Evenimentele lunii:

Până spre 23 septembrie se formează un trigon constructiv între planetele aflate în semne de pământ  – Soare și Mercur în Fecioară – Marte, Saturn și Pluton în Capricorn – Uranus în Taur. Acest trigon vă ajută în activități practice, să fiți realiști și să aveți rezultate concrete prin efort propriu.

Nu mai sunt așa de multe planete în mers aparent retrograd, doar Saturn, Pluton și Uranus.

SOARELE intră în zodia BALANȚEI la data de 23 SEPTEMBRIE la ora 04 :54. La mulți ani tuturor nativilor! Cu această ocazie se întâmplă și Echinocțiu de toamnă. Soarele va răsări și va apune chiar în punctele cardinale est și vest, durata zilelor fiind astfel egală, indiferent de latitudine, cu cea a nopților. Singurele excepții le întâlnim în regiunile polare, în zona polului nord începând lunga noapte polară, iar în cea a polului sud Soarele apărând deasupra orizontului, timp de 6 luni, până la momentul echinocțiului de primăvară. În emisfera sudică a Pământului, data de 22 septembrie marchează începutul primăverii.

LUNA tranzitează zodiile astfel:

2 septembrie la ora 11:02 – Luna intră în Gemeni

4 septembrie la ora 15 :04 – Luna intră în Rac

6 septembrie la ora 16 :55 – Luna intră în Leu

8 septembrie la ora 17:29 – Luna intră în Fecioară

10 septembrie la ora 18:20 – Luna intră în Balanță

12 septembrie la ora 21:15 – Luna intră în Scorpion                                                          

15 septembrie la ora 03:45 – Luna intră în Săgetător

17 septembrie la ora 14:08 – Luna intră în Capricorn

20 septembrie la ora 02:52 – Luna intră în Vărsător

22 septembrie la ora 15:27 – Luna intră în Pești

25 septembrie la ora 02:04 – Luna intră în Berbec

27 septembrie la ora 10:16 – Luna intră în Taur

29 septembrie la ora 16:26 – Luna intră în Gemeni

FAZELE LUNII (ora locală a României) :

LUNA NOUA în FECIOARĂ se întâmpla pe 9 septembrie 2018 la 21:01: Această Luna Nouă din Fecioara vă invită să aveți mai multă grijă de propriul corp. Să nu uităm că acest semn zodiacal este stăpânit de planeta Mercur, ceea ce vă arată că puteți avea un corp sănătos dacă propria gândire și mentalitate sunt pe un drum corect. Răspundeți-vă la următoarele întrebări: Mi-am găsit un stil de viață care să se potrivească cu persoana mea ? Când mă refer la stil de viață ma refer la găsirea unui echilibru între muncă, viața personală și somn. Fac ceea ce îmi place ? Dorm cât este nevoie ? Am un echilibru interior care îmi permite să fiu relaxat(ă) în relații ? Fiți receptivi la ceea ce vă transmite propriul corp și nu vă pedepsiți prin diete aberante. Echilibru este cheia în orice !

LUNA PLINĂ în BERBEC se întâmplă pe 25 septembrie la ora 05:52 : Cu această ocazie Luna este împreună cu Chiron, ambele în opoziție cu Soare și Mercur ceea ce arată că aveți ocazia să vă vindecați de anumite traume moștenite și neconștientizate până în prezent. Dacă aveți chef să plângeți, să vă revoltați atunci este bine să vă descărcați deoarece o să vă simțiți foarte bine după acest moment.

Tranzitele planetei MERCUR :

MERCUR este în LEU până la data de 6 septembrie – Sunteți entuziaști în căutarea cunoașterii. Sunteți mândri de abilitățile proprii de învățare. S-ar putea să aveți impresia că le știți pe toate.

Între 6 și 22 septembrie MERCUR este în FECIOARĂ – Aveți o minte discreționară și poate fi critică și analitică. De asemenea, puteți deveni obsedați de detalii. Acest lucru poate fi benefic pentru a face orice fel de cercetare dar nu și în relațiile cu cei din jur. Preferați precizia, ordinea și curățenia în tot ceea ce faceți.

Între 22 septembrie și 10 octombrie MERCUR este în BALANȚĂ – Sunteți diplomați și nu aveți chef de conflicte. Puteți avea rezultate bune în orice negociere, succese la examene și interviuri.

