video cât și materiale scrise în format PDF.

👍 Vă puteți înscrie oricând, nu există termen limită de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.

📜 Bazele astrologiei elenistice :

https://cerulinstelat.podia.com/bazele-astrologiei-elenistice

📜Tehnici speciale în astrologie – ușor de învățat și de folosit : https://cerulinstelat.podia.com/tehnici-speciale-in-astrologie-u-or-de-inva-at-i-de-folosit

📜 Ghid de folosire a Programului de Astrologie Solar Fire v9 : https://cerulinstelat.podia.com/ghid-de-folosire-a-programului-de-astrologie-solar-fire-v9

 

📜 Beneficiile parcurgerii acestui WEBINAR privind ORELE PLANETARE:

  • Este disponibil pe viață și puteți parcurge conținutul acestora de câte ori aveți nevoie.
  • Cursul cuprinde cel puțin 2 ore de materiale video, inclusive exemple de aplicatii care calculează automat aceste ore planetare în funcție de locația în care vă aflați.
  • Vă puteți înscrie oricând, nu există termen de înscriere și învățați în ritmul propriu, atunci când aveți timp.
  • La solicitarea voastră organizez întâlniri online pe Zoom în care îmi puteți pune orice întrebare legată de orele planetare și practicăm împreună prin folosirea unor exemple concrete.

https://cerulinstelat.podia.com/webinar-cum-sa-folosi-i-orele-planetare-in-favoarea-voastra

Să aveți o iarnă ușoară!

Monica Lazăr