Tranzitele planetei VENUS:

VENUS este în BALANȚĂ până la 9 septembrie: Aveți o nevoie puternică de relații, contacte și dialog. Vreți ca relațiile să fie armonioase, pașnice și creative. Tentația de a cumpăra obiecte scumpe este foarte mare. Apoi VENUS intră în zodia SCORPIONULUI având și intră într-un ciclu de retrogradare ajungând la un moment dat iar în zodia Balanței, astfel:

Venus in stație retrogradă în Scorpion 5 octombrie 2018

Venus in mișcare retrogradă în Scorpion 7octombrie 2018

Venus in mișcare retrogradă în Balanță 1 noiembrie 2018

Venus in stație directă în Balanță 16 noiembrie 2018

Venus in mișcare directă în Balanță 18 noiembrie 2018

Venus in mișcare directă în Scorpion 3 decembrie 2018

În perioadele de retrogradare a planetei Venus este de preferat sa evitați următoarele activități: căsătoriile, începerea unei relații de dragoste, investițiile, de luat și dat bani cu împrumut, intervențiile chirurgicale estetice.

Zodiile vizate sunt: Taur, Balanță și zodiile unde retrogradează planeta respectivă (Scorpion și Balanță).

Tranzitele planetei MARTE:

MARTE este în CAPRICORN până la 11 septembrie: Vă urmăriți într-o manieră responsabilă și metodică obiectivele stabilite în perioada de retrogradare.

Între 11 septembrie și 16 noiembrie MARTE este în VĂRSĂTOR: Aveți chef să faceți dreptate și să implicați în diverse activități colective. Important este să încercați să mențineți un punct de vedere obiectiv, altfel puteți pierde frâiele și nu ajungeți unde vă doriți. Impredictibilitatea, lipsa de răbdare și dorința de schimbare cu orice preț nu vă duc pe drumul corect. Rebelul fără cauză se știe că pierde înainte de a începe ceva.

JUPITER a intrat în SCORPIONULUI și tranzitează acest semn până la 8 noiembrie 2018 ora 14 :21: Secrete descoperite care duc la tot felul de scandaluri, despre sex, finanțe, servicii secrete și politica. Filmul House of Cards o sa para plictisitor. Altfel spus, viata bate filmul! Totuși sunt favorizare studiile și cercetarea în diverse domenii – inginerie, chimie, esoterism, descoperirea de noi resurse naturale sub (ex. petrol), psihanaliză, practici spirituale care presupun transformare interioara (alchimie internă), aflarea de secrete. Valorificarea unor moșteniri. Cum acționează JUPITER în SCORPION pentru fiecare zodie/ascendent aflați aici :https://soundcloud.com/user-982808548/intrarea-lui-jupiter-in-scorpion?in=user-982808548/sets/planete

SATURN tranzitează zodia CAPRICORNULUI până la 22 martie 2020 la ora 05:58 – Saturn fiind în domiciliu este mult mai eficient să ne învețe disciplina, integritatea și folosirea corespunzătoare a puterii. Încălcarea regulilor și aberațiile realizate de autorități dar și lipsa de responsabilitate în propria viață vor fi sancționate de Saturn. Saturn este într-o perioadă de retrogradare până la data de 7 septembrie 2018.

După o ședere de aproximativ șapte ani în Berbec, URANUS a intrat în TAUR pe 15 mai 2018, retrogradând în Berbec la 6 noiembrie 2018. Apoi, reintră în Taur la 6 martie 2019 pentru o altă călătorie de șapte ani care se încheie pe 26 aprilie 2026. Aveți un articol dedicat acestui tranzit aici: https://cerulinstelat.ro/uranus-intra-in-taur/

Până pe 7 noiembrie 2018 AXA NODURILOR LUNARE tranzitează AXA LEU-VĂRSĂTOR și îi pune la treaba mai ales pe nativii zodiei LEU, în dezvoltarea unor abilitați noi și folosirea creativității și a talentelor. Cum acționează această axa aflați din prezentarea audio aici :

https://soundcloud.com/user-982808548/axa-nodurilor-lunare-leu-varsator-9-mai-2017

Descoperă serviciile astrologice:

Consultații astrologice: https://cerulinstelat.ro/consultatii/

Lecții audio: https://cerulinstelat.ro/audio/

Lecții video: https://cerulinstelat.ro/video/

Cursuri online de astrologie: https://cerulinstelat.ro/cursuri-online/

Carte electronică (E-book) găsiți aici: https://cerulinstelat.ro/ebook-1-cerul-instelat-in-2018/

Să aveți tranzite folositoare, cu sănătate și multe bucurii!

Monica Lazar

Astrolog